Patka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ale ładny dzis mieliście spacerek :cool3: Quote
Jureja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Widać,że z niego zawodowy piłkarz:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] cóz za bojowa postawa :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Tutaj byliśmy Ala, jak tam pieknie!!!:-o Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 mam cię piłeczko Jezcze jej nie ma :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):cóz za bojowa postawa :evil_lol: - iscie swiateczno (choinka) - wystawowa poza!!! Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):cóz za bojowa postawa :evil_lol: W końcu to AST :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Alu, śliczniaste foteczki :lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] toz to kosiarka jest a nie pies :loveu: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 i tak cię złapię ;) zmykam hopsa Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 no chodź pańcia no chodź :razz: poczekaj piłka , poczekaj zapadam się Quote
e.v.a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :bigcool: jeeeee śniegoew foteczki :loveu: śliczne miejsce na spacerki :cool3: ja nie mam takich w pabianicach :( Quote
mmbbaj Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ale jesteście niecierpliwe :p no kto zagra ze mną mam cię piłeczko Matko! Jaki grzeczny Ozzutek :loveu:, jak się grzecznie bawi piłeczką, jak wcale od pańci nie ucieka w bezkresną dal :cool3: Alu, a w jakim wy pięknym miejscu byliście!!!:crazyeye: Quote
LAZY Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Lazy zazdrości Ozulcowi takiego głębokiego śniegu!:oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Aluś świetne foteczki :loveu: Ozzulek widze tez z pileczka sie nie rozstaje :lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Takie dziwne stwory tam były :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 mmbbaj napisał(a):Matko! Jaki grzeczny Ozzutek :loveu:, jak się grzecznie bawi piłeczką, jak wcale od pańci nie ucieka w bezkresną dal :cool3: Alu, a w jakim wy pięknym miejscu byliście!!!:crazyeye:Małgosiu , ostatnio też próbował uciec za tropem ale wyczuliśmy go i nie zwiał /:angryy:/no i teraz wzięlismy piłkę zeby coś go zajmowało :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 LAZY napisał(a):Lazy zazdrości Ozulcowi takiego głębokiego śniegu!:oops::roll: oj a krótkonogiemu Ozzulcowi ciężko po śniegu biegać , oj Lazy faktycznie miałaby frajdę ;) Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 z oszczędności futerko czyścimy na śniegu , powoli , bardzo dokładnie , z kazdej strony :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biegnęęęęęęęęęęęęęę stoję bo tak bezpieczniej Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] biegnęęęęęęęęęęęęęę Pług śnieżny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mmbbaj Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , ostatnio też próbował uciec za tropem ale wyczuliśmy go i nie zwiał /:angryy:/no i teraz wzięlismy piłkę zeby coś go zajmowało :evil_lol: Alu, ale asty chyba można ładnie ułożyć :roll: U mnie na osiedlu widuję takiego jak twój Ozzutek i on najczęściej chodzi bez smyczy, nawet po ulicy i trzyma się właściciela! To samo jest z Carmelką, którą pokazywałam już na zdjęciach! Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Podzielil sie pileczka?:razz::shake: czekał aż kopnę :lol:do piłki oczywiście a ja dojść nie mogłam , bo zapadałam się w śniegu :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake: czekał aż kopnę :lol:do piłki oczywiście a ja dojść nie mogłam , bo zapadałam się w śniegu :evil_lol: dobrze,ze sie odkopalas pod tego sniegu:lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='mmbbaj']Alu, ale asty chyba można ładnie ułożyć :roll: U mnie na osiedlu widuję takiego jak twój Ozzutek i on najczęściej chodzi bez smyczy, nawet po ulicy i trzyma się właściciela! To samo jest z Carmelką, którą pokazywałam już na zdjęciach!to teriery wiec różnie to bywa , Ozzy jest jeszcze młody i :evil_lol:głupi , zanim dojdzie do wieku dojrzałego to ja padnę .On od szczeniaczka wolał własna drogę więc przed nami długa droga i nauka bo ma moje cudko charakterek :p Quote
Recommended Posts