Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']A gdzie filiżanka i talerzyk dla Ozulca? :mad:[/quote]:modla: PIKA nie bij :placz: czyżbyś nie zauwazyła , że tam stoi moja pusta filiżanka już opróżniona , a ta jest Ozzulcowa:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Jejku jaka maske czarna mial Ozzy jak byl malutki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]:oops: a wiesz ze musiałam zajrzeć na fotki żeby to sprawdzić :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops: a wiesz ze musiałam zajrzeć na fotki żeby to sprawdzić :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

To Ty nie pamiętasz jak wyglądalo Twoje dziecie, gdy było małe? :angryy: :shake: ;)

Posted

[quote name='PiotrekJ']To Ty nie pamiętasz jak wyglądalo Twoje dziecie, gdy było małe? :angryy: :shake: ;)[/quote]a wiesz ze nie :lol: :lol: :lol: kurcze to było 14 miesięcy temu jak go przywiozłam :crazyeye:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops: a wiesz ze musiałam zajrzeć na fotki żeby to sprawdzić :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Nie ladnie,nie ladnie:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a wiesz ze nie :lol: :lol: :lol: kurcze to było 14 miesięcy temu jak go przywiozłam :crazyeye:[/quote]

No dobra, te 14 miesięcy Cię tlumaczy :lol: ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: ale fotki ładne ;) :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

To prawda, chociaz nie bo sklamnie mowiac tylko ładne bo one są bardzo ładne a szczególnie model na nich:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:modla: PIKA nie bij :placz: czyżbyś nie zauwazyła , że tam stoi moja pusta filiżanka już opróżniona , a ta jest Ozzulcowa:evil_lol:[/quote]
Po drugiej stronie stołu stoi :mad:

Posted

[quote name='PiotrekJ']No co Ty? Kawki nie lubi? :crazyeye:
Mój Loco to za wszystkim przepada, a za pifffkiem to wręcz szaleje :lol: ...[/quote]
Bo on jest Loco = szalony :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3: no co ty to ja już po drugiej stronie nie mogę usiąść :crazyeye: :evil_lol:[/quote]
No ty możesz, ale jeszcze postaw zastawe Ozulcowi :mad:

Posted

[quote name='Agga'][IMG]http://img212.imageshack.us/img212/7307/c28ox.jpg[/IMG]

Ozzulec a ty gdzie włazisz?[/quote]
Czyzby ktoś był równie szczęśliwy jak ja i musiał chowaćpapusianie ?? :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Czyzby ktoś był równie szczęśliwy jak ja i musiał chowaćpapusianie ?? :evil_lol:[/quote]:evil_lol: Ozzy raczej nie zbiera ze stołu ale to sa jego naj ulubieńsze ciasteczka , ale za to jak coś stoi do zarcia to potrafi nawet przez godzinę płakać patrzac na to miejsce i nie przyjść wołany :angryy:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Pies glodny (miska z tylu stoi pusta) Oj nieladnie, nieladnie:mad:[/quote]:evil_lol: w misce jest woda , a drugiej nie widać :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: w misce jest woda , a drugiej nie widać :evil_lol:[/quote]

Tylko winny sie tlumaczy:eviltong: Ja i tak wiem swoje. Miki to nawet do krzesla nie dosiaga, aby na nie wskoczyc......

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: Ozzy raczej nie zbiera ze stołu ale to sa jego naj ulubieńsze ciasteczka , ale za to jak coś stoi do zarcia to potrafi nawet przez godzinę płakać patrzac na to miejsce i nie przyjść wołany :angryy:[/quote]
Jak to nie zabiera !!:diabloti: mA ZABIERAĆ :diabloti: Moje kradną Zmory jak licho :mad: I to jak zgodnie....:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Jak to nie zabiera !!:diabloti: mA ZABIERAĆ :diabloti: Moje kradną Zmory jak licho :mad: I to jak zgodnie....:evil_lol:[/quote]czuję , że jakby były 2 to pewno mielibysmy dietkę :evil_lol: