Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Obama']Nie obraziłabym się jakby rosła choć w trawie..nie musi być na drzewach :p[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]oj ja też nie ;)[/B][/COLOR] [quote name='Bullila.nl']Dzien doberek:multi:[/QUOTE] :multi: [quote name='zuzolandia'][I][B]witankoo a kaj to jedziesz???[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Navy][B] a Basia jedzie do Grzybowa do andzi69 ...chciałam się przybrać z nią :grins:[/B][/COLOR] Quote
wejherstaff Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja'] ...chciałam się przybrać z nią :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE] O, to miłego wypoczynku i pięknej pogody ;) Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [COLOR=Navy][B]Kurde , pozbyłam się komplexów :multi: [url]http://img836.imageshack.us/img836/2549/sl550167.jpg[/url][/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='wejherstaff']O, to miłego wypoczynku i pięknej pogody ;)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]ale Ona sama jedzie ...znaczy z TZtem i Eldo ....moja walizka sie nie zmieściła :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
wejherstaff Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ale Ona sama jedzie ...znaczy z TZtem i Eldo ....moja walizka sie nie zmieściła :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] o masz, a myslałam że razem jedziecie...:roll: Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='wejherstaff']o masz, a myslałam że razem jedziecie...:roll:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]ja już byłam ...teraz ich kolej ;)[/B][/COLOR] Quote
olekg89 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ale Ona sama jedzie ...znaczy z TZtem i Eldo ....moja walizka sie nie zmieściła :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] A ja myślałem ,że Basia&Safi ma jeszcze buldożkę? Quote
wejherstaff Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ja już byłam ...teraz ich kolej ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] no właśnie zdjęcia widziałam z wypadu nad morze, ale myslałam że znowu się szykujecie, widac coś mi się pokręciło ;) Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='olekg89']A ja myślałem ,że Basia&Safi ma jeszcze buldożkę?[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] Safinka została u rodziców [/B][/COLOR] [quote name='wejherstaff']no właśnie zdjęcia widziałam z wypadu nad morze, ale myslałam że znowu się szykujecie, widac coś mi się pokręciło ;)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]oj ja to bym mogła nad morzem mieszkać , dla mnie ten klimat to bajka ;)[/B][/COLOR] Quote
chita Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja'] [COLOR=Navy][B]oj ja to bym mogła nad morzem mieszkać , dla mnie ten klimat to bajka ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] z tego co widze po fotkach:loveu: to Ozzy tez by nie mial nic przeciwko:cool3: Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='chita']z tego co widze po fotkach:loveu: to Ozzy tez by nie mial nic przeciwko:cool3:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]nooo myślę , ze nie ;)[/B][/COLOR] Quote
olekg89 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Oj ja tez bym chętnie zamieszkał nad morzem.Ala musimy kupić sobie jakiś teren postawić domki i trzepać kasiure. Quote
Matusz Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] synu :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] [COLOR=Navy][B] babciuu, przecież wiesz, że to z miłości ! :loveu:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='olekg89']Oj ja tez bym chętnie zamieszkał nad morzem.Ala musimy kupić sobie jakiś teren postawić domki i trzepać kasiure.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no to jak nic cza sponsora poszukac ;)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] babciuu, przecież wiesz, że to z miłości ! :loveu:[/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no oczywiście że ja też Wnusiu :grins::loveu:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nad morze Wam się chce? :stupid: dziwaki! ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nad morze Wam się chce? :stupid: dziwaki! ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :obrazic: .................................................................. :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]no oczywiście że ja też Wnusiu :grins::loveu:[/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Navy][B] Nie wolno bić,a Tym bardziej wnuków :diabloti::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ja bym tez tak na doczepke nad to morze chciala..... Dzien dobry wieczor:grins: Quote
wejherstaff Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nad morze Wam się chce? :stupid: dziwaki! ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] fakt :turn-l: Quote
Basia&Safi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 tak nad morzeeee ja juz siedze na torbach spokowana :):):):):) jutro bede juz u anidz ;P Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] Nie wolno bić,a Tym bardziej wnuków :diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]wnuki można :grins: ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Ja bym tez tak na doczepke nad to morze chciala..... Dzien dobry wieczor:grins:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] jedź z Basią , odstąpię ci miejsce ....... bry ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='wejherstaff']fakt :turn-l:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]zamienisz się :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]dawno kolejką podmiejską nie jeździłam ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Basia&Safi']tak nad morzeeee ja juz siedze na torbach spokowana :):):):):) jutro bede juz u anidz ;P[/QUOTE] :bigcry::bigcry::bigcry: [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]dobra ...ale fotki morza zrób ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
fioneczka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 siemanko wieczorne ... melduję że wróciłam i żyję choć padam na pysk ;) Quote
wejherstaff Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]zamienisz się :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]dawno kolejką podmiejską nie jeździłam ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Chętnie :D Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='fioneczka']siemanko wieczorne ... melduję że wróciłam i żyję choć padam na pysk ;)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]widziałam , czytałam ;)[/B][/COLOR] [quote name='wejherstaff']Chętnie :D[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]to masz u Mnie pokój na 4 piętrze (bez windy )z widokiem na KWK Jankowice ;)[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts