daga10011 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 W koncu fotasy cudnego Ozzy a nie gadanko :evilbat: .A co do rekordow :o moje budza mojego TZ zawsze o 6 rano piskiem :o a siakos go nie ma i zadne nie piska-chyba wiedza,ze pancia to spioch jest :lol: .ale wyrzuty sumienia mnie budza o 10 rano.wiecej chyba by nie wytrzymaly :o a ostatni raz sa na zewnatrz o 3 w nocy :o Quote
Patka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Lilith tak późno nie chce sie wychodzić a jeszcze ktoś zgwałci albo co :wink: :lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='Gosiek'][quote name='Alicjarydzewska']i jeszcze kilka z dzisiejszej wyprawy do lasu :wink: :o :o a gdzie Ozzy zgubił ogon ?Gosiu ogonek był w ruchu :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Patka napisał(a):Lilith tak późno nie chce sie wychodzić a jeszcze ktoś zgwałci albo co :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: no pewnie, na taką panienkę tylko czyhają :lol: ale wam dobrze, Leon da mi pospać do 10.00 pod warunkiem, że wyjdzie koło 1.00 :( Quote
Gosiek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 hihi - jakie to nieraz komiczne foty wychodzą co? Ale fajny z niego klusek.. Ala wróciła więc zagoń ją do robienia nowych fot na spacerkach :wink: Quote
Hanna R. Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Kuba wlazł na ambonę w lesie i ja też chciałem 8) :wink: Ala, Kuba wlazł na AMBONĘ ? I co, chciał wygłosić słowo na niedziele ??? :wink: To pisałam ja - Hania, córka myśliwego :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Alus, no wreszcie wkleiłaś jakię sfotki - supper, Ozzy to taki klusek fajny hihi wiecej, więcej go musisz focic i nam pokazywac :D Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Gosiek napisał(a):hihi - jakie to nieraz komiczne foty wychodzą co? Ale fajny z niego klusek.. Ala wróciła więc zagoń ją do robienia nowych fot na spacerkach :wink: Gosiu on sie teraz nam ,, dokluszczył '' bo leki bierze 4 razy na dzień , a nie może na pusty żołądek /dzięki temu mamy dobre wyniki krwi :P / W tygodniu , jk nam pogoda nie pokrzyzuje planów to może uda nam się skrzyknac na spacerek / bo ja już do pracki biegam :( / :wink: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] Kuba wlazł na ambonę w lesie i ja też chciałem 8) :wink: Ala, Kuba wlazł na AMBONĘ ? I co, chciał wygłosić słowo na niedziele ??? :wink: To pisałam ja - Hania, córka myśliwego :lol:hi hi żartujesz czy serio serio :wink: nie słowa na niedzielę nie wygłaszał , ale też stwierdził ze za niska żeby coś dojrzeć / nie wiem co miał na mysli 8) / Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 upss znam jednego psiego wariata co by probowal wejsc po tych szczebalkach :oops: hihihi Ozzimotron jest de best Quote
Majka_Gizmo Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Aluś krętymi ścieżkami w końcu dotarłam do galerii Ozziego :oops: Masz ślicznego piecholka, który potrafi robić świetne miny :lol: Całuski dla niego :buzi: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):Aluś krętymi ścieżkami w końcu dotarłam do galerii Ozziego :oops: Masz ślicznego piecholka, który potrafi robić świetne miny :lol: Całuski dla niego :buzi: oj wycałowany on dzisiaj :lol: ale i twoje całuski chętnie uskutecznię :wink: Quote
Patka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 No ten to ma dobrze całowany, dokarmiany, spacerowany :D Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Patka napisał(a):No ten to ma dobrze całowany, dokarmiany, spacerowany :D jak się kogoś kocha to wiadomo jak jest.... :wink: Quote
Hanna R. Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): hi hi żartujesz czy serio serio :wink: Że córka myśliwego - nie żartuję. A ze słowem na niedzielę w wykonaniu Kuby - to chyba :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): hi hi żartujesz czy serio serio :wink: Że córka myśliwego - nie żartuję. A ze słowem na niedzielę w wykonaniu Kuby - to chyba :lol: :lol: :lol:no chodziło o córkę myśliwego :wink: a z tym słowem na niedzielę to by było kiepsko :-? Kuba bardzo waży słowa więc przemowa długo by trwała 8) :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a z tym słowem na niedzielę to by było kiepsko :-? Kuba bardzo waży słowa więc przemowa długo by trwała 8) :lol: :lol: znaczy się na księdza go nie poslesz? (podobno to zaszczyt w rodzinie hehehe) Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a z tym słowem na niedzielę to by było kiepsko :-? Kuba bardzo waży słowa więc przemowa długo by trwała 8) :lol: :lol: znaczy się na księdza go nie poslesz? (podobno to zaszczyt w rodzinie hehehe)Maga :evil: za kogo ty mnie masz :evil: ZASZCZYT :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a z tym słowem na niedzielę to by było kiepsko :-? Kuba bardzo waży słowa więc przemowa długo by trwała 8) :lol: :lol: znaczy się na księdza go nie poslesz? (podobno to zaszczyt w rodzinie hehehe)Maga :evil: za kogo ty mnie masz :evil: ZASZCZYT :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahah Ala zastanow sie to teraz dobra fucha :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a z tym słowem na niedzielę to by było kiepsko :-? Kuba bardzo waży słowa więc przemowa długo by trwała 8) :lol: :lol: znaczy się na księdza go nie poslesz? (podobno to zaszczyt w rodzinie hehehe)Maga :evil: za kogo ty mnie masz :evil: ZASZCZYT :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahah Ala zastanow sie to teraz dobra fucha :lol: :lol: :lol: :lol:oj nie kochaniutka , mnie już na stare lata nie zmienisz :wink: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a z tym słowem na niedzielę to by było kiepsko :-? Kuba bardzo waży słowa więc przemowa długo by trwała 8) :lol: :lol: znaczy się na księdza go nie poslesz? (podobno to zaszczyt w rodzinie hehehe)Maga :evil: za kogo ty mnie masz :evil: ZASZCZYT :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahah Ala zastanow sie to teraz dobra fucha :lol: :lol: :lol: :lol:oj nie kochaniutka , mnie już na stare lata nie zmienisz :wink: :lol: :lol: no wiesz Ala zadbaj o przyszlosc syna :lol: :lol: ale podobno zeby do zakonu sie dostac trzeba miec niezly posag, bo tak na pusto to nie za bardzo przyjmuja Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']a z tym słowem na niedzielę to by było kiepsko :-? Kuba bardzo waży słowa więc przemowa długo by trwała 8) :lol: :lol: znaczy się na księdza go nie poslesz? (podobno to zaszczyt w rodzinie hehehe)Maga :evil: za kogo ty mnie masz :evil: ZASZCZYT :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahah Ala zastanow sie to teraz dobra fucha :lol: :lol: :lol: :lol:oj nie kochaniutka , mnie już na stare lata nie zmienisz :wink: :lol: :lol: no wiesz Ala zadbaj o przyszlosc syna :lol: :lol: ale podobno zeby do zakonu sie dostac trzeba miec niezly posag, bo tak na pusto to nie za bardzo przyjmuja on pójdzie do żeńskiego klamki polerować :wink: :wink: Olcia od kleru lepiej w bezpiecznej odległości 8) :wink: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Olcia od kleru lepiej w bezpiecznej odległości 8) :wink: oj tam ja juz dawno bym poszla gdyby z psami przyjmowali :lol: Ala dobrze ze tylko klamki polerowac a nie co innego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Olcia od kleru lepiej w bezpiecznej odległości 8) :wink: oj tam ja juz dawno bym poszla gdyby z psami przyjmowali :lol: Ala dobrze ze tylko klamki polerowac a nie co innego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:a co masz na myśli :o :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Olcia od kleru lepiej w bezpiecznej odległości 8) :wink: oj tam ja juz dawno bym poszla gdyby z psami przyjmowali :lol: Ala dobrze ze tylko klamki polerowac a nie co innego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:a co masz na myśli :o :lol: :lol: :lol: ja??? nic nic zlego :lol: Quote
Recommended Posts