Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tosieńko, skoro mamy dzień comming outów, to wiedz, że ja Cię również
PRZEBARDZO KOCHAM

A żeby mieć już całkiem i do końca przechlapane - i Ciebie, Malinko, i Ciebie, Korinku, o Kefirze nie wspomnę...

Posted

Uwielbiam taka miłosną atmosferę.
Psiaki mają wyznania przekazane ale Kef , zlóczyńca i pwsinoga pewnie poszedł obejść swoje tereny i go ni ma.Ale jak tylko wróci to go cmoknę ;)

Posted

Jaaaka piękna sesja pościelowa !!!

I łóżeczko fajne jest!

Powoli oswajam się w temacie wojny domowej, topór nie został jeszcze zakopany, ale przynajmniej nie mam już palpitacji serca.

Posted

Łóżeczko fajne jest, bo się wszyscy mieścimy :crazyeye::cool3:
Ja, Tysia czasem TZ ;)
Tosinka, Malinka, Kefus i KOrinek.
Najczęściej nogi mam gdzieś między...... powiedzmy jednym brzegiem łóżka a drugim ale czworonozne mieszczą się zawsze.Nie zawsze tylko wszystkie w jednym czasie:shake::multi:

Posted

Monia70 napisał(a):
ale czworonozne mieszczą się zawsze.Nie zawsze tylko wszystkie w jednym czasie:shake::multi:

To niedopuszczalne, to jest dyskryminacja, dzielenie na równych i równiejszych, w ogóle bezprawie. Ty nie wiesz nawet, jak takie coś może skrzywić psychikę, obniżyć poczucie własnej wartości (a taki Kefir z niską samooceną, brrr, to byłoby coś strasznego). Tak nie wolno... Wyrzuć TZ (im nic nie szkodzi na poczucie własnej wartości :evil_lol:), a jak się dalej nie będą mieścić, to pozostaje szybka zamiana łóżka na większe. Jak powiesz w sklepie, że potrzebujesz siedmioosobowego, sprzedawca na pewno podejdzie ze zrozumieniem do twoich potrzeb :diabloti:

Posted

Hihihihihihihihihiiiiiiiiiii
Marto, to łóżko i tak jest robione własnoręcznie (tz. TZręce )ale kurcze, te łózko 7 osobowe :cool3::cool3::cool3: juz mnie kręci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A teraz w ramach wymiany łóżkowej , dziewczynki pod łóżkiem.Na łóżku pewnie Kef i mała,czarna kręcidoooopa Korinowy potfffur :razz:
Tosia pod łóżkiem

Malinka i Tosia

Malizna

Posted

No to jeszcze parę zdjątek
Na znak , że TZ tez czasami w łóżku jest i że na nim tez można pospać

Tak mnie Tosia kofffffffa

Trochę intymne zdjęcie.Przyłapana na sioooo Mali

Okruszek w kocyku

I gość letni na orzechu

Posted

Stanowczo TZ zajmuje za dużo miejsca na łóżku. Gdybys rozłozyła mu kocyk na dole ( no...kocyk możesz chyba poświęcić na TZ-a), to spokojnie stadko się zmieści. I córunia niech się tak nie rozwala na środku, w końcu sama nie jest - no nie.
A Ty Moniu, naucz się, że ludzkie buziaki i okularki sa pycha do lizania Malinkowymi ozorkami.
Wstydź się, nie pozwalasz na małą przyjemność.

Tak się pośmiałam z tych fotek.
Jakiez to cudowne siły sprawły, że przyjechałaś wtedy do Sycyna i zabrałaś taką zwykła Amandę - Malinkę do najwspanialszego domu pod słońcem.
Nasza szczęściara - buziaki od ciotek i wujka - dla całego stadka.

Posted

Gosiu, to chęć adopcji Mysi przyprowadziła mnie do Sycyna...a mam teraz wsaniałą, cudowna Maliniznę ;), która macha językiem do lizania szybciej niz ja oddycham;)
Pamiętam wtedy słowa Twojego Darka: ...to Amanda jedzie???
Tak, Amanda pojechała.
Malina moja sliczna.
Taka zwykła.
Nijaka.
Szara.
Jak najbardziej zwyczajna.
WYJĄTKOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz,dla mnie.

Posted

A wiesz co Moniu? Tak naprawdę to sobie z przyjemnością tez popatrzyłam jak załatwia sie sunia. Niby nic, ale ........
Moje obie zadzierają gira i podlewają krzaki, narożniki, koła od samochodów itp.
A tu proszę.... Panienka dyskretnie przykupuje i robi co swoje.

Posted

Sesji łózkowych mam bez liku.
Jeszcze troche i będziecie znały każdą zmianę pościeli;);)

Aniu, a Malinka to własnie tak robi siooo , że zadziera nogę.Jak pies.na tym zdjęciu przykucnęła ale i tak trochę podniosła;).

Kurczę, Emma co chwilę wyłącza mi kompa;):shake:.Niedobra Emma :shake:

Posted

EEEEE tam niedobra, chce żebyż tylko na nią patrzyła. Zazdrośnica mała i tyle!
No popatrz, to twoja suka prawdziwa dama. Do fotografii wiedziała jak siusiać. Jakie to cwane?????