PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dbsst napisał(a):spiochy pewnie foca ;) a nie, :diabloti: bo dopiero wstały :diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Dzień doberek wszystkim :multi: Wstaliśmy o 8 , ale właściciel pokoju w którym stoi kompik spał do 12 :angryy:, a teraz już jesteśmy po obiadku ;)i mamy troszkę czasu:p Maga smog to wczoraj dał nam popalić , mnie piekły oczy a Ozzy miał rano straszne spiochy :cool3: Quote
Magda Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dzien dobry Alu!! To teraz masz sjeste po obiadku?:evil_lol: Brzuchem do gory:cool1: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dzien dobry Alu!! To teraz masz sjeste po obiadku?:evil_lol: Brzuchem do gory:cool1::shake:poopą na krzesełku przed kompem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:poopą na krzesełku przed kompem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mozna i tak:lol: A beda nowe fotki? Quote
ewelinabuck Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dawaj zdjecia slicznego hipociomka!!!! Quote
Patka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jesli mowa o obiadku juz na niego lecę :) Wczoraj "ikeowałam" ;) Alu dzień bez fotki to dzień stracony :) Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Patka']Jesli mowa o obiadku juz na niego lecę :) Wczoraj "ikeowałam" ;) Alu dzień bez fotki to dzień stracony :):p dopiero 14 wiec może jeszcze coś cykniemy ;) Patko , smacznego :razz: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 OBŻERAM PANU KAPCIUSZEK :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']OBŻERAM PANU KAPCIUSZEK :evil_lol: Jakie ma Ozzy swietne fioletowe oczy:lol: :lol: Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='KaRa_TC']Jakie ma Ozzy swietne fioletowe oczy:lol: :lol: Noo oczy ma sliczne! :hmmmm: Ala przyznaj sie gdzi ekupowaliscie soczewki! :lol: mam nadzieje, ze ten kabel nie jest od kompa... :roll: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']OBŻERAM PANU KAPCIUSZEK :evil_lol: Ozzy znow jest pod prądem... :evil_lol: A ta słodka, niewinna minka... :evil_lol: Więcej Ozzulca! Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 OBŻERAM PANU KAPCIUSZEK :evil_lol: a co Pan na to? :evil_lol: Quote
Alka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):a co Pan na to? :evil_lol: Pan pewnie zechce nowe kapciuszki :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):a co Pan na to? :evil_lol::p Pan był w pracy :evil_lol:, ale i tak trzeba kupić nowe bo Ozzy obgryzł podeszwe :oops: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p Pan był w pracy :evil_lol:, ale i tak trzeba kupić nowe bo Ozzy obgryzł podeszwe :oops: Juz Pan zobaczyl jaka ma nowa zabaweczke Ozzy?:lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 KaRa_TC napisał(a):Juz Pan zobaczyl jaka ma nowa zabaweczke Ozzy?:lol:tak bo Ozzy to już zrobił chwilkę temu :evil_lol: ale pan jeszcze sie nie upomniał o nowe kapciuszki :razz: Quote
aga1215 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']zmorzył mnie sen:cool1: no tak, po TAKIM posiłku(kapciuszek:evil_lol: ) sen niewątpliwie jest zasłużony:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] jaka dooopciaaaa :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'] haha wygląda jak świstak:loveu: boski Ozzy :eviltong: a tak wogóle to dziendobrywieczorek Alicjo i Ozzulku :buzi: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Patka napisał(a):ale radar działa :lol::evil_lol: o tak a najbardziej wyczulony na szelest folii aluminiowej w opakowaniu czekolady :angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ozzy - Owczarek. :evil_lol: Misiaczek w głębiokim śnie, lepiej nie budzić, bo nas zje! :evil_lol: :loveu: Quote
agabass Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']zmorzył mnie sen:cool1: ale mortadella kofana zupełnie jakby Ozz był u mnie poznałam po pościeli hahaha Quote
Recommended Posts