madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 ahha butelka pokonana :loveu: *d*o*b*r*a*n*o*c* Quote
g_o_n_i_a Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dagusiu, my tez trzymamy łapki za pracę :kciuki: A tutaj to Oskarcio zmęczony czy może dostał fleszem po oczkach?? Quote
an3czka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Zrobiłam tylko kilka zdjatek na spacerku, bo baterie mi padły :angryy: Oskarek ma nowa kokardeczke, teraz pasuje do kubraczka :lol: Idziemy na spacerek :multi: i już szalejemy :cool3: hmm ... kto tam idzie? ech ... nikogo tam nie ma Witaj Dagusiu! Ale masz modnego psa...:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 cześć i czołem :Rose: co dagula dzisiaj tez ksiazki męczymy :lol: miłego męczenia zyczymy :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Cześć Wszytskim :multi: :multi: Zaraz idę do Kościółka, trzeba sie pomodlić coby praca z polskiego była szybko i dobrze napisana :cool3: :cool3: Dzisiaj kończe czytać reszte książek no i za pisanie się zabieram, więc na dogo wpadne pewnie dopiero wieczorkiem jak już będę po wszystkim i jak znajdę troche sił. Oskarek juz wyczesany, moze odpoczywac sobie po niedzielnemu :lol: Widac jakie włosieta juz dlugie hihi wsyztsko do przodu leci :eviltong: Papatki Kofani :buzi: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskar-Morderca - co on zrobil tej butelce... calkiem ja stłamsił ;) Witaj Dagus :) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 daga to i za mnie sie tez pomodl :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Zaraz wychodzę, ale przed tym oczywiście musiałam zajrzec jeszcze na dogo :cool3: :cool3: Kasiu jak tylko wsłyszy zgniatanie butelki to on już cały chodzi ityle wyczekuje aż mu sie nią rzuci. Ale z mojego rudzelca to jest strasznie wybredny pies, jedną zabawką bawi sie góra 5 min :lol: Madziu pomodliłam się i za twoja prace :cool3: :cool3: od razu mówie, że nie wiem gdzie jest jaka łapa :lol: :lol: jednooki oskar :cool3: :cool3: Quote
Magda Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dzien dobry! Kiedy nam pokazesz zdjecia z reszta kokardek??:cool3: Mam nadzieje, ze szybko napiszesz prace i bedziesz miala mnoooostwo czasu na dgm:p Te yorasy sa takie podobne do siebie. Pilka, butelka.....:lol: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Cześć Dagus Mam nadzieje, ze praca robi postepy :razz: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kasiu jak tylko wsłyszy zgniatanie butelki to on już cały chodzi ityle wyczekuje aż mu sie nią rzuci. Ale z mojego rudzelca to jest strasznie wybredny pies, jedną zabawką bawi sie góra 5 min :lol: jednooki oskar :cool3: :cool3: oj, dobrze znam ten dzwiek i taka reakcje :lol: starszy brat Oskarka reaguje dokladnie tak samo ;) a na tym zdjeciu Oskarka prezentuje sie superowo... puchaty, blyszczacy i potezny ;) Quote
Hanna R. Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Daga , czy to Mama Od Świecących Podłóg ? Ta, co to mnie w kompleksy wpędza ? Pozdrów ją koniecznie ! :p Quote
sota36 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Haniu, Olusiu-dziękuje za kciuki, kazda pra rak jest przydatna :buzi: Wstawiam obiecane foteczki na dobranoc To co miniYorki i big Yorki lubią najbardziej :cool3: :cool3: - czesc Daga, buzka dla Oskarka - te butelki sa rewelacyjne - nie znam sa, ktory nie lubilby je mordowac - sesja powinna nosic tytul - Przybylem, zobaczylem, zmiazdzylem! Quote
Pysia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Daga , czy to Mama Od Świecących Podłóg ? Ta, co to mnie w kompleksy wpędza ? Pozdrów ją koniecznie ! :p Podłogo sąniesamowicie błyszczące !! Haniu !! Ja też mam kompleksy....Choć od czasu do czasu mój TZ kupuje jakieśśmierdzące świństwo i maluje nim podłogi a one potem też tak jakiś czas wyglądają ;) Niestety nie wiem co to bo od podłóg jest on ;) Oskar chłopak ma poplątane przez tą lśniacą podłodę wszystkie łapy ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Madziu, czas to ja dopiero będe miała w połowie maja :roll: więc jeszcze 2 m-ce będe w takim przelocie na dogo. Jak widać staram sie dziennie zaglądac i coś wrzucać, więc nie ma jeszcze tak źle :cool3: Haniu, mama od podłóg pozdrowiona :cool3: :cool3: Pika, qrcze no prace muszę na lapropie pisac bo komp zajęty przez siostre, też pisze jakaś prace. Dzisiaj w kazdym bądź razie dokończyłam czytac to czego nie przeczytałam wczoraj :eviltong: Kasiu, jednak te nasze chłopaki sa do siebie podobni, nie tylko z wyglądu, ale i z zachowania :lol: Pysia, moja mama twierdzi, że podłogi sa dokładnie zrobione i lśnią wtedy kiedy ona je zrobi :eviltong: a używa jakiś środków z woskiem o zapachu migdałowym :cool3: :cool3: Oskarciowi rzeczywiscie łapki się powykrecały i sama nie moge sie ich tam doliczyc :lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Hej , to ja tu dziś musiałam ponadganiać czytanie i fotki :p duża buska dla Oskarita :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 daga super, niech ci to (modlitwe za moją prace) bóg w dzieciach wynagrodzi :eviltong: *d*o*b*r*a*n*o*c * *ś*p*i*o*c*h*y*:sleep2: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Dzieńdoberek :p a u nas sypie, sypie i znowu wszytsko przysypało. Zima na dobre zaosciła u nas i nie myśli jeszcze od nas odejść :placz: :placz: Przez tą zimę się wszytskiego odechcewa ... A jak u Was Kochani z pogodą? Miłego dnia zyczymy ;-) Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dzieńdoberek :p a u nas sypie, sypie i znowu wszytsko przysypało. Zima na dobre zaosciła u nas i nie myśli jeszcze od nas odejść :placz: :placz: Przez tą zimę się wszytskiego odechcewa ... A jak u Was Kochani z pogodą? Miłego dnia zyczymy ;-) Cześć Dagusia! W Krakowie przed chwilą bardzo mocno świeciło słońce, ale w tej chwili zaczął sypać śnieg:cool1:. Troszkę optymizmu!! Wczorajsza prognoza w TVN nastroiła mnie opstymistycznie-od 18 marca będzie +10 i więcej, więcej, więcej... Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Pysia, moja mama twierdzi, że podłogi sa dokładnie zrobione i lśnią wtedy kiedy ona je zrobi :eviltong: A to sie powinnas cieszyc, przynajmniej Ciebie do szorowania podlóg nie goni :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dzien dobry! Ale przystojniaczek z niego. :loveu: :loveu: A u nas od rana świeci śliczne słoneczko... :multi: Szkoda, ze ja siedze w szkole i niedlugo czeka mnie klasowka z matmy... :placz: Quote
Alka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cześć Dagusiu i Oskarku ! Sporo nowych foteczek , Oskarek jak zwykle śliczniasty.:loveu: Zgniatanie butelki ,zrwywanie etykietki - to ulubione zajęcie Tuffcia.Pal licho jak w domu, ale latem jak bylismy nad wodą domagał się od innych takiej zabawki. Quote
Recommended Posts