Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PiotrekJ napisał(a):

Pooobuuudkaaa :p ...

martavantos napisał(a):

CZesc pora wstac :mad:

Powariowaliscie? :roll: Ona się pewnie dopiero spac polozyla :diabloti:

Posted

Cześć Kochani ...

Jestem i żyje ale ... ledwno
A przede mną lezy sterta książek i zeszytów, a ja dzisiaj nie mam głowy do nauki :shake: Fotek kilka zrobiłam to postaram się wieczorkiem wstawić jak dam radę, bo czuje sie lekko niewyspana :cool3: :cool3: Ogólnie było super, tylko pod koniec to mi już nogo do dupy wchodziły :evil_lol: :evil_lol:
Ciesze się bardzo, ze tak czekacie na mnie i na fotki no i jest mi miło za te wszytskie powitania.

Jesteście Najpsiejszymi przyjaciółmi :buzi:

Ja uciekam, do poklikania wieczorkiem ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Cześć Kochani ...

Jestem i żyje ale ... ledwno
A przede mną lezy sterta książek i zeszytów, a ja dzisiaj nie mam głowy do nauki :shake: Fotek kilka zrobiłam to postaram się wieczorkiem wstawić jak dam radę, bo czuje sie lekko niewyspana :cool3: :cool3: Ogólnie było super, tylko pod koniec to mi już nogo do dupy wchodziły :evil_lol: :evil_lol:
Ciesze się bardzo, ze tak czekacie na mnie i na fotki no i jest mi miło za te wszytskie powitania.

Jesteście Najpsiejszymi przyjaciółmi :buzi:

Ja uciekam, do poklikania wieczorkiem ;)

To czekamy grzecznie...

Posted

Moniś napisał(a):
Ja też czekam mimo, że ledwo żyje :cool3::cool3:

Ty Monika to moze lepiej sie kladz do lozka i wygrzej porzadnie... Bo kto bedzie na spacery chodzil z Nodulkiem, jak Ty sie na dobre rozchorujesz? :razz:

Posted

Teklunia napisał(a):
Ty Monika to moze lepiej sie kladz do lozka i wygrzej porzadnie... Bo kto bedzie na spacery chodzil z Nodulkiem, jak Ty sie na dobre rozchorujesz? :razz:

Sam będzie chodził :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak serio to siedze pod kocem.. nie moge leżeć cały czas, bo nudzi mi się :roll: Muszę wiedzieć co tu się dzieje :lol::lol::lol:
Ooo.. mam pomysł!
Może Ty zechcesz z nim wychodzić? :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Teklunia']Ty Monika to moze lepiej sie kladz do lozka i wygrzej porzadnie... Bo kto bedzie na spacery chodzil z Nodulkiem, jak Ty sie na dobre rozchorujesz? :razz::shake:i jeszcze rozsiewasz zarazki , bo coś łapnęłam ...na dogo :angryy:
Daga :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:i jeszcze rozsiewasz zarazki , bo coś łapnęłam ...na dogo :angryy:

Nic nie rozsiewam :cool3: Specjalnie maske załozyłam, żeby Was nie narażac :evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):

Ooo.. mam pomysł!
Może Ty zechcesz z nim wychodzić? :cool3::cool3::cool3::cool3:

hmm... nie specjalnie mi sie usmiecha 2 razy wiecej spacerkow dziennie, wiec lepiej zdrowiej :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
hmm... nie specjalnie mi sie usmiecha 2 razy wiecej spacerkow dziennie, wiec lepiej zdrowiej :evil_lol:

No wiesz co :placz: Zostawisz mnie w potrzebie ? :placz::placz:

;););)

Posted

Zdjęć już dzisiaj nie bedzie, bo padam na pyszczek :roll: nie zdąrzyłam ich nawet zgrać. Jutro postaram się to zrobić.

A jutro trzymajcie kciuki bo piszę spr z maty od którego zależy końcowa ocena :placz:

DOBRANOC KOFANI :buzi:

Posted

[quote name='PIKA']No tak czekalam, czekalam i się nie doczekalam :roll:

Powodzenia na sprawdziane :kciuki:
Jak ja nienawidze matmy :diabloti:

PIKA wiesz że ja rzadko nie dotrzymuje obietnicy, ale dzisiaj miałam wrażenie jakby sie dobra skróciła o kilka godzin :roll:

a co do matmy to ją zdaje na maturce jako dodatkowy przedmiot

Papatki