Alicja Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Kaaasia']Aby tylko pogoda dopisała. My mamy pracowity weekend- jedziemy robić porządki jesienne na działce a tu ma padać :mad:[/QUOTE] trzeba byc dobrej myśli i może będą przejaśnienia ;) [quote name='katik']Też ostatnio wybieram taki sposób spędzenia wolnej niedzieli niż wystawy. :)[/QUOTE] ja ostatni raz byłam na wystawie wtedy co się spotkałyśmy w Rybniku , byłaś z mamą , to chyba było 4-5 lat temu fajnie pooglądać psiaki ale świadomość , ze mój czeka w domu i też marzy o spacerku zmieniła sposób patrzenia na to ..kurcze w tygodniu to jest gonitwa , aczkolwiek spacer z Ozzym mnie wycisza po pracy to czasem padam na twarz ...a iść trzeba , a w niedzielkę , totalny luzik :) .Jeśli nie będzie deszczu chcemy pojechać do lasu do Rud Raciborskich Quote
Oscar Patric Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 to wszystkiego najlepszego i zdrowia dla Tatusia od Nas,i udanego spacerku z Ozzuniem:) Quote
Alicja Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='unikatowydiament']to wszystkiego najlepszego i zdrowia dla Tatusia od Nas,i udanego spacerku z Ozzuniem:)[/QUOTE] dziękuję serdecznie :) Quote
Asiaczek Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Wycałuj Tatę i od Asiaczków:) Życze Wam pieknej pogody w niedzielę, bo i sama sobie takiej zyczę. Mamy umówiony piknik nad Wisła i.... chcę. aby nie padało:) pzdr. Quote
Tengusia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 przylazłam na dgm to pomyślałam że zajrzę do Ciebie :grins: wszystkiego naj naj naj dla twojego taty ;) mój miałby w tym roku 67 lat :( Quote
Alicja Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Asiaczek']Wycałuj Tatę i od Asiaczków:) Życze Wam pieknej pogody w niedzielę, bo i sama sobie takiej zyczę. Mamy umówiony piknik nad Wisła i.... chcę. aby nie padało:) pzdr.[/QUOTE] [quote name='Tengusia']przylazłam na dgm to pomyślałam że zajrzę do Ciebie :grins: wszystkiego naj naj naj dla twojego taty ;) mój miałby w tym roku 67 lat :([/QUOTE] Tatusiek wycałowany :) Dziękuję Wam , życzonka przekażę :). Oj mogła by byc jutro pogoda , ale zapowiadają załamanie ...oby jeszcze nie jutro , bo planujemy do lasku pojechać z Ozzym Quote
Gioco Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Hej Alu z Ozzulkiem :hand: Ucałowania dla Taty :-) Quote
Alicja Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Gioco']Hej Alu z Ozzulkiem :hand: Ucałowania dla Taty :-)[/QUOTE] :calus: dzięki , przekażę :) Quote
Alicja Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [FONT=arial]SUPER BAZAREK dla Kody i Gandzi [/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/threads/233271-skrzynia-pełna-skarbów-do-21-10-dla-Kody-i-Gandzi?p=19776569#post19776569 [FONT=arial]wejdźcie , zobaczcie , kupcie [/FONT] Quote
bira Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Wpadlam zdjecia poogladac a turaj nic ;-) Moze z lasku jakies nowe sie pojawia :+) Wszystkiego najlepszego dla taty :-) Quote
Alicja Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='bira']Wpadlam zdjecia poogladac a turaj nic ;-) Moze z lasku jakies nowe sie pojawia :+) Wszystkiego najlepszego dla taty :-)[/QUOTE] dzięki :) u nas cienko z fotami ..od wczoraj LEJE deszcz ... Ozzy na siq był wyciagany na siłe Quote
bira Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 To zupelnie inaczej niz u nas ;-) U nas piekne slonce :-) Quote
Alicja Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='bira']To zupelnie inaczej niz u nas ;-) U nas piekne slonce :-)[/QUOTE] u nas teraz o 18 zaczyna przez chmury spozierać słoneczko .... Quote
bira Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Alicja napisał(a):u nas teraz o 18 zaczyna przez chmury spozierać słoneczko .... Troche poniwczasie sie to sloneczko pojawillo ;-) Quote
Alicja Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 bira napisał(a):Troche poniwczasie sie to sloneczko pojawillo ;-) ono się pojawiło ...ale jak usłyszało , że sklinałam na czym świat stoi że spóźnione to teraz znów pada deszcz :diabloti: skoro padało całą niedzielę to niech i jutro leje , bo mam z dzieciakami do zrobienia ćwiczenia na kartach więc przynajmniej bym zdążyła ponadganiać to co w tym tygodniu na podwórku przesiedzieliśmy :) Quote
Vectra Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 w tym tygodniu , jak opracuje technologie oszczędności na papierosach , to dam Ci przepis !!! ale jest genialnie .... tylko czekam na dostawę "paliwa" :cool3: maszynka elektryczna KOSA Quote
Alicja Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Vectra napisał(a):w tym tygodniu , jak opracuje technologie oszczędności na papierosach , to dam Ci przepis !!! ale jest genialnie .... tylko czekam na dostawę "paliwa" :cool3: maszynka elektryczna KOSA włączasz a maszynka wypluwa papierochy :) Opracowuj :). Siem mogesz odezwać , ino nie we wtorek bo jadę do okulisty:diabloti: ...będę szukać nowych oprawek i już mam zagwozdkę bo ceny powalają a w sumie nie ma w czym wybierać Quote
fioneczka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Alicja napisał(a):ono się pojawiło ...ale jak usłyszało , że sklinałam na czym świat stoi że spóźnione to teraz znów pada deszcz :diabloti: skoro padało całą niedzielę to niech i jutro leje , bo mam z dzieciakami do zrobienia ćwiczenia na kartach więc przynajmniej bym zdążyła ponadganiać to co w tym tygodniu na podwórku przesiedzieliśmy :) uuuuu przylazłam i co ja czytam ... to Ty zamiast z dziećmi pracować to je na dwór prowadzasz :crazyeye: to jest SKANDAL :shock: Ty wiesz, że przez Twoje nieodpowiedzialne postępowanie, niektóre dzieci będą pozbawione możliwości chodzenia do przedszkola ! będą musiały spędzać czas z nianiami czy innymi guwernantkami, bez kontaktu z rówieśnikami :mdleje: Alicjo, nawołuję ogarnij się kobieto :diabloti: Quote
Alicja Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 (edited) fioneczka napisał(a):uuuuu przylazłam i co ja czytam ... to Ty zamiast z dziećmi pracować to je na dwór prowadzasz :crazyeye: to jest SKANDAL :shock: Ty wiesz, że przez Twoje nieodpowiedzialne postępowanie, niektóre dzieci będą pozbawione możliwości chodzenia do przedszkola ! będą musiały spędzać czas z nianiami czy innymi guwernantkami, bez kontaktu z rówieśnikami :mdleje: Alicjo, nawołuję ogarnij się kobieto :diabloti: bijem siem we w pierś , ze znam podstawę programową i dziecka mają minimum 1/5 pobytu a dziecka do 5 roku życia 1/4 czasu podstawy programowej czyli 5 godzin przebywać na świeżym powietrzu:grins: czyli dziecka 5-6 letnie co najmniej 1 godzinę zegarową a dziecka smarkate 1 godzinę i 15 minut :):evil_lol: a jak się pochorują od tego hartowania to kij im w oko ...ja tego nie ustalałam ...zresztą sama chora chodzę do pracy bo od tych małych się zaraziłam a na L4 isc się nie da :diabloti: Vectra napisał(a):zadonie diń doń :diabloti: nie doniłas , nie było ani diń doń ani put put :diabloti: Edited October 8, 2012 by Alicja Quote
Kaaasia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 A u nas cały weekend była ładna pogoda a padało tylko w nocy :lol: Dla mnie plusem takiej byle jakiej pogody jest fakt że mnie ludzików spaceruje i mogę moje prosiątko wybiegać :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 wpadaj wpadaj szybko , Ula z gotowaniem już jest w Warszawie .... jadę ją zaraz porwać i do garów postawić :diabloti: Quote
Alicja Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Vectra napisał(a):wpadaj wpadaj szybko , Ula z gotowaniem już jest w Warszawie .... jadę ją zaraz porwać i do garów postawić :diabloti: :( to nie mogła Ula poczekać do listopada .... Zapytaj kiedy znów będzie ;) Quote
Alicja Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Kaaasia napisał(a):A u nas cały weekend była ładna pogoda a padało tylko w nocy :lol: Dla mnie plusem takiej byle jakiej pogody jest fakt że mnie ludzików spaceruje i mogę moje prosiątko wybiegać :evil_lol: ja tam spacerować mogę w deszcz , guminiacze mam :) ale Ozzy nie koniecznie preferuje deszcz :lol: Quote
Vectra Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Alicja napisał(a)::( to nie mogła Ula poczekać do listopada .... Zapytaj kiedy znów będzie ;) zawsze mogę zamknąć w piwnicy i wypuścić w listopadzie :diabloti: Quote
Recommended Posts