Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gabryjella']Już sobie wyobrażam Ale motywującą Ozzego przed wejściem na ring "wygrasz albo Ci jajca utne":shake: ;)
Nie ma to jak po prostu dobra motywacja... :evil_lol:

Piękny Ozzulek... :loveu: I widze, ze foczka tez chce być ogladana przez Dogomaniaków, nieśmiało udało się jej załapać na zdjęcie... Och, Foczko! :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dzień Doberek wszystkim :loveu:

hello koffani :razz:

haha i tu tez :shake: wszedzie te jaja sie walaja:cool3: Ozzulku ty to nie masz wstydu tak klejnociki wystawiac do zdiatek:lol: ??
achhh jaki on macałuśny pycholek:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
haha i tu tez :shake: wszedzie te jaja sie walaja:cool3: Ozzulku ty to nie masz wstydu tak klejnociki wystawiac do zdiatek:lol: ??
achhh jaki on macałuśny pycholek:loveu:
:razz:oj no nie wymyślaj :evil_lol:przecież jajuszka w drugą stronę pokazane :p

Posted

Alicja!!! Nie bylo mnie ciut ponad dobe, a tu juz 9 stron przegadane... Miej litosc dla ogladajacych i ich rodzin (zwlaszcza rodzin - bo sa zaniedbywane) :shake:
I zycz ,prosze, Panu Rydzewskiemu szybkiego powrotu do zdrowia :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

hello koffani :razz:

Dzień Dobry Alicjo!!
Hej Ozzulku!! Ale Ty masz różowy pycholek, czary nosecek i białe ząbeczki... :loveu: Nie ma to jak po prostu połozyć się kołami do gory... :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']Alicja!!! Nie bylo mnie ciut ponad dobe, a tu juz 9 stron przegadane... Miej litosc dla ogladajacych i ich rodzin (zwlaszcza rodzin - bo sa zaniedbywane) :shake:
I zycz ,prosze, Panu Rydzewskiemu szybkiego powrotu do zdrowia :)oj wcale tyle nie przegadane :shake:policz ile jest zdjęć :evil_lol:całe mnóstestwo ;).
Pan Rydzewski otoczony troskliwą opieką rodziny , z Ozzulcem włącznie :evil_lol: wraca do zdrowia ;)

Posted

[quote name='Alka']Rydzewscy chyba na spacerku z Ozzulcem, bo dzwoniłam i nikt nie chce ze mną pogadać :cool3:

To zabrali ze sobą i grypę Pana Rydzewskiego? :crazyeye:.....:shake:

Posted

Alka napisał(a):
Rydzewscy chyba na spacerku z Ozzulcem, bo dzwoniłam i nikt nie chce ze mną pogadać :cool3:

Nagadali sie za wszystkie czsy na imprezie u ciebie i teraz maja dosc:evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
Rydzewscy chyba na spacerku z Ozzulcem, bo dzwoniłam i nikt nie chce ze mną pogadać :cool3:
:shake: nie byliśmy na spacerku , tylko w Rybniku -Center u Ozzulcowej Babuni / mojej mamy/.Pan Rydzewski skutecznie kurowany przez małżonkę prawie zdrów :razz:
Teraz to wszyscy dzwonią , a kjak siedziałam w domu to nikogo :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake: nie byliśmy na spacerku , tylko w Rybniku -Center u Ozzulcowej Babuni / mojej mamy/.Pan Rydzewski skutecznie kurowany przez małżonkę prawie zdrów :razz:
Teraz to wszyscy dzwonią , a kjak siedziałam w domu to nikogo :cool3:
chyba do Pana Rydzewskiego dzwonią :hmmmm: albo Jego Grypy:razz: