Alicja Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='tatankas']A czy ty byś pisała takie rzeczy,jakby twój czytał ?:diabloti:[/QUOTE] mój na dogo nawet nie zagląda :lol: [quote name='jonQuilla'][B]tatankas[/B] padłam!!! ale z Ciebie okrutna kobieta :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] :lol: Quote
tatankas Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Alicja']mój na dogo nawet nie zagląda :lol: :lol:[/QUOTE] No i masz odpowiedź :D:D:D [quote name='jonQuilla'][B]tatankas[/B] padłam!!! ale z Ciebie okrutna kobieta :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] A tam okrutna ;) Po prostu szczera do bólu :) Ja tam lubię jego siwiznę,on ma z tym problem,ja nie.Co do brzuszka-to uwielbiam się na nim położyć,co to za frajda leżeć na gnatach,które ci się wszędzie wbijają :D:D:D Mam bardzo przystojnego mężusia,dokładnie tak przystojnego,jakim przystojniakiem jest Ozulek :) Quote
Alicja Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='tatankas']No i masz odpowiedź :D:D:D A tam okrutna ;) Po prostu szczera do bólu :) Ja tam lubię jego siwiznę,on ma z tym problem,ja nie.Co do brzuszka-to uwielbiam się na nim położyć,co to za frajda leżeć na gnatach,które ci się wszędzie wbijają :D:D:D Mam bardzo przystojnego mężusia,dokładnie tak przystojnego,jakim przystojniakiem jest Ozulek :)[/QUOTE] To Ozzy posyła pozdrowienia dla TZta Tatankas :) [quote name='Asiaczek']Nie, ciekawie jest zawsze:) pzdr.[/QUOTE] Asiaczku u nas nuda :) Bazarek na jastrzębskie psiaki [url]http://www.dogomania.pl/threads/222989-Kubraczki-na-zimowe-mro%C5%BAne-dni-legowiska-smycze-i-inne-akcesoria-!!!-Dla-Puszka-[/url] Quote
fioneczka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ala !! Ozullek skostniał z zimna i się przewrócił ... qrcze nie powinniście tak długo na mrozie z nim chodzić ;) [url]http://global.images10.fotosik.pl/793/1419bf5412627a48.jpg[/url] długo odtajał ? Quote
Alicja Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='fioneczka']Ala !! Ozullek skostniał z zimna i się przewrócił ... qrcze nie powinniście tak długo na mrozie z nim chodzić ;) [url]http://global.images10.fotosik.pl/793/1419bf5412627a48.jpg[/url] długo odtajał ?[/QUOTE] [COLOR=navy][B] do duchówki my wstawili na 3 zdrowaśki ...już jest jak nowy :grins:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='tatankas'] A tam okrutna ;) Po prostu szczera do bólu :) Ja tam lubię jego siwiznę,on ma z tym problem,ja nie.Co do brzuszka-to uwielbiam się na nim położyć,co to za frajda leżeć na gnatach,które ci się wszędzie wbijają :D:D:D [/QUOTE] Też wolę takich misiowatych facetów :eviltong: Quote
Alicja Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='jonQuilla']Też wolę takich misiowatych facetów :eviltong:[/QUOTE] jest się do czego przytulić ;) Quote
Gioco Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Alicja']jest się do czego przytulić ;)[/QUOTE] I o to chodzi ;-) Quote
FredziaFredzia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A ja wolę w wersji "sport". :evil_lol: Quote
tatankas Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='jonQuilla']Też wolę takich misiowatych facetów :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Alicja']jest się do czego przytulić ;)[/QUOTE] [quote name='Gioco']I o to chodzi ;-)[/QUOTE] Dobrze ujęłaś-misiowych :) [quote name='FredziaFredzia']A ja wolę w wersji "sport". :evil_lol:[/QUOTE] Moja wersja jak najbardziej sportowa,tylko,że misiowa,a nie sama skóra i mięśnie,jak to teraz młodzież-przeważnie sterydowa.Kochana mój spędza kilkanaście godzin tygodniowo na walkach MMA,Tajboks,Judidsu,siłowni czy innych gadach,co nie przeszkadza w tym,by było się do czego przytulić ;) Mój ci on:misiowo sportowy ;) [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images35.fotosik.pl/1042/67ceef6706003229med.jpg[/IMG][/URL] Z najmłodszą córą na kolanach i z najstarszą w tle;) Czy to nie misio-sportowy typ :D Quote
jonQuilla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [B]tatankas, [/B]no Ci powiem że jest na kim oko zawiesić :) mój niedoszły, może przyszły a kij go tam wie jak go poznałam kilka lat temu to był szczupły, trenował wtedy siatkówkę więc był w dobrej formie a teraz mu się trochę przyodziało tłuszczyku ale mi się podoba bardziej taki jaki jest teraz...ma 197cm wzrostu i nie jest potwornie gruby, jest po prostu papuśny...taki duży facet, czuję się przy nim taka fajnie mała :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) Ależ kochana, to jest typ sport jak najbardziej! :cool3: Mi też nie chodzi o to żeby przy przytuleniu mieć siniaki bo same mięśnie i to stalowe - musi być mięsko. :lol: A co do tych sterydowych - zdeycydowanie NIE. 197 cm! Uwielbiam wysokich facetów... Dobrze że mój tu nie zagląda, on z tych niższych (182, albo 180...). ;) Edited February 13, 2012 by FredziaFredzia Quote
zuzolandia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [I][B]Oooooo powiało testosteronem hihih Tez lubie wysokich misio-sportowych a trafil mi sie ledwo z 170 ciety hihihi ... Topry Aluskowaa ;-)[/B][/I] Quote
tatankas Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 To przy waszych mój malutki,bo tylko 178cm,a do tego ja też nie mała,bo 176cm,więc on dla mnie misio jest :D Quote
Alicja Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Ja to chyba urosłam , bo zawsze mój TZ wydawał mi się duży :) a ja mam 160cm , on 178 i kurde wcale nie jest wielki jak się okazuje :lol: Quote
tatankas Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Alicja']Ja to chyba urosłam , bo zawsze mój TZ wydawał mi się duży :) a ja mam 160cm , on 178 i kurde wcale nie jest wielki jak się okazuje :lol:[/QUOTE] Jak to się mówi:"punkt widzenia zależny od punktu siedzenia :)" Mój większy ode mnie tylko 2 cm,twój od ciebie o 18cm,różnica jest co ;) Quote
Alicja Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='tatankas']Jak to się mówi:"punkt widzenia zależny od punktu siedzenia :)" Mój większy ode mnie tylko 2 cm,twój od ciebie o 18cm,różnica jest co ;)[/QUOTE] :lol: no jest Quote
FredziaFredzia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 tatankas, TZ nie widzi problemu jak jesteś na obcasach? ;) Quote
Alicja Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='FredziaFredzia']tatankas, TZ nie widzi problemu jak jesteś na obcasach? ;)[/QUOTE] prawdziwy facet obcasa się nie lęka :cool2: Quote
fioneczka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Alicja']prawdziwy facet obcasa się nie lęka :cool2:[/QUOTE] dokładnie :) ja mam 171 cm, Kris był niewiele wyższy ode mnie ok 176 cm (teraz po operacji jest coś mojego wzrostu) zakładałam buty na koturnie ... 11 cm uwagi nie zwracał na to że wyższa jestem, ale na to żebym se zębów nie powybijała :diabloti: Quote
tatankas Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='fioneczka']dokładnie :) ja mam 171 cm, Kris był niewiele wyższy ode mnie ok 176 cm (teraz po operacji jest coś mojego wzrostu) zakładałam buty na koturnie ... 11 cm uwagi nie zwracał na to że wyższa jestem, ale na to żebym se zębów nie powybijała :diabloti:[/QUOTE] Dokładnie,ja też na obcasie i do tego koturna czasami,teraz takie modne ;) Nigdy nie było problemu,włosy sobie postawi na jeża i jest git :D:D:D Quote
jonQuilla Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ja mam gdzieś tak 170cm, mój były był ode mnie wyższy o jakieś 5cm...nie chodzę w obcasach więc kij z tym, nie ma znaczenia aczkolwiek teraz skłamałabym gdybym napisała że u 'obecnego kolegi' ;) nie doceniam jego wzrostu....cholernie mi się podoba to że jest taki 'wielki' :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ale tu rozgorzała dyskusja:evil_lol: mój małżonek jest ode mnie wyższy o 8 cm i mi to pasuje, bo obcasów raczej nie noszę:eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='fioneczka']Ala !! Ozullek skostniał z zimna i się przewrócił ... qrcze nie powinniście tak długo na mrozie z nim chodzić ;) [url]http://global.images10.fotosik.pl/793/1419bf5412627a48.jpg[/url] długo odtajał ?[/QUOTE] Dobre:) pzdr. Quote
Recommended Posts