Zuza96 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Daguś :roll: nie chce w to wierzyć, że nie ma Cię :shake: mam nadzieję, że odwiedzisz galeryjkę i coś napiszesz :cool3: PLissssss :razz: Ja prawie posprzątałam w domku i mam już ubraną choinkę :lol: :cool3: Quote
Zuza96 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jaki on słodziudki :loveu:, a te oczy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Kochane ... znowu czasu mało, nie mogę sie z niczym wyrobić :shake: właśnie skończyliśmy stroić choinkę, a zaraz lecę na aerobik, jutro od rana też dzień zawalony, a w sobotę idę jeszcze na 10h do pracy, więc odpoczywać to chyba będę dopiero w Wigilie :lol: a raczej po Świętach z brzuchem do góry :lol: udało mi się jednak na szybko zrobić jakąś karteczkę na Święta, więc przybywam do Was z życzeniami : U nas wszytsko w porządku, nie moge się doczekać kiedy wykąpsiam Oskarcia, a zrobię to dopiero w niedziele, zeby był śliczniusi i pachnący :loveu: Teraz to chodzi taki brudasek :evil_lol: Pozdrawiam, Daga ;) Quote
madziasto4 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ale śliczna karteczka :loveu: Dagusia, my też Ci życzymy zdrowych i spokojnych świąt :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Piękne fotki :megagrin: Oskarek jest boski :loveu: Można patrzec godzinami. Prawa łapka, lewa łapka, Daga jedyne czego Twój psiak nie umie to chyba tylko stanie na głowie :evil_lol: Chociaż tego też nie jestem do końca pewna :shake: Pozdrawiamy i machamy ogonkiem /a dokładniej Alutka macha/ ;) Quote
bigos Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Dla Ciebie i Oskaraka wszystkiego naj...naj...naj...:tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1:życzy Kasia i Bigos Quote
Kasia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Daguś, od Nas też przyjmij życzenia zdrowych i pogodnych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze z ogromem cudnych prezentów :tree1: :x-mas: :tree1: Quote
tygra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wesołych i spokojnych świat Bożego Narodzenia góry prezentów, szalonego sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Beata Quote
Zuza96 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :jumpie: Dzień dobry :jumpie: Merry Christmas, Christmas Merry, były sobie renifery. Miały bardzo śmieszne minki, bo urwały się z choinki. :tree1: Spadły w ciepły kąt. [SIZE=6]Życzę :x-mas:[SIZE=6] Wam :x-mas:[SIZE=6] WESOŁYCH :x-mas:[SIZE=6] ŚWIĄT :x-mas:[SIZE=6] !!! :x-mas: Quote
Magda Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hej blondyneczko:eviltong: Oskarek slicznusi na tych zdjeciach:loveu: Musisz go wykapsiac, bo jeszcze do takiego brudaska Mikolaj nie przyjdzie, i co bedzie? A Mikolaj przyjdzie do pieska, prawda?:mad: Pozdrawiam! Quote
Justa95 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Mikołaja w kominie, prezentów ile się nawinie, cukierków skrzynki, dwumetrowej choinki, przed domem bałwana i Sylwestra do rana. :x-mas: :tree1: Wesołych Świąt! :tree1: :x-mas: Quote
zuzolandia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ZDROWYCH I WESOłYCH SWIAT ... zyczy ...CAłA ZUZOLANDIA ... Quote
sota36 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1:Daga - - wesolych Swiat - moja sasiadko zza miedzy!!! Quote
KaRa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jakie smakołyki musi dostawac,że aż z paluszkami je:lol: Wesołych i radosnych świąt dla Ciebie Dagmaro oraz dla Oskarka oczywiście;) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Kochane, dziękuję Wam bardzo za takie śliczne życzenia, ja również Wam życzę zdrowych spokojnych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze oraz duuuuużo prezentów pod choinką :multi: U nas przygotowania do Wigilijnej kolacji trwaja od rana. Nie da się odejść z kuchni bo tam są takie zapachy ... już nie wspomnę o jakimkolwiek skupieniu się na czymkolweik hihih - nie da rady :lol: Oskarek jest czyściutki i pachnący, można go przytulac i całować do woli :loveu: Bateryjki do aparaciku naładowane, więc na pewno jakies zdjęcia zrobię :lol: i mam nadzieje, ze jeszcze dzisiaj dam rade do Was zajrzec - w koncu do Pasterki bedzie sporo czasu hihih Jutro z rana jedziemy w Góry swiętować kolejne dni Świąt :multi: tylko śniegu tam bedzie brakowalo :shake: nie będzie można zrobic kuligu :placz: no ale nadrobi to rodzinna atmosferka :loveu: Jeszcze raz Kochani :tree1:WESOŁYCH ŚWIĄT :tree1: Quote
Zuza96 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dagmarko, dziękujemy za życzenia :p U mnie też takie śliczne zapachy mmmmm nie mogę się doczekać ! :eviltong: ;) Quote
Magda-Amir Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [SIZE="5"]Daguś wesołych i radosnych świat i dużo dużo całusków życzy Madzia z Amirosławem :x-mas: Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Daguś!!Pada śnieg, suną sanki - jest renifer i bałwanki... śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają. Niech te święta będą wyjątkowe a prezenty odlotowe! Quote
Basia&Safi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Karpicka, barscycka, kapecke wodecki co by smakowaly wszyckie potrawecki Mrozicku sniezycku milosci po zmrocysku samego dobrego w swieta i nowym roczku Quote
Daga_i_Oskar Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Dziękuję jeszcze raz za życzonka :loveu: Święta, świeta ... i już jeden dzien mamy za sobą i kolejny roczek upływa wielkimi kroczkami :lol: Jutro jak dam rade rano to wrzuce jakieś fotki, bo kilka zrobiłam, a jak nie zdąże, bo w południe jedziemy w Góry :multi: to po powrocie będzie sporo fotek do pokazania hihih - tak myslę :eviltong: Jak tam : zadowoleni z prezentów?? Ja baaardzo :multi: :multi: Wrócilismy z pasterki to najwyzsza pora, zeby teraz sie położyć spac i pozwolic brzusiowi ulozyc wszytsko na swoim miejscu hihi - jak co roku jestem przejedzona :eviltong: Dobranoc Kochani i życzę kolejnych miłych, w ciepłej, rodzinnej atmosferze Świąt :loveu: Quote
leemonca Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Miłych, pogodnych, nieprzejedzonych :cool3: Świąt!!! Quote
Zuza96 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Oj Daguś o przejedzeniu to ja już nic nie mówie :eviltong: :evil_lol: Już śniadania mi nawet się nie chciało jeść :lol: A co do prezentów to ja też jestem zadowolona baaaaardzo :cool3: Quote
Lucy* Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Miękkich płatków śniegu za oknem, ciepłych bamboszy przy pachnącej choince i sypiącym iskrami kominku, a także wymarzonych prezentów i spokoju w sercu! życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy Quote
Magda Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hej malenka! Milej zabawy w gorach i przywiez ze soba setki fotek:p Quote
Zuza96 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześć Daga ! Miłego wyjazdu w góry no i żeby Oskarutkowi nie było zimno :lol: Quote
Recommended Posts