Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']piękne miejsce to i foty piękne :loveu:

gdzieś już podobne foty widziałam :hmmmm::evil_lol:

[quote name='Doginka']Piękna ważka:loveu:
http://images10.fotosik.pl/2048/b384ec4eee003de9.jpg

Zamiast ratować pieseczka Pańcia robiła foty:roflt:
http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_1514a.jpg

Alu, super foteczki;-)

To Krzysztof taki niedobry , chciał Monisie utopić

A Ozzulka nie trzeba ratować ...on nas ratuje z wody , przy nim dało się tylko popływać jak płynął po patyk , jak wracałi zobaczył ze się pływa to piszczał i popylał jak motorówka , a chcąc wyciągnąć nas z wody strasznie drapie:lol:

Posted

[quote name='Estowa']Ile slicznych zdjęć! :loveu:

:) dokładnie 105 ;)

[quote name='Kaaasia']Foteczki jak zwykle świetne :smile:
http://images10.fotosik.pl/2048/acb22459f66d9c5c.jpg Opalanko ;)
http://images10.fotosik.pl/2046/0e7fb1121162bd8c.jpg Takiego przystojniaka to do Słonecznego Patrolu :loveu:

Pamela przy nim ma na noc ;)

[quote name='justysiek']zdjęcia piękne:loveu:
taki z Ozulca ratownik? Cezar jak Sebek pływa to płynie do niego i czeka aż go będzie trzymał:evil_lol:

dosłownie ratownik , kiedyś obcego faceta z wody chciał wyciagać :evil_lol:

[quote name='bianka19']świetne jest to zdjęcie,hihi:D
http://images10.fotosik.pl/2048/4ed65387d3d07a7c.jpg

dzięki :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witam się w ten deszczowy dzień :)

u nas po nocnych burzach , ulewie , gradobiciu i wszelkich nawałnicach jest piękny dzień słoneczny ale nareszcie z temperaturą oscylująca w granicach 26 stopni , więc pogoda marzenie

Posted

Alicja napisał(a):
u nas po nocnych burzach , ulewie , gradobiciu i wszelkich nawałnicach jest piękny dzień słoneczny ale nareszcie z temperaturą oscylująca w granicach 26 stopni , więc pogoda marzenie

U nas pada i przestaje, nawet w okolicach 11-12 było słońce

Posted

i sam sie tak nauczyl?:lol: fajnie, to ja bym sie nie bala z takim psem nad wode wejsc, ja nie wiem jak Cezar by zareagowal, choc powiem, ze bylam w szoku ostatnio, bo zaczepil mnie jak przechodzilismy kolo sklepu na spacer chlopak, byl ciut wypity i Cezar sie wyszczerzyl:crazyeye: i zawarczal, bylam w mega szoku, bo on jest lagodny do ludzi.

Posted

cześć Alusia przyszłam żeby za dobrą radą tego najmądrzejszego i zajefajnego :diabloti: puknąć Cię w śliczną główkę czy jakoś tak :eviltong:

se foty oglądam i oglądam ... i chyba chcę namiar na miejscówkę
w przyszłym roku po maturze Młodszego wybierzemy się na wakacjowanie ... podoba mi się ta cisza i brak najaranych turyściaków

Posted

fioneczka napisał(a):
cześć Alusia przyszłam żeby za dobrą radą tego najmądrzejszego i zajefajnego :diabloti: puknąć Cię w śliczną główkę czy jakoś tak :eviltong:

a czemu tylko Alę?:evil_lol:Trzeba by więcej główek naruszyc.Moja nie jest śliczna bo stara więc to mnie nie dotyczy.:eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']U nas pada i przestaje, nawet w okolicach 11-12 było słońce

u nas i dziś budująca pogoda , jest czym oddychać :)

[quote name='justysiek']i sam sie tak nauczyl?:lol: fajnie, to ja bym sie nie bala z takim psem nad wode wejsc, ja nie wiem jak Cezar by zareagowal, choc powiem, ze bylam w szoku ostatnio, bo zaczepil mnie jak przechodzilismy kolo sklepu na spacer chlopak, byl ciut wypity i Cezar sie wyszczerzyl:crazyeye: i zawarczal, bylam w mega szoku, bo on jest lagodny do ludzi.

sam się nauczył :)

[quote name='rufusowa']świetne fotki Alu :) oddają klimat miejsca, w którym byliście :) super!

miło że i Tobie się podobają :)

[quote name='fioneczka']cześć Alusia przyszłam żeby za dobrą radą tego najmądrzejszego i zajefajnego :diabloti: puknąć Cię w śliczną główkę czy jakoś tak :eviltong:

[FONT=arial]zajefajny powiadasz :hmmmm: mnie osobniki z niestabilną psyche nie jarają :lol: raz gada że nie wspomni potem wspomina ....ech ta psyche ...kraina nieodkryta:lol:[/FONT]

se foty oglądam i oglądam ... i chyba chcę namiar na miejscówkę
w przyszłym roku po maturze Młodszego wybierzemy się na wakacjowanie ... podoba mi się ta cisza i brak najaranych turyściaków

siem uśmiechaj :) decydentko :roflt:

[quote name='baster i lusi']a czemu tylko Alę?:evil_lol:Trzeba by więcej główek naruszyc.Moja nie jest śliczna bo stara więc to mnie nie dotyczy.:eviltong:

o dżisys.... w slandu młodzieżowym to stukanie sie mnie kojarzy bardzo nieprzyzwoicie ....i nie wiedzieć co autor miał na myśli:shock:

:hmmmm: no syćkie som ....ino SANEPiD siem kasik zapodzioł

Posted

Alicja napisał(a):

:hmmmm: no syćkie som ....ino SANEPiD siem kasik zapodzioł

Nie zapodział się tylko chodzi na prywatne lekcje kultury i czasu brak:diabloti:

Posted

aida napisał(a):
Nie zapodział się tylko chodzi na prywatne lekcje kultury i czasu brak:diabloti:

no widzisz ...i na ,,stare,, lata cza korki brać :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A Wy ciągle albo przed albo w trakcie albo po remontach...:)

pzdr.

bo to tak Asiu jest jak się robi po kawałeczku , co jakiś czas jedno pomieszczenie , ani kasy ani ochoty nie mam by robić rewolucję w całym domu , poza tym nawet nie miałabym miejsca aby rzeczy ulokować .

Posted

Podobnie, jak u mnie...
U nas juz drugi tydzien trwa ocieplanie budynku. więc ja musiałam wsie rzeczy z balkonu schowac do mieszkania. I nagle zrobilo się tak ciasno, tyle rzeczy tam bylo.... Juz częźść przebrana, część wyrzucona, część poukładana gdzie indziej. Ale wsio nadal lezy w pokojach...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Podobnie, jak u mnie...
U nas juz drugi tydzien trwa ocieplanie budynku. więc ja musiałam wsie rzeczy z balkonu schowac do mieszkania. I nagle zrobilo się tak ciasno, tyle rzeczy tam bylo.... Juz częźść przebrana, część wyrzucona, część poukładana gdzie indziej. Ale wsio nadal lezy w pokojach...

pzdr.

ufff czyli to nie tylko ja mam tyle gratów:lol:

w ubiegłym roku rozwalaliśmy starą szafę w przedpokoju i robiliśmy nową ...dobrze ze balkon mam z zamykanymi od zewnątrz roletami , bo zawalony był zawartością szafy ....a wcale taka duża nie była :roll: