Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='dbsst']czy wczesniej sa jakies foty :evilbat:

ja przelotem jeszcze na dowidzenia kcialam systke topiki odwiedzic wiec prosze przyszykowac je teraz ;)

i systkie foty podciagnac :D

HAAAAAALOOOOOOOOOOO[/quote]

HAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOO[/quote] :cry: :cry: :cry: papatki a wracajcie supciutko z tych wywczasów :cry: :cry: i przyjdzcie pooglądać nowe fotki :wink:[/quote]

paaaaaaaaaaapaaaaaaaaaaaa

juz tesknie :fadein:[/quote]oj bo się rozkleję :bigcry: :bigcry: :bigcry:

a jak wy tam wszyscy bez kompa wytrzymacie :-? :wink:[/quote]

hahaha nie wytrzymamy zrobimy sobie atrapy z kartonu hahhahaha

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][ .Ale i tak zaraz wylecę z pokoju , bo przyszedł spać :evil:[/quote]

a to już nie pora, zeby wyfrunął z gniazda? :lol: :lol:

Posted

[quote name='daga10011']no jak to jak??beda mieli prawie cala dogo dla siebie na zywo.. :cry: a my bedziemy usychac :cry:[/quote]no niesprawiedliwe to :( a nie można by jakiegoś przekazu satelitarnego 8)

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][ .Ale i tak zaraz wylecę z pokoju , bo przyszedł spać :evil:[/quote]

a to już nie pora, zeby wyfrunął z gniazda? :lol: :lol:[/quote]no nie smarkate to jeszcze /16 latek/ to niech już siedzi w tym gniezdzie :lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie uschniemy, tylko zjełczejemy z zazdrości :evil:

Alicja, teraz młodzież podobno wczesniej dojrzewa :lol: :lol:[/quote]

hahaha zawsze mozecie dojechac :D

Posted

[quote name='Maga100']nie uschniemy, tylko zjełczejemy z zazdrości :evil:

Alicja, teraz młodzież podobno wczesniej dojrzewa :lol: :lol:[/quote]ee niech se będzie jeszcze taki niedojrzały :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Maga100']nie uschniemy, tylko zjełczejemy z zazdrości :evil:

hahaha zawsze mozecie dojechac :D[/quote]
tak..ja w szczegolnosci z Kennelem :-? bawcie sie dobrze i prosimy o suta fotorelacje :P i nie zapominajcie o nas,ze my czekamy..wypijcie nasze zdrowko 8)

Posted

[quote name='daga10011'][quote name='dbsst'][quote name='Maga100']nie uschniemy, tylko zjełczejemy z zazdrości :evil:

tak..ja w szczegolnosci z Kennelem :-? bawcie sie dobrze i prosimy o suta fotorelacje :P i nie zapominajcie o nas,ze my czekamy..wypijcie nasze zdrowko 8)[/quote]o tak tak nasze zdrówko i wszystkich dogomaniackich piechów :drinking:
hi hi jeszcze są SMSy :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='dbsst']

ja niestety wyjeżdżam w czwartek i wracam w niedziele, nie ma odwrotu :-?
a w ogóle gdzie to Morsko?

[quote name='Alicjarydzewska']ee niech se będzie jeszcze taki niedojrzały :lol: :lol: :lol:[/quote]

hihihihi, mama-kwoka? :o :wink:
oj, żebys tak nie mówiła jak synkcio bedzie miał już 30tkę :lol: [size=1]żartuję, jakbys się nie zorientowała[/size] :wink:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='dbsst']

ja niestety wyjeżdżam w czwartek i wracam w niedziele, nie ma odwrotu :-?
a w ogóle gdzie to Morsko?

[quote name='Alicjarydzewska']ee niech se będzie jeszcze taki niedojrzały :lol: :lol: :lol:[/quote]

hihihihi, mama-kwoka? :o :wink:
oj, żebys tak nie mówiła jak synkcio bedzie miał już 30tkę :lol: [size=1]żartuję, jakbys się nie zorientowała[/size] :wink:[/quote]nie bój żaby mi też się trochę luzu w chacie przyda :wink: :lol: :lol:
A Morsko to niedaleko Zawiercia /od Malawaszki 45km , tak mi napisała, czyli ode mnie jakaś 100/

Posted

A ja przepraszam, ale wrócę do tematu (fotki) :oops:
Ala nie obraź się, ale myslałam w pierwszej chwili, ze to dziewczyna :oops: dopiero mnie to "zajął" zastanowiło :oops: :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']morduję Bartka :wink:
[img]http://img247.imageshack.us/img247/3677/morduj281bartka2jl.jpg[/img]
zajął mój fotel :evil:
[img]http://img247.imageshack.us/img247/3375/zaj261322mjfotel3qw.jpg[/img] [/quote]

A tak w ogóle to masz białe meble, nie brudzą Ci się? :o

Posted

[quote name='dbsst']nio czyli Morsko jest niedaleko ;)[/quote]czyli jakby Ozzy był całkiem zdrów to się spotkamy :-? a my dopiero w piątek mamy kontrolę :-?
ech chyba udam się na spoczynek , bo mi się smutno zrobiło :(

Posted

[quote name='PIKA']A ja przepraszam, ale wrócę do tematu (fotki) :oops:
Ala nie obraź się, ale myslałam w pierwszej chwili, ze to dziewczyna :oops: dopiero mnie to "zajął" zastanowiło :oops: :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']morduję Bartka :wink:
[img]http://img247.imageshack.us/img247/3677/morduj281bartka2jl.jpg[/img]
zajął mój fotel :evil:
[img]http://img247.imageshack.us/img247/3375/zaj261322mjfotel3qw.jpg[/img] [/quote]

A tak w ogóle to masz białe meble, nie brudzą Ci się? :o[/quote]a ten pióras to mój siostrzeniec , z Opola.A meble , czasem się brudzą :lol: , miały iść w tym roku do wymiany ale trza było wymienić wóz no i doopa nadal będziemy myć a Ozzy będzie sprawdzał czy czyste :evil:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] a ten pióras to mój siostrzeniec , z Opola.[/quote]
To mu może fryzjera zafunduj :lol: męskiego najlepiej :lol:

[quote]A meble , czasem się brudzą :lol: , miały iść w tym roku do wymiany ale trza było wymienić wóz no i doopa nadal będziemy myć a Ozzy będzie sprawdzał czy czyste :evil:[/quote]
No myślałam, że tak jest :lol: Ja to bym zacięcia nie miała :lol: Delikatnie mówiąc, pedantką nie jestem :oops:

Posted

ta oczywiscie zaraz poznamy cala rodzinke, a TEGO jednego zdjecia jak nie bylo tak nie ma Ala przeciez to juz z rok sie ciagnie a ja nadal czekam :evil: