Alicja Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zielonymi nas częstujesz? :roll: uwielbiam orzechy laskowe :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]no właśnie czekam aż dojrzeją .... jest ich cała masa , ale obawiam się ze mogę nie zdążyć zerwać ...bezludzie nie jest ogrodzone ...:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]no właśnie czekam aż dojrzeją .... jest ich cała masa , ale obawiam się ze mogę nie zdążyć zerwać ...bezludzie nie jest ogrodzone ...:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] przywiąż się do drzewa...ostatnio ten sposób pilnowania rzeczy stał się modny ;) u mnie na podwórku są trzy orzechy ale dzieciaki je zrywają zanim choć troszkę zbrązowieją :mad: więc mi zawsze pozostaje iść i sobie kupić[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] przywiąż się do drzewa...ostatnio ten sposób pilnowania rzeczy stał się modny ;) u mnie na podwórku są trzy orzechy ale dzieciaki je zrywają zanim choć troszkę zbrązowieją :mad: więc mi zawsze pozostaje iść i sobie kupić[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Navy][B] Ozzulca przywiążę ;)[/B][/COLOR] Quote
Iv_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] Ozzulca przywiążę ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] a on wszystkie ofiary zmiękczy ozorem na amen :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Iv_']a on wszystkie ofiary zmiękczy ozorem na amen :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]taką fotę też mam ;)[/B][/COLOR] [quote name='dbsst']dlaczego przeczytałam bajka z morelą????[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]musi głodna jesteś ;)[/B][/COLOR] Quote
dbsst Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 jestem ale nic nie zjem źle się czuje......................... Quote
Hanna R. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Dzień dobry Alicjo - przybyłam przypomnieć, że żyję gdzieś na obrzeżach rzeczywistości i okresowo Cię lustruję w milczeniu . :p Quote
Hanna R. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='dbsst']jestem ale nic nie zjem źle się czuje.........................[/QUOTE] Miłe złego początki ... :evil_lol: Popatrz na R. :loveu: on na pewno jest tylko niewyspany ... Quote
dbsst Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Hanna R.']Miłe złego początki ... :evil_lol: Popatrz na R. :loveu: on na pewno jest tylko niewyspany ...[/QUOTE] R jest chyba wyspany a napewno jest przeszczęśliwy, że mógł dzielić łożę z gorzelnią ----- lubię swój alkoholizm hahahhahahhaha Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='dbsst']jestem ale nic nie zjem źle się czuje.........................[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]weź Alka Prim :diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='Hanna R.']Dzień dobry Alicjo - przybyłam przypomnieć, że żyję gdzieś na obrzeżach rzeczywistości i okresowo Cię lustruję w milczeniu . :p[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]witaj Hanno spoglądająca w milczeniu ;)[/B][/COLOR] [quote name='Hanna R.']Miłe złego początki ... :evil_lol: Popatrz na R. :loveu: on na pewno jest tylko niewyspany ...[/QUOTE] [quote name='dbsst']R jest chyba wyspany a napewno jest przeszczęśliwy, że mógł dzielić łożę z gorzelnią ----- lubię swój alkoholizm hahahhahahhaha[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]a wiecie , że musiałam spojrzeć którego blogasa nawiedzam bo już w 3 istnieje temat Hanna i R. :roflt::roflt:[/B][/COLOR] Quote
Hanna R. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='dbsst']R jest chyba wyspany a napewno jest przeszczęśliwy, że mógł dzielić łożę z gorzelnią ----- lubię swój alkoholizm hahahhahahhaha[/QUOTE] Strasznie dzisiaj jesteś niekonsekwentna. Pisałaś, że NIE wyspany - bo musiał siedem razy wstawać do Jana. Wzięłaś na stałe rozwód z konsekwentnym pianiem ? Żeby jedno z drugiego logicznie wynikało ? Dominiko - OGARNIJ SIĘ ! Eeeeee - a w czyjej galerii ja to piszę ?? :hmmmm: Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Hanna R.']Strasznie dzisiaj jesteś niekonsekwentna. Pisałaś, że NIE wyspany - bo musiał siedem razy wstawać do Jana. Wzięłaś na stałe rozwód z konsekwentnym pianiem ? Żeby jedno z drugiego logicznie wynikało ? Dominiko - OGARNIJ SIĘ ! Eeeeee - a w czyjej galerii ja to piszę ?? :hmmmm:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] u Mnie :hmmmm: czy nie u Mnie :hmmmm: [/B][/COLOR] Quote
dbsst Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Hanna R.']Strasznie dzisiaj jesteś niekonsekwentna. Pisałaś, że NIE wyspany - bo musiał siedem razy wstawać do Jana. Wzięłaś na stałe rozwód z konsekwentnym pianiem ? Żeby jedno z drugiego logicznie wynikało ? Dominiko - OGARNIJ SIĘ ! Eeeeee - a w czyjej galerii ja to piszę ?? :hmmmm:[/QUOTE] nie w mojej hahahaha był nie wyspany ale spal spał spał to sie chyba wyspał czy nie??? moja głowa dziś nie pracuje jest zatoksykowana (o ile jest takie slowo) czuję się jak za pięknych młodzieńczych lat z jedną różnicą waży ta różnica 9kg Quote
clockwork Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 ozesek :loveu::loveu::loveu: ja... ja sie przywiąże do tego drzewa i bede toczyć piane i rzuce sie do gardła jak tylko ktoś się zbliży .... moje ci one te oseski :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='clockwork']ozesek :loveu::loveu::loveu: ja... ja sie przywiąże do tego drzewa i bede toczyć piane i rzuce sie do gardła jak tylko ktoś się zbliży .... moje ci one te oseski :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]będziesz czuwać dzień i noc :hmmmm: no dopsz ... twoje Ci one są ;)[/B][/COLOR] Quote
Hanna R. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Alu co stało się z weimarem , który miał wylądować w schronisku ? Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Hanna R.']Alu co stało się z weimarem , który miał wylądować w schronisku ?[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]odebrał go hodowca ..na całe szczęście ...pewnie psiak znajdzie nowy dom , bo był śliczny szczęściem hodowla nie tak daleko od nas bo w opolskiem ..ale serio była opcja ze będzie oddany do schronu bo nie było gdzie chłopaka ulokować , ja miałam akurat sajgon remontowy i na poniedziałek oddawałam Ozzulca do mamy bo tak to młody wylądowałby na kilka dni u moich rodziców [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='dbsst']jestem ale nic nie zjem źle się czuje.........................[/QUOTE] Musi coś wczoraj piłaś:evil_lol:... Pzdr. Quote
olekg89 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/641/przytulamsie0dy.jpg[/IMG] A kto to miał takie malusie jajeczka ciu ciu ciu. Quote
malawaszka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Asiaczek']Musi coś wczoraj piłaś:evil_lol:... Pzdr.[/QUOTE] a mówiła, ze tylko jedno :roflt: Quote
Tengusia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 pokoik sie konczy malowac na piekny migdalowy kolor :grins: Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89']http://img231.imageshack.us/img231/641/przytulamsie0dy.jpg A kto to miał takie malusie jajeczka ciu ciu ciu.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no miał :grins: ale już nie ma ;)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='malawaszka']a mówiła, ze tylko jedno :roflt:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]jedno ....ale jakie :roll:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Tengusia']pokoik sie konczy malowac na piekny migdalowy kolor :grins:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]to już się cieszę ;)[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts