Olcia Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 wlasnie na polsacie jest o walkach astow :o Quote
KaRa_ Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 [quote name='KaRa_TC']A gdzie jest Alicja? :roll: :roll: :roll:[/quote] Odpowie ktoś? :roll: Quote
Maga100 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 [quote name='Olcia']no płatnicza jest napewno gdzies przy [b]krasiczynskiej[/b] :D [/quote] nie znam :-? [quote] i do mnie masz blisko zeby z tym dobrym sernikiem wpasc, a ten SERNIK :lol: to pewnie ALA zrobila[/quote] ło matko, to ty też tu gdzies w okolicach grasujesz? :o Ja mieszkam bliziutko pl. konfederacji 8) [quote name='KaRa_TC']A gdzie jest Alicja? :roll: :roll: :roll: Odpowie ktoś? :roll:[/quote] ależ się dopomina :P Tego nie wie nikt, oficjalnie od tygodnia piecze sernik i zepsuła komputer Quote
sota36 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Camara']jakie niegrzeczne dziewczynki :o a mod dalej na wakacjach ??? bo jeżeli nie to Alicja nie będzie miała gdzie wracać... temacik mordulca będzie zakłódkowany :lol: ciekawe co Alicja wymyśli w odwecie :stupid:[/quote] w odwecie to my działamy :evilbat: jak Alicja nie wróci, to ja opuszczę jej topic na zawsze i pogrążę się w innej lekturze :P [img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/PICT0024.jpg[/img][/quote] 0 a widzilysciedokladnie ten talerz p serniczku??? Wiem czemu zostaly tylko okruszki, bo Maga wziela ogromny talerz, musiala nalozyc se duuuzo serniczka i stad zostalyy tylko malutkie okruszki, bo Maga duuuuzo zje (droga w utrzymaniu jest i nieekonomiczna, bo je i je i taka chudzinka...) Quote
PIKA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Olcia']wlasnie na polsacie jest o walkach astow :o[/quote] i o co sie biją? :o [quote name='Maga100'] [quote] i do mnie masz blisko zeby z tym dobrym sernikiem wpasc, a ten SERNIK :lol: [/quote] ło matko, to ty też tu gdzies w okolicach grasujesz? :o [/quote] Jak Bródno dla Ciebie jest "w okolicach", to można tak to ująć :roll: [quote name='KaRa_TC']A gdzie jest Alicja? :roll: :roll: :roll: Odpowie ktoś? :roll:[/quote] Maruda, :roll: czytać jej się nie chce :roll: :wink: Quote
sota36 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [b][b]ALA WROC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b][u][color=red][/color][size=7][/size][/u][/b][b][color=red][/color][color=red][/color][size=7][/size][/b] Quote
Olcia Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 a moze Ala juz w psychiatryku siedzi i nie chce wyjsc zeby jej dobrej miejscowki nikt nie zaja :lol: Quote
sota36 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Nie, nie 0 szykuje sie do roboty z tego co mi mowila - koniec wakacji przeciez :(:(:(:(:(:( Quote
Olcia Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 i nareszcie bedzie troche sprawiedliwosci :lol: , bo zanim ja z pracy wrocilam to mialam do przeczytania tony maili :lol: Quote
Maga100 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='PIKA'][Jak Bródno dla Ciebie jest "w okolicach", to można tak to ująć :roll: [/quote] od dzisiaj bedę zapisywac w kalndarzu, gdzie kto mieszka i kim i jakiego ma psa, przestanie mi się w końcu wszystko [b]zlewać[/b] :-? Sota, a duży talerzyk było po to, aby maciupci serniczek efektownie na nim wyglądał :wink: No i gdzie ta Ala? :evil: Quote
sota36 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Tak - kazdy tak mowi, zeby ladnie ciasto wygladalo na talerzu, ze teraz t takie kulinarne trendy - ale nie zmienia to faktu, ze wcielas zerniczek a MY NIE!!!!!! Quote
PIKA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Maga100'] [quote name='PIKA'][Jak Bródno dla Ciebie jest "w okolicach", to można tak to ująć :roll: [/quote] od dzisiaj bedę zapisywac w kalndarzu, gdzie kto mieszka i kim i jakiego ma psa, przestanie mi się w końcu wszystko [b]zlewać[/b] :-? [/quote] Ale Olcia charakterystycznie mieszka visa vis psychiatryka - trudno nie zapamietac :lol: [quote name='Maga100'] Sota, a duży talerzyk było po to, aby [b]maciupci serniczek [/b]efektownie na nim wyglądał :wink: [/quote] To Ci Twoi znajomi wiekszej brytfanki nie mają? :o Quote
Olcia Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 tak tak dokladnie, a teraz jak bym sie popatrzyla w lewo to widze piekne niebieskie budynki dalej zwane psychiatrykiem :lol: Quote
Maga100 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 No tak, teraz sobie przypominam skąd się wzięła cała dyskusja nad psychiatrykami, przecież Olcia jest nieodzownie z nim związana :lol: Teraz już zapamietam na całe życie: Olcia=psychiatryk=bródno :lol: Pika, myslisz, że dali mi skonsumować cały? Nie dali! Dlatego się obraziłam i czytałam gazetę :-? Quote
Olcia Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Maga100']No tak, teraz sobie przypominam skąd się wzięła cała dyskusja nad psychiatrykami, przecież Olcia jest nieodzownie z nim związana :lol: Teraz już zapamietam na całe życie: Olcia=psychiatryk=bródno :lol: Pika, myslisz, że dali mi skonsumować cały? Nie dali! Dlatego się obraziłam i czytałam gazetę :-?[/quote] Maga jak bedziesz miala probelmy z trafiemiem to spytaj sie gdzie mieszka wariatka z dwoma psami kazdy z "uprzejmym" usmieszkiem Cie poprowadzi :lol: Quote
Maga100 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Olcia'] Maga jak bedziesz miala probelmy z trafiemiem to spytaj sie gdzie mieszka wariatka z dwoma psami kazdy z "uprzejmym" usmieszkiem Cie poprowadzi :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: sąsiedzi nie kochają ciebie i twoich piesków? Quote
Olcia Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 no niestety mam pecha bo sporo sasiadow nasluchalo sie o stalinowskich mordercach, karmionych suchym chlebem coby wywolac w nich wieksza agresje :o Quote
PIKA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 No troche z tym stalinowskim morderca to ludziska racje maja :oops: Ale to przecież nie wina psów do czego ich uzywano :cry: Dobki i ON-y słuzyły w faszystowskich obozach i na pewno nie były używane do dogoterapii :evil: [quote name='Olcia']karmionych suchym chlebem coby wywolac w nich wieksza agresje :o[/quote] :o przeciez agresję wywołuje się podając surowe mięso a nie suchy chleb :o Quote
Olcia Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='PIKA']Olcia cały problem z tym, ze ruskie były stworzone przez Stalina i "pomagaly" głownie w łagrach i więzieniach :roll: i najmilsze dla tych więzniów nie były :roll: Ale to przecież nie ich wina :cry: [quote name='Olcia']karmionych suchym chlebem coby wywolac w nich wieksza agresje :o[/quote] :o przeciez agresję wywołuje się podając surowe mięso a nie suchy chleb :o[/quote] ja doskonale zdaje sobie z tego sprawe ale ciezko wytlumaczyc moim sasiadom, ze ja nie prowadze prywatnych łagrow ani wiezienia :o , a such chleb to jedynie dla krolikow kolezanki zbieram :lol: Quote
PIKA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Olcia'] ja doskonale zdaje sobie z tego sprawe ale ciezko wytlumaczyc moim sasiadom, ze ja nie prowadze prywatnych łagrow ani wiezienia :o [/quote] A kto Cię tam wie :lol: ,[quote name='Olcia'] a such chleb to jedynie dla krolikow kolezanki zbieram :lol: [/quote] :o dla królików? :o :o A nie dla konia? :o Quote
Maga100 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 wiecie, zaraz bedzie 100 strona 8) Myslicie, że Ala się ucieszy? :lol: Olcia, a o tobie to jeszcze nie pisali w fakcie? :o Quote
Olcia Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 a no dla krolikow bo ojciec mojej kolezanki ma chyba ze 100 klatek z krolami to se zbieram dla nich :D Quote
Olcia Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Maga100']wiecie, zaraz bedzie 100 strona 8) Myslicie, że Ala się ucieszy? :lol: Olcia, a o tobie to jeszcze nie pisali w fakcie? :o[/quote] Maga ja nie czytam gazet, ale Ty dalas naoczny dowod ze je lubisz :D wiec jak wpadnie Ci w oko artykul, "zabil poterznymi lapami , bo nie dala mu chleba" i na wizerunku wielki sterydowy CTR to napewno bede ja , a paczki na bialoleke beda mile widziane :lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Olcia']na wizerunku wielki sterydowy CTR to napewno bede ja[/quote] :o a myślałam, że Ty to ta osóbka w avatarze :o Quote
Recommended Posts