Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzia - zdjęc zimowych nie mam, ale moze cos zrobie na wieczornym spacerku jezeli zechce mi sie, bo poki co pogniewalam sie na śnieg, ze tak szybko spadl :diabloti:

Kasiu - Oskarek nigdy przed tem nie miał torby, nie miał stycznosci z torbami i nigdy nie nosił się w takich :lol: w tej czerwonej bedziemy spacerowac, a ta druga bedzie póki co słuzyla do wozenia lub na samolot jezeli byłaby taka mozliwosc polecenia z Oskarciem :loveu:

Aluś - Oskarek nie bardzo wie jeszcze do czego maja sluzyc te torby, dlaczego pańcia go w nich polozyla i kazała pozować :lol: ale mysle, ze z czasem sie przyzwyczai i sam bedzie chetnie do nich wchodzil :razz:

Zuza jestem tu i teraz :cool3: zaraz wstawie zdjecia :lol:
śniegu u nas sporo jest i co chwila po kilka płatkow spada :angryy: i teraz mróz przyszedl i na drogach ślizgawka :angryy:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Co za spojrzenie:lol: A pileczka w sam raz do wlozenia do pyszczka:lol:

on tym spojrzeniem chciał mi dać do zrozumienia, że piłeczka jest jego i nie ma zamiaru się dzielić nią ze mną :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']aaaaaaaaaa...psik!!!! :evil_lol:

hahaha Kasiu ostatnio cos te fotki za bardzo Wam sie z kichaniem kojarza, a pieiso zwyczajnie sobie zeiwał:evil_lol:

My uciekamy na te zimno zeby miec to jak najszybciej za soba :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']on tym spojrzeniem chciał mi dać do zrozumienia, że piłeczka jest jego i nie ma zamiaru się dzielić nią ze mną :evil_lol:

poważnie? :evil_lol: Nodi chyba mówi to samo :evil_lol:

Posted

Dobranoc Figusia :buzi:aczki

Zuza, juz wrócilam i nawet zdjatka zrobilam :eviltong: Nie obraze sie, a wręcz przeciwnie bedzie Nam milo, ze Oskarek bedzie goscil u Ciebie na tapetce :razz:

Ja juz sie ubralam i bylam gotowa na spacerek, teraz tylko wyszykowac Oskarcia :lol:

Ludzie nie co dziwinie na mnie spoglądali co ja robie o tej porze z aparatem na dworze :eviltong: