Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc Kochani,

niedawno wróciłam z wystawy i padam z nóg na pyszczek :lol: :lol:
Wybaczcie, ale nie robiłam dużo zdjęc - prawie w ogóle :oops: bo musiałam się w końcu wygadac z osobami, z którymi widziałam sie pierwzy, albo drugi raz. Niestety kawki już żadnej nie było. Tylko ja i Elena zostałyśmy do końca i kibicowałyśmy pieskowi z hod.Clarus który zgarnął wsyztsko, nawet Najlepszego Psa w Grupie, czego Yorkom nie zdarza się często. Zaraz zgram te kilka zdjęć to wstawie :cool3:

Posted

Fot to ja specjalnych dziewczyny nie mam, aż mi wstyd ze się niczym nie mam pochwalic :oops:
Zawsze latałam z aparatami po całej wystawie i robiłam zdjęcia, a teraz ten czas przeznaczyłam na pogaduchy :lol:

za to mam zdjęcie z obiema Alami :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='sota36']Co to za dziwna emotka :cool3:/ dziewczyny Ci podpadły :evil_lol:/

nie, nie bron boze,
z Alami bardzo miło sie gawędziło tylko zdecydowanie za krótko jakos tak sięzmyły nawet nie wiem kiedy i się nie pożeganły nawet :placz:

Posted

[quote name='sota36']DAGUSIA TO JA ALA OZZINKOWA my poszłyśmy z Sylwią na ciepłą herbatkę a jak wróciłyśmy to ciebie nie było :shake:i poszłyśmy na BISY

My z Lenką też poszłyśmy na dół popattrzec na Te BISy i fajnie, że Yorkuś z hod.Clarus wygrać NPwR :cool3: :cool3: Ciekawe czy w nd uda mu sie jeszcze coś zgarnąć. Do domku pojechałam dopiero po 17 a Wy?

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

za to mam zdjęcie z obiema Alami :cool3: :cool3:
ale Wam fajnie!!!
poznalyscie sie, pogadalyscie, poogladalyscie psy...
i jutro znowu... :)
a Ale i Jola to pewnie beda mialy "pracowita" nocke ;)

Posted

PIKA,
a no szlajałam sie i to było bardzo miłe, a zarazem męczące szlajanie się haha :cool3: :cool3:

Kasiu,
mnie jutro nie bedzie na wystawie, więc się juz niesttey z Alami nie spotkam, ale dostałam zaproszenie do Rybnika więc po maturce skorzystam :lol: :lol:
Musze sie jutro wyspac i nabrac siły na spotkanie z dogomaniakami :cool3:
Tak w ogóle to nic nie dbasz o galerie Oskarka bo uciekła nam gdzies jedna gwiazdka i sa tylko cztery :mad: :lol:

Macie troche Yoreczków :loveu: :loveu:

Posted

ale fajna fotka :multi: ach jak szkoda ze nie mogłam byc z Wami :shake: ale wybrałam dziś kafelki :razz: ;)
czekam na dalsze nieliczne ;) fotki !!!!!!!!!!!!!!!!