Draczyn Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Moloska napisał(a):Marzenka A Ty robisz takie rysuneczki? Ja tez chce! :lol: :wink: :evilbat:Napisz do Marzenki na pv, bo ona nie codziennie tutaj bywa. Jak ładnie poprosisz to napewno Ci buldożka narysuje
mazika Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Ciesze się że się podoba ;) Moloska w wolnym czsie moge spróbowac narysować ;) (tylko bedziesz musiała troche poczekać ) tylko daj mi fotke z której chcesz.
Draczyn Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 marzena&pako napisał(a):Ciesze się że się podoba ;) Moloska w wolnym czsie moge spróbowac narysować ;) (tylko bedziesz musiała troche poczekać ) tylko daj mi fotke z której chcesz.Pięknie rysujesz Marzenka. Prosimy o jak najwięcej buldożków
_beatka_ Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 boze rysunek jest naprawde przpiekny, gratuluje talentu :P
misiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Marzena,pięknie rysujesz.Jesteś amatorką,czy uczysz się w jakiejś szkole plastycznej?
Draczyn Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Ciemna noc. Gaga, gdzie te zdjęęcia robiłaś, chyba futerału nie zdjęłaś
Gaga05 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Hebulka napisał(a):To zdjęcia od GAGI córki. Hebulka, podziwiam Cie za umiejetnosci komputerowe. I kosmiczna szybkosc w realizowaniu prosb. Odblaskowy pies - ciekawostka, to moj drugi, czyli pierwszy, czyli Sammy De Lux od Susane Kurzschwarce. Ma roczek i prawei dwa miesiace. Draczyn, ten futeral, czyli trojkaciki odblaskowe, chyba na razie nie sa jeszcze obowiazkowe w Austrii. Ale, jak mowi moj maz - spozniona milosc do buldozkow i dlatego najsilniejsza - chyba powinny byc obowiazkowe dla czarnych psow, jak Sammy mojej najdrozszej corci i moj Tusio. Takich czarnulkow z latarka trzeba prowadzac po wlasnym ogrodzie po zmroku.
Gaga05 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Hebulko, dostalam od Was tyle slicznych prezentow - zdjec i filmik - ze nie moge sie nimi nabawic. Czy jest mozliwosc techniczna zamieszczenia na dogo filmiku z zabawy Hebulki z Emisia? Niech by sie inni tez pocieszyli ogladajac takie skarby...
Hebulka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Piękne zdjecia MISIACZEK jak zawsze :D GAGA mozliwośc jest,jest juz jeden filmik z Hebunią na dogo http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=28436, pozniej wstawie wczorajsze szaleństwa :)
Gaga05 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Hebulka napisał(a):Piękne zdjecia MISIACZEK jak zawsze :D GAGA mozliwośc jest,jest juz jeden filmik z Hebunią na dogo http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=28436, pozniej wstawie wczorajsze szaleństwa :) Dzieki Hebulko. Ten filmik ogladalam, ale zapomnialam, ze widzialam. Bardzo udany. Hebulka jest niesamowicie odwazna dziewczyna, ja bym sie sama bala tak krecic, a ona - spokojnie, z godnoscia. Calusy i usciski rowniez dla Misiaczka za urocze zdjecia. Twoj fitrzaczek jest przepieknie utrzymany, cudowna ozdoba do towarzystwa dla naszych najmilszych buldozkow.
Gaga05 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Jejku, Draczyn, moje ukochane przyslalas przez Hebulke! Ja chyba snie, tyle przyjemnosci!
misiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Draczyn.... pieski śliczności.Ekstra fotki.
misiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Gaga05 napisał(a): Calusy i usciski rowniez dla Misiaczka za urocze zdjecia. Twoj fitrzaczek jest przepieknie utrzymany, cudowna ozdoba do towarzystwa dla naszych najmilszych buldozkow. Gaga serdeczne dzięki.Całuski dla Tusia :calus:
Draczyn Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 MISIACZEK _ piękne fotki - dzięki. GAGA dzięki za miłe słowa. Hebulce, chće podziękowć za pomoc, ana zdjęciach to nasza chora Lizunia i Draczka na ulubionym łóżku w sypialni
Moloska Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 z co ja moge powiediec o Draczce? jak zawsze piekna :evilbat:
Atenka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 misiaczek, pieski piekne jak zawsze. Draczyn bulwki słodkie i widać, że w pościeli im najlepiej.
mazika Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 misiaczek napisał(a):Marzena,pięknie rysujesz.Jesteś amatorką,czy uczysz się w jakiejś szkole plastycznej? Amatorka ;) jam mam wolny czas to z nudów sobie rysuje ;) Moloska te zdjątka co mi ptrzesłałaś to nie chca się otworzyć, wpisz bez =
Moloska Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 marzenka,prosze podaj mi Twoj adres e-mail,to wysle Ci normalne,wieksze. z gory dziex
Hebulka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Fotki od Draczyn są wspaniałe,a LIZUNIA zdecydowanie na chorą nie wygląda !!! Wszystko bedzie dobrze,musi być,tyle osób jej dobrze zyczy że inaczej być nie moze !!!
Recommended Posts