Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Może ktoś ma ochote na jakis owoc ?? Jeszcze pyyszne truskaweczki były, ale pierwsze wyszły :P I jeszcze kilka naszych :) Quote
Moniś Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Jak drapieżna Kocica :lol::lol::lol: Wszystkie fotki śliczne !!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 I troszeczkę jeszcze zaległego Oskarcia :oops: oczywiscie w zabawie :) :cool3: :cool3: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Moniś']Jak drapieżna Kocica :lol::lol::lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jaka ładna... [quote name='Daga_i_Oskar'] Drapieżna Kocica i Jej Malutki Potworek... :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 To już ostatnie zdjęcia z Wesela ... Miłego wieczorka zycze Quote
Basia&Safi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 uuuuulala a jakos nie moge znales oskarka na tych foteczkach :P :):):) Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] ale ma mordercze spojrzenie... :-o Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Może ktoś ma ochote na jakis owoc ?? Jeszcze pyyszne truskaweczki były, ale pierwsze wyszły :P Mmmmmmmmmmm:cool3: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']I troszeczkę jeszcze zaległego Oskarcia :oops: oczywiscie w zabawie :) Oskarek sadysta:diabloti: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Dobry Wieczór :multi: Wpadam tylko zeby sie pozegnac i wstawic Oskarka :) :cool3: :cool3: :cool3: i podskokiem zegnamy :p D O B R A N O C Quote
Lucy* Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']To już ostatnie zdjęcia z Wesela ... Miłego wieczorka zycze Witaj Daguś - Moja Miss :buzi: :loveu: Quote
beria Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Kurcze, Daga ale laska z Ciebie :cool3: Wyglądałaś, lepiej niż Panna Młoda :multi: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 cześć Daguś.... suuuuper - tyle powiem :p a Oskarutek niezmordowany w zabawach co? Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 CZesc Dagus i Oskarku (nareszcie troche fot:cool3:) Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Czesc Dagusia :) [quote name='Daga_i_Oskar'] uwielbiam takie zdjecia, kiedy Oskarek jest w ruchu i ma rozesmiana buzke :loveu::loveu::loveu: Quote
Cimi Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ulalala :loveu: :loveu:. Ślicznie wygladałaś :loveu: A ja jak zwykle powiem, że zdjęcia w ruchu są najfajniesze :lol: . Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Strzałeczka Kochani :multi: Juz jestem ze szkółki i po spacerku z Oskarciem, który teraz padł i lezy :evil_lol: Ciesze sie, ze zdjecia moje :oops: jak i Oskarcia sie podobaja. Ja także lubie takie w ruchu, ale zeby wyszły super to musi byc swietny sprzecik a moj to taki juz troche zuzyty :eviltong: Oskarek uwielbia latać za piłeczką :multi: taki jest skoczny :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']A u nas pusto :( nieprawda! ja tu jestem :D Quote
Recommended Posts