Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Witamy, witamy :multi: Qrcze odiwedziłam niektóre galeryjki, a do swojej dojśc nie mogłam hihi Ale już jestem - dzisiaj długo nie posiedze na dogo, bo praca czeka,a ja ja tylko odkładam z godzinki na godzinke :lol: :lol: To wsyztsko przez DOGO człowiek raz spróbował i sie uzależnił :cool3: Dzisiejsze przedpołudnie spedziliśmy z Oskarciem na szaleństwach i wygłupach w domku. Mały jest teraz taki padnięty, że lezy jak niezywy, niczym po spotkanku i szaleństwach z Gajką :loveu: Madziu - stronka od Oskarka już działa, wczorajsza awaria była wybikiem serwera, narazie nie ma nic nowego, ale po maturkach już obiecuję, że wezme sie za galerie, bo tylko tego tam brakuje. Próbowałam robic 2006 ale cos mi nie wyszło i tylko 1/3 zdjęc się otwiera :placz: :placz: Madziu,Lucynko - dziekujemy za takie śliczne słowa, Oskarcio az się zarómienił, wysyła do Was gorące buziaczki w podziękowaniu :buzi: Basiulka - Oskarek to on nie ona :eviltong: :eviltong: A kokardek znowu az tak duzo nie mamy, koło 10 :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dzień doberek Dagusia! :krolik: Życzymy Wam miłego weekendu! I pamiętaj o konieczności dodania nowych fotek Pięknego Oskarcia. :loveu: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Hello, moje skarbenki :) Czy z tych porannych szalenstw beda jakies foteczki? :lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dagusia , proszę do lekcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem foteczki Oskarka ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Goniu prosze o to sa foteczki :cool3: a tutaj szykuje sie dozłapania zabawki -ach ten jego refleks - est zwinny jak jaszczurka zwinka :lol: :lol: Kasiu - jestesmy bez aparatu do wtorku - siostre wzieła do Anglii;) Aluś po obiadku zabieram się za nauke i zajrze pewnie wieczorkiem :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Goniu prosze o to sa foteczki :cool3: a tutaj szykuje sie dozłapania zabawki -ach ten jego refleks - est zwinny jak jaszczurka zwinka :lol: :lol: Dziekuję Daguś! :buzi: Obawiam się, ze zaraz się rozpłynę, taki ten Oskuś jest cudny (a ta kokardeczka)... :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Daga :multi: Jak nauka ? :evil_lol: cześc PIka :cool3: nauka powiadasz :evil_lol: :evil_lol: chyba zaczne po kolacji heh :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 OK wstawiam jeszcze jedną fotkę i zmykam :lol: :lol: uśmiechnięty pysio :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): jaki kawaler z niego :cool3: Daga_i_Oskar napisał(a): kurcze, teraz dopiero widze, jaki oskarcio jest podobny do masterka z kolorków :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):OK wstawiam jeszcze jedną fotkę i zmykam :lol: :lol: uśmiechnięty pysio :loveu: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 czesc dagusia ja znowu dzisiaj przelotem przez galerie, choerka :oops: a oskarek jak zawsze piekny a ta jego kokardka to mnie normalnie rozbraja, przepikenie w niej wyglada :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Kochani :cool3: :cool3: tak naprawdę to ja cały czas jestem i nigdzie nie poszłam :oops: Tyle tylko, że zrobiłam sobie odprężająca kąpiel, teraz maluje sobie paznokietki no i myslę, że będę mogła się zabrac za prace juz definitywnie :lol: :lol: Juz jest postęp bo wyciągnęlam moje materiały :razz: :razz: więc nie ma tak źle haha Madziu - Masterek od poczatku, jak tylko go zobaczyłam, to miał coś z Oskarka - tzn pieski wg mnie sa podobne, ale jakby sie dało je obok siebie pewnie wyłapałoby się mnóstwo róznić - tak to jest z tymi naszymi Yoreczkami, niby takie same, a jednak inne :lol: :lol: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Madziu - Masterek od poczatku, jak tylko go zobaczyłam, to miał coś z Oskarka - tzn pieski wg mnie sa podobne, ale jakby sie dało je obok siebie pewnie wyłapałoby się mnóstwo róznić - tak to jest z tymi naszymi Yoreczkami, niby takie same, a jednak inne :lol: :lol: pysiakami się różnią i wzrostem :lol: Jaaa nic więcej nie widzę :eviltong: Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): teraz maluje sobie paznokietki no i myslę, że będę mogła się zabrac za prace juz definitywnie :lol: :lol: :hmmmm: a to, zeby zacząc psiać pracę to koniecznie trzeba miec pomalowane paznokcie ? :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: a to, zeby zacząc psiać pracę to koniecznie trzeba miec pomalowane paznokcie ? :diabloti: :lol: :lol: :lol: :lol: Pika, ale Ty czepialska jeseś hahah. Wiesz wtedy jakos palce szybciej na klawioaturce pisza :eviltong: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: Pika, ale Ty czepialska jeseś hahah. Wiesz wtedy jakos palce szybciej na klawioaturce pisza :eviltong::mad::mad::mad:żeby mi potem nie było że przez nas nie napisałaś ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:żeby mi potem nie było że przez nas nie napisałaś ;) no, a przez kogo :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Oskar przygotowujący się do "szczekniecia" a tutaj ładnie pokazujemy ząbki :evil_lol: i podgryzanie paluszków panci :mad: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kochani :cool3: :cool3: tak naprawdę to ja cały czas jestem i nigdzie nie poszłam :oops: Tyle tylko, że zrobiłam sobie odprężająca kąpiel, teraz maluje sobie paznokietki no i myslę, że będę mogła się zabrac za prace juz definitywnie :lol: :lol: Juz jest postęp bo wyciągnęlam moje materiały :razz: :razz: więc nie ma tak źle haha masz racje Dada! najpierw trzeba sie do wszystkiego odpowiednio przygotowac... a czyste cialko i piekne paznokcie to podstawa!!! ;) Daga_i_Oskar napisał(a): a tutaj ładnie pokazujemy ząbki :evil_lol: i podgryzanie paluszków panci :mad: moj Oskarek slicznie sie zlosci ;) Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Oskar przygotowujący się do "szczekniecia" a tutaj ładnie pokazujemy ząbki :evil_lol: i podgryzanie paluszków panci :mad: jakie fajowskie fotki z ząbkami :loveu: przekazuję całuska w ten nochalek "przygotowujący się do szczeknięcia" :cool1: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Kasiu, Madziu, ząbki tylko fajnie na zdjęciu wyglądają, ogólnie ostre sa jak piła, czasem jak się Oskar wkurzy to potrafi tak ugryźć że palca przez następne dni się nie czuje :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ... i jest wymówka żeby nie pisac :evil_lol: ale terierek pełną paszcą kłów :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Patka napisał(a):... i jest wymówka żeby nie pisac :evil_lol: ale terierek pełną paszcą kłów :evil_lol: hehe a wiesz, że nie pomyślałam nigdy nad taką wymówką :evil_lol: nastepnym razem ją wykorzystam hahahah :evil_lol: a ząbki rzeczywiście w komplecie co do jednego :lol: :lol: Oskarek macha ogonkiem do Lilith :razz: Quote
Recommended Posts