Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']To tyle co Franek z Maryśką na plecach ;) i z Ulą w plecaku.

Lalka 28 teraz waży :grins:[/QUOTE]

Bo Lalka to inny typ psa :),
Ozzyego najlepsza wagą było by 36-37 kg , gdyby spadł więcej to byłby wrakiem , zresztą ocena weta jest dla mnie najbardziej konstruktywną w materii wagi Ozzulka zna go od lat i wie w jakiej wadze temu psu do zdrowia i do twarzy . Poza tym jak to zawsze mówimy ...na fotach widać to co się chce zobaczyć i czego nie ma w rzeczywistości ;)
O proszę czyli stafiki to podpaszkowe pieski są jak we 2 tyle ważą :)

Posted

[quote name='Vectra']Maryśka jest tłusta jak świnia teraz ;)

Lalka najwięcej ważyła 33 , ale wyglądała jak tłusta locha :evil_lol:
Staffik ma być malutki :grins:[/QUOTE]

pod paszkę i na 4 piętro :)

Posted

[quote name='Alicja']w różową powiadasz :hmmmm: to zależy jaki kolor psa ;)[/QUOTE]
Musi być różowa. Różowa świadczy o dobrym guście i jest trendy. Dobra byłaby jeszcze jakaś obróżka z kryształkami Swarovskiego :diabloti:

Posted

[quote name='Gioco']Musi być różowa. Różowa świadczy o dobrym guście i jest trendy. Dobra byłaby jeszcze jakaś obróżka z kryształkami Swarovskiego :diabloti:[/QUOTE]

nosz kurna a ja nie mam białych kozaczków :placz:

Posted

[quote name='Alicja']nie wiem jak teraz zasnę :placz:[/QUOTE]
aż mnie w dołku ścisnęło , na tą straszną nowinę :shake:
współczuje Ci strasznie i łączę się w bólu , też nie mam kozaczków.

piwo otworzyłam bo nie daje sobie rady ...

Posted

[quote name='Vectra']aż mnie w dołku ścisnęło , na tą straszną nowinę :shake:
współczuje Ci strasznie i łączę się w bólu , też nie mam kozaczków.

piwo otworzyłam bo nie daje sobie rady ...[/QUOTE]

kurna ja nawet piwa nie miałam :placz:

[quote name='Kaaasia']Widzę że tu tragedia goni tragedię :shake:
Trzeba bylo wcześniej pisać to może Mikołaj by jakieś kozaczki wrzucił :evil_lol:[/QUOTE]

do mnie Mikołaj nie przychodzi :placz:

[quote name='Rinuś'][I][B]macie taki fajowy lasek jak ja pod blokiem :lol:[/B][/I][/QUOTE]

pewnie to ten sam bo ja dojeżdżam samochodem do niego :roflt:

Posted

[quote name='Alicja']
pewnie to ten sam bo ja dojeżdżam samochodem do niego :roflt:[/QUOTE]
[I][B]że też nigdy się nie spotkaliśmy :hmmmm:

:diabloti:[/B][/I]

Posted

[QUOTE][COLOR=#000000]bo chłopak to ma wyglądać [/COLOR][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][COLOR=#000000] [/COLOR]
[COLOR=#000000]Sara ma piękną budowę , podejrzewam że ona jest po jakieś rodowodowej rodzince[/COLOR][/QUOTE]
Może... Faktem jest, że ogonek bardzo ładnie nosi :)

Posted

[quote name='hecia13']Może... Faktem jest, że ogonek bardzo ładnie nosi :)[/QUOTE]

Sharunia była przywieziona z Zakopanego , koleżanka więcej nie wie a ta jej była pani jużtam nie mieszka gdzie mieszkała więc pewnie nigdy się nie dowiemy

Posted

Alu paczaj co znalazłam :evil_lol:

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-4ELiPrjbbUA/UQQZmTe1VWI/AAAAAAAAKdI/UgfEf_t2PFU/s576/P1070388.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-grOPw_HO3a4/UQQZnJoaDaI/AAAAAAAAKdQ/yoSmDJoWu8A/s640/P1070389.JPG[/IMG]

Posted

:roflt::roflt::roflt:
dżisys , jakie wykopalisko :roflt:

to było z 15 kg temu :shock: spodnie oddałam już biednym dzieciom ale do bluzy i butów się mieszczę :cool2:

Posted

Mi po tym zdjęciu tylko pies został :grins:

Najgorzej to pasiaste coś skończyło bo nie pamiętam kiedy to zgubiłam :evil_lol: Bezrękawnik też gdzieś przeje***am :diabloti: A o tym ile kilogramów przybyło to wolę się nie wypowiadać :roll:

Posted

[quote name='Luzia']Mi po tym zdjęciu tylko pies został :grins:

Najgorzej to pasiaste coś skończyło bo nie pamiętam kiedy to zgubiłam :evil_lol: Bezrękawnik też gdzieś przeje***am :diabloti: A o tym ile kilogramów przybyło to wolę się nie wypowiadać :roll:[/QUOTE]

czyli obie coś zyskałyśmy i coś straciłyśmy ;)

bosh ...toż to lata świetlne minęły

Posted

[quote name='Luzia']Tylko czemu przybyło w tali zamiast w portfelu? :hmmmm:[/QUOTE]

:hmmmm: może portfel nosimy nie w tym miejscu co trzeba ....bo mi kurna w portfelu ubyło , a też wolałabym aby ubytek był w talii , w biodrach .... :roll: