Darianna Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 zagłosowałam, wysunęliśmy się lekko na prowadzenie :D Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Asiaczek']Noooo, historyczne ujęcia:) Pzdr.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] noo :) a Ozzy leży na wyrku i je obserwuje[/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale łakomczuchy Was odwiedziły, one dostają jakieś takie smakołyki a Ozzy musi się zadowolić zwykłym patyczkiem i w dodatku taki cieniutki mu daliście :shake: [url]http://images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg[/url] brak mi słów rozesłałam link po znajomych ale dupkom nie chce się rejestrować na forum krakvetu :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]nie może sie chłopak objadać , w końcu się odchudza ;) Rozsyłaj Żonkilku kochany ....[/B][/COLOR] [quote name='Darianna']zagłosowałam, wysunęliśmy się lekko na prowadzenie :D[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]:cool2: oni sobie nocą nabijają głosy [/B][/COLOR] Quote
agnieszka32 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [url]http://images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg[/url] Pierwszy raz widzę Ozziego, jak bawi się patyczkiem :) A sikoreczki super :loveu: Fajna fotka Księżyca - nawet Pana Twardowskiego widać :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Alicja'] [COLOR=Navy][B]nie może sie chłopak objadać , w końcu się odchudza ;) Rozsyłaj Żonkilku kochany ....[/B][/COLOR] [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i jak idzie odchudzanie bo zauważyłam że ciut mu się napęczniało :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='agnieszka32'][url]http://images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg[/url] Pierwszy raz widzę Ozziego, jak bawi się patyczkiem :) A sikoreczki super :loveu: Fajna fotka Księżyca - nawet Pana Twardowskiego widać :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] z Gagarinem tam siedzą ;) nawet pomachali :hand:[/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i jak idzie odchudzanie bo zauważyłam że ciut mu się napęczniało :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Navy][B] a więc ..... troszkę mu się spadło z ciałka ....ale dziś wyrolował nas a właściwie TZ wrył sie z dokarmianiem ... bo Ozzy dostałe 3/4 kubka rano i 3/4 kubka ok.17 ....a TZ dał mu o 15 ...a ja o 17 :diabloti: bo nie wiedziałam że pańciu dał się uwieść ....no ale od 15 dkg chyba mu doopalona nie rozerwie ...znaczy Ozzyemu , nie TZtowi :roll:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] a więc ..... troszkę mu się spadło z ciałka ....ale dziś wyrolował nas a właściwie TZ wrył sie z dokarmianiem ... bo Ozzy dostałe 3/4 kubka rano i 3/4 kubka ok.17 ....a TZ dał mu o 15 ...a ja o 17 :diabloti: bo nie wiedziałam że pańciu dał się uwieść ....no ale od 15 dkg chyba mu doopalona nie rozerwie ...znaczy Ozzyemu , nie TZtowi :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to Ozzy dziś miał ucztę prawie jak w Boże Narodzenie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [url]http://global.images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg[/url] [I][B]łoooooooo matkooo ale mordercze kły ...strach sie bac hhihih Ehhh te polskie niymcy hihihih .nie zeby tak od razu wszystkich do jednego wora ;-) aleee...moja wlasna sister która siedzi tam dopiero 10 lat jakos takos mówi ...kurcze jak to było po polsku hmm...niech no pomysle ...hihihihihihi........ buziam wieczorowoo kochana ;-)[/B][/I] Quote
agaga21 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 świetne sikoreczki :) ja właśnie się zastanawiam nad miejscem na karmnik na zimę ale te kulki wyglądają całkiem fajnie. co tam do nich napakowałaś? Quote
fioneczka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [url]http://global.images8.fotosik.pl/660/751fcce0da13e809.jpg[/url] mój chopcik :loveu: a sikorasy superowe ja tam im nie kupuję takich wynalazków u mnie słoninę wpierdzielają :diabloti: Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to Ozzy dziś miał ucztę prawie jak w Boże Narodzenie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]dokładnie :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][URL]http://global.images8.fotosik.pl/660/6dc0a0687b74c2da.jpg[/URL] [I][B]łoooooooo matkooo ale mordercze kły ...strach sie bac hhihih Ehhh te polskie niymcy hihihih .nie zeby tak od razu wszystkich do jednego wora ;-) aleee...moja wlasna sister która siedzi tam dopiero 10 lat jakos takos mówi ...kurcze jak to było po polsku hmm...niech no pomysle ...hihihihihihi........ buziam wieczorowoo kochana ;-)[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:lol::lol::lol:czyli siora nasiąkła [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agaga21']świetne sikoreczki :) ja właśnie się zastanawiam nad miejscem na karmnik na zimę ale te kulki wyglądają całkiem fajnie. co tam do nich napakowałaś?[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]ja kupiłam gotowce w Lidlu , mają duży wybór psiego żarcia , ceny od 3.50 do 9 zł ale w przedszkolu robię karmniki i poidła z butli plastikowych , jutro narysuje zaskanuje i pokażę a kulki to sie robi mieszanke tłuszczy wołowych i wieprzowych (smalec i łój ) + ziarna [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='fioneczka'][URL]http://global.images8.fotosik.pl/660/751fcce0da13e809.jpg[/URL] mój chopcik :loveu: a sikorasy superowe ja tam im nie kupuję takich wynalazków u mnie słoninę wpierdzielają :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]jak wieszam słoninkę to Ozzy się modli na balkonie pod nią :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Maga100 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Alicjo, nawet nie PRÓBUJĘ przeglądać tego, co tu było, gdy mnie nie było :shake: Niemniej wpadłam :cool3: Quote
Tengusia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Maga100'] Niemniej wpadłam :cool3:[/QUOTE] no co ty jak moglas tak nieuwazac :diabloti: Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Maga100']Alicjo, nawet nie PRÓBUJĘ przeglądać tego, co tu było, gdy mnie nie było :shake: Niemniej wpadłam :cool3:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]oj działo się ...ósemkę mi wyrwali ....mam L4 :)[/B][/COLOR] [quote name='Tengusia']no co ty jak moglas tak nieuwazac :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]:roflt: podążamy tym samym tokiem myślenia ;)[/B][/COLOR] Quote
agaga21 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]jak wieszam słoninkę to Ozzy się modli na balkonie pod nią :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w sumie nic dziwnego. moje pewnie tez by się modliły:evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Tengusia']no co ty jak moglas tak nieuwazac :diabloti:[/QUOTE] i to w dodatku z Alicją, prawda? [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]oj działo się ...ósemkę mi wyrwali ....mam L4 :)[/B][/COLOR] [/QUOTE] z powodu ósemki? O, to musiał być wielki ząb dąb Quote
Tengusia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Maga100']i to w dodatku z Alicją, prawda? [/QUOTE] ja tam wnikac nie bede z kim :diabloti: Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Maga100']i to w dodatku z Alicją, prawda? [COLOR=Navy][B]mnie w to nie mieszaj :diabloti:[/B][/COLOR] z powodu ósemki? O, to musiał być wielki ząb dąb[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] L4 miałam na chrype ...ale przydało się bardzo ...bo wyglądam jak chomik i boxer po walce [/B][/COLOR] Quote
Gioco Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] bo wyglądam jak chomik i boxer po walce [/B][/COLOR][/QUOTE] Ty też? :crazyeye: Mi wczoraj zaczęli wyrywać szóstkę, bo się złamała. Dokończą w poniedziałek operacyjnie, bo coś mi korzonki do szczęki przyrosły :evil_lol: Współczuję :calus: Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Gioco']Ty też? :crazyeye: Mi wczoraj zaczęli wyrywać szóstkę, bo się złamała. Dokończą w poniedziałek operacyjnie, bo coś mi korzonki do szczęki przyrosły :evil_lol: Współczuję :calus:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]moja ósemka zaczęła się w trakcie wyrywania rozsypywać ...była leczona kanałowo ze 3 lata temu ... poszła w 2 częściach i tylko częściowo znieczulona , bo w czasie podawania znieczulenia pani wbiła się w jakieś naczyńko i płyn poszedł w górę i zrobiła się gulka na policzku , naczyńko pękło i jest spory siniak .... a ja siedzialam 10 minut przytulona do metalowej nereczki i usiłowałam zniwelować opuchliznę .... nie dalam sobie wbić kolejnego zastrzyku ....ale za to po 2 godzinach wyladowałam na pogotowi po zastrzyk Pyralginy bo chodziłam po ścianach ... nie wyobrażam sobie iść na drugi dzień do dzieci i pracować :roll: a tobie współczuje zabiegu ...już mnie trzęsie na samą myśl :glaszcze:[/B][/COLOR] Quote
agaga21 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Gioco']Ty też? :crazyeye: Mi wczoraj zaczęli wyrywać szóstkę, bo się złamała. Dokończą w poniedziałek operacyjnie, bo coś mi korzonki do szczęki przyrosły :evil_lol: Współczuję :calus:[/QUOTE] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]moja ósemka zaczęła się w trakcie wyrywania rozsypywać ...była leczona kanałowo ze 3 lata temu ... poszła w 2 częściach i tylko częściowo znieczulona , bo w czasie podawania znieczulenia pani wbiła się w jakieś naczyńko i płyn poszedł w górę i zrobiła się gulka na policzku , naczyńko pękło i jest spory siniak .... a ja siedzialam 10 minut przytulona do metalowej nereczki i usiłowałam zniwelować opuchliznę .... nie dalam sobie wbić kolejnego zastrzyku ....ale za to po 2 godzinach wyladowałam na pogotowi po zastrzyk Pyralginy bo chodziłam po ścianach ... nie wyobrażam sobie iść na drugi dzień do dzieci i pracować :roll: a tobie współczuje zabiegu ...już mnie trzęsie na samą myśl :glaszcze:[/B][/COLOR][/QUOTE] aż mnie ciarki przeszły![B] niczego sie tak nie boję jak dentysty!!!!!!!!!![/B] Quote
Iv_ Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Jestem chora ...ale żyję ... Sprawdzałam sobie dziś na NK co nowego i dostałam taką wiadomość od kolegi :roll: z klasy ...po tym co dziś mi przysłał wstyd że kiedyś był moim znajomym ..pozwoliłam sobie wkleić to tutaj .... [/B][/COLOR][/FONT] [B]Hallo Ala! Jak widze jestes bardzo zaangazowana w ochrone i pomoc wszelakim kundelkom i innym czworonogom. Chcac oszczedzic Ci pracy proponuje, zebys mnie [COLOR=Red]wylonczyla[/COLOR] z kregu osob, ktorym wklejasz rozne ogloszenia i wiadomosci na ten temat. Ja i tak nie mam [COLOR=Red]wpywu [/COLOR]na te sprawy, a poza tym mam troche radykalny stosunek do zagadnienia bezdomnych czworonogow (ktory Ty na pewno nie podzielasz). [SIZE=3][COLOR=Red]Oprucz [/COLOR][/SIZE]tego pozdraweaiam Cie i Twoja rodzine i zycze wszystkiego dobrego! Zapraszam na [COLOR=Red]mojom [/COLOR]galerie - "Ein Bild sagt mehr als tausend Wörter / Jeden obraz powie wiecej, niz [COLOR=Red]tysionc[/COLOR] slow" Z Panem Bogiem! Markus[/B] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] zgodnie z jego prośbą wykluczyłam go .......ze znajomych swoich ......co do błędów ...kolega zapomniał że 27 lat mieszkał w Polsce :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] 27 lat w kraju i pisać się nie naumiał - kretyn :shake: :diabloti: :angryy: o tematyce wiadomości się nie wypowiem, a może jednak tak........... KRETYN DO KWADRATU :multi: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :diabloti: Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: ciesze się, że straciłaś kolegę kretyna :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Mam nadzieję, że noc minęła w miarę spokojnie... przed Toba sobota i niedziela - to może jakoś przejdzie ból i opuchlizna... Pzdr. Quote
asher Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Alu, jak napiszę, że nadrobiłam, to mi nie uwierzysz, prawda? :shake: I słusznie! :evil_lol: Ale widziałam zdjęcia Ozulca, noooo, słusznej postury chłop się z niego zrobił ;) Ale pysio poczciwy jak dawnej! :multi: Quote
Tengusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 musze powiedziec ze buciki sa bardzo wygodne :grins: .... w porownaniu do moich starych glanow w ktorych smigam na konikach jest o wiele wygodniej w nowych :grins: Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='asher']Alu, jak napiszę, że nadrobiłam, to mi nie uwierzysz, prawda? :shake: [COLOR=Navy][B]oczywiście że oczywiście :grins:[/B][/COLOR] I słusznie! :evil_lol: Ale widziałam zdjęcia Ozulca, noooo, słusznej postury chłop się z niego zrobił ;) Ale pysio poczciwy jak dawnej! :multi:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]w końcu Ozzy to chłop śląski ...musi być słusznej postury ;) i dobrego serca :)[/B][/COLOR] [quote name='Tengusia']musze powiedziec ze buciki sa bardzo wygodne :grins: .... w porownaniu do moich starych glanow w ktorych smigam na konikach jest o wiele wygodniej w nowych :grins:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] a nie mówiłam :grins:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts