Alka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Hej Daguś !:multi: Wszyscy zaciekawieni zerkają czy są jakieś fotki z weselicha, a tu na razie...cisza :diabloti: Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 PiotrekJ napisał(a): Pooobuuudkaaa :p ... martavantos napisał(a): CZesc pora wstac :mad: Powariowaliscie? :roll: Ona się pewnie dopiero spac polozyla :diabloti: Quote
Magda Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dzien dobry Dagusiu!! CZekamy....:mad::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 PIKA napisał(a):Powariowaliscie? :roll: Ona się pewnie dopiero spac polozyla :diabloti: po raz kolejny poglady zyciowo-spaniowo-balangowe PIKI pokrywaja sie z moimi :p:p:p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Cześć Kochani ... Jestem i żyje ale ... ledwno A przede mną lezy sterta książek i zeszytów, a ja dzisiaj nie mam głowy do nauki :shake: Fotek kilka zrobiłam to postaram się wieczorkiem wstawić jak dam radę, bo czuje sie lekko niewyspana :cool3: :cool3: Ogólnie było super, tylko pod koniec to mi już nogo do dupy wchodziły :evil_lol: :evil_lol: Ciesze się bardzo, ze tak czekacie na mnie i na fotki no i jest mi miło za te wszytskie powitania. Jesteście Najpsiejszymi przyjaciółmi :buzi: Ja uciekam, do poklikania wieczorkiem ;) Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kochani ... Jestem i żyje ale ... ledwno A przede mną lezy sterta książek i zeszytów, a ja dzisiaj nie mam głowy do nauki :shake: Fotek kilka zrobiłam to postaram się wieczorkiem wstawić jak dam radę, bo czuje sie lekko niewyspana :cool3: :cool3: Ogólnie było super, tylko pod koniec to mi już nogo do dupy wchodziły :evil_lol: :evil_lol: Ciesze się bardzo, ze tak czekacie na mnie i na fotki no i jest mi miło za te wszytskie powitania. Jesteście Najpsiejszymi przyjaciółmi :buzi: Ja uciekam, do poklikania wieczorkiem ;) To czekamy grzecznie... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='an3czka'] To czekamy grzecznie... grzecznie i ... cierpliwie :lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']grzecznie i ... cierpliwie :lol: a ja czekam grzecznie, ale...niecierpliwie ;) Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Teklunia napisał(a):a ja czekam grzecznie, ale...niecierpliwie ;) Ja też czekam mimo, że ledwo żyje :cool3::cool3: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Moniś napisał(a):Ja też czekam mimo, że ledwo żyje :cool3::cool3: Ty Monika to moze lepiej sie kladz do lozka i wygrzej porzadnie... Bo kto bedzie na spacery chodzil z Nodulkiem, jak Ty sie na dobre rozchorujesz? :razz: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Teklunia napisał(a):Ty Monika to moze lepiej sie kladz do lozka i wygrzej porzadnie... Bo kto bedzie na spacery chodzil z Nodulkiem, jak Ty sie na dobre rozchorujesz? :razz: Sam będzie chodził :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio to siedze pod kocem.. nie moge leżeć cały czas, bo nudzi mi się :roll: Muszę wiedzieć co tu się dzieje :lol::lol::lol: Ooo.. mam pomysł! Może Ty zechcesz z nim wychodzić? :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Teklunia']Ty Monika to moze lepiej sie kladz do lozka i wygrzej porzadnie... Bo kto bedzie na spacery chodzil z Nodulkiem, jak Ty sie na dobre rozchorujesz? :razz::shake:i jeszcze rozsiewasz zarazki , bo coś łapnęłam ...na dogo :angryy: Daga :razz: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:i jeszcze rozsiewasz zarazki , bo coś łapnęłam ...na dogo :angryy: Nic nie rozsiewam :cool3: Specjalnie maske załozyłam, żeby Was nie narażac :evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 to czekajcie dalej moje dziewcynki :cool3: :cool3: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']to czekajcie dalej moje dziewcynki :cool3: :cool3: czekamy, czekamy :roll::roll::roll: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Moniś napisał(a): Ooo.. mam pomysł! Może Ty zechcesz z nim wychodzić? :cool3::cool3::cool3::cool3: hmm... nie specjalnie mi sie usmiecha 2 razy wiecej spacerkow dziennie, wiec lepiej zdrowiej :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Teklunia napisał(a):hmm... nie specjalnie mi sie usmiecha 2 razy wiecej spacerkow dziennie, wiec lepiej zdrowiej :evil_lol: No wiesz co :placz: Zostawisz mnie w potrzebie ? :placz::placz: ;););) Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Moniś napisał(a):No wiesz co :placz: Zostawisz mnie w potrzebie ? :placz::placz: ;););) a bo ja jestem zla kobieta :diabloti: ;) Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Teklunia napisał(a):a bo ja jestem zla kobieta :diabloti: ;) jak możesz :placz::placz: Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 czesc dziewczyny i chłopaki i oczywiscie wasze cudoene zwierzaki:cool3: niezłe co? sama wymysliłam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ZAPRASZAM DO GALERII VANTOSA I BETI Quote
madzia20sosnowiec Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 witamy witamy choc na chwile i w złym stanie zdrowotnym, jednak nie może człowiek wytrzymać bez was :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Zdjęć już dzisiaj nie bedzie, bo padam na pyszczek :roll: nie zdąrzyłam ich nawet zgrać. Jutro postaram się to zrobić. A jutro trzymajcie kciuki bo piszę spr z maty od którego zależy końcowa ocena :placz: DOBRANOC KOFANI :buzi: Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 No tak czekalam, czekalam i się nie doczekalam :roll: Powodzenia na sprawdziane :kciuki: Jak ja nienawidze matmy :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='PIKA']No tak czekalam, czekalam i się nie doczekalam :roll: Powodzenia na sprawdziane :kciuki: Jak ja nienawidze matmy :diabloti: PIKA wiesz że ja rzadko nie dotrzymuje obietnicy, ale dzisiaj miałam wrażenie jakby sie dobra skróciła o kilka godzin :roll: a co do matmy to ją zdaje na maturce jako dodatkowy przedmiot Papatki Quote
Recommended Posts