Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sniegowo -zimowe witanko ;-)
Jejku buciki odlotowe ;-) przydałyby sie Zuzi , nie musiałbym rozmrazac sniegowych kulek na jej łapkach po spacerku hehe ...pytanie tylko czy zechciałaby w takowych pokazac sie ludziom na ulicy heheh ;-)
Pozdrowionka .

Posted

Witam ponownie :multi:

Ciesze sie, ze torba sie spodobała :multi: teraz musimy tylko dorobić jakieś czerwone wdzianko do kompletu albo na drutach albo polarkowe :loveu: i możemy śmigac na długie spacerki :razz:

Kasiu druga torba jest jeszcze większa, ma więcej miejsca, w ogołe torba w stylu Mercedesa porównując do aut :eviltong: I przyznam szczerze, ze ja w zyciu bym takiej nie kupiła bo na takową to mnie nic a nic nie stac :oops: i mogłam sobie tylko o takiej pomarzyc oglądając na amerykanskich stronach :razz:

Madziu - Oskarek macha do Ciebie i Amirka ogonkiem i dziękuje za odwiedzinki :buzi:

Zuza - ja zawsze chetnie odpowiadam, jeżeli tylko znam odpowiedz, wiec pytaj jakbys miała jakies wątpliwosc ;)

Kara - torbe to bedziesz miała okazje zobaczyc na zywo, bo bede w niej przewiozila Oskarka w pociagu :lol: i juz sie martwie jak sie z tym wszytskim zabiore :eviltong:

Zuzolandia - no wlasnie ciekawe jakby sie Oskarek czuł jakby pańcia zrobiła z niego pośmiewisko, ubrała go w zimowe wdzianko do tego te buty :cool3: pewnie zawarlibysmy jeszcze wiecej znajomosci :lol:

Haniu - dziękuje za pozdrowienia dla Mamy :buzi:, dzisiaj podlogi się juz swieca bo mama od rana pastowała :evil_lol:
A torby to sa rozniaste, moze nie koniecznie u Nas, ale w Stanach to jest taki full wypas ze pewnie i dla Gezia by sie jakas znalazła :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Kara - torbe to bedziesz miała okazje zobaczyc na zywo, bo bede w niej przewiozila Oskarka w pociagu :lol: i juz sie martwie jak sie z tym wszytskim zabiore :eviltong:

Sprawdze czy zmiesci sie do niej kot:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj Dagusiu i Oskarku :multi: :multi: :multi:

Dawno mnie tu nie było i przyznam się szczerze, że zaległości zajęły mi kilka dni (żeby nie powiedzieć kilkanaście :oops: :oops: :oops: )

Super jest ta nowa fryzulka Oskiego, hmmm a o butach nie wspomnę - rewelacja, tylko szkoda, że nie przypadły mu do gusty.

Co do torebek to się nie wypowiem. Czyżby Oskarek miał coś z kobietek, że tak sobie je przypodobał hehehehe???

Buziaczki od Almy

Posted

Bry wieczór :razz:

Ale mróz za oknem, własnie wrócilam ze spacerku, a pzed spacerekiem na aerobiku byłam i instruktor dał taki wycisk, że ledwo się do domu dokulałam :eviltong: Juz sie boje jak to bedzie jutro pewnie nie bede mogła chodzic bo w nogach zrobia sie zakwasy, rekami ruszac nie bede mogla bo tez zakwasy i śmiac sie pewnie tez nie bede mogla bo brzuch caly obolały ppo brzuszkach :eviltong: Wreszcie sie wzięłam za siebie, wiec do lata mysle, ze bede jako tako wygladala :lol:

Kara - zalezy jakiego wielkiego kota masz, jezeli wiekszy od Oskarka to sie nie zmiesci, a w ogole Oskarek to nie lubi sie tak dzielic tym co jest jego :eviltong:

Madzia - no wiesz francuska torba, francuskie kosmetyki to czemu by nie francuski pieske :razz: Po aerobiku jestem padnieta :cool3:

Zuza - no zobaczymy po pierwszej przejazdzce i spacerowaniu w torbie czy tez tak bedzie chetnie w niej lezał do zdjecia :eviltong: Poki co nie ma z tym wiekszego problemu ;) Dobranoc ...

Sylwcia - jak milo, ze wpadlas, nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszymy tak dawno Cie u Nas nie było :loveu: Bedziesz w Poznaniu na Yoreczkach :razz: może spotkamy sie bo ja jak nic nie wyskczy to powinnam dojechac :multi:
Super, ze podoba Ci się Oskarkowa fryzurka, buciki i torby :loveu: :multi: Napisz co tam u Was? Jak Almusia? Wystawiacie ja? Ma dlugie wloski? Moze jakies fotki wstawisz?

My już grzecznie mówimy dobranoc :buzi:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

kurde wiekszej nie ma?bo fajna, ale gaja by tylko głowe zmiesciła :evil_lol:

Jeżeli cena jest adekwatna do wielkości psa to pewnie na Gajkową trobę kilka miesięcy byś pracowała :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']no to dwa miesiace mojej pracy, bez wydatków na papierosy imprezy jedzenie itd. i moge se fundnąć :evil_lol:

No to co postujesz :eviltong:
A jak to w ogóle obliczylas :eviltong: że kazde 5kg = 330zl :P czy jak :eviltong:

Zuza - no nie wcale droga nie była :evil_lol:

Tak w ogóle to witam śniego i chlapowo :angryy:
pogoda paskudna, śniegu przez noc dosypało, teraz jest temperatura w plusie, wsyztsko topnieje, jest cholernie ślizgo i nie chce mi się jechać na uczelnię, a muszę :evil_lol: dobrze, że jutro już weekend jest :multi:
Wracam dopiero p o17stej to może uda mi się wstawić jakieś zdjęcia, bo mam jeszcze kilka z zabaw domowych :razz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']No to co postujesz :eviltong:
A jak to w ogóle obliczylas :eviltong: że kazde 5kg = 330zl :P czy jak :eviltong:

Zuza - no nie wcale droga nie była :evil_lol:

Tak w ogóle to witam śniego i chlapowo :angryy:
pogoda paskudna, śniegu przez noc dosypało, teraz jest temperatura w plusie, wsyztsko topnieje, jest cholernie ślizgo i nie chce mi się jechać na uczelnię, a muszę :evil_lol: dobrze, że jutro już weekend jest :multi:
Wracam dopiero p o17stej to może uda mi się wstawić jakieś zdjęcia, bo mam jeszcze kilka z zabaw domowych :razz:

no własnie nie wiem jak to policzyłam :eviltong: :cool3:
wrzuc no jakies zimowe zdjecia dagus :lol:

Posted

Ale torby fajne:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Prosto z żurnalu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Widać, że Oskarek się w nich bardzo dobrze czuje:p
Czy on wcześniej "chadzał' w takich torbach?