Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu.
Asiaczek nauczył mnie wklejania zdjęć .
Umiem to robić od wczoraj.
Mam tysiące zdjęć psów będących u mnie , oraz tych z mojej hodowli , lub po moich reproduktorach.
Nie umiem ich jeszcze obrabiać tj. zmniejszać , powiększać , ale mam już odpowiedni program i myślę , że juz wktótce zarzucę galerię tonami zdjęć buldożków.

Posted

elżbietarusos napisał(a):
Basiu.
Asiaczek nauczył mnie wklejania zdjęć .
Umiem to robić od wczoraj.
Mam tysiące zdjęć psów będących u mnie , oraz tych z mojej hodowli , lub po moich reproduktorach.
Nie umiem ich jeszcze obrabiać tj. zmniejszać , powiększać , ale mam już odpowiedni program i myślę , że juz wktótce zarzucę galerię tonami zdjęć buldożków.
Elu, jeżeli masz, w tych tysiącach fotek coś z Poznania, to będę wdzięczny. Darek.

Posted

ja to wogóle wrażliwa jestem...nie moge patrzeć na cudzą krzywdę.nie rozumiem też jak można dopuścić do czegoś takiego.to już lepiej oddać pieska a nie go męczyć.trzeba być sadystą żeby spokojnie patrzeć jak psu się dzieje krzywda.przecież to widać jeśli inne psy "coś do niego mają"...

Posted

Wiola.od.Gacka napisał(a):
ja to wogóle wrażliwa jestem...nie moge patrzeć na cudzą krzywdę.nie rozumiem też jak można dopuścić do czegoś takiego.to już lepiej oddać pieska a nie go męczyć.trzeba być sadystą żeby spokojnie patrzeć jak psu się dzieje krzywda.przecież to widać jeśli inne psy "coś do niego mają"...
Nie ma o czym gadać Viola. Przerwano nam tą dyskusję zdjęciami. Widac nie każddego wzrusza loś psów. Może przeniesiemy się z ta dyskusją na offa, a tu niech sobie spokojnie inni wklejaja swoje fotki. Co o tym myślisz?

Posted

No to jeszcze dodam synunia z BAMBINĄ.
I tak na marginesie , nie zamierzam żadnego z nich odchudzać!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przekonałam się już dawno , że buldożek gruby , to buldożek szczęśliwy.
Piękne fotki, ale jak już doszło do tego, że brzuszki są trochę okrągłe, to miska niech będzie taka sama, ale daj im trochę więcej ruchu. One kochają biegać. Oczywiście, w ramach ich WIELKICH małych serc.

Posted

Moje psiaki chętnie poruszają się.
Mają okazję biegać z chartami i dogami niemieckimi .

Moja wielka pierwsza miłość dodżyca GRACJA z Kalinowej Dolinyi buldożka PANDA Piaśnicka Chata

wilczarka CINTRA Kosmaty Smok z moim mężem

Posted

Moje psiaki chętnie poruszaja się.
Mają okazję biegać z chartami i dogami niemieckimi

Moja wielka pierwsza miłość dodżyca GRACJA i buldożka Panda Piaśnicka Chata
To nic, tyko pozazdrościć. Mój piesek ma trochę gorzej. Z powodu braku czasu,[oczywiście naszego] może pobiegać sobie 2 -3 razy w tygodniu. Pomijam sobotę i niedzielę.

Posted

Ja dzisiaj znalazłam w lumpeksie starą Gazetę Pies gdzie jest przepiękne zdjęcie HEBE gazeta jest z 0.6.2003 czy to naszej Hebulki? Psina jest na tej fotce szczeniaczkiem.
Mama Wioli

Waszej Hebulki :)
Mówisz o zdjeciu z owieczką w legowisku ? Hebunia ma na nim 9,5 tygodnia,zdjecie jest juz zrobione u nas w domu i wygrało konkurs w Moim Psie :D :D

Dzieki Draczyn za wklejenie fotki ROKUSIA :)

Wstawie jutro pare foteczek moich dziewczyn i Rokusia z Karpacza.Zrobilismy sobie dzis wycieczkę :D
Hebuś i Emi były bardzo zadowolone,Eminia biegała po śniegu jak mały zajączek.Potem były czułości Hebuni i Rokunia,zabawa i tak w kółku,efekt jest tak taki ze mam teraz w domu dwie padnięte na maxa psiny,ale myślę ze szczęśliwe.

Posted

Hebulka napisał(a):
Ja dzisiaj znalazłam w lumpeksie starą Gazetę Pies gdzie jest przepiękne zdjęcie HEBE gazeta jest z 0.6.2003 czy to naszej Hebulki? Psina jest na tej fotce szczeniaczkiem.
Mama Wioli

Waszej Hebulki :)
Mówisz o zdjeciu z owieczką w legowisku ? Hebunia ma na nim 9,5 tygodnia,zdjecie jest juz zrobione u nas w domu i wygrało konkurs w Moim Psie :D :D

Dzieki Draczyn za wklejenie fotki ROKUSIA :)

Wstawie jutro pare foteczek moich dziewczyn i Rokusia z Karpacza.Zrobilismy sobie dzis wycieczkę :D
Hebuś i Emi były bardzo zadowolone,Eminia biegała po śniegu jak mały zajączek.Potem były czułości Hebuni i Rokunia,zabawa i tak w kółku,efekt jest tak taki ze mam teraz w domu dwie padnięte na maxa psiny,ale myślę ze szczęśliwe.
To ogromnie się cieszę, że wyprawa się udała, a ja też miałam dobry dzień, bo dobry duszek pomógł mi zrobić banerek zamiast tamtego, że jak na niego kliknę, to wyskakuje odrazu moja strona

Posted

Draczyn napisał(a):
To ogromnie się cieszę, że wyprawa się udała, a ja też miałam dobry dzień, bo dobry duszek pomógł mi zrobić banerek zamiast tamtego, że jak na niego kliknę, to wyskakuje odrazu moja strona

To pięknie !! Brawo :)

Posted

tak to właśnie to zdjęcie.my mamy pełno tych wszystkich"moich psów","psów"."przyjaciół psów" itd itd i mama ostatnio znalazła :D słodka była wtedy(teraz też oczywiście
A może byś to zdjęcie tutaj wkleiła?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...