Asiaczek Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Alicja napisał(a)::( to nie mogła Ula poczekać do listopada .... Zapytaj kiedy znów będzie ;) Oooo, Alicjo, planujesz przybyc do stolicy w listopadzie? pzdr. Quote
Alicja Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Vectra napisał(a):zawsze mogę zamknąć w piwnicy i wypuścić w listopadzie :diabloti: zamknij i nie wypuśc , w tym czasie może gotować , piec , zaprawiać :diabloti::evil_lol::evil_lol: unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko:) witaj :) Asiaczek napisał(a):Oooo, Alicjo, planujesz przybyc do stolicy w listopadzie? pzdr. ja nic nie planuję ale mam coś w zamyśle , a czy wyjdzie to nie wiem :cool3: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Dajcie znac. chciałabym się porzundnie przygotować na Twój przyjazd:) Bez zaskoczęń;) pzdr. Quote
Alicja Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Dajcie znac. chciałabym się porzundnie przygotować na Twój przyjazd:) Bez zaskoczęń;) pzdr. jak mi się uda cokolwiek i kiedykolwiek to dowiesz się ...druga ;) spokojnie ....póki co mam masę papierów do skończenia a czasu coraz mniej no i samopoczucie coś nie teges ...chyba gdzieś mnie przewiało , nie licząc innych dolegliwości których staram się już nie zauważać poza wizytami w aptece , płacąc za cholerstwa do połykania:diabloti: Jutro mnie czekają tortury u okulisty :shock: znów mnie pani będzie meczyć :( ...jak ja tego nie znoszę a potem katorgi z wybieraniem oprawek bo musze sobie zmienić no i też nie lubię kiedy trzeba za tą galanterię płacić :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nie zazdroszczę.... No to sobie czekam i jestem na nasłuchu:) pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Oj to nie za wesoło u Ciebie, jak przewiało to termofor na plecy, przywiązać paskiem i dalej w ruch! ;) Quote
Alicja Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Asiaczek napisał(a):Nie zazdroszczę.... No to sobie czekam i jestem na nasłuchu:) pzdr. jakby co to tamtamy zabiją ;) FredziaFredzia napisał(a):Oj to nie za wesoło u Ciebie, jak przewiało to termofor na plecy, przywiązać paskiem i dalej w ruch! ;) Jakiś czas temu łapnęła mnie najprawdopodobniej rwa kulszowa i puścić nie chce do tego w pracy przymarzłam ,bo o 16 weekend woźny zakręca kaloryfery a odkręca o 8 .... dziś rano aż mną trzęsło , a najgorsze jest to że po 6 już są dzieci a woźny przychodzi o 8 i dopiero zaczyna grzać centralne ogrzewanie ... jutro chyba złożę petycję do dyr. żeby skończyć z tym idiotycznym procederem ...no i poza tym niektóre dzieci chodzą nie powiem , ze zdrowe :roll: więc jak tu nie zachorować Quote
Asiaczek Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ciekawe, czyje to polecenie o tych kretyńskich godzinach grzania. Może i rodzice dzieci by Ciebie wsparli o wczesniejsze włączanie ogrzewania. ja tam bym nie popusciła. Dwie godziny dzieci siedzą w zimnej sali, brrrrrr...... pzdr. Quote
Alicja Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Asiaczek napisał(a):Ciekawe, czyje to polecenie o tych kretyńskich godzinach grzania. Może i rodzice dzieci by Ciebie wsparli o wczesniejsze włączanie ogrzewania. ja tam bym nie popusciła. Dwie godziny dzieci siedzą w zimnej sali, brrrrrr...... pzdr. sama nie wiem czyje polecenie ...ale po tym jak wczoraj się darłam , ze jak choć raz kichnę i pójdę na L4 to dziś ano kaloryferki były ciepluśkie :) ....bo gdzie by znaleźli drugiego jelenia co na 6 przyjdzie do pracy ...znaczy przychodzi jeszcze salowa i 2 kucharki ale z nauczycieli tylko ja i moja zmienniczka chodzimy na 6 ...chyba 5ty rok ...ale zaczyna to byc męczące Quote
Vectra Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 zarządzaj kominka w swojej sali :diabloti: Quote
Medorowa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Alicja napisał(a):ja tam spacerować mogę w deszcz , guminiacze mam :) ale Ozzy nie koniecznie preferuje deszcz :lol: Znam to, oj znam, mój "pudelek'' też deszczu nie lubi ;) Witajcie jesiennie:lol: Quote
tatankas Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Alicjo proszę o odgruzowanie poczty ;)Nie mogę wysłać pw :) Quote
zuzolandia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Taaa ten zimny okres zbliza sie niebezpiecznie ;-) Moje kudly tez deszczu nie znosza ..sa w stanie caly dzien nie siusiać byleby sie nie zmoczyc;-) musze siła je wyprowadzac ;-) Buziolee! Quote
Kaaasia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Oli też deszczu nie lubi- raz wyciągnął głowę z obroży i uciekł do domu aby nie moknąć :mad: Za to śnieg uwielbia i mógł by spacerować godzinami :smile: Quote
Alicja Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 tatankas napisał(a):Alicjo proszę o odgruzowanie poczty ;)Nie mogę wysłać pw :) juz zrobione :) zuzolandia napisał(a):Taaa ten zimny okres zbliza sie niebezpiecznie ;-) Moje kudly tez deszczu nie znosza ..sa w stanie caly dzien nie siusiać byleby sie nie zmoczyc;-) musze siła je wyprowadzac ;-) Buziolee! buziole ....teraz byle do WIOSNY;) Kaaasia napisał(a):Oli też deszczu nie lubi- raz wyciągnął głowę z obroży i uciekł do domu aby nie moknąć :mad: Za to śnieg uwielbia i mógł by spacerować godzinami :smile: Ozzy też śnieg uwielbia a deszcz tylko wtedy kiedy skończy padać i na boisku są kałuże ...wtedy Ozzy robi ...CHODUUUUU...i biega jak oszalały rozbryzgując wodę na wszystkie strony:lol: bira napisał(a):Sloneczne dzien dobry :-) u nas też dziś było słonecznie ale bardzo wietrznie :) Vectra napisał(a):zarządzaj kominka w swojej sali :diabloti: oj fajnie by było :) Medorowa napisał(a):Znam to, oj znam, mój "pudelek'' też deszczu nie lubi ;) Witajcie jesiennie:lol: :shock: Madziulka Medorowa :loveu: witaj :) No i po wizycie u okulisty ....mus sprawić nowe szkiełka .....haha ...ale bedzie jazda z wyborem oprawek:lol: juz się cieszę :diabloti:....oczywiście w szitalu zrobili mi źle badania i MUSZĄ mi poprawic , czyli wcisnąć mnie poza kontrakt :diabloti: bez kolejki ...no i musze znów zrobić Tomograf oka ....ale to oczywiście za kasiorę :) ...rok temu płaciłam 250zł Quote
Vectra Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 maszyna do cigaretów rewela , sciąga koszty o noooo .... 1000 fajek za cenę 200 fajek ;) Quote
Alicja Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Vectra napisał(a):maszyna do cigaretów rewela , sciąga koszty o noooo .... 1000 fajek za cenę 200 fajek ;) powiem tatuniowi :) Quote
Vectra Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Alicja napisał(a):powiem tatuniowi :) powiedz to zdradzę cały sekret , początkowa inwestycja jest ok 200 zł ... ale zwraca się u mnie w tydzień :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Alicja napisał(a):sama nie wiem czyje polecenie ...ale po tym jak wczoraj się darłam , ze jak choć raz kichnę i pójdę na L4 to dziś ano kaloryferki były ciepluśkie :) ....bo gdzie by znaleźli drugiego jelenia co na 6 przyjdzie do pracy ...znaczy przychodzi jeszcze salowa i 2 kucharki ale z nauczycieli tylko ja i moja zmienniczka chodzimy na 6 ...chyba 5ty rok ...ale zaczyna to byc męczące Noooo, podziałało:) pzdr. Quote
monia&nero Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Witaj Alicjo i Ozzulku :hand: Popieram Fredzię termofor jest dobry na wszystko :) Zdrówka Alicjo! a co do deszczu to nero jak był mały to mu deszcz nic a nic nie przeszkadzał. Teraz im starszy to szybciej się ewakuuje kiedy na dworze pada :) Pozdrawiam i głaski dla Ozzulca zasyłam :) Quote
tatankas Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Kaaasia napisał(a):Oli też deszczu nie lubi- raz wyciągnął głowę z obroży i uciekł do domu aby nie moknąć :mad: Za to śnieg uwielbia i mógł by spacerować godzinami :smile: monia&nero napisał(a):Witaj Alicjo i Ozzulku :hand: Popieram Fredzię termofor jest dobry na wszystko :) Zdrówka Alicjo! a co do deszczu to nero jak był mały to mu deszcz nic a nic nie przeszkadzał. Teraz im starszy to szybciej się ewakuuje kiedy na dworze pada :) Pozdrawiam i głaski dla Ozzulca zasyłam :) Ja tego nie rozumiem,moja lata po deszczu jak szalona,a nie daj Boże na drodze stanie jej jakaś kałuża to wchodzi w sam środek i się kładzie.Może to i fajne,ale jak my po lesie chodzimy codziennie to tam czystej wody nie ma ,tylko błotko :( Quote
Izabela124. Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Witaj :) Spóźnione wszystkiego dobrego dla taty życzę :) Moje książęta też nie chcą chodzić po deszczu ani ja. Okropna teraz pogoda, ciągle pada. Quote
Alicja Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Vectra napisał(a):powiedz to zdradzę cały sekret , początkowa inwestycja jest ok 200 zł ... ale zwraca się u mnie w tydzień :evil_lol: dobra , póki co kopci alsbo black ;) Asiaczek napisał(a):Noooo, podziałało:) pzdr. :) monia&nero napisał(a):Witaj Alicjo i Ozzulku :hand: Popieram Fredzię termofor jest dobry na wszystko :) Zdrówka Alicjo! a co do deszczu to nero jak był mały to mu deszcz nic a nic nie przeszkadzał. Teraz im starszy to szybciej się ewakuuje kiedy na dworze pada :) Pozdrawiam i głaski dla Ozzulca zasyłam :) kupię koc elektryczny ;) tatankas napisał(a):Ja tego nie rozumiem,moja lata po deszczu jak szalona,a nie daj Boże na drodze stanie jej jakaś kałuża to wchodzi w sam środek i się kładzie.Może to i fajne,ale jak my po lesie chodzimy codziennie to tam czystej wody nie ma ,tylko błotko :( kałuże są the best ale nie deszcz z nieba Izabela124. napisał(a):Witaj :) Spóźnione wszystkiego dobrego dla taty życzę :) Moje książęta też nie chcą chodzić po deszczu ani ja. Okropna teraz pogoda, ciągle pada. dzieki Izunia Trzeba chyba płaszczyki zacząć szyć dla dzieciaków Quote
Recommended Posts