Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta']Jacy oni podobni :o[/quote]hi hi no ale to nie BRATY :lol: :lol: :lol:[/quote]

:hmmmm: a to jakiś konkurs??? z nagrodami???? to ja zgaduje Hugo to tatuś Ozziego :thinkerg:[/quote]one tylko z jednej psiej rodziny ale ani braty ani ojce czy dziadki :wink:
Waszeczko na tej pierwszej jest Hugo a na innych mały Ozzinek :lol:[/quote]

buuuuu... a miałam nadzieję, na nagrodę w postaci zaszczytu osobistego drapanka za ucholem astamana Ozziego :( :lol:[/quote]a możesz podrapkać a czemu by nie :wink: /przyjdziemy na pielgrzymkę :wink: 8) /[/quote]

:roflt: ale na piechotę :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta']Jacy oni podobni :o[/quote]hi hi no ale to nie BRATY :lol: :lol: :lol:[/quote]

:hmmmm: a to jakiś konkurs??? z nagrodami???? to ja zgaduje Hugo to tatuś Ozziego :thinkerg:[/quote]one tylko z jednej psiej rodziny ale ani braty ani ojce czy dziadki :wink:

buuuuu... a miałam nadzieję, na nagrodę w postaci zaszczytu osobistego drapanka za ucholem astamana Ozziego :( :lol:[/quote]a możesz podrapkać a czemu by nie :wink: /przyjdziemy na pielgrzymkę :wink: 8) /[/quote]
:shock: rety - a Camara to co - że do niej idziecie na pielgrzymkę :o
co się tu dzisiaj dzieje :hmmmm: nie Ozzi ale Hugo, teraz pielgrzymka :niewiem: :roflt:

Posted

[quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta']Jacy oni podobni :o[/quote]hi hi no ale to nie BRATY :lol: :lol: :lol:[/quote]

:roflt: ale na piechotę :lol:[/quote]od stacji PKP
agabass Ozzy to taki typ leniwca pokojowego , kanapowego :wink:

Posted

[img]http://img389.imageshack.us/img389/7493/tnhpim15809hk.jpg[/img]
tO JEST oZZY
[img]http://img389.imageshack.us/img389/7026/tnhpim14516wd.jpg[/img]
A TO JEST HUGO A OJCEM MÓGŁBY BYĆ ALE NIE JEST

Posted

[quote name='Olcia']co ja widze na poczatku byl psychaitryk teraz jakies tajemnicze powikalania rodzinne :o[/quote]nic we wtym rodzaju one nie koligate aczkolwiek jak większosć ASTów podobne :lol:

Posted

[quote name='sota36']Ala - bardzo komunikatywne, bardzo.... :):):):)
[size=1]P.S. Nie pije juz piwa[/size][/quote]od kiedy :o
no nie wiem co wy chcecie Ozzy pochodzi z Gliwic /syn Northona wnuk Big texa /a Huguś chyba z Częstochowy i siem nie znają naocznie :wink:

Posted

[quote name='sota36']Od teraz , bo juz "empty" :(:(:(, a poza tym jutro do szkolki - fajne dzieciaczki mam!!!!!!![/quote]a w weckend :o tysz nic nie żartuj ja wczoraj ze zgryzoty cynamonowego Gingersa wychmoliłam :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Od teraz , bo juz "empty" :(:(:(, a poza tym jutro do szkolki - fajne dzieciaczki mam!!!!!!![/quote]a w weckend :o tysz nic nie żartuj ja wczoraj ze zgryzoty cynamonowego Gingersa [b]wychmoliłam[/b] :oops:[/quote]

pijoki :o :evil:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Od teraz , bo juz "empty" :(:(:(, a poza tym jutro do szkolki - fajne dzieciaczki mam!!!!!!![/quote]a w weckend :o tysz nic nie żartuj ja wczoraj ze zgryzoty cynamonowego Gingersa [b]wychmoliłam[/b] :oops:[/quote]

pijoki :o :evil:[/quote]Olcia za 1 piwelo takie kalumnie :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Od teraz , bo juz "empty" :(:(:(, a poza tym jutro do szkolki - fajne dzieciaczki mam!!!!!!![/quote]a w weckend :o tysz nic nie żartuj ja wczoraj ze zgryzoty cynamonowego Gingersa [b]wychmoliłam[/b] :oops:[/quote]

pijoki :o :evil:[/quote]Olcia za 1 piwelo takie kalumnie :oops:[/quote]

moja droga od jednego sie zaczyna wiem to z doswiadczenia :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Od teraz , bo juz "empty" :(:(:(, a poza tym jutro do szkolki - fajne dzieciaczki mam!!!!!!![/quote]a w weckend :o tysz nic nie żartuj ja wczoraj ze zgryzoty cynamonowego Gingersa [b]wychmoliłam[/b] :oops:[/quote]

moja droga od jednego sie zaczyna wiem to z doswiadczenia :lol:[/quote]no to już inaczej się czyta :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Od teraz , bo juz "empty" :(:(:(, a poza tym jutro do szkolki - fajne dzieciaczki mam!!!!!!![/quote]a w weckend :o tysz nic nie żartuj ja wczoraj ze zgryzoty cynamonowego Gingersa [b]wychmoliłam[/b] :oops:[/quote]

moja droga od jednego sie zaczyna wiem to z doswiadczenia :lol:[/quote]no to już inaczej się czyta :lol: :lol: :lol:[/quote]

to ja Ci tylko powiem tyle :drinking:

Posted

[quote name='sota36']Tylko potem glowa boli, albo inna wersja - po pierwszym szuje sie szum, a po drugim trzezwieje.[/quote]no z tym bym sie mogła zgodzić .Jolus to wpadnij na 2 :wink: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='sota36']Tylko potem glowa boli, albo inna wersja - po pierwszym szuje sie szum, a po drugim trzezwieje.[/quote]

Sota masz racje po [b]jednym[/b], to glowa moze bolec ale po paru nie czujesz :lol: :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='sota36']Tylko potem glowa boli, albo inna wersja - po pierwszym szuje sie szum, a po drugim trzezwieje.[/quote]

Sota masz racje po [b]jednym[/b], to glowa moze bolec ale po paru nie czujesz :lol: :lol:[/quote]a rano 0X

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='sota36']Tylko potem glowa boli, albo inna wersja - po pierwszym szuje sie szum, a po drugim trzezwieje.[/quote]

Sota masz racje po [b]jednym[/b], to glowa moze bolec ale po paru nie czujesz :lol: :lol:[/quote]a rano 0X[/quote]

nie mozna dopuscic zeby rano bolalo, wiec trzeba ciagnac caly czas wtedy dopiero bedzie bolec za jakis czas ale za to raz i dobrze :lol:

Posted

[quote name='Maga100']No nie mogę :o Psychiatryki, Hugony (Kołłątaje?), a teraz alpagi :o
Watiatki alkoholiczki

[size=2]wasze zdrowie[/size] :drinking:[/quote]Zdrowie wszystkich zakręconych :drinking: