Oscar Patric Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 witamy się cieplutko:) Ja to uwielbiam:( jak w dzień roztop a w nocy mróz,i w tedy wychodzą mi zarobiaszcze piruety pozdrawiamy Quote
Alicja Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Vectra']szkoda że nie mam łyżew :( bo fajne lodowisko mam w lesie :( Egon już dryfował na paznokciach :evil_lol: ale cwana jest , drzewo objechała obok .. a już myślałam , że będę ją zeskrobywać z kory kupię Ci pod choinkę :grins: [quote name='Katerinas']:lol: :lol: boszzz... U nas na ogrodzie lodowisko pomieszane ze zmarzniętym ostrym śniegiem. :roll: u nas też trawniki tak wygladają , masakra , twarda ostra powłoka [quote name='agaciaaa']Jakie tu fajne dyskusje były :lol: Mój tz taki chudy że żebra można liczyć bez dotykania, ale ja lubię jego szczupły brzuszek :p a jeszcze bardziej niż lubię, to mu go zazdroszczę :diabloti: mój miał w młodości taki kaloryferek :) http://images10.fotosik.pl/793/39a89e8e12f22e16.jpg a Ozzy znów się musi stołować na spacerze :roll: :evil_lol: oszczędzam :grins: sam se upoluje sam se zje :lol: [quote name='Vectra']a u mnie pada śnieżek :multi: :multi: :stupid: [quote name='tatankas']U mnie rano padał,że fajnie biało było jak dziecko do przedszkola prowadziłam,po 15.00 szłam po dziecko i już śniegu ni ma ;) :grins: [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:) Ja to uwielbiam:( jak w dzień roztop a w nocy mróz,i w tedy wychodzą mi zarobiaszcze piruety pozdrawiamy dzoś rano przed 6 jak szłam do pracy to na ulicy była ślizgawica ...jechałam na butach i jak do pracy idę 7 minut , dziś szłam 17 Quote
Gioco Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Alicja'] dziś szłam 17 Ale sekund? Quote
Alicja Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Gioco']Ale sekund?[/QUOTE] tysz minut :grins: Quote
FredziaFredzia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Sekund też byś mogła - rozpęd i jedziesz. :lol: Quote
agaciaaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Alicja']oszczędzam :grins: sam se upoluje sam se zje :lol: Może też zacznę bo mi trochę dała Sarunia po kieszeni ostatnio :cool3: ale jak znajdzie cos co ją uczuli to nie jestem pewna czy dobrze na tym wyjdę :evil_lol: [quote name='Alicja'] dzoś rano przed 6 jak szłam do pracy to na ulicy była ślizgawica ...jechałam na butach i jak do pracy idę 7 minut , dziś szłam 17 Trzeba było wpaść w poślizg, to byś była w 17 sekund :diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Sekund też byś mogła - rozpęd i jedziesz. :lol:[/QUOTE] nie da rady :( ....nad torami kolejowymi mam most/kladkę a na nią wchodzi sie po schodach :lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='agaciaaa']Może też zacznę bo mi trochę dała Sarunia po kieszeni ostatnio :cool3: ale jak znajdzie cos co ją uczuli to nie jestem pewna czy dobrze na tym wyjdę :evil_lol: bo psy to skarbonki ....prawie jak świnki :lol: Trzeba było wpaść w poślizg, to byś była w 17 sekund :diabloti: taaaaaa....aż spod butów szedłby dym ;) Quote
Vectra Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Alicja']nie da rady :( ....nad torami kolejowymi mam most/kladkę a na nią wchodzi sie po schodach :lol:[/QUOTE] a można ze schodów , zjechać na dupsku i już ile sekund szybciej :diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Vectra']a można ze schodów , zjechać na dupsku i już ile sekund szybciej :diabloti:[/QUOTE] można :) ....po szynach dla wózków :lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Dostałam dziś informację o 5 letniej amstafce , chorej na nużycę , którą wlaściciel chce uśpić , bo urodziło się dziecko i nie stać na leczenie .... psinka powinna też jeść karmę specjalistyczną bodajże RC hypoalegenic ...Jeśli wet do ktorego się zgłosił odmówi to on w Rybniku znajdzie innego który to zrobi :-(. Sunia jest super psinką , w poczekalni u weta nie robiła żadnych zadym z innymi pieskami . Wet . chciałby przejąć sunię od właściciela ale szukamy dla niej DT . Dom otrzymał by pomoc w wyżywieniu i leczeniu psiaka . Drugie nieszczęście szukające domu , też z Rybnika tutaj , Tosieńka http://www.facebook.com/events/244973492255325/ Quote
rasowa2410 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Alicja'][B]Dostałam dziś informację o 5 letniej amstafce , chorej na nużycę , którą wlaściciel chce uśpić , bo urodziło się dziecko i nie stać na leczenie .... psinka powinna też jeść karmę specjalistyczną bodajże RC hypoalegenic ...Jeśli wet do ktorego się zgłosił odmówi to on w Rybniku znajdzie innego który to zrobi :-(. Sunia jest super psinką , w poczekalni u weta nie robiła żadnych zadym z innymi pieskami . Aż serce pęka... :( ;( Quote
Doginka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Alicja']to skocz do Vectry poodśnieżac , bo co się bedziesz w łóżku męczyć :lol: [quote name='Alicja']będzie oklupywać z lodu :grins: Dziś leje deszcz, więc odśnieżanie i odlodzenie zrobi się samo:lol: [quote name='Alicja'][B]Dostałam dziś informację o 5 letniej amstafce , chorej na nużycę , którą wlaściciel chce uśpić , bo urodziło się dziecko i nie stać na leczenie .... psinka powinna też jeść karmę specjalistyczną bodajże RC hypoalegenic ...Jeśli wet do ktorego się zgłosił odmówi to on w Rybniku znajdzie innego który to zrobi :-(. Sunia jest super psinką , w poczekalni u weta nie robiła żadnych zadym z innymi pieskami .... O żesz QQQQQQ...Mać, najlepiej zwalić na dziecko i uśpić psa. Ludzie to ... przemilczę, bo dostałabym bana za określenie Quote
Doginka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 (edited) Coś się zdublowało:razz: Edited February 23, 2012 by Doginka Quote
Vectra Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 ostałam dziś informację o 5 letniej amstafce , chorej na nużycę , którą wlaściciel chce uśpić , bo urodziło się dziecko i nie stać na leczenie Faktycznie, leczenie nużycy , kosztuje fortunę :mad: obstawiam , że urodziło się bejbe i medyki nastraszyły , że chory pies zarazi bejbe Quote
Alicja Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [FONT=Arial]z sunią do uśpienia facet się nie pokazał , widocznie poszedł tam gdzie eutanazji dokonano z drogi ..... Potrzebujemy pomocy [/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/223451-Rybnik-znaleziona-suni-mieszaniec-amstafa-lub-boksera?p=18708518#post18708518 Quote
Doginka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]...Potrzebujemy pomocy [/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/223451-Rybnik-znaleziona-suni-mieszaniec-amstafa-lub-boksera?p=18708518#post18708518 Jedyne, co mogłam zrobić, to udostępnić wątek na swojej tablicy na Fejsie:roll: Quote
Alicja Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='Doginka']Jedyne, co mogłam zrobić, to udostępnić wątek na swojej tablicy na Fejsie:roll:[/QUOTE] dobre i to :) dzięki Quote
monia&nero Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]z sunią do uśpienia facet się nie pokazał , widocznie poszedł tam gdzie eutanazji dokonano z drogi ..... :( :( :( :( :( Quote
Julia Wielogorska Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 ciocia nie wyrzucisz nas :) znajomej uciekla sunia w Tychach :( tu link z dogo i nr własciecielki http://www.dogomania.pl/threads/223487-Shar-Pei-suczka-Tychy-!!-pomocy Quote
sabinka40 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 wpadłam odwiedzic Ozzulka, bo dawno nie byłam....musimy nadrobić:eviltong: buziaki dla przystojniaka:loveu::loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 a ja przyszłam zapytać co będziesz robiła 27-29 kwietnia :evil_lol: masz już może coś zaplanowane? :diabloti: bo my w tym terminie będziemy naszą "zieloną szczałą" :evil_lol: z rowerem na dachu lecieć tuż obok Twojego osiedla :diabloti: na zawody do Wisły :p no więc tak sobie pomyślałam, że nie odpuszczę i przywiozę Ci synową na kaf Quote
Alicja Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='monia&nero']:( :( :( :( :( no ,smutne ... [quote name='unikatowydiament']miłego weekendu życzymy:) wzajemnie ...ale to już tego nadchodzącego :) [quote name='Julia Wielogorska']ciocia nie wyrzucisz nas :) znajomej uciekla sunia w Tychach :( tu link z dogo i nr własciecielki http://www.dogomania.pl/threads/223487-Shar-Pei-suczka-Tychy-!!-pomocy czytałam ze już odnaleziona :) [quote name='sabinka40']wpadłam odwiedzic Ozzulka, bo dawno nie byłam....musimy nadrobić:eviltong: buziaki dla przystojniaka:loveu::loveu::loveu: czy mnie oczy nie mylą :hmmmm: ciocia Iza ??:diabloti: [quote name='fioneczka']a ja przyszłam zapytać co będziesz robiła 27-29 kwietnia :evil_lol: masz już może coś zaplanowane? :diabloti: bo my w tym terminie będziemy naszą "zieloną szczałą" :evil_lol: z rowerem na dachu lecieć tuż obok Twojego osiedla :diabloti: na zawody do Wisły :p no więc tak sobie pomyślałam, że nie odpuszczę i przywiozę Ci synową na kaf :cool2: jeśli nie wyruszymy nad morze to ZAPRASZAMY :multi: [quote name='unikatowydiament']tulaski dla Ozzulka zasyłamy:) :) Quote
Recommended Posts