Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Moloska napisał(a):
Marzenka A Ty robisz takie rysuneczki?
Ja tez chce! :lol: :wink: :evilbat:
Napisz do Marzenki na pv, bo ona nie codziennie tutaj bywa. Jak ładnie poprosisz to napewno Ci buldożka narysuje

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciesze się że się podoba ;)
Moloska w wolnym czsie moge spróbowac narysować ;) (tylko bedziesz musiała troche poczekać ) tylko daj mi fotke z której chcesz.

Posted

marzena&pako napisał(a):
Ciesze się że się podoba ;)
Moloska w wolnym czsie moge spróbowac narysować ;) (tylko bedziesz musiała troche poczekać ) tylko daj mi fotke z której chcesz.
Pięknie rysujesz Marzenka. Prosimy o jak najwięcej buldożków

Posted

Hebulka napisał(a):
To zdjęcia od GAGI córki.

Hebulka, podziwiam Cie za umiejetnosci komputerowe. I kosmiczna szybkosc w realizowaniu prosb. Odblaskowy pies - ciekawostka, to moj drugi, czyli pierwszy, czyli Sammy De Lux od Susane Kurzschwarce. Ma roczek i prawei dwa miesiace.
Draczyn, ten futeral, czyli trojkaciki odblaskowe, chyba na razie nie sa jeszcze obowiazkowe w Austrii. Ale, jak mowi moj maz - spozniona milosc do buldozkow i dlatego najsilniejsza - chyba powinny byc obowiazkowe dla czarnych psow, jak Sammy mojej najdrozszej corci i moj Tusio. Takich czarnulkow z latarka trzeba prowadzac po wlasnym ogrodzie po zmroku.

Posted

Hebulko, dostalam od Was tyle slicznych prezentow - zdjec i filmik - ze nie moge sie nimi nabawic. Czy jest mozliwosc techniczna zamieszczenia na dogo filmiku z zabawy Hebulki z Emisia? Niech by sie inni tez pocieszyli ogladajac takie skarby...

Posted

Hebulka napisał(a):
Piękne zdjecia MISIACZEK jak zawsze :D

GAGA mozliwośc jest,jest juz jeden filmik z Hebunią na dogo http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=28436, pozniej wstawie wczorajsze szaleństwa :)

Dzieki Hebulko. Ten filmik ogladalam, ale zapomnialam, ze widzialam. Bardzo udany. Hebulka jest niesamowicie odwazna dziewczyna, ja bym sie sama bala tak krecic, a ona - spokojnie, z godnoscia.
Calusy i usciski rowniez dla Misiaczka za urocze zdjecia. Twoj fitrzaczek jest przepieknie utrzymany, cudowna ozdoba do towarzystwa dla naszych najmilszych buldozkow.

Posted

Gaga05 napisał(a):

Calusy i usciski rowniez dla Misiaczka za urocze zdjecia. Twoj fitrzaczek jest przepieknie utrzymany, cudowna ozdoba do towarzystwa dla naszych najmilszych buldozkow.

Gaga serdeczne dzięki.Całuski dla Tusia :calus:

Posted

MISIACZEK _ piękne fotki - dzięki. GAGA dzięki za miłe słowa. Hebulce, chće podziękowć za pomoc, ana zdjęciach to nasza chora Lizunia i Draczka na ulubionym łóżku w sypialni

Posted

misiaczek napisał(a):
Marzena,pięknie rysujesz.Jesteś amatorką,czy uczysz się w jakiejś szkole plastycznej?

Amatorka ;) jam mam wolny czas to z nudów sobie rysuje ;)

Moloska te zdjątka co mi ptrzesłałaś to nie chca się otworzyć, wpisz bez =

Posted

Fotki od Draczyn są wspaniałe,a LIZUNIA zdecydowanie na chorą nie wygląda !!!
Wszystko bedzie dobrze,musi być,tyle osób jej dobrze zyczy że inaczej być nie moze !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...