Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']To istnieje jakiś specjalny zakaz dla warszawiaków wchodzenia na wyrka ??:-o :evil_lol:[/quote]Pysiu ale on chciał wejsć , czyli wcisnąć sie wpełznąć [B]za wyrko :angryy: [/B]No i nie wiem kto by go potem wyciągał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jakos nie wiadomo mi jakoby to mialo być Twoje dziecko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Nigdy w życiu, ja z życia jeszcze muszę pokorzystać a nie dzieci bawić :shake: ;) ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Nigdy w życiu, ja z życia jeszcze muszę pokorzystać a nie dzieci bawić :shake: ;) ...[/quote]
taa szczególnie cudze :roll:

Posted

[quote name='Gosiek']Eeeeee tam - myslałam ze tu jakaś demolka była - ze mieszkanie zrujnowane.... a tu takie grzeczne zdjecia :roll:[/quote]

Ja też jestem rozczarowana brakiem demolki!:p A mały warszawiak baaaardzo grzeczne dziecko! I dobrze wychowane! Nie chcąc dorosłym przeszkadzać gotowe było nawet wcisnąć się za kanapę!:evil_lol:

Posted

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Alicjo - dawno nie pozdrawiałam Pana Rydzewskiego ! Proszę przekazać ![/SIZE][/FONT][/I][/B] :p
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Oczywiście Ciebie pozdrawiam rówież ...:p [/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu ale on chciał wejsć , czyli wcisnąć sie wpełznąć [B]za wyrko :angryy: [/B]No i nie wiem kto by go potem wyciągał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
A co??Małe warszawiaki potrafią same odległość do Ciebie pokonać:-o

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Alicjo - dawno nie pozdrawiałam Pana Rydzewskiego ! Proszę przekazać ![/SIZE][/FONT][/I][/B] :p
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Oczywiście Ciebie pozdrawiam rówież ...:p [/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote]:p [I]serdecznie dziękujemy za pozdrowienia ;) [/I]

[I]Demolkę byście chciały :angryy: ja w ostatnim momencie łapałam latające psie piłki, ratowałam psa przed nakarmieniem tabliczką czekolady , znalazłam wszystkie poduszki w kuchni pod stołem:angryy: i nie wiem skąd wzięła sie tam piknikowa psia miseczka:-o , uratowałam swiecznik przed ruiną:angryy: .A poza tym Pawełek to bardzo miłe rozgarnięte 4 letnie dziecko :evil_lol: tylko ja już chyba odwykłam od małych dzieci w domu :evil_lol: [/I]

Posted

[quote name='Pysia']A co??Małe warszawiaki potrafią same odległość do Ciebie pokonać:-o[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie wiem czy rodzice mieli by ochotę kanapę przesuwać :evil_lol: / nie no tatuś to by zycie za synka oddał ;) a mamusia cierpiała najbardziej jak mały był psio owłosiony po kulankach z Ozzym:evil_lol: /

Posted

[quote name='Pysia']Zupełnie jak u mnie :lol:[/quote]
A u mnie tak nei ma :placz: :placz:

A fotki suuuper!!
Ozzulek moj macho na łożku :loveu: :razz: :loveu: Pięknyy...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B]no mogę cię ewentualnie polizać , tylko się w żabę nie zmieniaj:cool3: [/B]
[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/9127/pocaunek5gv.jpg[/IMG][/quote]

Ozzy Mozzy :loveu: i (jak to mowi moja nauczycielka od j. niemieckiego) Puchatek.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[I]Demolkę byście chciały :angryy: ja w ostatnim momencie łapałam latające psie piłki, ratowałam psa przed nakarmieniem tabliczką czekolady , znalazłam wszystkie poduszki w kuchni pod stołem:angryy: i nie wiem skąd wzięła sie tam piknikowa psia miseczka:-o , uratowałam swiecznik przed ruiną:angryy: .A poza tym Pawełek to bardzo miłe rozgarnięte 4 letnie dziecko :evil_lol: tylko ja już chyba odwykłam od małych dzieci w domu :evil_lol: [/I][/quote]
Oj Ala :lol:
Wiesz co? Zauważyłam (po sobie) że im człek starszy tym bardziej brak cierpliwośći do wybryków takich maluchów. Nie wiem czemu ale drażnią mnie dzieciaki :oops: Okropna jestem co?
Ogólnie lubię dzieci ale.... 5 minut - jak są jeszcze grzeczne i nieśmiałe :diabloti:

dzień doberek [IMG]http://yelims.free.fr/Coucou/Coucou29.gif[/IMG]

Posted

[COLOR=purple]Witaj Aluś,[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]wiesz śniłas mi sie dzisiaj razem z Ozzulcem, ze pojechaliscie razem z nami do Leżajska haha i Oskarcio biegal po podórku z Ozzym jak szalony :lol: :lol: :lol: ale sny mam co nie :oops: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]Miłego dnia zyczymy[/COLOR]

Posted

hej Ala!

Ozzy miał przednią zabawę z małym Pawełkiem .:loveu::loveu::loveu:

Kuba oszczędza na wodzie ;)? Pewnie woli jak Ozzulek go umyje ...:evil_lol: Fajne foteczki :multi:

Posted

[B]Gosiu , [/B]ja mam podobnie :evil_lol: a myślałam , że to z racji przesytu bytnosci między dziećmi w pracy :evil_lol:, widocznie to Normalne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B]Dagusia , [/B];) a kiedy wyjeżdżamy :evil_lol:

[B]Ala , [/B]może następnym razem Pawełka do Was podrzucę ;) :evil_lol:

I zaraz znikam , bo jadę do szkoły na zebranie:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B]no mogę cię ewentualnie polizać , tylko się w żabę nie zmieniaj:cool3: [/B]
[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/9127/pocaunek5gv.jpg[/IMG]
[B]Paweł daj się polizać :evil_lol: [/B]
[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/7137/op11jk.jpg[/IMG]
[/QUOTE]

Toż to samonośna, bezobsługowa myjka turystyczna :evil_lol: Rewelacja :multi:
Ozzy :loveu:

Posted

[quote name='Maga100'][B]Alu, a jaczytam, że jakieś straszliwe smogi nad Rybnikiem :shock:[/B]
[B]Czy jesteście spowici w czarną mgłę? :shock:[/B][/quote]
Maga, to prawda. Zanieczyszczenia przekroczyły dopuszczalne stężenie.:diabloti:Powinniśmy zrezygnować z wychodzenia na spacerki .:diabloti: