Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ale jesteście niecierpliwe :p
no kto zagra ze mną

mam cię piłeczko

Matko! Jaki grzeczny Ozzutek :loveu:, jak się grzecznie bawi piłeczką, jak wcale od pańci nie ucieka w bezkresną dal :cool3: Alu, a w jakim wy pięknym miejscu byliście!!!:crazyeye:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Matko! Jaki grzeczny Ozzutek :loveu:, jak się grzecznie bawi piłeczką, jak wcale od pańci nie ucieka w bezkresną dal :cool3: Alu, a w jakim wy pięknym miejscu byliście!!!:crazyeye:
Małgosiu , ostatnio też próbował uciec za tropem ale wyczuliśmy go i nie zwiał /:angryy:/no i teraz wzięlismy piłkę zeby coś go zajmowało :evil_lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Lazy zazdrości Ozulcowi takiego głębokiego śniegu!:oops:
:roll: oj a krótkonogiemu Ozzulcowi ciężko po śniegu biegać , oj Lazy faktycznie miałaby frajdę ;)

Posted

z oszczędności futerko czyścimy na śniegu , powoli , bardzo dokładnie , z kazdej strony :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

biegnęęęęęęęęęęęęęę

stoję bo tak bezpieczniej

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , ostatnio też próbował uciec za tropem ale wyczuliśmy go i nie zwiał /:angryy:/no i teraz wzięlismy piłkę zeby coś go zajmowało :evil_lol:

Alu, ale asty chyba można ładnie ułożyć :roll: U mnie na osiedlu widuję takiego jak twój Ozzutek i on najczęściej chodzi bez smyczy, nawet po ulicy i trzyma się właściciela! To samo jest z Carmelką, którą pokazywałam już na zdjęciach!

Posted

[quote name='KaRa_TC']

Podzielil sie pileczka?:razz::shake: czekał aż kopnę :lol:do piłki oczywiście a ja dojść nie mogłam , bo zapadałam się w śniegu :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake: czekał aż kopnę :lol:do piłki oczywiście a ja dojść nie mogłam , bo zapadałam się w śniegu :evil_lol:

dobrze,ze sie odkopalas pod tego sniegu:lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Alu, ale asty chyba można ładnie ułożyć :roll: U mnie na osiedlu widuję takiego jak twój Ozzutek i on najczęściej chodzi bez smyczy, nawet po ulicy i trzyma się właściciela! To samo jest z Carmelką, którą pokazywałam już na zdjęciach!to teriery wiec różnie to bywa , Ozzy jest jeszcze młody i :evil_lol:głupi , zanim dojdzie do wieku dojrzałego to ja padnę .On od szczeniaczka wolał własna drogę więc przed nami długa droga i nauka bo ma moje cudko charakterek :p