Alicja Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Pysia']To istnieje jakiś specjalny zakaz dla warszawiaków wchodzenia na wyrka ??:-o :evil_lol:[/quote]Pysiu ale on chciał wejsć , czyli wcisnąć sie wpełznąć [B]za wyrko :angryy: [/B]No i nie wiem kto by go potem wyciągał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jakos nie wiadomo mi jakoby to mialo być Twoje dziecko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nigdy w życiu, ja z życia jeszcze muszę pokorzystać a nie dzieci bawić :shake: ;) ... Quote
PIKA Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nigdy w życiu, ja z życia jeszcze muszę pokorzystać a nie dzieci bawić :shake: ;) ...[/quote] taa szczególnie cudze :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='PIKA']taa szczególnie cudze :roll:[/quote] Tym bardziej :roll: :shake: ... Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Eeeeee tam - myslałam ze tu jakaś demolka była - ze mieszkanie zrujnowane.... a tu takie grzeczne zdjecia :roll: Quote
mmbbaj Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Gosiek']Eeeeee tam - myslałam ze tu jakaś demolka była - ze mieszkanie zrujnowane.... a tu takie grzeczne zdjecia :roll:[/quote] Ja też jestem rozczarowana brakiem demolki!:p A mały warszawiak baaaardzo grzeczne dziecko! I dobrze wychowane! Nie chcąc dorosłym przeszkadzać gotowe było nawet wcisnąć się za kanapę!:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Alicjo - dawno nie pozdrawiałam Pana Rydzewskiego ! Proszę przekazać ![/SIZE][/FONT][/I][/B] :p [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Oczywiście Ciebie pozdrawiam rówież ...:p [/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu ale on chciał wejsć , czyli wcisnąć sie wpełznąć [B]za wyrko :angryy: [/B]No i nie wiem kto by go potem wyciągał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] A co??Małe warszawiaki potrafią same odległość do Ciebie pokonać:-o Quote
Daga_i_Oskar Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [COLOR=purple]ale swietne zdjecia Ozzulca zwlaszcza z tym dzieciaczkiem[/COLOR] :loveu: Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Alicjo - dawno nie pozdrawiałam Pana Rydzewskiego ! Proszę przekazać ![/SIZE][/FONT][/I][/B] :p [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Oczywiście Ciebie pozdrawiam rówież ...:p [/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote]:p [I]serdecznie dziękujemy za pozdrowienia ;) [/I] [I]Demolkę byście chciały :angryy: ja w ostatnim momencie łapałam latające psie piłki, ratowałam psa przed nakarmieniem tabliczką czekolady , znalazłam wszystkie poduszki w kuchni pod stołem:angryy: i nie wiem skąd wzięła sie tam piknikowa psia miseczka:-o , uratowałam swiecznik przed ruiną:angryy: .A poza tym Pawełek to bardzo miłe rozgarnięte 4 letnie dziecko :evil_lol: tylko ja już chyba odwykłam od małych dzieci w domu :evil_lol: [/I] Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Pysia']A co??Małe warszawiaki potrafią same odległość do Ciebie pokonać:-o[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie wiem czy rodzice mieli by ochotę kanapę przesuwać :evil_lol: / nie no tatuś to by zycie za synka oddał ;) a mamusia cierpiała najbardziej jak mały był psio owłosiony po kulankach z Ozzym:evil_lol: / Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Pysia']Zupełnie jak u mnie :lol:[/quote] A u mnie tak nei ma :placz: :placz: A fotki suuuper!! Ozzulek moj macho na łożku :loveu: :razz: :loveu: Pięknyy... Quote
g_o_n_i_a Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]no mogę cię ewentualnie polizać , tylko się w żabę nie zmieniaj:cool3: [/B] [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/9127/pocaunek5gv.jpg[/IMG][/quote] Ozzy Mozzy :loveu: i (jak to mowi moja nauczycielka od j. niemieckiego) Puchatek. Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] [I]Demolkę byście chciały :angryy: ja w ostatnim momencie łapałam latające psie piłki, ratowałam psa przed nakarmieniem tabliczką czekolady , znalazłam wszystkie poduszki w kuchni pod stołem:angryy: i nie wiem skąd wzięła sie tam piknikowa psia miseczka:-o , uratowałam swiecznik przed ruiną:angryy: .A poza tym Pawełek to bardzo miłe rozgarnięte 4 letnie dziecko :evil_lol: tylko ja już chyba odwykłam od małych dzieci w domu :evil_lol: [/I][/quote] Oj Ala :lol: Wiesz co? Zauważyłam (po sobie) że im człek starszy tym bardziej brak cierpliwośći do wybryków takich maluchów. Nie wiem czemu ale drażnią mnie dzieciaki :oops: Okropna jestem co? Ogólnie lubię dzieci ale.... 5 minut - jak są jeszcze grzeczne i nieśmiałe :diabloti: dzień doberek [IMG]http://yelims.free.fr/Coucou/Coucou29.gif[/IMG] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [COLOR=purple]Witaj Aluś,[/COLOR] [COLOR=purple][/COLOR] [COLOR=purple][/COLOR] [COLOR=purple]wiesz śniłas mi sie dzisiaj razem z Ozzulcem, ze pojechaliscie razem z nami do Leżajska haha i Oskarcio biegal po podórku z Ozzym jak szalony :lol: :lol: :lol: ale sny mam co nie :oops: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [/COLOR] [COLOR=purple][/COLOR] [COLOR=purple][/COLOR] [COLOR=purple]Miłego dnia zyczymy[/COLOR] Quote
Alka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 hej Ala! Ozzy miał przednią zabawę z małym Pawełkiem .:loveu::loveu::loveu: Kuba oszczędza na wodzie ;)? Pewnie woli jak Ozzulek go umyje ...:evil_lol: Fajne foteczki :multi: Quote
Alicja Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [B]Gosiu , [/B]ja mam podobnie :evil_lol: a myślałam , że to z racji przesytu bytnosci między dziećmi w pracy :evil_lol:, widocznie to Normalne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Dagusia , [/B];) a kiedy wyjeżdżamy :evil_lol: [B]Ala , [/B]może następnym razem Pawełka do Was podrzucę ;) :evil_lol: I zaraz znikam , bo jadę do szkoły na zebranie:p Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Zycze duzo cierpliwosci buziaki dla mojej mordki:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='ewelinabuck']Zycze duzo cierpliwosci buziaki dla mojej mordki:evil_lol:[/quote];) buziaki przekazane , wpadnę później :p Quote
beria Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]no mogę cię ewentualnie polizać , tylko się w żabę nie zmieniaj:cool3: [/B] [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/9127/pocaunek5gv.jpg[/IMG] [B]Paweł daj się polizać :evil_lol: [/B] [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/7137/op11jk.jpg[/IMG] [/QUOTE] Toż to samonośna, bezobsługowa myjka turystyczna :evil_lol: Rewelacja :multi: Ozzy :loveu: Quote
Maga100 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [B]Alu, a jaczytam, że jakieś straszliwe smogi nad Rybnikiem :shock:[/B] [B]Czy jesteście spowici w czarną mgłę? :shock:[/B] Quote
Alka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Maga100'][B]Alu, a jaczytam, że jakieś straszliwe smogi nad Rybnikiem :shock:[/B] [B]Czy jesteście spowici w czarną mgłę? :shock:[/B][/quote] Maga, to prawda. Zanieczyszczenia przekroczyły dopuszczalne stężenie.:diabloti:Powinniśmy zrezygnować z wychodzenia na spacerki .:diabloti: Quote
PIKA Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Heeej A gdzie mój ulubiony mordulec? :shake: Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='PIKA']Heeej A gdzie mój ulubiony mordulec? :shake:[/quote] No wlasnie, Ala lata po galeriach i Ozzulka mordulka nam nie daje :-( :mad: Quote
Recommended Posts