Alicja Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='agaciaaa']Może dwa łyczki zdążysz przełknąć ;) Ja też już się nie mogę doczekać 16 :lol:[/QUOTE] najgorsze jest to , ze sobota i niedziela chyba mają w zegarze turbodoładowanie ...czas zapiernicza jak wścieknięty:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='Alicja']najgorsze jest to , ze sobota i niedziela chyba mają w zegarze turbodoładowanie ...czas zapiernicza jak wścieknięty:diabloti:[/QUOTE] Dokładnie :roll: Powinny być dwa dni pracy i pięć dni weekendu :diabloti: Quote
Alicja Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='agaciaaa']Dokładnie :roll: Powinny być dwa dni pracy i pięć dni weekendu :diabloti:[/QUOTE] zdecydowanie jestem za :cool2: Wróciłam , żyję , kawy nawet nie zrobiłam ...piję teraz w domu , a za chwilkę spacer z Ozzym . Quote
Vectra Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 zimno jest i pada deszcz :( mam 39 stopni temp i boli mnie gardło :( Quote
Alicja Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='Vectra']zimno jest i pada deszcz :( mam 39 stopni temp i boli mnie gardło :([/QUOTE] u nas w miarę ciepło ale niebo zachmurzone ...jakaż inna może być pogoda skoro idzie weekend:diabloti: przecież można by pojechać gdzies z psem , ale nie , bo w weekend musi żabami napierniczać .... współczuję choróbska , mnie tylko boli głowa i gardło :roll: Quote
Kaaasia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Proszę mi tu pogody nie zaklinać bo ja jutro jadę szoł obfocić ;) Miłego weekendu :smile: Quote
Sytka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Oooo rodzinka :) Zdrówka życzę, Ozziku, wygrzej pańcie. Pozdrowienia od cioteczki. Quote
Alicja Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='Sytka']Oooo rodzinka :) Zdrówka życzę, Ozziku, wygrzej pańcie. Pozdrowienia od cioteczki.[/QUOTE] ooo witamy :) Co to za cudeńko w avatarku ?? :) Quote
hecia13 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Pozdrowienia od Bulisia, Sharuni i Mańki :D Miłego weekendu i... duuużo czasu na picie kawy (co zresztą sama w tej chwili czynię) :) Quote
Alicja Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='hecia13']Pozdrowienia od Bulisia, Sharuni i Mańki :D Miłego weekendu i... duuużo czasu na picie kawy (co zresztą sama w tej chwili czynię) :)[/QUOTE] witaj Heciu porannie :) Za oknem ...mokro ..... przed kompem gorąca kawa , którą mam zamiar wypić ..na ciepło :lol: Buziaki i głaski dla Was i zwierzyńca ;) Quote
hecia13 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dziękujemy :) U nas nawet ładnie, trochę chłodnawo, ale to mnie i psy nawet cieszy, bo już mamy dość upałów :D Quote
Alicja Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='hecia13']Dziękujemy :) U nas nawet ładnie, trochę chłodnawo, ale to mnie i psy nawet cieszy, bo już mamy dość upałów :D[/QUOTE] mam nadzieję , ze i u nas się rozpogodzi , jutro chciałabym rano pojechać z Ozzym do lasu . Nam też odpowiada chłodek , tylko ta szarówka za oknem smuci póki co Quote
Sytka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='Alicja']ooo witamy :) Co to za cudeńko w avatarku ?? :)[/QUOTE] To Ragnarek :) Quote
Alicja Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='Sytka']To Ragnarek :)[/QUOTE] Wujcio :loveu: nie poznałam na tak maleńkim zdjątku ,a i po postach nie mialam jak rozszyfrować :lol: [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE] witaj sobotnio:) Quote
Doginka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 WITAM W UPALNĄ NIEDZIELĘ ZNAD MORZA:lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 [quote name='Doginka']WITAM W UPALNĄ NIEDZIELĘ ZNAD MORZA:lol:[/QUOTE] wzięłabyś nie wkurzala człowieka zapierdzielającego w pracy:mad:, u nas też ciepełko , pogoda cudowna ...dziś mnie TZ wqrzył też , chyba się zgadaliście :diabloti:...mówię mu ze jak w przyszłym tygodniu będzie fajnie to skoczymy w góry albo do Rud do lasu ..a on na to ...po co kombinować ...to nie lepiej nad morze od razu pojechać :diabloti::mad: Quote
Gioco Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Podobno jeszcze ma cieplutkie lato wrócić... może faktycznie to morze warto rozważyć? ;-) Quote
Alicja Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 [quote name='Gioco']Podobno jeszcze ma cieplutkie lato wrócić... może faktycznie to morze warto rozważyć? ;-)[/QUOTE] nie da się kochana morza rozważyć , bo dyrekcja urlopu mi nie da , wrzesień -październik to 2 miesiące na poczatku roku gdzie o wolnym to ja mogę tylko śnić ...nawet L4 niemile widziane ...zresztą jakbym miała wolne to potem bym chyba już wcale od natłoku roboty nie spała ...a ile kawy musiałabym wypić :lol: zaraz ide do wyra ...pobudka 4.50 ..., 5.10 z Ozzym na spacer ...5.45 wymarsz do pracy :diabloti: Quote
Gioco Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 A widzisz. Postanowiłam zmienić zawód i jestem w trakcie realizacji tego postanowienia. Mam tylko chwilowy, za to koszmarny problem z lokalem ale i to się załatwi. Zmieniam sobie źródło dochodu tak, że zarówno nad morze jak i na Mazury będę mogła skakać w celach biznesowych ;-) My wstaliśmy o 5. Kwadrans później banda goniła koty po osiedlu. Jest to jedyna pora, kiedy mogą poszaleć bez spotkania nawiedzonych, którzy cztery małe, wesołe pieski traktują jako szarańczę i wpadają w głupią dyskusję. Dobrze jeszcze (dla nich) jak mam dobry humor i nie reaguję na komentarze typu: łupież się wysypał, etc. Quote
Izabela124. Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Witaj Alu :) Chyba bym nie wytrzymała jako przedszkolanka, pozabijałabym te wszystkie wredne dzieci :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Gioco']A widzisz. Postanowiłam zmienić zawód i jestem w trakcie realizacji tego postanowienia. Mam tylko chwilowy, za to koszmarny problem z lokalem ale i to się załatwi. Zmieniam sobie źródło dochodu tak, że zarówno nad morze jak i na Mazury będę mogła skakać w celach biznesowych ;-) My wstaliśmy o 5. Kwadrans później banda goniła koty po osiedlu. Jest to jedyna pora, kiedy mogą poszaleć bez spotkania nawiedzonych, którzy cztery małe, wesołe pieski traktują jako szarańczę i wpadają w głupią dyskusję. Dobrze jeszcze (dla nich) jak mam dobry humor i nie reaguję na [B]komentarze typu: łupież się wysypał, etc.[/B][/QUOTE] Przepraszam ,ale się popłakałem.:lol: Żeby nie było nie mam nic do Yurków Quote
Alicja Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='Gioco']A widzisz. Postanowiłam zmienić zawód i jestem w trakcie realizacji tego postanowienia. Mam tylko chwilowy, za to koszmarny problem z lokalem ale i to się załatwi. Zmieniam sobie źródło dochodu tak, że zarówno nad morze jak i na Mazury będę mogła skakać w celach biznesowych ;-) My wstaliśmy o 5. Kwadrans później banda goniła koty po osiedlu. Jest to jedyna pora, kiedy mogą poszaleć bez spotkania nawiedzonych, którzy cztery małe, wesołe pieski traktują jako szarańczę i wpadają w głupią dyskusję. Dobrze jeszcze (dla nich) jak mam dobry humor i nie reaguję na komentarze typu: łupież się wysypał, etc.[/QUOTE] jeśli dotrwam , to przy dobrych układach za 6 lat mogę iśc na żebraczą emeryturę , oczywiście jeśli znów ktoś wstecz nie zacznie stanu rzeczy naprawiać , wtedy mogę sobie pomyślec o wakacjach (jak mnie będzie stać ) albo o jakieś pracy INNEJ niż obecna ;) Łupież:roflt: [quote name='Izabela124.']Witaj Alu :) Chyba bym nie wytrzymała jako przedszkolanka, pozabijałabym te wszystkie wredne dzieci :evil_lol:[/QUOTE] słuszna decyzja:roflt: [quote name='unikatowydiament']doberek :) :)[/QUOTE] :hand: [quote name='Aleks89']Przepraszam ,ale się popłakałem.:lol: Żeby nie było nie mam nic do Yurków[/QUOTE] podać chusteczkę :grins: Quote
Aleks89 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Podać podać.Znów to przeczytałem i popuszczam Quote
Recommended Posts