madziasto4 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Cześć Daga :lol: Życzę miłego spotkanka :razz: ja sobie poczekam na fotki :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Cześć Dagunia! :krolik: Miłego spotkanka, czy będą jakieś zdjęcia z wystawki? :cool3: Jaka Kluuuchaaa :iloveyou:I ta mordeńka, czyżby zaspana? Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Czesc Dagus :) Myslicie o nas? :oops::oops::oops: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Dagus :) Myslicie o nas? :oops::oops::oops: Myśli, myśli :multi::multi: wysłała smska :multi::multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Moniś napisał(a):Myśli, myśli :multi::multi: wysłała smska :multi::multi::multi::multi: WIem ,ja tez dostalam :) Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Teklunia napisał(a):WIem ,ja tez dostalam :) taaaa? a jakiego?:D takiego jak ja? :eviltong: :lol::lol: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Moniś napisał(a):taaaa? a jakiego?:D takiego jak ja? :eviltong: :lol::lol: a tego to juz nie wiem :lol: milego w kazdym razie ;) Quote
Koma Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] o jaki słodziutki nosecek :loveu: i jaki malutki :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 hej dagula i jak tam na wystawie?poderwałas jakiegos yorczka i jestes na kawce :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Cześc Kochani, niedawno wróciłam z wystawy i padam z nóg na pyszczek :lol: :lol: Wybaczcie, ale nie robiłam dużo zdjęc - prawie w ogóle :oops: bo musiałam się w końcu wygadac z osobami, z którymi widziałam sie pierwzy, albo drugi raz. Niestety kawki już żadnej nie było. Tylko ja i Elena zostałyśmy do końca i kibicowałyśmy pieskowi z hod.Clarus który zgarnął wsyztsko, nawet Najlepszego Psa w Grupie, czego Yorkom nie zdarza się często. Zaraz zgram te kilka zdjęć to wstawie :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 czeeść :multi: no ja się nie dziwię, że padasz z nóg :razz: teraz tylko gorąca kąpiel iiiii.....wstawiaj nam tu foty :evil_lol: ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Fot to ja specjalnych dziewczyny nie mam, aż mi wstyd ze się niczym nie mam pochwalic :oops: Zawsze latałam z aparatami po całej wystawie i robiłam zdjęcia, a teraz ten czas przeznaczyłam na pogaduchy :lol: za to mam zdjęcie z obiema Alami :cool3: :cool3: Quote
sota36 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Co to za dziwna emotka :cool3:/ dziewczyny Ci podpadły :evil_lol:/ Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='sota36']Co to za dziwna emotka :cool3:/ dziewczyny Ci podpadły :evil_lol:/ nie, nie bron boze, z Alami bardzo miło sie gawędziło tylko zdecydowanie za krótko jakos tak sięzmyły nawet nie wiem kiedy i się nie pożeganły nawet :placz: Quote
sota36 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 DAGUSIA TO JA ALA OZZINKOWA my poszłyśmy z Sylwią na ciepłą herbatkę a jak wróciłyśmy to ciebie nie było :shake:i poszłyśmy na BISY Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Jak ja Wam zazdroszcze!!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='sota36']DAGUSIA TO JA ALA OZZINKOWA my poszłyśmy z Sylwią na ciepłą herbatkę a jak wróciłyśmy to ciebie nie było :shake:i poszłyśmy na BISY My z Lenką też poszłyśmy na dół popattrzec na Te BISy i fajnie, że Yorkuś z hod.Clarus wygrać NPwR :cool3: :cool3: Ciekawe czy w nd uda mu sie jeszcze coś zgarnąć. Do domku pojechałam dopiero po 17 a Wy? Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Cześć Daguś I Ty sie po wystawie szlajasz jak widze :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] za to mam zdjęcie z obiema Alami :cool3: :cool3: ale Wam fajnie!!! poznalyscie sie, pogadalyscie, poogladalyscie psy... i jutro znowu... :) a Ale i Jola to pewnie beda mialy "pracowita" nocke ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 PIKA, a no szlajałam sie i to było bardzo miłe, a zarazem męczące szlajanie się haha :cool3: :cool3: Kasiu, mnie jutro nie bedzie na wystawie, więc się juz niesttey z Alami nie spotkam, ale dostałam zaproszenie do Rybnika więc po maturce skorzystam :lol: :lol: Musze sie jutro wyspac i nabrac siły na spotkanie z dogomaniakami :cool3: Tak w ogóle to nic nie dbasz o galerie Oskarka bo uciekła nam gdzies jedna gwiazdka i sa tylko cztery :mad: :lol: Macie troche Yoreczków :loveu: :loveu: Quote
Patka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 ale fajna fotka :multi: ach jak szkoda ze nie mogłam byc z Wami :shake: ale wybrałam dziś kafelki :razz: ;) czekam na dalsze nieliczne ;) fotki !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Patka-a jaki kolorek wybrałas?? Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] no prosze - chodzaca froterka do podlogi, zasilana psim zarciem :lol: a tak serio to jest piekny! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Wyskoczyliśmy z Oskarkiem trochę poływać, bo przed snem trzeba sie jakos zrelaksować :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts