Alka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 fidelek2 napisał(a):Alu, ale powiedz że takiego rozczochranego to się z przyjemnością ogląda, prawda? :lol: a to pewnie dlatego, że tak rzadko :lol: ja osobiście wolę takie "naturalne" ujęcia :loveu: Quote
Kasia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 cudnie tu wygląda :lol: tak słodko :loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Czesc dziewczyny :multi: Zyje, żyje, ale z czasem krucho :roll: Co do rozczochranych zdjęć Oskarka to ostatnio częściej go można tak spotkac niż pieknie wyczesanego :eviltong: a w Leżajsku to kucyka ma od święta :eviltong: No ale czasami trzeba jakos wygladac co nie? ;) Dzisiaj małego wykapalam, bo juz 3 tygodnie :-o minely jak nie byl kapany, wiec juz była koniecznosc, ale za to jaki jest pachnacy, czysciutki i mieciutki :loveu: Tyle, ze nie ma kiedy zdjec zrobic. Wpadlam wstawic jeszcze kilka fot ze 100dniowki no i Oskarcia podworkowego wrzuce, bo jak snieg przyjdzie to beda nieaktualne :evil_lol: moze ktos ma chote poczestowaac sie kanapeczka :cool3: the end :p Quote
Magda Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): Daga mozesz mi powiedziec czy ta twoja kreacja jest biala, czy blekitna...:lol: Juz sama nie wiem Hihi zmieniam kolor:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):Daga mozesz mi powiedziec czy ta twoja kreacja jest biala, czy blekitna...:lol: Juz sama nie wiem Hihi zmieniam kolor:cool3: Madziu ona jest jak najbardziej blekitna, tylko nie rozumiem dlaczego wszyscy mysla, ze ona jest biala :roll: :lol: Nie jestes pierwsza osoba, ktorej kolorki sie "pomylily" bo wiekszosc osob ogladajac zdjecia ze zdziwieniem pyta : bylas w bialej sukience?:lol: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Magda_Miki napisał(a):Daga mozesz mi powiedziec czy ta twoja kreacja jest biala, czy blekitna...:lol: Juz sama nie wiem Madziu ona jest jak najbardziej blekitna, tylko nie rozumiem dlaczego wszyscy mysla, ze ona jest biala :roll: :lol: Nie jestes pierwsza osoba, ktorej kolorki sie "pomylily" bo wiekszosc osob ogladajac zdjecia ze zdziwieniem pyta : bylas w bialej sukience?:lol: Ja tam od razu widziałam, że kreacja jest błękitna :niewiem: :evil_lol: Przecież to widać na pierwszy rzut oka, nie Daga? :p P.S. I ja się wcale nie podlizuję, żeby nie było :evil_lol: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja tam od razu widziałam, że kreacja jest błękitna :niewiem: :evil_lol: Przecież to widać na pierwszy rzut oka, nie Daga? :p P.S. I ja się wcale nie podlizuję, żeby nie było :evil_lol: :eviltong: A no widac widac :cool3: :cool3: A teraz Oskarek w Leżajsku :razz: zachęta do zabawy :razz: A tutaj ppdaje linka ktory dostalam od kumepli na poprawe humory http://www.yonkis.com/mediaflash/1000000.swf i przyznac sie jak dlugo wytrzymaliscie, ja do 7 tys :lol: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): A tutaj ppdaje linka ktory dostalam od kumepli na poprawe humory http://www.yonkis.com/mediaflash/1000000.swf i przyznac sie jak dlugo wytrzymaliscie, ja do 7 tys :lol: :diabloti: Wyłączyłam po 700 :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a)::diabloti: Wyłączyłam po 700 :diabloti: hehe to ja lepsza bylam :eviltong: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):hehe to ja lepsza bylam :eviltong: :evil_lol: Być może ja mam lepszy humor dzisiaj i wystarczy mi 700 'thank you' :evil_lol: :diabloti: ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Być może ja mam lepszy humor dzisiaj i wystarczy mi 700 'thank you' :evil_lol: :diabloti: ;) Oj na pewno :lol: Ja po stycznosci z "ekonomia" niegdy nie mam dobrego humoru :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Oj na pewno :lol: Ja po stycznosci z "ekonomia" niegdy nie mam dobrego humoru :evil_lol: O właśnie, a jak tam Ci się na studiach wiedzie w ogóle ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a):O właśnie, a jak tam Ci się na studiach wiedzie w ogóle ;) Wiedzie mi sie na razie dobrze, zobaczymy co będę mówiła po pierwszej sesji która niemiłosiernie zbliża sie wielkimi krokami :-o Teraz mam urwanie głowy na uczelni. Same zaliczenia, a za tydzień pierwszy egzamin i tak już będzie do połowy lutego albo i jeszcze dłużej :roll: Własnie najbradziej sie boje egzaminu z ekonomii, babka jest naprawde wredna ... A jak Ty tam w szkole? Kiedy ferie :razz: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Wiedzie mi sie na razie dobrze, zobaczymy co będę mówiła po pierwszej sesji która niemiłosiernie zbliża sie wielkimi krokami :-o Teraz mam urwanie głowy na uczelni. Same zaliczenia, a za tydzień pierwszy egzamin i tak już będzie do połowy lutego albo i jeszcze dłużej :roll: Własnie najbradziej sie boje egzaminu z ekonomii, babka jest naprawde wredna ... A jak Ty tam w szkole? Kiedy ferie :razz: Ojej biedna, tyle się każą uczyć :eviltong: ;) Nawet się nie obejrzysz, a będziesz miała wszystko pięknie zaliczone :p ;) A ja jakoś ciągne :cool3: Skupiam się ino na przedmiotach maturalnych, a reszte lece na 3, byle zaliczyć, jak to się mówi :lol: Quote
sota36 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 A propos egzaminu z ekonomii - ja zdawalam u "ruska", ktory ani slowa nie rozumial po polsku! Zdalam na 5!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Ojej biedna, tyle się każą uczyć :eviltong: ;) Nawet się nie obejrzysz, a będziesz miała wszystko pięknie zaliczone :p ;) A ja jakoś ciągne :cool3: Skupiam się ino na przedmiotach maturalnych, a reszte lece na 3, byle zaliczyć, jak to się mówi :lol: A to juz w tym roku czeka Cie maturka? Boshe jak ja sie ciesze, ze mam to za soba :eviltong: Ja w klasie maturalnej wzielam sie za stopnie i w sumie wypadlam nienajgorzej mialam sr 4.5 :p P.S z czego zdjaesz? Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 sota36 napisał(a):A propos egzaminu z ekonomii - ja zdawalam u "ruska", ktory ani slowa nie rozumial po polsku! Zdalam na 5!!!! Joluś w takim razie wolałabym zdawac u "ruska" nic nie rozumiejącego po polsku niż u "polki" ktora oblewa 90 % osob :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:witam w naukowej galerii;) czesc Alus :multi: Jaka tam naukowa :eviltong: strone wczesniej sa zdjecia, a teraz tak siakos zeszlysmy na nauke :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):A to juz w tym roku czeka Cie maturka? Boshe jak ja sie ciesze, ze mam to za soba :eviltong: Ja w klasie maturalnej wzielam sie za stopnie i w sumie wypadlam nienajgorzej mialam sr 4.5 :p P.S z czego zdjaesz? Nie, maturka za rok :grins: Ale w 2 klasie też nie warto sobie zaprzątać głowy przedmiotami niepotrzebnymi :eviltong: 4.5- no to ładnie! :) P.S. Jestem w biol-chemie, ale planuje zdawać WOS :lol: Tylko, że muszę się do niego przygotowywać sama :roll: No i oczywiście polski i język. Wszystko rozszerzone. Takie są plany, a co z tego wyjdzie, to zobaczymy ;) Zawsze mam w zanadrzu biologie, którą chcąc czy nie chcąc umiem :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie, maturka za rok :grins: Ale w 2 klasie też nie warto sobie zaprzątać głowy przedmiotami niepotrzebnymi :eviltong: 4.5- no to ładnie! :) P.S. Jestem w biol-chemie, ale planuje zdawać WOS :lol: Tylko, że muszę się do niego przygotowywać sama :roll: No i oczywiście polski i język. Wszystko rozszerzone. Takie są plany, a co z tego wyjdzie, to zobaczymy ;) Zawsze mam w zanadrzu biologie, którą chcąc czy nie chcąc umiem :razz: Ech ale masz profil - nie zazdraszczam, nie lubiałam chemi :eviltong: a biologia była spoko, a jak sie ktoś nia interesował to dopiero. U mnie chyba najwięcej osób zdawało biologie i nie narzekali :razz: Ja w 1 i 2 klasie to nieźle sobie odpuściłam, ale w 3 stwierdziłam, że musze sie wziac za siebie :eviltong: no i wyszłam na swoje hihhi. Tylko potem żałowalam, ze zawalilam obie 1 i 2 klase, bo moglabym miec spokojnie pasek :roll: ale i tak bylam z koncowego wyniku zadowolona, wiec nie narzekam :eviltong: Quote
Marca_Besi Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):A no widac widac :cool3: :cool3: A teraz Oskarek w Leżajsku :razz: zachęta do zabawy :razz: A tutaj ppdaje linka ktory dostalam od kumepli na poprawe humory http://www.yonkis.com/mediaflash/1000000.swf i przyznac sie jak dlugo wytrzymaliscie, ja do 7 tys :lol: Ale fajnie Oskarek wygląda! Dagusia ślicznie wyglądałaś na studniówce. Cieszę się, że filmik choć trochę poprawił Ci humor:) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Marca_Besi napisał(a):Ale fajnie Oskarek wygląda! Dagusia ślicznie wyglądałaś na studniówce. Cieszę się, że filmik choć trochę poprawił Ci humor:) Cześć Marcelko :multi: Ojej jak Nam miło, ze mamy przyjemnośc Cię gościc w Naszej galeryjce po takiej długiej nieobecnosci :loveu: Ciesze sie, ze Oskarek sie podoba :multi: A filmik poprawił humorek i jak widac dlugo wytrzymalam hihi i ciagle sie smialam do tego monitora, az siostra przyszla :evil_lol: Glaski i caluski dla Besuni :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Ech ale masz profil - nie zazdraszczam, nie lubiałam chemi :eviltong: a biologia była spoko, a jak sie ktoś nia interesował to dopiero. U mnie chyba najwięcej osób zdawało biologie i nie narzekali :razz: Ja w 1 i 2 klasie to nieźle sobie odpuściłam, ale w 3 stwierdziłam, że musze sie wziac za siebie :eviltong: no i wyszłam na swoje hihhi. Tylko potem żałowalam, ze zawalilam obie 1 i 2 klase, bo moglabym miec spokojnie pasek :roll: ale i tak bylam z koncowego wyniku zadowolona, wiec nie narzekam :eviltong: Ja też chemii nie lubię :evil_lol: Ale biologie owszem :fadein: Tylko ciągnie mnie trochę na filologie, stąd ten WOS ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja też chemii nie lubię :evil_lol: Ale biologie owszem :fadein: Tylko ciągnie mnie trochę na filologie, stąd ten WOS ;) A na jaką filologię? WOS nie jest trudny, weź sobie go jako podstawowy a dodatkową biologię :eviltong: Ja już mówię dobranoc, jutro dzien z ekonomią mnie czeka :placz: :placz: Quote
Recommended Posts