KaRa_ Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 sota36 napisał(a):nie chce mi sie :evilbat: len!!!!! ciiii :evilbat: Quote
Maga100 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): PIKA Kama vel Ruda to spanielka wujek Huga to pan Kamy /on przydusza Ozzambra/ To w takim razie kim jest Hugo? :o Hugo-Kochaś napisał(a): NO DOBRA; TO JEST OZZY Z MAMCIĄ I PAŃCIĄ KAMY A ZARAZEM CIOCIĄ HUGA,KTÓRA JEST ŻONĄ TEGO WUJKA. :D :D Hugo-Kochaś napisał(a): WŁAŚCICIELKĄ HUGA JEST CIOCIA KAMY.RODZONA SIOSTRA PAŃCI KAMY :D :D :D :wink: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! A ja w końcu przyszłam, bez wyrzutów sumienia otworzyłam piffko, a tu już wszyscy poszli spać :( Quote
PIKA Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Maga100 napisał(a): A ja w końcu przyszłam, bez wyrzutów sumienia otworzyłam piffko, a tu już wszyscy poszli spać :( Jacy wszyscy, jacy wszyscy :roll: Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 A jak ja siedziałam , to nikogo nie było :evil: więc poszłam se do wyra :( i musiałam spać .Ale po piffku śpi się naprawdę dobrze :wink: Quote
Maga100 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A jak ja siedziałam , to nikogo nie było :evil: więc poszłam se do wyra :( i musiałam spać .Ale po piffku śpi się naprawdę dobrze :wink: a więc uprzedzam, że dzis bedę równie późno tzn kole 23, a nawet po. A ja wczoraj w samotności wypiłam dwa piffka :cry: (TZ oczywiście zasnął na kanapie przed pasjonującym programem motoryzacyjnym :lol: ) Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A jak ja siedziałam , to nikogo nie było :evil: więc poszłam se do wyra :( i musiałam spać .Ale po piffku śpi się naprawdę dobrze :wink: a więc uprzedzam, że dzis bedę równie późno tzn kole 23, a nawet po. A ja wczoraj w samotności wypiłam dwa piffka :cry: (TZ oczywiście zasnął na kanapie przed pasjonującym programem motoryzacyjnym :lol: )no to progam musi był wybitnie pasjonujący :lol: :lol: :lol: Jak mnie Kuba nie przegna z pokoju to będę po 23 bo i tak do północy muszę czekać / a potem straszę :evilbat: :lol: / Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 O matko ! Ala, aleście posprzątały :lol: Wszystko mi sie ZLAŁO - i nie wiem kto jest z kim :roll: Chyba mam kłopoty z czytaniem "ze zrozumieniem" Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 [quote name='HankaRupczewska']O matko ! Ala, aleście posprzątały :lol: Wszystko mi sie ZLAŁO - i nie wiem kto jest z kim :roll: Chyba mam kłopoty z czytaniem "ze zrozumieniem" oj Hanuś nie kłopocz , bo to najmniej ważne .Najważniejsze że Ozzy jest MÓJ /mordulec w końcu /a reszta to nie rodzina a znajomi :wink: Quote
PIKA Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 HankaRupczewska napisał(a):O matko ! Ala, aleście posprzątały :lol: Kto posprzatal, to posprzatał :roll: Ja własnie odgruzowuje mieszkanie :evil: Hanka może byś wpadła :evilbat: Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 PIKA napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):O matko ! Ala, aleście posprzątały :lol: Kto posprzatal, to posprzatał :roll: Ja własnie odgruzowuje mieszkanie :evil: Hanka może byś wpadła :evilbat:a co :o al kaida zamach u ciebie zrobiła :wink: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska']O matko ! Ala, aleście posprzątały :lol: Kto posprzatal, to posprzatał :roll: Ja własnie odgruzowuje mieszkanie :evil: Hanka może byś wpadła :evilbat: Już leeeeeeeecę Quote
Daga_i_Oskar Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Wy tu gadu, gadu, piwko ... a gdzie fotki Ozz'iego ? :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska']O matko ! Ala, aleście posprzątały :lol: Kto posprzatal, to posprzatał :roll: Ja własnie odgruzowuje mieszkanie :evil: Hanka może byś wpadła :evilbat:a co :o al kaida zamach u ciebie zrobiła :wink: :o nieee :o nawet Al Kaida by takiego pierdzielnika nie zrobiła :evilbat: [quote name='HankaRupczewska'] Już leeeeeeeecę Aaaa to super, to ja sobie teraz usiądę, zrobię kawki, zapalę papieroska i poczekam na Ciebie 8) Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='PIKA'] [quote name='HankaRupczewska'] Już leeeeeeeecę Aaaa to super, to ja sobie teraz usiądę, zrobię kawki, zapalę papieroska i poczekam na Ciebie 8) Będę, będę ... tylko zaliczę miedzylądowanie - bo coś zesłabłam ... Odpoczne trochę i zaraz będę. Czekaj na mnie. Tylko NIE PAL TYLE !!!! Quote
Weron_ciau Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Wy tu gadu, gadu, piwko ... a gdzie fotki Ozz'iego ? :lol: :lol: ej no właśnie ja czekam .... :roll: Quote
sota36 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ala - i co wyciagnelas Ozziemu spod mebli winogron???? Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 sota36 napisał(a):Ala - i co wyciagnelas Ozziemu spod mebli winogron???? :lol: :lol: to nie był winogron tylko ziemniaczek :lol: :lol: ukradł z siateczki jak wróciłam z zakupów 8) Joluś naprawiłam skrzynkę :wink: już działa :angel: a foteczki mam tylko stare :( Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Przypomnimy się troszeczkę jakby kto nie pamiętał jak wyglądamy 8) :wink: Quote
sota36 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Dobre i to - a propos ziemniaczka - Polsak - Austria 2-0!!!!! Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Gabryjella dzięki , ucałuję ryjek napewno :wink: Joluś też mi tu TV huczy za uchem i jakieś chlopy za piłką gonią i się po twarzach kopią :evilbat: Quote
Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 No Ozzy powiedz pani, że ma więcej fotek robić... Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Agga napisał(a):No Ozzy powiedz pani, że ma więcej fotek robić...Agguś musimy rzucić fotki na skaner 8) a z komórki chwilowo zastój bo nam gdzieś przez te porzadki w kompie program do zrzucania fotek się zawieruszył :evil: Quote
Agga Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):No Ozzy powiedz pani, że ma więcej fotek robić...Agguś musimy rzucić fotki na skaner 8) a z komórki chwilowo zastój bo nam gdzieś przez te porzadki w kompie program do zrzucania fotek się zawieruszył :evil: To sie nazywa BAŁAGAN! :evilbat: Quote
Patka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ala jak Wy dos iebie pasujecie :wink: Śliczne fotki Ozzy jest gigantyczny :o Quote
Recommended Posts