Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fidelek2 napisał(a):
Alu, ale powiedz że takiego rozczochranego to się z przyjemnością ogląda, prawda? :lol: a to pewnie dlatego, że tak rzadko :lol:

ja osobiście wolę takie "naturalne" ujęcia :loveu:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc dziewczyny :multi:

Zyje, żyje, ale z czasem krucho :roll:

Co do rozczochranych zdjęć Oskarka to ostatnio częściej go można tak spotkac niż pieknie wyczesanego :eviltong: a w Leżajsku to kucyka ma od święta :eviltong: No ale czasami trzeba jakos wygladac co nie? ;)

Dzisiaj małego wykapalam, bo juz 3 tygodnie :-o minely jak nie byl kapany, wiec juz była koniecznosc, ale za to jaki jest pachnacy, czysciutki i mieciutki :loveu: Tyle, ze nie ma kiedy zdjec zrobic.

Wpadlam wstawic jeszcze kilka fot ze 100dniowki no i Oskarcia podworkowego wrzuce, bo jak snieg przyjdzie to beda nieaktualne :evil_lol:

moze ktos ma chote poczestowaac sie kanapeczka :cool3:

the end :p

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Daga mozesz mi powiedziec czy ta twoja kreacja jest biala, czy blekitna...:lol: Juz sama nie wiem

Hihi zmieniam kolor:cool3:

Madziu ona jest jak najbardziej blekitna, tylko nie rozumiem dlaczego wszyscy mysla, ze ona jest biala :roll: :lol:
Nie jestes pierwsza osoba, ktorej kolorki sie "pomylily" bo wiekszosc osob ogladajac zdjecia ze zdziwieniem pyta : bylas w bialej sukience?:lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Magda_Miki napisał(a):
Daga mozesz mi powiedziec czy ta twoja kreacja jest biala, czy blekitna...:lol: Juz sama nie wiem

Madziu ona jest jak najbardziej blekitna, tylko nie rozumiem dlaczego wszyscy mysla, ze ona jest biala :roll: :lol:
Nie jestes pierwsza osoba, ktorej kolorki sie "pomylily" bo wiekszosc osob ogladajac zdjecia ze zdziwieniem pyta : bylas w bialej sukience?:lol:

Ja tam od razu widziałam, że kreacja jest błękitna :niewiem: :evil_lol: Przecież to widać na pierwszy rzut oka, nie Daga? :p

P.S. I ja się wcale nie podlizuję, żeby nie było :evil_lol: :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ja tam od razu widziałam, że kreacja jest błękitna :niewiem: :evil_lol: Przecież to widać na pierwszy rzut oka, nie Daga? :p

P.S. I ja się wcale nie podlizuję, żeby nie było :evil_lol: :eviltong:

A no widac widac :cool3: :cool3:

A teraz Oskarek w Leżajsku :razz:

zachęta do zabawy :razz:

A tutaj ppdaje linka ktory dostalam od kumepli na poprawe humory http://www.yonkis.com/mediaflash/1000000.swf i przyznac sie jak dlugo wytrzymaliscie, ja do 7 tys :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Być może ja mam lepszy humor dzisiaj i wystarczy mi 700 'thank you' :evil_lol: :diabloti:

;)

Oj na pewno :lol:
Ja po stycznosci z "ekonomia" niegdy nie mam dobrego humoru :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
O właśnie, a jak tam Ci się na studiach wiedzie w ogóle ;)

Wiedzie mi sie na razie dobrze, zobaczymy co będę mówiła po pierwszej sesji która niemiłosiernie zbliża sie wielkimi krokami :-o Teraz mam urwanie głowy na uczelni. Same zaliczenia, a za tydzień pierwszy egzamin i tak już będzie do połowy lutego albo i jeszcze dłużej :roll:
Własnie najbradziej sie boje egzaminu z ekonomii, babka jest naprawde wredna ...

A jak Ty tam w szkole? Kiedy ferie :razz:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Wiedzie mi sie na razie dobrze, zobaczymy co będę mówiła po pierwszej sesji która niemiłosiernie zbliża sie wielkimi krokami :-o Teraz mam urwanie głowy na uczelni. Same zaliczenia, a za tydzień pierwszy egzamin i tak już będzie do połowy lutego albo i jeszcze dłużej :roll:
Własnie najbradziej sie boje egzaminu z ekonomii, babka jest naprawde wredna ...

A jak Ty tam w szkole? Kiedy ferie :razz:

Ojej biedna, tyle się każą uczyć :eviltong: ;) Nawet się nie obejrzysz, a będziesz miała wszystko pięknie zaliczone :p ;)

A ja jakoś ciągne :cool3: Skupiam się ino na przedmiotach maturalnych, a reszte lece na 3, byle zaliczyć, jak to się mówi :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ojej biedna, tyle się każą uczyć :eviltong: ;) Nawet się nie obejrzysz, a będziesz miała wszystko pięknie zaliczone :p ;)

A ja jakoś ciągne :cool3: Skupiam się ino na przedmiotach maturalnych, a reszte lece na 3, byle zaliczyć, jak to się mówi :lol:

A to juz w tym roku czeka Cie maturka? Boshe jak ja sie ciesze, ze mam to za soba :eviltong: Ja w klasie maturalnej wzielam sie za stopnie i w sumie wypadlam nienajgorzej mialam sr 4.5 :p
P.S z czego zdjaesz?

Posted

sota36 napisał(a):
A propos egzaminu z ekonomii - ja zdawalam u "ruska", ktory ani slowa nie rozumial po polsku! Zdalam na 5!!!!

Joluś w takim razie wolałabym zdawac u "ruska" nic nie rozumiejącego po polsku niż u "polki" ktora oblewa 90 % osob :roll:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
A to juz w tym roku czeka Cie maturka? Boshe jak ja sie ciesze, ze mam to za soba :eviltong: Ja w klasie maturalnej wzielam sie za stopnie i w sumie wypadlam nienajgorzej mialam sr 4.5 :p
P.S z czego zdjaesz?

Nie, maturka za rok :grins: Ale w 2 klasie też nie warto sobie zaprzątać głowy przedmiotami niepotrzebnymi :eviltong:
4.5- no to ładnie! :)

P.S. Jestem w biol-chemie, ale planuje zdawać WOS :lol: Tylko, że muszę się do niego przygotowywać sama :roll: No i oczywiście polski i język. Wszystko rozszerzone. Takie są plany, a co z tego wyjdzie, to zobaczymy ;)
Zawsze mam w zanadrzu biologie, którą chcąc czy nie chcąc umiem :razz:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Nie, maturka za rok :grins: Ale w 2 klasie też nie warto sobie zaprzątać głowy przedmiotami niepotrzebnymi :eviltong:
4.5- no to ładnie! :)

P.S. Jestem w biol-chemie, ale planuje zdawać WOS :lol: Tylko, że muszę się do niego przygotowywać sama :roll: No i oczywiście polski i język. Wszystko rozszerzone. Takie są plany, a co z tego wyjdzie, to zobaczymy ;)
Zawsze mam w zanadrzu biologie, którą chcąc czy nie chcąc umiem :razz:

Ech ale masz profil - nie zazdraszczam, nie lubiałam chemi :eviltong: a biologia była spoko, a jak sie ktoś nia interesował to dopiero. U mnie chyba najwięcej osób zdawało biologie i nie narzekali :razz:

Ja w 1 i 2 klasie to nieźle sobie odpuściłam, ale w 3 stwierdziłam, że musze sie wziac za siebie :eviltong: no i wyszłam na swoje hihhi. Tylko potem żałowalam, ze zawalilam obie 1 i 2 klase, bo moglabym miec spokojnie pasek :roll: ale i tak bylam z koncowego wyniku zadowolona, wiec nie narzekam :eviltong:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
A no widac widac :cool3: :cool3:

A teraz Oskarek w Leżajsku :razz:

zachęta do zabawy :razz:

A tutaj ppdaje linka ktory dostalam od kumepli na poprawe humory http://www.yonkis.com/mediaflash/1000000.swf i przyznac sie jak dlugo wytrzymaliscie, ja do 7 tys :lol:

Ale fajnie Oskarek wygląda! Dagusia ślicznie wyglądałaś na studniówce.
Cieszę się, że filmik choć trochę poprawił Ci humor:)

Posted

Marca_Besi napisał(a):
Ale fajnie Oskarek wygląda! Dagusia ślicznie wyglądałaś na studniówce.
Cieszę się, że filmik choć trochę poprawił Ci humor:)

Cześć Marcelko :multi:

Ojej jak Nam miło, ze mamy przyjemnośc Cię gościc w Naszej galeryjce po takiej długiej nieobecnosci :loveu:
Ciesze sie, ze Oskarek sie podoba :multi:
A filmik poprawił humorek i jak widac dlugo wytrzymalam hihi i ciagle sie smialam do tego monitora, az siostra przyszla :evil_lol:

Glaski i caluski dla Besuni :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Ech ale masz profil - nie zazdraszczam, nie lubiałam chemi :eviltong: a biologia była spoko, a jak sie ktoś nia interesował to dopiero. U mnie chyba najwięcej osób zdawało biologie i nie narzekali :razz:

Ja w 1 i 2 klasie to nieźle sobie odpuściłam, ale w 3 stwierdziłam, że musze sie wziac za siebie :eviltong: no i wyszłam na swoje hihhi. Tylko potem żałowalam, ze zawalilam obie 1 i 2 klase, bo moglabym miec spokojnie pasek :roll: ale i tak bylam z koncowego wyniku zadowolona, wiec nie narzekam :eviltong:

Ja też chemii nie lubię :evil_lol: Ale biologie owszem :fadein:
Tylko ciągnie mnie trochę na filologie, stąd ten WOS ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ja też chemii nie lubię :evil_lol: Ale biologie owszem :fadein:
Tylko ciągnie mnie trochę na filologie, stąd ten WOS ;)

A na jaką filologię?
WOS nie jest trudny, weź sobie go jako podstawowy a dodatkową biologię :eviltong:

Ja już mówię dobranoc, jutro dzien z ekonomią mnie czeka :placz: :placz: