Asiaczek Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Nie ma co się bać.Lekarze zrobią swoje i juz. Nikt tam bez przyczyny trzymac ciebie nie bedzie, oszczędności, hahaha... Pzdr. Quote
tatankas Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Asiaczek']Nie ma co się bać.Lekarze zrobią swoje i juz. Nikt tam bez przyczyny trzymac ciebie nie bedzie, oszczędności, hahaha... Pzdr.[/QUOTE] No i zawsze może zwiać jak ja :evil_lol: ;) Quote
Oscar Patric Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 trzymamy kciuki aby wszystko było ok,dużo zdrówka życzymy:) Quote
Alicja Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='Asiaczek']Nie ma co się bać.Lekarze zrobią swoje i juz. Nikt tam bez przyczyny trzymac ciebie nie bedzie, oszczędności, hahaha... Pzdr.[/QUOTE] nooo , ja już mam załatwione , ze jak nie bedzie żadnej obsuwy to do szpitala idę w środę , w czwartek jest zabieg a w piątek jade do domu ...w razie czego mam lekarza pod telefonem i pakiet leków p/bólowych [quote name='tatankas']No i zawsze może zwiać jak ja :evil_lol: ;)[/QUOTE] już raz zwiałam ... [quote name='Zahra as-Sahra']Będzie dobrze! Trzymamy za Ciebie kciuki!:calus::calus:[/QUOTE] :calus: [quote name='Agga']Tak [B]Alu[/B] koopa czasu wiele zmian. Staram się ogarniać:evil_lol: Jak możesz podaj mi na Priv swój gg:lol: Zamiast spsieć, to ja skociałam :loveu:[/QUOTE] zaraz wyślę , tylko wejdę w gg , bo nie pamiętam :) [quote name='tatankas']Ja to ze szpitali trzy razy zwiewałam na własne żądanie,dobrowolnie w życiu bym nie poszła,no ale gdzieś dzieci urodzić musiałam :evil_lol:[/QUOTE] ani nie mów , ja dość się należałam w szpitalach , dość operacji przeszłam , ale teraz mam ortopedę z humorem ;) [quote name='unikatowydiament']trzymamy kciuki aby wszystko było ok,dużo zdrówka życzymy:)[/QUOTE] Dzięki :) Quote
natija Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 ja tez mocno trzymam kciuki:)bedzie dobrze,musi:) Quote
Alicja Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='natija']ja tez mocno trzymam kciuki:)bedzie dobrze,musi:)[/QUOTE] tez innej opcji pod uwagę nie biorę ;) Quote
qmu Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 my również trzymamy kciuki i lapki :) będzie dobrze, w przeciwnym wypadku dorwiemy doktorka :mad: ehhehehe Quote
Alicja Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='qmu']my również trzymamy kciuki i lapki :) będzie dobrze, w przeciwnym wypadku dorwiemy doktorka :mad: ehhehehe[/QUOTE] biedny doktorek :lol: , amstafami go nastraszymy ;) [quote name='Gioco']3m się Ala :thumbs:[/QUOTE] trzymam się trzymam , tylko cholera nie wiem czemu skoro nie pracuję moja doba zrobiła się strasznie krótka ... generalnie mniej się stresuję zabiegiem aniżeli powrotem do pracy :roll: żołądkiem mi przewraca jak przypomnę sobie , ze MUSZĘ tam wrócić Quote
Asiaczek Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 No to tak dokładnie, to w tym tygodniu meldujesz się? pzdr. Quote
Alicja Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Asiaczek']No to tak dokładnie, to w tym tygodniu meldujesz się? pzdr.[/QUOTE] znaczy się ??? Zagłosujcie na Svietkę , fota nr 6 [url]http://brthelp.info/pl/?page_id=14[/url] Quote
Alicja Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Luzia']Zagłosowane :) Jak tam Ozziczek? ;)[/QUOTE] dzięki , można głosować raz dziennie :) Ozzy , zadowolony z pogody , takie temperatury najbardziej mu odpowiadają , no i jeszcze śnieg czasami może być . Wczoraj pojechaliśmy do Rezerwatu Łężczok , tam obeszliśmy wszystkie stawy , nie wiem ile kilosów ale minimum 4 ,nam zeszło ale czasowo to jakoś 2,5-3 godziny , ja troszkę marudziłam bo to za dużo jak na moje chore szłapki ale byłam dzielna :) , a Ozzy nawet nie zasapał , maszerował aż miło , szukał grzybków , zaganiał stado czyli nas , bo czasem sie rozłaziliśmy a byliśmy we 3 więc musiał nas pilnować ... Quote
Luzia Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ja też uwielbiam taką pogodę, nie za zimno, nie za ciepło - tak w sam raz :) Niedyspozycji szczerze współczuję, wiem jak to jest, u mnie szczególnie kiepsko jak pogoda ujowa :roll: 4 km w 2,5 h? Coś wolniutko, albo tylko Ci się wydaje że tak mało :evil_lol: Ja też kiedyś myślałam że moje wieczorne spacerki to max 2 km, a teraz od kiedy używam endomondo, okazuje się że min to 6 :lol: Quote
Alicja Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Luzia']Ja też uwielbiam taką pogodę, nie za zimno, nie za ciepło - tak w sam raz :) Niedyspozycji szczerze współczuję, wiem jak to jest, u mnie szczególnie kiepsko jak pogoda ujowa :roll: 4 km w 2,5 h? Coś wolniutko, albo tylko Ci się wydaje że tak mało :evil_lol: Ja też kiedyś myślałam że moje wieczorne spacerki to max 2 km, a teraz od kiedy używam endomondo, okazuje się że min to 6 :lol:[/QUOTE] no właśnie też teraz patrzę , ze chyba tego było 2x więcej :lol: same groble mają 3,5 km a myśmyu przeszli 2 groble ( jedna jest zamknięta) i obeszliśmy wszystko dookoła :lol:no i oprócz tego złaziliśmy jeszcze okolicę Quote
Alicja Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Luzia']i tak z 4 km, zrobiło się 14 :lol:[/QUOTE] moze by to pasowało nawet ...kupie sobie dalekomierz :lol: [quote name='ania90']Pozdrawiamy :)[/QUOTE] :hand: Quote
Luzia Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 w dzisiejszych czasach internetów, wystarczy telefon z nawigacją :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Luzia']w dzisiejszych czasach internetów, wystarczy telefon z nawigacją :evil_lol:[/QUOTE] weź ty się uspokój z telefoniczną nawigacją ... wystarczy mi GPS który wiódł nas na drogę której nie było ( kurcze tam też jest opcja spacerowa , cza to sprawdzić :lol:) Quote
Luzia Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 No co :eviltong: Cza iść za postempem :diabloti: Byle nie stępem :evilbat: Quote
Alicja Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Luzia']No co :eviltong: Cza iść za postempem :diabloti: Byle nie stępem :evilbat:[/QUOTE] biegusiem tudzież pędzikiem ;) Quote
zuzolandia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Alusiowa szłapki i łapki psioludzikowe zacosniete ;-) Buziamy ;-) Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Alicja'] A szpital , nie biorą , sama idę , gorzej będzie z powrotem :lol: kurde , bojam się troszkę , dużo nie ...ale tylko troszkę ;) :diabloti:[/QUOTE] Nie bojaj się, będzie dobrze, trzymamy kciuki :) [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]wystarczy mi GPS który wiódł nas na drogę której nie było[/COLOR][/QUOTE] Może to jakaś droga przyszłości i gps wyprzedził swój czas :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ja ostatnio jakoś dłuższe spacery z psami robie, sama ni ewiem, dlaczego.... Może to ta słoneczna jesienna pogoda...? pzdr. Quote
Recommended Posts