Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
Ala sliczny ten Twoj Zygmuś :loveu:

i jak dobrze ufocony :multi:
cieszkam ze się podoba , bo mnie strasznie wymęczył przy foceniu :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
poszeptuchy i pieszczoty :p

jaka czuła sesyjka :loveu: straszny pieścioszek z Ozziego :loveu:

Ala, jakoś nie widzę efektów specjalnych na włosach:shake:

Posted

Alu kwintesencja amstaffa - czy ja juz gratulowałam Ci takiego cudownego psa :cool3: och tez bym sie do tego cielaczka poprzytulała ... ide do Lili :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Ala i jak dzisiaj samopoczucie? :p
:cool1:Fatalne ....do pracy zamiast na 6 ide na 12 żeby przezyć , głosik mam jak po najlepszym koncercie rockowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i troszkę Ozzulka z wczoraj

Posted

głosik mam jak po najlepszym koncercie rockowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

takim na ktorym Ty spiewalas? :evil_lol:

:hmmmm: Wziąć, nie wziąć, Wziąć, nie wziąć, Wziąć, nie wziąć, Wziąć, nie wziąć, :hmmmm:

Posted

cześć Ozzulku ! :loveu::loveu::loveu:

Pańcia pewnie krzyczy na dzieci w przedszkolu i stąd utrata głosu.;) A teraz dzieci mają radochę ,że Pani zamilkła...:evil_lol:

Ala, masz czadowy głosik:evil_lol:(słyszałam na własne uszy ;))

Posted

Alka napisał(a):
cześć Ozzulku ! :loveu::loveu::loveu:

Pańcia pewnie krzyczy na dzieci w przedszkolu i stąd utrata głosu.;) A teraz dzieci mają radochę ,że Pani zamilkła...:evil_lol:

Ala, masz czadowy głosik:evil_lol:(słyszałam na własne uszy ;))
:mad::mad::mad:Pani nie krzyczy na dzieci :ptylko jest chora :placz::placz::placz:a jeszcze ostatnio dużo spiewaliśmy w przedszkolu no i to pomogło :cool1:

PIKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no koncert rockowy ze mną w roli głównej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rozdarte Pampersy ;)

Wow to w przedszkolu jeszcze pampersy nosza??:evil_lol::evil_lol: Ach, gdzie te czasy:lol:

Posted

:cool1:Fatalne ....do pracy zamiast na 6 ide na 12 żeby przezyć , głosik mam jak po najlepszym koncercie rockowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu chyba bylysmy an tym samym koncercie ;)
I niezle musialysm tam balowac, bo nawet go nie pamietam :lol:

:mad::mad::mad:Pani nie krzyczy na dzieci :ptylko jest chora :placz::placz::placz:a jeszcze ostatnio dużo spiewaliśmy w przedszkolu no i to pomogło :cool1:

mmm :p
przypomnialy mi sie stare dobre czasy... moja wychowawczyni w przedszkolu nazywala sie Pani Ziuta :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Alu chyba bylysmy an tym samym koncercie ;)
I niezle musialysm tam balowac, bo nawet go nie pamietam :lol:

mmm :p
przypomnialy mi sie stare dobre czasy... moja wychowawczyni w przedszkolu nazywala sie Pani Ziuta :lol:
:cool1:hmmm Kasiu to gdzie nas w takie zimno poniosło na koncert ...no i pewnie Jola z nami była a też nie pamięta :razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w sąsiednim przedszkolu przez długie , długie lata pracowała pani Ziuta :evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w sąsiednim przedszkolu przez długie , długie lata pracowała pani Ziuta :evil_lol::evil_lol:

jak to sie czasy zmieniają bo teraz Pani Ziuta siedzi za kratkami i jajka wysiaduje :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
zamordowala dziecko w przedszkolu :crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::shake:siedzi u PIKI na jajkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

niki_ill napisał(a):
Ozzy jak zwykle przystojniak :) Musze przyznac, ze Nera lubi Amstaffy. Zakochala sie w jednym na dzielnicy i wielka loffa miedzy nimi wybuchla :loveu:
Ozzy ma kumpla Kronosa i sunię Abi , też boksie .Boksie to moja naj naj naj ulubieńsza rasa:loveu: