Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Olcia od kleru lepiej w bezpiecznej odległości 8) :wink: oj tam ja juz dawno bym poszla gdyby z psami przyjmowali :lol: Ala dobrze ze tylko klamki polerowac a nie co innego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:a co masz na myśli :o :lol: :lol: :lol: ja??? nic nic zlego :lol: no tak też myślałam 8) :wink: Jak będziesz wieczorkiem w domku to wpadnij na GG :wink: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Jak będziesz wieczorkiem w domku to wpadnij na GG :wink: bede wieczorkiem, bo teraz juz mi sie nie chce wlaczac , bo zaraz wychodze, a jak wlacze to znowu sie do roboty spoznie :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 A ja już wróciłam z pracki i psiunek się ucieszył 8) Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 :lol: :lol: :lol: i mamy do odebrania rodowód Związku Kynologicznym w Rybniku Metrykę oddaliśmy 20 kwietnia 2005 r :wink: pańciostwo odpoczynek moje ucho Kuba spadaj :evil: :wink: Quote
agabass Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ale śpiochul z tego Ozza i jakie fajne Panciostwo Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 agabass napisał(a):Ale śpiochul z tego Ozza i jakie fajne Panciostwo Aga on ubóstwia spać / w łóżku :lol: albo na fotelu pańcia :wink: / Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiiii jaki sliczny uszatek Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='dbsst'] iiiiiiiiiiiiiiiiiii jaki sliczny uszatek no to ci poślę buziaka :calus: Quote
Patka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ja tez sie przyłączam do globalnych buziaków :D Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Patka napisał(a):ja tez sie przyłączam do globalnych buziaków :D no dobra Patka , dostaniesz osobnego , bo nas o grupowy.... posądza :lol: :lol: :lol: :calus: Quote
BoJa2 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 JA TEŻ JA TEŻ CHCĘ BUZI BUZI NAPRAWDĘ :wink: :wink: :wink: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):JA TEŻ JA TEŻ CHCĘ BUZI BUZI NAPRAWDĘ :wink: :wink: :wink: :oops nie bo mi potem pryszcze wyskakują :evilbat: Quote
Maga100 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 a co się tutaj dzieje? :o wszyscy się całuja i są tacy mili :o Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Maga100 napisał(a):a co się tutaj dzieje? :o wszyscy się całuja i są tacy mili :o maga przecie juz zaraz 22 towarzystwo sie pochlalo i takie wylewne i mile sie zrobilo :lol: Quote
Camara Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ja się nie będę całować... Pani Doktor mi nie pozwoliła :( bo mam katar i siedzę na L4 :-? a jak jestem chora, to wcale nie jestem miła tylko zrzędliwa :-? Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Maga100 napisał(a):a co się tutaj dzieje? :o wszyscy się całuja i są tacy mili :o mam ci też posłać całuska od Astmana :o masz mieć :calus: Quote
daga10011 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ale sie rozbuziakowaliscie :lol: Camara-pociesz sie,ze ja tez zagrypiona na maksa,nie jestes sama :-? Quote
Maga100 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ach, a ja dzisiaj trzeźwa, cóż za strata :lol: Buziak do Ozziego dotarł, a Leon się obraził, bo nie było dzisiaj wieczornej wizyty w parku, bo pańcia źle się czuje (nie, to nie delirium :lol: ) Quote
asher Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Matko z córką, 4 dni mnie nie było i miałam 12 stron do nadrobienia!!! :shock: :silly: Gadułu fstrentne!!!! :evil: Alu, że się tak wścibsko spytam - ty miałaś samojedkę? :o Quote
Alicja Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 [quote name='asher']Matko z córką, 4 dni mnie nie było i miałam 12 stron do nadrobienia!!! :shock: :silly: Gadułu fstrentne!!!! :evil: Alu, że się tak wścibsko spytam - ty miałaś samojedkę? :o nie asher , ale to zawikłana historia która wyniknęła z chęci zmiany nicku . Jak wrócę z pracy to napiszę jak to było :wink: Quote
Olcia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='asher']Matko z córką, 4 dni mnie nie było i miałam 12 stron do nadrobienia!! no wiesz jak moglas dogo na 4 dni zostawc WSTYDZ SIE Quote
Patka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Olciu jjak możesz musiało stać sie coś bradoz poważnego ... :wink: :wink: Quote
Olcia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Patka napisał(a):Olciu jjak możesz musiało stać sie coś bradoz poważnego ... :wink: :wink: ja jasne pewnie Asher poszla na fajki zarabiac :lol: Asher gdzie jestes bo mi tez sie fajury koncza :cry: :lol: :lol: Quote
Patka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 to w końcu rzucie ten ochydny nałóg (nie to że jestem any nałogowa ale ten jest ochydny ...) akcyze mają podnieść więc sie przyzwyczajajcie ;) Quote
Olcia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Patka napisał(a):to w końcu rzucie ten ochydny nałóg (nie to że jestem any nałogowa ale ten jest ochydny ...) akcyze mają podnieść więc sie przyzwyczajajcie ;) Patka poczekaj nie wszystko na raz :lol: , teraz sie przywyczajam do akcyzy za benzyne :lol: , i z bolem secra jak tankuje slysze jak te 5 zeta, wpada to nadal pustego baku :evil: Quote
Recommended Posts