Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Wszytskich :buzi:

Wczoraj mnie już nie było na kompie, ale ... pracy też nie ma :oops: Siostra wyciagnęła mnie wczoraj wieczorkiem na sklepy do Silesia City i wróciłysmy późno, a potem to film oglądałyśmy :oops:
Za to dzisiaj już nie ma żadnego wymigiwania się i wstęp już musi powstać :cool3:

U nas fatalna pogoda, za oknem sypie od wczoraj non stop śnieg, zima wróciła na całego, a było już tak ładnie :shake:
Z takiej pogody ty tylko Oskarcio jest zadowolony hihi

Posted

Zrobiłam tylko kilka zdjatek na spacerku, bo baterie mi padły :angryy:

Oskarek ma nowa kokardeczke, teraz pasuje do kubraczka :lol:

Idziemy na spacerek :multi:

i już szalejemy :cool3:

hmm ... kto tam idzie?

ech ... nikogo tam nie ma

Posted

Jeszcze kilka fot ze spacerku i uciekamy

wszędzie biało

włoski na łapeczkach długie to i kuleczki się robią :roll:

ale Oskarciowi w niczym to nie przeszkadza :)

wracamy do domku ...

POZDRAWIAMY I MIŁEJ SOBOTY ZYCZYMY

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No co! Wszyskie (J)Yurki sa moje:evil_lol::evil_lol:

:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Brak słów... Egoizmem "tryskasz" MAGDO :cool3:

Posted

Cześć Oskarciu :loveu:
Śliczna ta nowa kokardeczka ;)

Magda, nie wiesz, że trzeba się dzielić? Nie bądź zachłanna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wieczór Dobry Kofani :lol:

Dzisiaj całe popołudnie czytałam i wszytsko zaznaczałam do mojej nieszczęsnej pracy :cool3: :cool3: Jutro musi już wstep powstać i potem biorę się za rozwinięcie. Na szczęscie już wszytsko jest przygotowane, więc teraz nalezy to jakoś ładnie sklecić w całość, dać do sprawdzenia pani z polskiego i zacząć się uczyć. Mam nadzieję, że w dwa tygodnie to napisze :roll:

Olusiu,
tak się ciesze, ze razem z Kikunia juz bedziecie z nami :multi: Brakowalo tu Was sloneczka :loveu:

Goniu,
Oskarcio czem prędzej biegł do Was wszytskich tutaj na DGManię :lol: :lol: pokazać się w nowej kokardeczce :cool3:

Co do kokardek to jeszcze mamy 3 nowe - muszę Oskarciowi porobić w nich zdjęcia to Wam pokażę :p

Zaraz wstawie jeszcze jakieś foteczki :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']a daga chyba sie wkoncu wzieła i piszeeee i piszeeeeeeee i piszeeeeeeeeeeeeeeeee :eviltong:

Madziu zebym sie wzieła za pisanie musiałam sobie wszytsko przygotowac, czyli wszytsko przeczytac a troche tego miałam do samego wstepu. Do konca nie jestem pewna jakie książki wybrac bo mam ich troche, a musze sie ograniczyc max do 5:roll: