Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki to diablice :-) kochaniutkie :loveu:z caviarni właśnie.Jechaliśmy po nie do Invictus do Lubinia.
Teraz dziewczynki
zdemolowały klatkę przez swoje wygłupy, z hamaczka na legowisko, pod legowiskiem ślizgiem do norki później sprintem do miski z karmą -oczywiscie trzeba było wszystko z niej wywalić....teraz polegują sobie smacznie :loveu:

Jeśli chodzi o dziewczynki to spoko.Chciałyby bardzo je wywąchac od stóp do głów ale świneczki jeszcze strachliwe.
Tosia i Malinka nie sa zazdrosne, uwżam , że podchodzą do świnek ze zdrowym , psim zainteresowaniem.
Ale Korinek świruje.Nie chodzi broń Boże o gryzienie czy coś w tym sylu.Jedynie to ze stoi pod klatką i ..................JĘCZY ,jęczy, jęczy, popiskuje....Już mnie cholera ogarnia:cool3::razz:.
Ale tak generalnie jest ok.

Aniu, to cudowny wiek dla świneczek.Kuleczka kochana
[*]

• 5 months later...
Posted

Tyle mnie tu nie było :-(
Jak dziś weszłam na fotosik to ostatnie wejście jest w lutym :-(
Nie miałam sił na dogo, na komputer, na zdjęcia, na gg, na NK...
Wiem, ze zrozumiecie,
Przepraszam, jesli ktoś czuł sie smutno, źle, bądź była zaniedbany przeze mnie .Przepraszam....
Kilka naszych fotek....
Od lewej Malinka, Tosia, Jacek i bez miski Korinek

Posted

Martynka pięknej wygląda. Możesz być dumna z córci. Nie dość, że śliczna to na dodatek wrażliwa.
Zwierzyniec wspaniały. Patrze Moniu na te prosiaczki i przypomina mi się moja Kuleczka. Kochane kluski.