Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Może dwa łyczki zdążysz przełknąć ;)

Ja też już się nie mogę doczekać 16 :lol:[/QUOTE]

najgorsze jest to , ze sobota i niedziela chyba mają w zegarze turbodoładowanie ...czas zapiernicza jak wścieknięty:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']najgorsze jest to , ze sobota i niedziela chyba mają w zegarze turbodoładowanie ...czas zapiernicza jak wścieknięty:diabloti:[/QUOTE]

Dokładnie :roll: Powinny być dwa dni pracy i pięć dni weekendu :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Dokładnie :roll: Powinny być dwa dni pracy i pięć dni weekendu :diabloti:[/QUOTE]

zdecydowanie jestem za :cool2:

Wróciłam , żyję , kawy nawet nie zrobiłam ...piję teraz w domu , a za chwilkę spacer z Ozzym .

Posted

[quote name='Vectra']zimno jest i pada deszcz :( mam 39 stopni temp i boli mnie gardło :([/QUOTE]

u nas w miarę ciepło ale niebo zachmurzone ...jakaż inna może być pogoda skoro idzie weekend:diabloti: przecież można by pojechać gdzies z psem , ale nie , bo w weekend musi żabami napierniczać ....

współczuję choróbska , mnie tylko boli głowa i gardło :roll:

Posted

[quote name='Sytka']Oooo rodzinka :) Zdrówka życzę, Ozziku, wygrzej pańcie.
Pozdrowienia od cioteczki.[/QUOTE]

ooo witamy :)
Co to za cudeńko w avatarku ?? :)

Posted

[quote name='hecia13']Pozdrowienia od Bulisia, Sharuni i Mańki :D Miłego weekendu i... duuużo czasu na picie kawy (co zresztą sama w tej chwili czynię) :)[/QUOTE]

witaj Heciu porannie :)

Za oknem ...mokro ..... przed kompem gorąca kawa , którą mam zamiar wypić ..na ciepło :lol:

Buziaki i głaski dla Was i zwierzyńca ;)

Posted

[quote name='hecia13']Dziękujemy :) U nas nawet ładnie, trochę chłodnawo, ale to mnie i psy nawet cieszy, bo już mamy dość upałów :D[/QUOTE]

mam nadzieję , ze i u nas się rozpogodzi , jutro chciałabym rano pojechać z Ozzym do lasu . Nam też odpowiada chłodek , tylko ta szarówka za oknem smuci póki co

Posted

[quote name='Sytka']To Ragnarek :)[/QUOTE]

Wujcio :loveu:

nie poznałam na tak maleńkim zdjątku ,a i po postach nie mialam jak rozszyfrować :lol:

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE]

witaj sobotnio:)

Posted

[quote name='Doginka']WITAM W UPALNĄ NIEDZIELĘ ZNAD MORZA:lol:[/QUOTE]

wzięłabyś nie wkurzala człowieka zapierdzielającego w pracy:mad:, u nas też ciepełko , pogoda cudowna ...dziś mnie TZ wqrzył też , chyba się zgadaliście :diabloti:...mówię mu ze jak w przyszłym tygodniu będzie fajnie to skoczymy w góry albo do Rud do lasu ..a on na to ...po co kombinować ...to nie lepiej nad morze od razu pojechać :diabloti::mad:

Posted

[quote name='Gioco']Podobno jeszcze ma cieplutkie lato wrócić... może faktycznie to morze warto rozważyć? ;-)[/QUOTE]

nie da się kochana morza rozważyć , bo dyrekcja urlopu mi nie da , wrzesień -październik to 2 miesiące na poczatku roku gdzie o wolnym to ja mogę tylko śnić ...nawet L4 niemile widziane ...zresztą jakbym miała wolne to potem bym chyba już wcale od natłoku roboty nie spała ...a ile kawy musiałabym wypić :lol:

zaraz ide do wyra ...pobudka 4.50 ..., 5.10 z Ozzym na spacer ...5.45 wymarsz do pracy :diabloti:

Posted

A widzisz.
Postanowiłam zmienić zawód i jestem w trakcie realizacji tego postanowienia. Mam tylko chwilowy, za to koszmarny problem z lokalem ale i to się załatwi. Zmieniam sobie źródło dochodu tak, że zarówno nad morze jak i na Mazury będę mogła skakać w celach biznesowych ;-)

My wstaliśmy o 5. Kwadrans później banda goniła koty po osiedlu. Jest to jedyna pora, kiedy mogą poszaleć bez spotkania nawiedzonych, którzy cztery małe, wesołe pieski traktują jako szarańczę i wpadają w głupią dyskusję. Dobrze jeszcze (dla nich) jak mam dobry humor i nie reaguję na komentarze typu: łupież się wysypał, etc.

Posted

[quote name='Gioco']A widzisz.
Postanowiłam zmienić zawód i jestem w trakcie realizacji tego postanowienia. Mam tylko chwilowy, za to koszmarny problem z lokalem ale i to się załatwi. Zmieniam sobie źródło dochodu tak, że zarówno nad morze jak i na Mazury będę mogła skakać w celach biznesowych ;-)

My wstaliśmy o 5. Kwadrans później banda goniła koty po osiedlu. Jest to jedyna pora, kiedy mogą poszaleć bez spotkania nawiedzonych, którzy cztery małe, wesołe pieski traktują jako szarańczę i wpadają w głupią dyskusję. Dobrze jeszcze (dla nich) jak mam dobry humor i nie reaguję na [B]komentarze typu: łupież się wysypał, etc.[/B][/QUOTE]

Przepraszam ,ale się popłakałem.:lol: Żeby nie było nie mam nic do Yurków

Posted

[quote name='Gioco']A widzisz.

My wstaliśmy o 5. Kwadrans później banda goniła koty po osiedlu. Jest to jedyna pora, kiedy mogą poszaleć bez spotkania nawiedzonych, którzy cztery małe, wesołe pieski traktują jako szarańczę i wpadają w głupią dyskusję. Dobrze jeszcze (dla nich) jak mam dobry humor i nie reaguję na komentarze typu: łupież się wysypał, etc.[/QUOTE]

jeśli dotrwam , to przy dobrych układach za 6 lat mogę iśc na żebraczą emeryturę , oczywiście jeśli znów ktoś wstecz nie zacznie stanu rzeczy naprawiać , wtedy mogę sobie pomyślec o wakacjach (jak mnie będzie stać ) albo o jakieś pracy INNEJ niż obecna ;)

Łupież:roflt:

[quote name='Izabela124.']Witaj Alu :)
Chyba bym nie wytrzymała jako przedszkolanka, pozabijałabym te wszystkie wredne dzieci :evil_lol:[/QUOTE]

słuszna decyzja:roflt:

[quote name='unikatowydiament']doberek :) :)[/QUOTE]

:hand:

[quote name='Aleks89']Przepraszam ,ale się popłakałem.:lol: Żeby nie było nie mam nic do Yurków[/QUOTE]

podać chusteczkę :grins: