Zuza96 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Oskarek wraz z torbą wyglądają PRZECUDOWNIE !!! Widać że mu się podoba bardziej niż buciki Daga dzięki że chcesz odpowiadać na każde moje pytanie. Quote
leemonca Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ale cudnie w tych bucikach wygląda :multi:, szkoda, że mu się nie podobają. Torba też jest super! Quote
Zuza96 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 PRZEPIĘKNIE:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lol: Quote
KaRa_ Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ale buciki ma extra, a torba rewelacja:cool3: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Sniegowo -zimowe witanko ;-) Jejku buciki odlotowe ;-) przydałyby sie Zuzi , nie musiałbym rozmrazac sniegowych kulek na jej łapkach po spacerku hehe ...pytanie tylko czy zechciałaby w takowych pokazac sie ludziom na ulicy heheh ;-) Pozdrowionka . Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 O rany ! Ale ja ciemnogród jestem ! :oops: Nie wiedziałam, że sa takie torby :klacz: Muszę nabyć dla Gezesławka . :cool3: Aha, Daga - pozdrowienia dla Mamci :p Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Witam ponownie :multi: Ciesze sie, ze torba sie spodobała :multi: teraz musimy tylko dorobić jakieś czerwone wdzianko do kompletu albo na drutach albo polarkowe :loveu: i możemy śmigac na długie spacerki :razz: Kasiu druga torba jest jeszcze większa, ma więcej miejsca, w ogołe torba w stylu Mercedesa porównując do aut :eviltong: I przyznam szczerze, ze ja w zyciu bym takiej nie kupiła bo na takową to mnie nic a nic nie stac :oops: i mogłam sobie tylko o takiej pomarzyc oglądając na amerykanskich stronach :razz: Madziu - Oskarek macha do Ciebie i Amirka ogonkiem i dziękuje za odwiedzinki :buzi: Zuza - ja zawsze chetnie odpowiadam, jeżeli tylko znam odpowiedz, wiec pytaj jakbys miała jakies wątpliwosc ;) Kara - torbe to bedziesz miała okazje zobaczyc na zywo, bo bede w niej przewiozila Oskarka w pociagu :lol: i juz sie martwie jak sie z tym wszytskim zabiore :eviltong: Zuzolandia - no wlasnie ciekawe jakby sie Oskarek czuł jakby pańcia zrobiła z niego pośmiewisko, ubrała go w zimowe wdzianko do tego te buty :cool3: pewnie zawarlibysmy jeszcze wiecej znajomosci :lol: Haniu - dziękuje za pozdrowienia dla Mamy :buzi:, dzisiaj podlogi się juz swieca bo mama od rana pastowała :evil_lol: A torby to sa rozniaste, moze nie koniecznie u Nas, ale w Stanach to jest taki full wypas ze pewnie i dla Gezia by sie jakas znalazła :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Torba nr 2 prosto z Francji :eviltong: i to by było na tyle :lol: ja zmykam, na aerobik lece :cool3: Quote
KaRa_ Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kara - torbe to bedziesz miała okazje zobaczyc na zywo, bo bede w niej przewiozila Oskarka w pociagu :lol: i juz sie martwie jak sie z tym wszytskim zabiore :eviltong: Sprawdze czy zmiesci sie do niej kot:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda-Amir Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 jak słodko :angel: :loveu: :loveu: a w srodku francuski piesek :cool3: :lol: Daga jak tam na aerobiku ? :razz: :razz: :razz: Quote
Zuza96 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 tak jakby chciał powiedzieć OD DZISIAJ TO MOJA I TYLKO MOJA TORBA i zawsze będę w niej podróżował:loveu::multi: Quote
Zuza96 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A ja już wszyskim mówie DOBRANOC bo jestem bardzo śpiąca KARALUCHY POD PODUCHY Daga całuski dla Oskarcia Quote
Sylwcia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witaj Dagusiu i Oskarku :multi: :multi: :multi: Dawno mnie tu nie było i przyznam się szczerze, że zaległości zajęły mi kilka dni (żeby nie powiedzieć kilkanaście :oops: :oops: :oops: ) Super jest ta nowa fryzulka Oskiego, hmmm a o butach nie wspomnę - rewelacja, tylko szkoda, że nie przypadły mu do gusty. Co do torebek to się nie wypowiem. Czyżby Oskarek miał coś z kobietek, że tak sobie je przypodobał hehehehe??? Buziaczki od Almy Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Bry wieczór :razz: Ale mróz za oknem, własnie wrócilam ze spacerku, a pzed spacerekiem na aerobiku byłam i instruktor dał taki wycisk, że ledwo się do domu dokulałam :eviltong: Juz sie boje jak to bedzie jutro pewnie nie bede mogła chodzic bo w nogach zrobia sie zakwasy, rekami ruszac nie bede mogla bo tez zakwasy i śmiac sie pewnie tez nie bede mogla bo brzuch caly obolały ppo brzuszkach :eviltong: Wreszcie sie wzięłam za siebie, wiec do lata mysle, ze bede jako tako wygladala :lol: Kara - zalezy jakiego wielkiego kota masz, jezeli wiekszy od Oskarka to sie nie zmiesci, a w ogole Oskarek to nie lubi sie tak dzielic tym co jest jego :eviltong: Madzia - no wiesz francuska torba, francuskie kosmetyki to czemu by nie francuski pieske :razz: Po aerobiku jestem padnieta :cool3: Zuza - no zobaczymy po pierwszej przejazdzce i spacerowaniu w torbie czy tez tak bedzie chetnie w niej lezał do zdjecia :eviltong: Poki co nie ma z tym wiekszego problemu ;) Dobranoc ... Sylwcia - jak milo, ze wpadlas, nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszymy tak dawno Cie u Nas nie było :loveu: Bedziesz w Poznaniu na Yoreczkach :razz: może spotkamy sie bo ja jak nic nie wyskczy to powinnam dojechac :multi: Super, ze podoba Ci się Oskarkowa fryzurka, buciki i torby :loveu: :multi: Napisz co tam u Was? Jak Almusia? Wystawiacie ja? Ma dlugie wloski? Moze jakies fotki wstawisz? My już grzecznie mówimy dobranoc :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 kurde wiekszej nie ma?bo fajna, ale gaja by tylko głowe zmiesciła :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] kurde wiekszej nie ma?bo fajna, ale gaja by tylko głowe zmiesciła :evil_lol: Jeżeli cena jest adekwatna do wielkości psa to pewnie na Gajkową trobę kilka miesięcy byś pracowała :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Jeżeli cena jest adekwatna do wielkości psa to pewnie na Gajkową trobę kilka miesięcy byś pracowała :evil_lol: ekhmmm znaczy sie ile?to ci powiem ile miesiecy musze tyrac :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ekhmmm znaczy sie ile?to ci powiem ile miesiecy musze tyrac :eviltong: ok 330zł :oops: za tą Oskarkową :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ok 330zł :oops: za tą Oskarkową :oops: no to dwa miesiace mojej pracy, bez wydatków na papierosy imprezy jedzenie itd. i moge se fundnąć :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jak za taką super porządną torbę to wcale nie tak drogo Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no to dwa miesiace mojej pracy, bez wydatków na papierosy imprezy jedzenie itd. i moge se fundnąć :evil_lol: No to co postujesz :eviltong: A jak to w ogóle obliczylas :eviltong: że kazde 5kg = 330zl :P czy jak :eviltong: Zuza - no nie wcale droga nie była :evil_lol: Tak w ogóle to witam śniego i chlapowo :angryy: pogoda paskudna, śniegu przez noc dosypało, teraz jest temperatura w plusie, wsyztsko topnieje, jest cholernie ślizgo i nie chce mi się jechać na uczelnię, a muszę :evil_lol: dobrze, że jutro już weekend jest :multi: Wracam dopiero p o17stej to może uda mi się wstawić jakieś zdjęcia, bo mam jeszcze kilka z zabaw domowych :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']No to co postujesz :eviltong: A jak to w ogóle obliczylas :eviltong: że kazde 5kg = 330zl :P czy jak :eviltong: Zuza - no nie wcale droga nie była :evil_lol: Tak w ogóle to witam śniego i chlapowo :angryy: pogoda paskudna, śniegu przez noc dosypało, teraz jest temperatura w plusie, wsyztsko topnieje, jest cholernie ślizgo i nie chce mi się jechać na uczelnię, a muszę :evil_lol: dobrze, że jutro już weekend jest :multi: Wracam dopiero p o17stej to może uda mi się wstawić jakieś zdjęcia, bo mam jeszcze kilka z zabaw domowych :razz: no własnie nie wiem jak to policzyłam :eviltong: :cool3: wrzuc no jakies zimowe zdjecia dagus :lol: Quote
bigos Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ale torby fajne:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Prosto z żurnalu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widać, że Oskarek się w nich bardzo dobrze czuje:p Czy on wcześniej "chadzał' w takich torbach? Quote
Recommended Posts