Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daguś :roll:
nie chce w to wierzyć, że nie ma Cię :shake: mam nadzieję, że odwiedzisz galeryjkę i coś napiszesz :cool3: PLissssss :razz:

Ja prawie posprzątałam w domku i mam już ubraną choinkę :lol: :cool3:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane ...

znowu czasu mało, nie mogę sie z niczym wyrobić :shake: właśnie skończyliśmy stroić choinkę, a zaraz lecę na aerobik, jutro od rana też dzień zawalony, a w sobotę idę jeszcze na 10h do pracy, więc odpoczywać to chyba będę dopiero w Wigilie :lol: a raczej po Świętach z brzuchem do góry :lol:

udało mi się jednak na szybko zrobić jakąś karteczkę na Święta, więc przybywam do Was z życzeniami :

U nas wszytsko w porządku, nie moge się doczekać kiedy wykąpsiam Oskarcia, a zrobię to dopiero w niedziele, zeby był śliczniusi i pachnący :loveu: Teraz to chodzi taki brudasek :evil_lol:

Pozdrawiam,
Daga ;)

Posted

Piękne fotki :megagrin: Oskarek jest boski :loveu: Można patrzec godzinami.
Prawa łapka, lewa łapka, Daga jedyne czego Twój psiak nie umie to chyba tylko stanie na głowie :evil_lol: Chociaż tego też nie jestem do końca pewna :shake:
Pozdrawiamy i machamy ogonkiem /a dokładniej Alutka macha/ ;)

Posted

:jumpie: Dzień dobry :jumpie:
Merry Christmas, Christmas Merry,
były sobie renifery.
Miały bardzo śmieszne minki, bo urwały się z choinki. :tree1:
Spadły w ciepły kąt.
[SIZE=6]Życzę
:x-mas:[SIZE=6] Wam :x-mas:[SIZE=6] WESOŁYCH :x-mas:[SIZE=6] ŚWIĄT :x-mas:[SIZE=6] !!! :x-mas:

Posted

Hej blondyneczko:eviltong:

Oskarek slicznusi na tych zdjeciach:loveu: Musisz go wykapsiac, bo jeszcze do takiego brudaska Mikolaj nie przyjdzie, i co bedzie? A Mikolaj przyjdzie do pieska, prawda?:mad:

Pozdrawiam!

Posted

Mikołaja w kominie,
prezentów ile się nawinie,
cukierków skrzynki,
dwumetrowej choinki,
przed domem bałwana i
Sylwestra do rana.

:x-mas: :tree1: Wesołych Świąt! :tree1: :x-mas:

Posted

Kochane,

dziękuję Wam bardzo za takie śliczne życzenia, ja również Wam życzę zdrowych spokojnych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze oraz duuuuużo prezentów pod choinką :multi:

U nas przygotowania do Wigilijnej kolacji trwaja od rana. Nie da się odejść z kuchni bo tam są takie zapachy ... już nie wspomnę o jakimkolwiek skupieniu się na czymkolweik hihih - nie da rady :lol:
Oskarek jest czyściutki i pachnący, można go przytulac i całować do woli :loveu:
Bateryjki do aparaciku naładowane, więc na pewno jakies zdjęcia zrobię :lol: i mam nadzieje, ze jeszcze dzisiaj dam rade do Was zajrzec - w koncu do Pasterki bedzie sporo czasu hihih
Jutro z rana jedziemy w Góry swiętować kolejne dni Świąt :multi: tylko śniegu tam bedzie brakowalo :shake: nie będzie można zrobic kuligu :placz: no ale nadrobi to rodzinna atmosferka :loveu:

Jeszcze raz Kochani :tree1:WESOŁYCH ŚWIĄT :tree1:

Posted

Daguś!!Pada śnieg, suną sanki - jest renifer i bałwanki...
śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają.
Niech te święta będą wyjątkowe a prezenty odlotowe!

Posted

Dziękuję jeszcze raz za życzonka :loveu:
Święta, świeta ... i już jeden dzien mamy za sobą i kolejny roczek upływa wielkimi kroczkami :lol:
Jutro jak dam rade rano to wrzuce jakieś fotki, bo kilka zrobiłam, a jak nie zdąże, bo w południe jedziemy w Góry :multi: to po powrocie będzie sporo fotek do pokazania hihih - tak myslę :eviltong:

Jak tam : zadowoleni z prezentów?? Ja baaardzo :multi: :multi:

Wrócilismy z pasterki to najwyzsza pora, zeby teraz sie położyć spac i pozwolic brzusiowi ulozyc wszytsko na swoim miejscu hihi - jak co roku jestem przejedzona :eviltong:

Dobranoc Kochani i życzę kolejnych miłych, w ciepłej, rodzinnej atmosferze Świąt :loveu:

Posted

Oj Daguś o przejedzeniu to ja już nic nie mówie :eviltong: :evil_lol:
Już śniadania mi nawet się nie chciało jeść :lol:

A co do prezentów to ja też jestem zadowolona baaaaardzo :cool3:

Posted

Miękkich płatków śniegu za oknem, ciepłych bamboszy przy pachnącej choince i sypiącym iskrami kominku, a także wymarzonych prezentów i spokoju w sercu!

życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy