Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']szkoda że nie mam łyżew :( bo fajne lodowisko mam w lesie :(
Egon już dryfował na paznokciach :evil_lol: ale cwana jest , drzewo objechała obok .. a już myślałam , że będę ją zeskrobywać z kory
kupię Ci pod choinkę :grins:

[quote name='Katerinas']:lol: :lol:

boszzz...

U nas na ogrodzie lodowisko pomieszane ze zmarzniętym ostrym śniegiem. :roll:

u nas też trawniki tak wygladają , masakra , twarda ostra powłoka

[quote name='agaciaaa']Jakie tu fajne dyskusje były :lol: Mój tz taki chudy że żebra można liczyć bez dotykania, ale ja lubię jego szczupły brzuszek :p a jeszcze bardziej niż lubię, to mu go zazdroszczę :diabloti:

mój miał w młodości taki kaloryferek :)

http://images10.fotosik.pl/793/39a89e8e12f22e16.jpg a Ozzy znów się musi stołować na spacerze :roll: :evil_lol:

oszczędzam :grins: sam se upoluje sam se zje :lol:

[quote name='Vectra']a u mnie pada śnieżek :multi: :multi:

:stupid:

[quote name='tatankas']U mnie rano padał,że fajnie biało było jak dziecko do przedszkola prowadziłam,po 15.00 szłam po dziecko i już śniegu ni ma ;)

:grins:

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)

Ja to uwielbiam:( jak w dzień roztop a w nocy mróz,i w tedy wychodzą mi zarobiaszcze piruety

pozdrawiamy

dzoś rano przed 6 jak szłam do pracy to na ulicy była ślizgawica ...jechałam na butach i jak do pracy idę 7 minut , dziś szłam 17

Posted

[quote name='Alicja']oszczędzam :grins: sam se upoluje sam se zje :lol:

Może też zacznę bo mi trochę dała Sarunia po kieszeni ostatnio :cool3: ale jak znajdzie cos co ją uczuli to nie jestem pewna czy dobrze na tym wyjdę :evil_lol:

[quote name='Alicja']
dzoś rano przed 6 jak szłam do pracy to na ulicy była ślizgawica ...jechałam na butach i jak do pracy idę 7 minut , dziś szłam 17

Trzeba było wpaść w poślizg, to byś była w 17 sekund :diabloti:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Sekund też byś mogła - rozpęd i jedziesz. :lol:[/QUOTE]

nie da rady :( ....nad torami kolejowymi mam most/kladkę a na nią wchodzi sie po schodach :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Może też zacznę bo mi trochę dała Sarunia po kieszeni ostatnio :cool3: ale jak znajdzie cos co ją uczuli to nie jestem pewna czy dobrze na tym wyjdę :evil_lol:

bo psy to skarbonki ....prawie jak świnki :lol:

Trzeba było wpaść w poślizg, to byś była w 17 sekund :diabloti:

taaaaaa....aż spod butów szedłby dym ;)

Posted

[quote name='Alicja']nie da rady :( ....nad torami kolejowymi mam most/kladkę a na nią wchodzi sie po schodach :lol:[/QUOTE]
a można ze schodów , zjechać na dupsku i już ile sekund szybciej :diabloti:

Posted

Dostałam dziś informację o 5 letniej amstafce , chorej na nużycę , którą wlaściciel chce uśpić , bo urodziło się dziecko i nie stać na leczenie .... psinka powinna też jeść karmę specjalistyczną bodajże RC hypoalegenic ...Jeśli wet do ktorego się zgłosił odmówi to on w Rybniku znajdzie innego który to zrobi :-(. Sunia jest super psinką , w poczekalni u weta nie robiła żadnych zadym z innymi pieskami .

Wet . chciałby przejąć sunię od właściciela ale szukamy dla niej DT . Dom otrzymał by pomoc w wyżywieniu i leczeniu psiaka .

Drugie nieszczęście szukające domu , też z Rybnika tutaj , Tosieńka
http://www.facebook.com/events/244973492255325/

Posted

[quote name='Alicja'][B]Dostałam dziś informację o 5 letniej amstafce , chorej na nużycę , którą wlaściciel chce uśpić , bo urodziło się dziecko i nie stać na leczenie .... psinka powinna też jeść karmę specjalistyczną bodajże RC hypoalegenic ...Jeśli wet do ktorego się zgłosił odmówi to on w Rybniku znajdzie innego który to zrobi :-(. Sunia jest super psinką , w poczekalni u weta nie robiła żadnych zadym z innymi pieskami .
Aż serce pęka... :( ;(

Posted

[quote name='Alicja']to skocz do Vectry poodśnieżac , bo co się bedziesz w łóżku męczyć :lol:

[quote name='Alicja']będzie oklupywać z lodu :grins:
Dziś leje deszcz, więc odśnieżanie i odlodzenie zrobi się samo:lol:

[quote name='Alicja'][B]Dostałam dziś informację o 5 letniej amstafce , chorej na nużycę , którą wlaściciel chce uśpić , bo urodziło się dziecko i nie stać na leczenie .... psinka powinna też jeść karmę specjalistyczną bodajże RC hypoalegenic ...Jeśli wet do ktorego się zgłosił odmówi to on w Rybniku znajdzie innego który to zrobi :-(. Sunia jest super psinką , w poczekalni u weta nie robiła żadnych zadym z innymi pieskami ....
O żesz QQQQQQ...Mać, najlepiej zwalić na dziecko i uśpić psa. Ludzie to ... przemilczę, bo dostałabym bana za określenie

Posted

ostałam dziś informację o 5 letniej amstafce , chorej na nużycę , którą wlaściciel chce uśpić , bo urodziło się dziecko i nie stać na leczenie

Faktycznie, leczenie nużycy , kosztuje fortunę :mad:

obstawiam , że urodziło się bejbe i medyki nastraszyły , że chory pies zarazi bejbe

Posted

a ja przyszłam zapytać co będziesz robiła 27-29 kwietnia :evil_lol:
masz już może coś zaplanowane? :diabloti:

bo my w tym terminie będziemy naszą "zieloną szczałą" :evil_lol: z rowerem na dachu lecieć tuż obok Twojego osiedla :diabloti: na zawody do Wisły :p

no więc tak sobie pomyślałam, że nie odpuszczę i przywiozę Ci synową na kaf

Posted

[quote name='monia&nero']:( :( :( :( :(

no ,smutne ...

[quote name='unikatowydiament']miłego weekendu życzymy:)

wzajemnie ...ale to już tego nadchodzącego :)

[quote name='Julia Wielogorska']ciocia nie wyrzucisz nas :)
znajomej uciekla sunia w Tychach :( tu link z dogo i nr własciecielki
http://www.dogomania.pl/threads/223487-Shar-Pei-suczka-Tychy-!!-pomocy

czytałam ze już odnaleziona :)

[quote name='sabinka40']wpadłam odwiedzic Ozzulka, bo dawno nie byłam....musimy nadrobić:eviltong:
buziaki dla przystojniaka:loveu::loveu::loveu:

czy mnie oczy nie mylą :hmmmm: ciocia Iza ??:diabloti:

[quote name='fioneczka']a ja przyszłam zapytać co będziesz robiła 27-29 kwietnia :evil_lol:
masz już może coś zaplanowane? :diabloti:

bo my w tym terminie będziemy naszą "zieloną szczałą" :evil_lol: z rowerem na dachu lecieć tuż obok Twojego osiedla :diabloti: na zawody do Wisły :p

no więc tak sobie pomyślałam, że nie odpuszczę i przywiozę Ci synową na kaf

:cool2: jeśli nie wyruszymy nad morze to ZAPRASZAMY :multi:

[quote name='unikatowydiament']tulaski dla Ozzulka zasyłamy:)

:)