Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[RIGHT]Daga , dawno mnie u was nie było . Pewnie mnie już nie pamiętacie ?:cool3: [/RIGHT]
[LEFT]Noooo, to ja ! Babcia Hania ! Zakompleksiona u Was jak zawsze . :evil_lol: I Jak zawsze zadam żywotnie interesujące mnie pytanie : Jak tam podłogi Mamy ??? Czy dalej tak nieprzyzwoicie błyszczą ????? :diabloti: [/LEFT]
[RIGHT]
[/RIGHT]

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Odwiedziłam wczoraj lekarza no i jestem na antybiotykach i innych siakiś tabletkach, czuje się jak jakiś lekoman łykając w dzień ok 5-6 tabletek i na noc replay :lol:

Taka piękna pogoda była, że dałam się siostrze namówić na mały spacerek do parczku

dziękujemy ślicznie za różyczkę :loveu:

Daga, wykujruj się dobrze ,takie grypopochodne choróbska potrafią być dokuczliwe , a Ty na spacerki ganiasz :cool3:

HankaRupczewska napisał(a):

Noooo, to ja ! Babcia Hania ! zadam żywotnie interesujące mnie pytanie : Jak tam podłogi Mamy ??? Czy dalej tak nieprzyzwoicie błyszczą ????? :diabloti:

Haniu, jak na babcię to masz świetną pamięć :evil_lol:

Posted

Dzień doberek :multi:

Antybiotyki zaczynają działać i dzisiaj widzę znaczną poprawę :multi: Jeszcze tylko kaszelek trzeba usunąc i będzie OK :cool3:

Kasiu od Fidelka - no ja wiem, że Ty ich cały czas całujesz, ale czy powiedziałaś im wczoraj , że to od Cicoi Dagi :lol: ?

Madziu - no widzisz oszczędzam się i nie ślęczę długo przed kompem :eviltong: Ogl jeszcze TV a potem wzięłam tableteczki i do wyrka poszłam, może dzisiaj uda Nam sie złapac, poczekam na Ciebie - chyba :eviltong:

AlaR - dzień doberek :p :loveu:

Figa - witamy spowrotem u Oskarcia, my u Was tez mamy zaleglosci :oops: ale nadrobimy je, trzeba byc optymista :evil_lol:

Haniu - no jakze bym mogła Ciebie zapomniec :shake: ? Pomimo mlodego wieku pamieci za dobrej juz nie mam :evil_lol: ale o Was caly czas pamietam :loveu: i cieszymy sie, ze po dlugiej nieobecnosci dalas znać o sobie :multi:. Jeżele jednak chodzi o podlogi mamy, to trzeba poczekac do konca października aż wróci i je wypoleruje, bo nam z siostrą jakos tak ladnie to nie wychodzi :evil_lol:

Tygra - ciesze sie, ze przerobeczka sie spodobala :loveu:

Aluś - nie ma za co, Oskarek lubi obdarowywac jego stałych gości w galeryjce rozyczkami :loveu:
No wiesz co do wczoraj to bylo tak cudnie, ze az szkoda by bylo siedziec w domu i marudzic :eviltong: wiec poszlam sie dotlenic i czulam sie po powrocie swietnie :multi:

Chwilowo uciekamy, po poludniu zdjatka zapodamy :cool3:
życzymy wszytskim udanej, pieknej i pelnej sloneczka niedzieli :multi: :loveu:

Posted

Buenos Tardes :lol: :lol: ale ja hiszpańskim błyszcze :evil_lol: w końcu odbyły się pierwsze zajęcia w piątek i muszę przyznać, że bardzo fajny i zarazem śmieszny jest ten język :lol:

Wpadłam wstawić zdjęcia, na które Alusia tak czekała i się doczekać nie mogła :eviltong:

Rybcia witamy Ciebie z Oskarciem :Dog_run: w Naszych skromnych porgach, ciesze sie, ze Oskarcio Ci sie spodobal i widze, ze troche str wstecz przejzalas skoro to zdjęcie wygrzebalas :loveu: Zapraszamy ponownie :multi:

No a teraz trochę fotek :p Trochę się bawiłam z obróbką dlatego tyle to potrwało :cool3:

Posted

tygra napisał(a):
ależ łądna obróbka fotek
to jest np czaderskie

a dziękuje :multi: super, ze sie spodobala :multi:

Madziu, wlosy nie sa cale blond :eviltong: Coś Ty taka ciekawska hę? Jak oglądasz zdjęcia :eviltong: w galeri VIPów były foty z spotkania w Opolu i tam są moje foty :eviltong:
Ale, żebys nie marudzila, to masz :evil_lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Buenos Tardes :lol: :lol: ale ja hiszpańskim błyszcze :evil_lol: w końcu odbyły się pierwsze zajęcia w piątek i muszę przyznać, że bardzo fajny i zarazem śmieszny jest ten język :lol:

Ha! Świetny język i stosunkowo prosty prawda? Jest dźwięczny i taki hmmm... sepleniący (nie wiem, której wersji się uczysz, czy "ll" czytane jako "j" czy jaki "dzi"?):lol:

Ślicznie mu w tych liściach:loveu:

Posted

an3czka napisał(a):
Ha! Świetny język i stosunkowo prosty prawda? Jest dźwięczny i taki hmmm... sepleniący (nie wiem, której wersji się uczysz, czy "ll" czytane jako "j" czy jaki "dzi"?):lol:

Mialam dopiero jedne zajęcia, wiec uczyliśmy się na nich podstawowych zwrotow, i wiesz bardzo mi sie podoba chlopak po hiszp _ chico (ciko) :evil_lol: :evil_lol: Co do "ll" to uczymy się go wymawiac jako "j"
A moje imie literuja je po hiszp brzmi następująco : De a ge eme a ere a :lol: :lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Mialam dopiero jedne zajęcia, wiec uczyliśmy się na nich podstawowych zwrotow, i wiesz bardzo mi sie podoba chlopak po hiszp _ chico (ciko) :evil_lol: :evil_lol: Co do "ll" to uczymy się go wymawiac jako "j"
A moje imie literuja je po hiszp brzmi następująco : De a ge eme a ere a :lol: :lol:

Ja miałam na studiach zajęcia z dwoma wykładowcami: jednym z nich był Juan - hiszpan, który nas uczył "dzi". Była też kobitka, która uczyła nas "j":lol:. Zawsze było śmiesznie z tą wymową:evil_lol:
Śmiesznie czyta się litery:lol:

Posted

an3czka napisał(a):
Ja miałam na studiach zajęcia z dwoma wykładowcami: jednym z nich był Juan - hiszpan, który nas uczył "dzi". Była też kobitka, która uczyła nas "j":lol:. Zawsze było śmiesznie z tą wymową:evil_lol:
Śmiesznie czyta się litery:lol:

O tak litery są śmieszne, ale jak na początek język mi się spodobał ;) A powiedz trudno Go się uczy? Nie myli Ci się to akcentowanie na którą literę? Ja dopiero się uczę, ale jak na razie czarna magia to dla mnie :lol: Trzeba sobie spółgłoski i samogłoski powtórzyc :evil_lol: :eviltong: