Vectra Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='evaxon']głodny głodnemu wypomni:diabloti: :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] no baaa :evil_lol: :evil_lol: u mnie jajec niet :eviltong: :eviltong: Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B][IMG]http://img238.imageshack.us/img238/5287/moja8jl.jpg[/IMG][/B][/I] [/quote] biedne dzwoneczki biedne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [I][B]:shake:no i co 2 niewinne kuleczki mogą zrobić z ludźmi :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I] Quote
beria Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:shake:no i co 2 niewinne kuleczki mogą zrobić z ludźmi :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/QUOTE] A teraz bez jaj, Ozzy będzie na wystawie w Katowicach ? Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='beria']A teraz bez jaj, Ozzy będzie na wystawie w Katowicach ?[/quote]nie Ozzulec nie będzie wystawiany więc nie będzie też obecny :cool1: Quote
beria Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Wielka szkoda :placz: Chciałam go na żywo zobaczyć :placz: Quote
PIKA Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Vectra']u mnie jajec niet :eviltong: :eviltong:[/quote] Chlop Cie rzucil? :crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska']nie Ozzulec nie będzie wystawiany więc nie będzie też obecny :cool1:[/quote] a czemu? :roll: Quote
Vectra Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='PIKA']Chlop Cie rzucil? :crazyeye: [/QUOTE] marzenie :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [I][B]Zdecydowaliśmy , że chłopak musi dojść do formy i jeszcze poprawić posłuszeństwo / chociaż w Raciborzu zachowanie było rewelacyjne/a potem się zobaczy. Beria na naszym terenie będzie dużo wystaw wiec myślę ,że na jakieś sie pokaże :p [/B][/I] Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 hahahaha Ala ma przewalone - Ozzy ma tak wspaniałe jojka że ZAWSZE się rzucają w oczy :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Vectra']marzenie :diabloti: :diabloti:[/quote] Twoje, czy jego? :diabloti: Quote
Vectra Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='PIKA']Twoje, czy jego? :diabloti:[/QUOTE] moje :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: zresztą cholera wie co w tej męskiej łepetynie siedzi :razz: :razz: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [I][B]o matko , znowu o jajcach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
Vectra Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]o matko , znowu o jajcach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/QUOTE] to teraz takie jajcarskie forum się zrobiło :evil_lol: znaczy wiosna idzie :hmmmm: Quote
sota36 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Alus widze, ze nie tylko cierpisz na bezsennosc, ale i juz prawie 1000 strona - znow pijemy!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='sota36']Alus widze, ze nie tylko cierpisz na bezsennosc, ale i juz prawie 1000 strona - znow pijemy!!!!!!!!!![/quote]no to wypijmy [I][B]za zbliżajaca się 1000 stronkę a potem spadam spać ;):laola::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drink1::drink1::drink1::cunao:[/B][/I] Quote
sota36 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 To ja juz pije!:popcorn::popcorn::popcorn: Quote
sota36 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 No to Alu i dzien dobry i wszystkiego superowego za juz prawie 1000 storniczke!!!!!!!!! Dzis jade na wies - moze wieczorkiem cosik wrzuce do galerii Agata . [CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=RoyalBlue] PIJEMY[SIZE=2][FONT=Arial] rankiem zaczynamy od mleczka, ale wiem, ze imreza sie rozkreci - jak to u Cioci Ali!!!! [/FONT][/SIZE]:drinka::laola::beerchug::drinking::drinking::drinking: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :bluepaw: :bigcool: :tort: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Łapka dla Ozzulca na dzien dobry ,taniec dla panci,torcik za urodzinki stronki(1000) i szklaneczka na zdrowie. Czesc Alicjo ciesze sie ze znowu moge tu pisac ZAPRASZAM DO GALERII VANTKA I BETI Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [SIZE=7][COLOR=navy][I][B]No to zdrowie za 1000[/B][/I][/COLOR][/SIZE] :knajpa: :knajpa: :knajpa: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 TYciac postów mineło jak jeden dzien tysiac postów mineło jak jeden dzien....lalalalalalala:mdrmed: :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :tort: Buziaki dla słodkiego Ozziego Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień Doberek rodzinko :p ...[/quote]:p[B][I][COLOR=Blue]dzień doberek wszystkim :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=5]Hurra już 1000 stronka :BIG::cunao::drink1::drink1::drink1::cunao::BIG: [SIZE=1]a jak zakładałam galerię to się martwiłam czy do 100 dojedzie :evil_lol:[/SIZE] [/SIZE][/COLOR][/I][/B] Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 1000 stron ( u mnie ) i już niedługo 1000 postow !!!!!:jumpie: :Rose: :Rose: :BIG: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drinka: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a wieczorem bede po tym pijanstwie tak robic :huh: Quote
Recommended Posts