Hanna R. Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [RIGHT]Daga , dawno mnie u was nie było . Pewnie mnie już nie pamiętacie ?:cool3: [/RIGHT] [LEFT]Noooo, to ja ! Babcia Hania ! Zakompleksiona u Was jak zawsze . :evil_lol: I Jak zawsze zadam żywotnie interesujące mnie pytanie : Jak tam podłogi Mamy ??? Czy dalej tak nieprzyzwoicie błyszczą ????? :diabloti: [/LEFT] [RIGHT] [/RIGHT] Quote
Alka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Odwiedziłam wczoraj lekarza no i jestem na antybiotykach i innych siakiś tabletkach, czuje się jak jakiś lekoman łykając w dzień ok 5-6 tabletek i na noc replay :lol: Taka piękna pogoda była, że dałam się siostrze namówić na mały spacerek do parczku dziękujemy ślicznie za różyczkę :loveu: Daga, wykujruj się dobrze ,takie grypopochodne choróbska potrafią być dokuczliwe , a Ty na spacerki ganiasz :cool3: HankaRupczewska napisał(a): Noooo, to ja ! Babcia Hania ! zadam żywotnie interesujące mnie pytanie : Jak tam podłogi Mamy ??? Czy dalej tak nieprzyzwoicie błyszczą ????? :diabloti: Haniu, jak na babcię to masz świetną pamięć :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Dzień doberek :multi: Antybiotyki zaczynają działać i dzisiaj widzę znaczną poprawę :multi: Jeszcze tylko kaszelek trzeba usunąc i będzie OK :cool3: Kasiu od Fidelka - no ja wiem, że Ty ich cały czas całujesz, ale czy powiedziałaś im wczoraj , że to od Cicoi Dagi :lol: ? Madziu - no widzisz oszczędzam się i nie ślęczę długo przed kompem :eviltong: Ogl jeszcze TV a potem wzięłam tableteczki i do wyrka poszłam, może dzisiaj uda Nam sie złapac, poczekam na Ciebie - chyba :eviltong: AlaR - dzień doberek :p :loveu: Figa - witamy spowrotem u Oskarcia, my u Was tez mamy zaleglosci :oops: ale nadrobimy je, trzeba byc optymista :evil_lol: Haniu - no jakze bym mogła Ciebie zapomniec :shake: ? Pomimo mlodego wieku pamieci za dobrej juz nie mam :evil_lol: ale o Was caly czas pamietam :loveu: i cieszymy sie, ze po dlugiej nieobecnosci dalas znać o sobie :multi:. Jeżele jednak chodzi o podlogi mamy, to trzeba poczekac do konca października aż wróci i je wypoleruje, bo nam z siostrą jakos tak ladnie to nie wychodzi :evil_lol: Tygra - ciesze sie, ze przerobeczka sie spodobala :loveu: Aluś - nie ma za co, Oskarek lubi obdarowywac jego stałych gości w galeryjce rozyczkami :loveu: No wiesz co do wczoraj to bylo tak cudnie, ze az szkoda by bylo siedziec w domu i marudzic :eviltong: wiec poszlam sie dotlenic i czulam sie po powrocie swietnie :multi: Chwilowo uciekamy, po poludniu zdjatka zapodamy :cool3: życzymy wszytskim udanej, pieknej i pelnej sloneczka niedzieli :multi: :loveu: Quote
Alicja Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 :razz:a ja liczyłam na nowe fotki pa pa uciekam pracować ..... Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Buenos Tardes :lol: :lol: ale ja hiszpańskim błyszcze :evil_lol: w końcu odbyły się pierwsze zajęcia w piątek i muszę przyznać, że bardzo fajny i zarazem śmieszny jest ten język :lol: Wpadłam wstawić zdjęcia, na które Alusia tak czekała i się doczekać nie mogła :eviltong: Rybcia witamy Ciebie z Oskarciem :Dog_run: w Naszych skromnych porgach, ciesze sie, ze Oskarcio Ci sie spodobal i widze, ze troche str wstecz przejzalas skoro to zdjęcie wygrzebalas :loveu: Zapraszamy ponownie :multi: No a teraz trochę fotek :p Trochę się bawiłam z obróbką dlatego tyle to potrwało :cool3: Quote
KaRa_ Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Jakie ladne przerobki,ale ta najladniejsza;) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 KaRa_TC napisał(a): Jakie ladne przerobki,ale ta najladniejsza;) To jeszcze nie koniec :eviltong: ale ciesze sie, ze sie spodobaly :multi: Quote
KaRa_ Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):To jeszcze nie koniec :eviltong: ale ciesze sie, ze sie spodobaly :multi: No to czekam na wiecej zdjec Oskara:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 KaRa_TC napisał(a):No to czekam na wiecej zdjec Oskara:cool3: ok :razz: Reszta zdjęc wieczorkiem o ile jeszcze dzisiaj uda mi sie wejsc ;) Quote
KaRa_ Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Pierwszej chwili nie zauwazylam Oskara:evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 KaRa_TC napisał(a): Pierwszej chwili nie zauwazylam Oskara:evil_lol: :lol: :lol: :lol: a nie tak dawno się zastanawialas, czy Yorki nie sa moze takie duze jak boksery :evil_lol: Quote
tygra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ależ łądna obróbka fotek to jest np czaderskie Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 dagaaaaaaaaaaaaaa pokaz no z bliska te włosy :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 tygra napisał(a):ależ łądna obróbka fotek to jest np czaderskie a dziękuje :multi: super, ze sie spodobala :multi: Madziu, wlosy nie sa cale blond :eviltong: Coś Ty taka ciekawska hę? Jak oglądasz zdjęcia :eviltong: w galeri VIPów były foty z spotkania w Opolu i tam są moje foty :eviltong: Ale, żebys nie marudzila, to masz :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a nie tak dawno się zastanawialas, czy Yorki nie sa moze takie duze jak boksery :evil_lol: Przemilczmy sprawe:evil_lol: Quote
an3czka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Buenos Tardes :lol: :lol: ale ja hiszpańskim błyszcze :evil_lol: w końcu odbyły się pierwsze zajęcia w piątek i muszę przyznać, że bardzo fajny i zarazem śmieszny jest ten język :lol: Ha! Świetny język i stosunkowo prosty prawda? Jest dźwięczny i taki hmmm... sepleniący (nie wiem, której wersji się uczysz, czy "ll" czytane jako "j" czy jaki "dzi"?):lol: Ślicznie mu w tych liściach:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 an3czka napisał(a):Ha! Świetny język i stosunkowo prosty prawda? Jest dźwięczny i taki hmmm... sepleniący (nie wiem, której wersji się uczysz, czy "ll" czytane jako "j" czy jaki "dzi"?):lol: Mialam dopiero jedne zajęcia, wiec uczyliśmy się na nich podstawowych zwrotow, i wiesz bardzo mi sie podoba chlopak po hiszp _ chico (ciko) :evil_lol: :evil_lol: Co do "ll" to uczymy się go wymawiac jako "j" A moje imie literuja je po hiszp brzmi następująco : De a ge eme a ere a :lol: :lol: Quote
an3czka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Mialam dopiero jedne zajęcia, wiec uczyliśmy się na nich podstawowych zwrotow, i wiesz bardzo mi sie podoba chlopak po hiszp _ chico (ciko) :evil_lol: :evil_lol: Co do "ll" to uczymy się go wymawiac jako "j" A moje imie literuja je po hiszp brzmi następująco : De a ge eme a ere a :lol: :lol: Ja miałam na studiach zajęcia z dwoma wykładowcami: jednym z nich był Juan - hiszpan, który nas uczył "dzi". Była też kobitka, która uczyła nas "j":lol:. Zawsze było śmiesznie z tą wymową:evil_lol: Śmiesznie czyta się litery:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 an3czka napisał(a):Ja miałam na studiach zajęcia z dwoma wykładowcami: jednym z nich był Juan - hiszpan, który nas uczył "dzi". Była też kobitka, która uczyła nas "j":lol:. Zawsze było śmiesznie z tą wymową:evil_lol: Śmiesznie czyta się litery:lol: O tak litery są śmieszne, ale jak na początek język mi się spodobał ;) A powiedz trudno Go się uczy? Nie myli Ci się to akcentowanie na którą literę? Ja dopiero się uczę, ale jak na razie czarna magia to dla mnie :lol: Trzeba sobie spółgłoski i samogłoski powtórzyc :evil_lol: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 muchas gracias za fotasy :eviltong: ślicznie ci :loveu: buenas noches dagus :evil_lol: Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 :-o:-o:-o Ale superkowa przeróbeczka:loveu: Quote
Kasia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Prześliczne zdjęcie :loveu: :loveu: Model i Modelka też oczywiście :lol: :p :p Cześć Daguś :multi: Quote
Kasia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Ooo, wiedzę że Oskarek jak prawidziwy kawaler wie za czym powinien sie oglądać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts