Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B][IMG]http://img238.imageshack.us/img238/5287/moja8jl.jpg[/IMG][/B][/I]
[/quote]

biedne dzwoneczki biedne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:shake:no i co 2 niewinne kuleczki mogą zrobić z ludźmi :shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/QUOTE]

A teraz bez jaj, Ozzy będzie na wystawie w Katowicach ?

Posted

[quote name='Vectra']u mnie jajec niet :eviltong: :eviltong:[/quote]

Chlop Cie rzucil? :crazyeye:

[quote name='Alicjarydzewska']nie Ozzulec nie będzie wystawiany więc nie będzie też obecny :cool1:[/quote]

a czemu? :roll:

Posted

[I][B]Zdecydowaliśmy , że chłopak musi dojść do formy i jeszcze poprawić posłuszeństwo / chociaż w Raciborzu zachowanie było rewelacyjne/a potem się zobaczy.

Beria na naszym terenie będzie dużo wystaw wiec myślę ,że na jakieś sie pokaże :p
[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]o matko , znowu o jajcach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/QUOTE]
to teraz takie jajcarskie forum się zrobiło :evil_lol: znaczy wiosna idzie :hmmmm:

Posted

[quote name='sota36']Alus widze, ze nie tylko cierpisz na bezsennosc, ale i juz prawie 1000 strona - znow pijemy!!!!!!!!!![/quote]no to wypijmy [I][B]za zbliżajaca się 1000 stronkę a potem spadam spać ;):laola::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drink1::drink1::drink1::cunao:[/B][/I]

Posted

No to Alu i dzien dobry i wszystkiego superowego za juz prawie 1000 storniczke!!!!!!!!! Dzis jade na wies - moze wieczorkiem cosik wrzuce do galerii Agata .
[CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=RoyalBlue]
PIJEMY[SIZE=2][FONT=Arial]
rankiem zaczynamy od mleczka, ale wiem, ze imreza sie rozkreci - jak to u Cioci Ali!!!!
[/FONT][/SIZE]:drinka::laola::beerchug::drinking::drinking::drinking:
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

:bluepaw: :bigcool: :tort: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Łapka dla Ozzulca na dzien dobry ,taniec dla panci,torcik za urodzinki stronki(1000) i szklaneczka na zdrowie.
Czesc Alicjo ciesze sie ze znowu moge tu pisac
ZAPRASZAM DO GALERII VANTKA I BETI

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dzień Doberek rodzinko :p ...[/quote]:p[B][I][COLOR=Blue]dzień doberek wszystkim :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
[SIZE=5]Hurra już 1000 stronka
:BIG::cunao::drink1::drink1::drink1::cunao::BIG:

[SIZE=1]a jak zakładałam galerię to się martwiłam czy do 100 dojedzie :evil_lol:[/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/I][/B]

Posted

1000 stron ( u mnie ) i już niedługo 1000 postow !!!!!:jumpie: :Rose: :Rose: :BIG: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drinka: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a wieczorem bede po tym pijanstwie tak robic :huh: