Alicja Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 PIKA napisał(a):Ala sliczny ten Twoj Zygmuś :loveu: i jak dobrze ufocony :multi:cieszkam ze się podoba , bo mnie strasznie wymęczył przy foceniu :razz: Quote
Teklunia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): jakie cudne zdjecie :loveu::loveu::loveu: ukochamy chlopiec mamusi :loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 no i kto by pomyślał, że to taki synuś mamusi :lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 agabass napisał(a):no i kto by pomyślał, że to taki synuś mamusi :lol::loveu:mamusin, mamusin synuś a czyj miałby być ;) Quote
agabass Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:mamusin, mamusin synuś a czyj miałby być ;) mój :razz: wkońcu sypia w mojej pościeli :lol: Quote
Alka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):poszeptuchy i pieszczoty :p jaka czuła sesyjka :loveu: straszny pieścioszek z Ozziego :loveu: Ala, jakoś nie widzę efektów specjalnych na włosach:shake: Quote
Patka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Alu kwintesencja amstaffa - czy ja juz gratulowałam Ci takiego cudownego psa :cool3: och tez bym sie do tego cielaczka poprzytulała ... ide do Lili :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): hahahah ala widzę że ci sie baaaaaaaaaaaaaaaardzo podoba :eviltong: :loveu: Quote
an3czka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):poszeptuchy i pieszczoty :p Witaj Alu! Widzę, że Ozzy dba o czystość pańciowych uszu:cool3: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):Ala i jak dzisiaj samopoczucie? :p:cool1:Fatalne ....do pracy zamiast na 6 ide na 12 żeby przezyć , głosik mam jak po najlepszym koncercie rockowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i troszkę Ozzulka z wczoraj Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dzien dobry Alu i romantyku Ozzy:multi: Musialam nadrobic troche zaleglosci u was, ale warto bylo;) Tyle foteczek. Ale Ozzy zamyslony:loveu::loveu: Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 głosik mam jak po najlepszym koncercie rockowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: takim na ktorym Ty spiewalas? :evil_lol: :hmmmm: Wziąć, nie wziąć, Wziąć, nie wziąć, Wziąć, nie wziąć, Wziąć, nie wziąć, :hmmmm: Quote
Alka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 cześć Ozzulku ! :loveu::loveu::loveu: Pańcia pewnie krzyczy na dzieci w przedszkolu i stąd utrata głosu.;) A teraz dzieci mają radochę ,że Pani zamilkła...:evil_lol: Ala, masz czadowy głosik:evil_lol:(słyszałam na własne uszy ;)) Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Alka napisał(a):cześć Ozzulku ! :loveu::loveu::loveu: Pańcia pewnie krzyczy na dzieci w przedszkolu i stąd utrata głosu.;) A teraz dzieci mają radochę ,że Pani zamilkła...:evil_lol: Ala, masz czadowy głosik:evil_lol:(słyszałam na własne uszy ;)):mad::mad::mad:Pani nie krzyczy na dzieci :ptylko jest chora :placz::placz::placz:a jeszcze ostatnio dużo spiewaliśmy w przedszkolu no i to pomogło :cool1: PIKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no koncert rockowy ze mną w roli głównej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): a jeszcze ostatnio dużo spiewaliśmy w przedszkolu macie w przedszkolu wlasny zespól rockowy? :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):macie w przedszkolu wlasny zespól rockowy? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rozdarte Pampersy ;) Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rozdarte Pampersy ;) Wow to w przedszkolu jeszcze pampersy nosza??:evil_lol::evil_lol: Ach, gdzie te czasy:lol: Quote
Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:Fatalne ....do pracy zamiast na 6 ide na 12 żeby przezyć , głosik mam jak po najlepszym koncercie rockowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu chyba bylysmy an tym samym koncercie ;) I niezle musialysm tam balowac, bo nawet go nie pamietam :lol: Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:Pani nie krzyczy na dzieci :ptylko jest chora :placz::placz::placz:a jeszcze ostatnio dużo spiewaliśmy w przedszkolu no i to pomogło :cool1: mmm :p przypomnialy mi sie stare dobre czasy... moja wychowawczyni w przedszkolu nazywala sie Pani Ziuta :lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Teklunia napisał(a):Alu chyba bylysmy an tym samym koncercie ;) I niezle musialysm tam balowac, bo nawet go nie pamietam :lol: mmm :p przypomnialy mi sie stare dobre czasy... moja wychowawczyni w przedszkolu nazywala sie Pani Ziuta :lol::cool1:hmmm Kasiu to gdzie nas w takie zimno poniosło na koncert ...no i pewnie Jola z nami była a też nie pamięta :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w sąsiednim przedszkolu przez długie , długie lata pracowała pani Ziuta :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w sąsiednim przedszkolu przez długie , długie lata pracowała pani Ziuta :evil_lol::evil_lol: jak to sie czasy zmieniają bo teraz Pani Ziuta siedzi za kratkami i jajka wysiaduje :evil_lol: Quote
niki_ill Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ozzy jak zwykle przystojniak :) Musze przyznac, ze Nera lubi Amstaffy. Zakochala sie w jednym na dzielnicy i wielka loffa miedzy nimi wybuchla :loveu: Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 malawaszka napisał(a):jak to sie czasy zmieniają bo teraz Pani Ziuta siedzi za kratkami zamordowala dziecko w przedszkolu :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):zamordowala dziecko w przedszkolu :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::shake:siedzi u PIKI na jajkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 niki_ill napisał(a):Ozzy jak zwykle przystojniak :) Musze przyznac, ze Nera lubi Amstaffy. Zakochala sie w jednym na dzielnicy i wielka loffa miedzy nimi wybuchla :loveu:Ozzy ma kumpla Kronosa i sunię Abi , też boksie .Boksie to moja naj naj naj ulubieńsza rasa:loveu: Quote
Recommended Posts