Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie ma co się bać.Lekarze zrobią swoje i juz. Nikt tam bez przyczyny trzymac ciebie nie bedzie, oszczędności, hahaha...

Pzdr.[/QUOTE]

No i zawsze może zwiać jak ja :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie ma co się bać.Lekarze zrobią swoje i juz. Nikt tam bez przyczyny trzymac ciebie nie bedzie, oszczędności, hahaha...

Pzdr.[/QUOTE]

nooo , ja już mam załatwione , ze jak nie bedzie żadnej obsuwy to do szpitala idę w środę , w czwartek jest zabieg a w piątek jade do domu ...w razie czego mam lekarza pod telefonem i pakiet leków p/bólowych

[quote name='tatankas']No i zawsze może zwiać jak ja :evil_lol: ;)[/QUOTE]
już raz zwiałam ...
[quote name='Zahra as-Sahra']Będzie dobrze! Trzymamy za Ciebie kciuki!:calus::calus:[/QUOTE]

:calus:

[quote name='Agga']Tak [B]Alu[/B] koopa czasu wiele zmian. Staram się ogarniać:evil_lol: Jak możesz podaj mi na Priv swój gg:lol: Zamiast spsieć, to ja skociałam :loveu:[/QUOTE]

zaraz wyślę , tylko wejdę w gg , bo nie pamiętam :)

[quote name='tatankas']Ja to ze szpitali trzy razy zwiewałam na własne żądanie,dobrowolnie w życiu bym nie poszła,no ale gdzieś dzieci urodzić musiałam :evil_lol:[/QUOTE]
ani nie mów , ja dość się należałam w szpitalach , dość operacji przeszłam , ale teraz mam ortopedę z humorem ;)

[quote name='unikatowydiament']trzymamy kciuki aby wszystko było ok,dużo zdrówka życzymy:)[/QUOTE]
Dzięki :)

Posted

[quote name='qmu']my również trzymamy kciuki i lapki :)
będzie dobrze, w przeciwnym wypadku dorwiemy doktorka :mad: ehhehehe[/QUOTE]

biedny doktorek :lol: , amstafami go nastraszymy ;)

[quote name='Gioco']3m się Ala :thumbs:[/QUOTE]
trzymam się trzymam , tylko cholera nie wiem czemu skoro nie pracuję moja doba zrobiła się strasznie krótka ... generalnie mniej się stresuję zabiegiem aniżeli powrotem do pracy :roll: żołądkiem mi przewraca jak przypomnę sobie , ze MUSZĘ tam wrócić

Posted

[quote name='Asiaczek']No to tak dokładnie, to w tym tygodniu meldujesz się?

pzdr.[/QUOTE]
znaczy się ???

Zagłosujcie na Svietkę , fota nr 6
[url]http://brthelp.info/pl/?page_id=14[/url]

Posted

[quote name='Luzia']Zagłosowane :)
Jak tam Ozziczek? ;)[/QUOTE]

dzięki , można głosować raz dziennie :)
Ozzy , zadowolony z pogody , takie temperatury najbardziej mu odpowiadają , no i jeszcze śnieg czasami może być . Wczoraj pojechaliśmy do Rezerwatu Łężczok , tam obeszliśmy wszystkie stawy , nie wiem ile kilosów ale minimum 4 ,nam zeszło ale czasowo to jakoś 2,5-3 godziny , ja troszkę marudziłam bo to za dużo jak na moje chore szłapki ale byłam dzielna :) , a Ozzy nawet nie zasapał , maszerował aż miło , szukał grzybków , zaganiał stado czyli nas , bo czasem sie rozłaziliśmy a byliśmy we 3 więc musiał nas pilnować ...

Posted

Ja też uwielbiam taką pogodę, nie za zimno, nie za ciepło - tak w sam raz :)
Niedyspozycji szczerze współczuję, wiem jak to jest, u mnie szczególnie kiepsko jak pogoda ujowa :roll:
4 km w 2,5 h? Coś wolniutko, albo tylko Ci się wydaje że tak mało :evil_lol: Ja też kiedyś myślałam że moje wieczorne spacerki to max 2 km, a teraz od kiedy używam endomondo, okazuje się że min to 6 :lol:

Posted

[quote name='Luzia']Ja też uwielbiam taką pogodę, nie za zimno, nie za ciepło - tak w sam raz :)
Niedyspozycji szczerze współczuję, wiem jak to jest, u mnie szczególnie kiepsko jak pogoda ujowa :roll:
4 km w 2,5 h? Coś wolniutko, albo tylko Ci się wydaje że tak mało :evil_lol: Ja też kiedyś myślałam że moje wieczorne spacerki to max 2 km, a teraz od kiedy używam endomondo, okazuje się że min to 6 :lol:[/QUOTE]
no właśnie też teraz patrzę , ze chyba tego było 2x więcej :lol: same groble mają 3,5 km a myśmyu przeszli 2 groble ( jedna jest zamknięta) i obeszliśmy wszystko dookoła :lol:no i oprócz tego złaziliśmy jeszcze okolicę

Posted

[quote name='Luzia']i tak z 4 km, zrobiło się 14 :lol:[/QUOTE]

moze by to pasowało nawet ...kupie sobie dalekomierz :lol:

[quote name='ania90']Pozdrawiamy :)[/QUOTE]

:hand:

Posted

[quote name='Luzia']w dzisiejszych czasach internetów, wystarczy telefon z nawigacją :evil_lol:[/QUOTE]

weź ty się uspokój z telefoniczną nawigacją ... wystarczy mi GPS który wiódł nas na drogę której nie było ( kurcze tam też jest opcja spacerowa , cza to sprawdzić :lol:)

Posted

[quote name='Alicja']

A szpital , nie biorą , sama idę , gorzej będzie z powrotem :lol: kurde , bojam się troszkę , dużo nie ...ale tylko troszkę ;) :diabloti:[/QUOTE]
Nie bojaj się, będzie dobrze, trzymamy kciuki :)

[QUOTE][COLOR=#3E3E3E]wystarczy mi GPS który wiódł nas na drogę której nie było[/COLOR][/QUOTE]
Może to jakaś droga przyszłości i gps wyprzedził swój czas :diabloti: