dbsst Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):Dbsst, świetna robota, Ala cała przejeta podaje ci przepis, a Kuba już ululany :drinking: hahahah to sie nazywaja kocie ruchy hahahhaha oj bo nie podam przepisu :wink: :lol: oj podasz podasz Kubuś to jeszcze rozchodny :D :drinking: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 oj Kuba to mi jeszcze na AA trafi 8) :lol: :lol: :lol: /a matkę zamkną bo jeszcze nieletni :evil: :lol: :lol: :lol: / :drinking: żeby nie było że skąpię :wink: Quote
Agga Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 DLa KUBY :calus: nie gadac tylko dawac zdjecia bo zamknał topic... Czy ja was musze baby pilnowac! :evilbat: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Aleś sie tutaj dziewczyny rozpiłyście :lol: :lol: a ja czekam i czekam na nowe fotki Ozz'iego i coś nie mogę się doczekąc. Aluś opuszczasz się :lol: nie ładnie oj nie ładnie 8) Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Agga :wink: obiecali spacer Ona coś dobrego ma :wink: Quote
Agga Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alu czekaj musze okluary na nos założyć... Ooooo Ozzy.... 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga :wink: obiecali spacer Ona coś dobrego ma :wink: Aluś wystarczy że padnie słówko "zamkną topik za gadanie" a już foteczki śa. Oby tak dalej :D i więcej, więcje ... Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 no już dwie marudy / Agga i Daga :lol: /no to wrzucę jeszcze 4 fotaski :wink: gonię oponkę uciekła :-? i tak ją złapię :lol: :wink: Quote
Agga Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no już dwie marudy / Agga i Daga :lol: /no to wrzucę jeszcze 4 fotaski :wink: ahhaahh no widzisz kochana to DZIAŁA!!! Kurna muszem se lepsiejsze okulary sprawić...czy Ozzy moze sie tak anie ruszac jak zdjecia robisz :lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Agga napisał(a): Alu czekaj musze okluary na nos założyć... Ooooo Ozzy.... 8) Agga :evil: / podrzucę ci moje nieużywane :wink: / Quote
Agga Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a): Alu czekaj musze okluary na nos założyć... Ooooo Ozzy.... 8) Agga :evil: / podrzucę ci moje nieużywane :wink: / Nie złość się bo jak to mówią - Złość piękności szkodzi... 8) Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a): Alu czekaj musze okluary na nos założyć... Ooooo Ozzy.... 8) Agga :evil: / podrzucę ci moje nieużywane :wink: / Nie złość się bo jak to mówią - Złość piękności szkodzi... 8) :lol: :lol: :lol: to myślisz że mi coś jeszcze może zaszkodzić :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alu, czy Twoje dziecię ma dzisiaj urodziny ? Jeżeli tak, to sto lat dla mamusi z powodu urodzin synka. Wydajesz bal ? ( tzn imprę - tak to sie chyba teraz nazywa ) Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alu, czy Twoje dziecię ma dzisiaj urodziny ? Jeżeli tak, to sto lat dla mamusi z powodu urodzin synka. Wydajesz bal ? ( tzn imprę - tak to sie chyba teraz nazywa ) 8) no tak mój syn dziś skończył 16 lat :wink: :oops: Impra była tylko rodzinna , a dziecko się wybiera ze swoimi kuzynkami na dobre lody i coś tam jeszcze na miasto , więc omija mnie / :wink: / sprzątanie po imprezce :wink: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alicja to wszytskiego naj dla Twojego syna :wink: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 KaRa_TC napisał(a):Alicja to wszytskiego naj dla Twojego syna :wink: dzięki :wink: Quote
Maga100 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Podczas któryśtam moich urodzin, moja mama oznajmiła mi, że tak naprawdę to ona powinna przyjmować życzenia, bo w końcu to ona mnie urodziła i jaka w tym moja zasługa? :lol: A więc Alu - wszystkiego , wszystkiego najlepszego z okazji wydania na świat Jakuba 8) mam śpiewać? :lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Maga100 napisał(a):Podczas któryśtam moich urodzin, moja mama oznajmiła mi, że tak naprawdę to ona powinna przyjmować życzenia, bo w końcu to ona mnie urodziła i jaka w tym moja zasługa? :lol: A więc Alu - wszystkiego , wszystkiego najlepszego z okazji wydania na świat Jakuba 8) mam śpiewać? :lol: TAK TAK TAK TAK :lol: :lol: :lol: hi hi Maga dzięki za życzenia dla mnie 8) :drinking: wypijmy :wink: Quote
XXL Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no już dwie marudy / Agga i Daga :lol: /no to wrzucę jeszcze 4 fotaski :wink: gonię oponkę uciekła :-? i tak ją złapię :lol: :wink: hahha oponka fajna zecz agrafka od dwuch dni jest zaznawana z tym obiektem i dobrze sobie radzi :d Quote
angiewoop Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Jejus ale Ozuś siuperowsko bawi sie z oponką Alicjo masz pieknego drugiego"synka" :oops: :D Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 angiewoop napisał(a):Jejus ale Ozuś siuperowsko bawi sie z oponką Alicjo masz pieknego drugiego"synka" :oops: :Dhi hi co jeden to piękniejszy :lol: :lol: :lol: ale dzięki :wink: Quote
Maga100 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):[TAK TAK TAK TAK :lol: :lol: :lol: hi hi Maga dzięki za życzenia dla mnie 8) :drinking: wypijmy :wink: uwaga, spiewam: Sto laaat, niech żyje naaam, Alicja - największa z daaam, co syna urodziłaaaaa, i wiele się natrudziłaaaa, niech żyje lat trylion, i synów urodzi milion Quote
XXL Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):angiewoop napisał(a):Jejus ale Ozuś siuperowsko bawi sie z oponką Alicjo masz pieknego drugiego"synka" :oops: :Dhi hi co jeden to piękniejszy :lol: :lol: :lol: ale dzięki :wink: haha nom pokims to napewno ma :d czyzby po mamie haha :) wszystkiego naj z okazi urodzin synka :D Quote
Agga Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 A Ozzzy mi powiedział tzn sms wysłał...ze jego pani ma jego zdjecia ale woli plotkowac na tym temaci i innych... :evilbat: 0X :wink: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[TAK TAK TAK TAK :lol: :lol: :lol: hi hi Maga dzięki za życzenia dla mnie 8) :drinking: wypijmy :wink: uwaga, spiewam: Sto laaat, niech żyje naaam, Alicja - największa z daaam, co syna urodziłaaaaa, i wiele się natrudziłaaaa, niech żyje lat trylion, i synów urodzi milion Maga kurcze przesadziłaś jeden ludzki mi wystarczy po co mi milion :evil: XXL dzięki :D / synuś ma 16 lat , więc pewno wkrótce będę sobie sama te 100 lat śpiewać :wink: a to Kuba :wink: Quote
Recommended Posts