Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']oj aoja oja dopiero teraz zauwazylam ze Tigierka ma taka samą swinke :cool1: :evil_lol: :cool3: tylko niepiszczy juz :roll:

My też mamy, już od dawna nie piszczy, nie przedniej łapy i tylnia już jest na włosku- poprostu świnka inwalida :lol:. Ostatnio wywaliłam ulubioną piłeczkę Fiony, bo zepsuła i nie umiałam jej znaleść w sklepach zoo- taki duża kolczsta piłka.

Oj Ozzulek :loveu: :iloveyou:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake: przed :razz:

łeeee najlepsze zapaszki po spacerku są:cool3: :lol:
Cimi nasza swinka chyba tez za dlugo nie wytrzyma:shake:
a co do pileczek to Tigra kocha piłke do Tenisa :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']idę sobie

Witajcie!!
Chciałam tylko powiedzieć, że psisko ma słodziutką różowiznę na buźce!:loveu: :loveu: :loveu:
Kochana mordeczka (choć groźnie wygląda)

Posted

[quote name='an3czka']Witajcie!!
Chciałam tylko powiedzieć, że psisko ma słodziutką różowiznę na buźce!:loveu: :loveu: :loveu:
Kochana mordeczka (choć groźnie wygląda):evil_lol::evil_lol: szczególnie jak wystraszy się samochodu z meblami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i chce uciekać do domu :angryy::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol: szczególnie jak wystraszy się samochodu z meblami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i chce uciekać do domu :angryy::evil_lol:

Hahaha.
Dlatego napisalam, że wygląda groźnie:lol:

Ale kochany jest. Taką ma główeczkę maleńką:cool3: :loveu:

Posted

aga1215 napisał(a):
Ozulcowe oczy mówią "co by tu jeszcze sp*****ć Panowie, co by tu jeszcze....":loveu: :hmmmm: on wyraźnie coś knuje:evil_lol:
Aga on aniołek jest :evil_lol:

Posted

[quote name='niki_ill']Kurkaaaa, az tyle zabawek??? Dobrze, ze moe psy tego nie widza bo by mi niezle nawerczaly. My mamy tylko 4 pilki, 2 kozly 2 linki do ciagania, gumowego ogorka i w pol zywego gumowego jeza:roll: . Reszta zabawek zginela smiercia tragiczna zaraz po podarowaniu:crazyeye: .

Pozdrowionka dla Ozzyiego, mojego ulubionego Amstaffa :D
hahah to tak jak u mnie Niki! :lol: :oops: :lol: dobrze ze Mejk spi... :evil_lol:

Jaka cudwona foteczka :multi: I ten pycholek taki taki mordulkowy Ozzulkowy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Małgosiu a Bajankowi też się w głowie przewraca od tych suczych zapachów :cool3:

Głównie na dworzu ;) Jak taki zapach "spotka" to wącha, leci po tropie, zawraca, odskakuje, doskakuje, a jaki zaangażowany! :evil_lol: W domu jest to mniej odczuwalne choć też czasami smęci, a już przez okno to wygląda ...nałogowo;) No i jak wracamy ze spaceru, w jego mniemaniu za wcześnie, to zapiera się i patrzy wymownie :pKiedyś tego nie było, leciał grzecznie za mamusią...wszystko przez te dziewuchy :mad:...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Głównie na dworzu ;) Jak taki zapach "spotka" to wącha, leci po tropie, zawraca, odskakuje, doskakuje, a jaki zaangażowany! :evil_lol: W domu jest to mniej odczuwalne choć też czasami smęci, a już przez okno to wygląda ...nałogowo;) No i jak wracamy ze spaceru, w jego mniemaniu za wcześnie, to zapiera się i patrzy wymownie :pKiedyś tego nie było, leciał grzecznie za mamusią...wszystko przez te dziewuchy :mad:...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no to mamy podobnie tylko Ozzy jeszcze udaje, ze mu się chce .... po 15 min od powrotu ze spacerku :angryy:.No tak wszystkiemu winne dziewuchy :mad::mad::mad:deprawują chłopaków z dobrych domów :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: