Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']znajdzie mnie namierzy i ukatrupi ;)

choooooooolercia to ja bede miala nadrabiania wracajac do domu

DO SZKOLY DO PRACY BIEGIEM MARSZ :robot:[/quote]no to już idź ale wróć szybciorkiem :lookarou:

Posted

:nono: [quote name='Alicjarydzewska']no to już idź ale wróć szybciorkiem :lookarou:[/quote] jak ja Cie zaraz dorrrrrrrrrrwe :shake: to nie wiem co Ci zrobie :watpliwy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']będą jutro :haha:[/quote]
Jutro będzie futro ;) dobra, wpadne :D
a co do 2 stycznia to całkiem miły i wyjątkowy dzień choć trzeba isć do szkoły i pracy :D

Posted

[quote name='Weron_ciau']Jutro będzie futro ;) dobra, wpadne :D
a co do 2 stycznia to całkiem miły i wyjątkowy dzień choć trzeba isć do szkoły i pracy :D[/quote]a jak się cofniesz kilka stron to tam sa foty z choinką , przy stole i takie tam ;-)

Posted

[B]A ja tam nawet zadowolona jestem, że jutro do pracy. Już mam dość obżarstwa, pijaństwa i lenistwa :lol: Zmęczyłam się Świętami :lol: Inna sprawa, że pojadę sobie może gdzieś na 14.00 i zamierzam wrócić nie później niż o 18.00 8) 8) 8)[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]A ja tam nawet zadowolona jestem, że jutro do pracy. Już mam dość obżarstwa, pijaństwa i lenistwa :lol: Zmęczyłam się Świętami :lol: Inna sprawa, że pojadę sobie może gdzieś na 14.00 i zamierzam wrócić nie później niż o 18.00 8) 8) 8)[/B][/quote]a nie zapomnij odgrzać sobie na obiad pierożków ;-) / a tak na fakcie to ja zjadłabym takiego pysznego pierożka mniammmm:lookarou: /

Posted

[quote name='Maga100'][B]A ja tam nawet zadowolona jestem, że jutro do pracy. Już mam dość obżarstwa, pijaństwa i lenistwa :lol: Zmęczyłam się Świętami :lol: Inna sprawa, że pojadę sobie może gdzieś na 14.00 i zamierzam wrócić nie później niż o 18.00 8) 8) 8)[/B][/quote]

eh a ja na 8 juz na 6 ustawiony budzik mam :(

a co do Świat to ja sie baaaaaaardzo zmeczylam nimi i dobrze ze juz po w przyszlym roku w Świeta siedze w domu i nosa nie wychylam :nonono2:

Posted

[quote name='dbsst']eh a ja na 8 juz na 6 ustawiony budzik mam :(

a co do Świat to ja sie baaaaaaardzo zmeczylam nimi i dobrze ze juz po w przyszlym roku w Świeta siedze w domu i nosa nie wychylam :nonono2:[/quote]przyjedź do mnie i razem nie będziemy nosa wychylać ;-)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']przyjedź do mnie i razem nie będziemy nosa wychylać ;-)[/quote]

dobra ide na to :D nie wychylanie nosa w tak doborowym towarzystwie to zaszczyt :D

Posted

[quote name='dbsst']dobra ide na to :D nie wychylanie nosa w tak doborowym towarzystwie to zaszczyt :D[/quote]zamiast nosów to se co innego powychylamy , ale nie będziemy się obrzerać tylko zdrowo odżywiać :sg168:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']zamiast nosów to se co innego powychylamy , ale nie będziemy się obrzerać tylko zdrowo odżywiać :sg168:[/quote]

tak jest i od czasu do czasu sobie sery powietrzymy dobLa ale nie za czesto coby przeciagow pod kolderka nie robic coby wychylanie pelnowartociowe bylo :D

Posted

[B]A co wy tutaj tak sobie nawzajem słodzicie? :sg168: [/B]

[quote name='Alicjarydzewska']a nie zapomnij odgrzać sobie na obiad pierożków ;-) / a tak na fakcie to ja zjadłabym takiego pysznego pierożka mniammmm:lookarou: /[/quote]

[B]Pierożki?? :-o Błeee! :nonono2: A jeszcze mam całą miskę :-?[/B]

Posted

[quote name='dbsst']tak jest i od czasu do czasu sobie sery powietrzymy dobLa ale nie za czesto coby przeciagow pod kolderka nie robic coby wychylanie pelnowartociowe bylo :D[/quote]no a przeciagi niezdrowe przeciez są , to trzeba ostrożnie ;-)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no a przeciagi niezdrowe przeciez są , to trzeba ostrożnie ;-)[/quote]

bo najgorzej to sie w swieta rozchorowac :sg168:

Posted

[quote name='Maga100'][B]A co wy tutaj tak sobie nawzajem słodzicie? :sg168: [/B]

[B]Pierożki?? :-o Błeee! :nonono2: A jeszcze mam całą miskę :-?[/B][/quote]jak scesz to możesz z nami posłodzić ;-)
No a pierożki sa mniammmm a nie błeeeeeeeeee

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a ja chyba za bardzo się wietrzyłam , bo mnie gardło rozbolało :nonono2:[/quote]

a ja dzis mialam goraczke kaszel kichanie i systko mnie bolalo a ltarz chce mi sie spac a nie moge bo TZ i kolega graja w hokeja :nonono2: