Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlKil napisał(a):
Daguś, oglądam bardzo chętnie tylko ostatnio cholernie czasu brak!!!!!

Cześć Ewuś,
miło, że mimo braku wolnego czasu napisałas :buzi:aki. U nas tez z tym czasem krucho :roll:

Troche parczku :loveu:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Pańcia mu to wynagrodziła i patyczka rzuciła :multi:

Toż to badylak wielki a nie patyczek :evil_lol: :evil_lol:

Sliczności kochane :loveu: Zawsze w biegu na spacerku :p :p

Cześć Daguś :multi: I nie daj się choróbsku :cool1:

Posted

widze że Cie nie ma więc powstawiam jeszcze troche Oskarkowych foteczek spacerowych :cool3:
i zdrowiej szybko :buzi:

Oskarek w ramionach niedzwiadka pominkowego :lol: (ahh ten wzrok :razz: )

galopujący yorczek :razz:

i jeszcze galop (żeby nie było że tylko przy pani byłem :evil_lol: )

i Daguś :loveu: ze swoją maskoteczką :loveu:

Posted

Witam ...

Nabrałam trochę sił to postanowiłam odezwać się na dogo. Goraczka już minęła, ale nadal nie najlepiej się czuję :placz: gardełko coraz bardziej boli i dzisiaj już mi coś na uszko przeszło bo mnie pobolewa, z nosa cieknie jak z kokotka, a głowa do ukręcenia :placz: Jednak do szkoły chodzę, bo nie chce juz z poczatkiem opuszczać :roll: chociaż niektorzy to gościami bywaja niz stałymi studentami :lol: Ciekawe tylko kto lepiej na tym wyjdzidzie :cool3:

Monia wybacz, ale nie miałam ostatnio do tego głowy ... sorry ... Postarm sie poszukac te zdjecia jeszcze w tym tygodniu :multi: widzę, że Ty masz kolejnu, slicznu bannerek :loveu:

Beria - ja też bardzo lubie te kwiatuszki, zwłaszcza te pomaranczowe, bo maja taki intensywny kolorek :loveu:

Waszunia - oj zimno bylo i jak widac dalo mi w kosc :roll:

Agusiu - oj pogoda sie popsula z dnia na dzien i trzeba sie juz bylo "zimowo: ubierac, ale dzisiaj juz bylo ladnie, slonecznie i cieplutko :multi:

Madziu - juz od miesiaca mam taki kolorek wloskow, a teraz dodatkowo obcielam wloski :razz: i jakos tak lepiej sie czuje, zobaczymy na jak dlugo :lol:

An3czko - rowniez witamy :multi:

Kasiu od Fidelka - chorobsko sie uczepilo i cos nie chce popuscic mimo iz mu groziłam :mad: to wszytsko jak widac zlekcewazylo :angryy:
Co do kolorku wlosow to dobrze myslalas ;) tylko po prostu czasem lubie soie z nimi pokombinowac :razz:

Madziu od Amirka - suuuper zdjatka, dziekujemy ze powstawialas, ja postaram sie dzisiaj dokonczyc wstawiac, jak dam rade i jak komp bedzie wolny :eviltong:

Kasiu od Tenka - witaj Kochana, no niestety nadal nie najlepiej :roll:

Dziękujemy wszytskim za odwiedzinki podczas Naszej nieobecnosci i za pamiec :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Madziu - juz od miesiaca mam taki kolorek wloskow, a teraz dodatkowo obcielam wloski :razz: i jakos tak lepiej sie czuje, zobaczymy na jak dlugo :lol:

daga nie popuszcze ci, poka poka pokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :eviltong: