Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]Ozzulec spory jest ...waży jakieś 37 kg ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]:-o:crazyeye::crazyeye:oooooo to tyle co ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']Dobry;-)
A ja dzisiaj cały dzien przespałam....hihihih

[FONT=Arial]
śpioszek :grins:
[/FONT]

[quote name='halgre']Tak bez żadnego jedzenia ? A si też nie byłaś

[FONT=Arial]pewnie lunatykowala ;)[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:-o:crazyeye::crazyeye:oooooo to tyle co ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::placz:[/FONT]

[FONT=Arial]:splat: znów sie utuczyłas :mad::diabloti:[/FONT]

Posted

37 kg? o kurka..nie powiedziałabym :) po zdjęciach dałabym mu tak ze 31 :razz:
mój Rufus waży 26 kg...no moze teraz 27 ;) a mała zołza 20 ale ona jest kurduplem :)

Posted

[quote name='halgre']łooo, to nie dużo mniej odemnie

Co mię bijesz

[FONT=Arial]a bedziesz już grzeczna :roll::razz:[/FONT]

[quote name='bianka19']Cześć wam ;)
Śliczne foteczki :D

Ozzulec jest śliczniasty :D
http://global.images8.fotosik.pl/191/fb07219191609db4.jpg
http://global.images8.fotosik.pl/191/75c37746f87c0057.jpg

[FONT=Arial]dziekujemy bardzo :p[/FONT]

[quote name='agnethka']no coś w tym stylu ;)

powiedzieli, że dzisiaj nas odśnieżą haha.. uwierzę jak zobaczę - co chwila słyszymy "dzisiaj".
aczkolwiek widziałam ten pług jak sobie pomykał jakąś odległość od nas obok sąsiada i nawet myślałam, że skręci w naszą stronę, ale nie no gdzieżby...
a jak obok nas przejeżdża to skubaniec się zatrzymuje i wpycha na herbatkę... raz go zaprosiliśmy, bo faktycznie uparcie walczył z naszą drogą przez cały dzień - to i szkoda faceta, bo mróz był, ale drugim razem to się sam zaprosił :o

teraz za to odśnieżanie to pieski powinam wypuścić ]:->

[FONT=Arial]:multi:wypuść na tego pana pieski , to w tri miga poodśnieża :cool1:[/FONT]

[quote name='rufusowa']37 kg? o kurka..nie powiedziałabym :) po zdjęciach dałabym mu tak ze 31 :razz:
mój Rufus waży 26 kg...no moze teraz 27 ;) a mała zołza 20 ale ona jest kurduplem :)

[FONT=Arial]bo on atletyczną budowę ma :cool1:....................:evil_lol:[/FONT]

[quote name='ice_t']doberek niestety ciągle zimowo :)

[quote name='bonsai_88']Rufusowa mi kiedyś Ozzy radośnie wskoczył na kolana - od tej pory uważam, że on to co najmniej 50 kg wazy ;)

[FONT=Arial]no przecie musiał z połowy pokoju wskoczyć to spadając ciężko było :pgrawitacja zadziałała :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']co sie nadumałam co jest na tych ostatnich to moje :lol:

:roflt: woda +lód

[quote name='rufusowa']ale piankne zimowe fotaski :)

ładne macie choineczki na osiedlu :) piękny zachód słońca i piękne zimowo-leśne fotaski :)

a Ozzulec w kubraczku będzie? :)

Ozzy lata bez kubrala , wiecznie mu ciepło :roll:... jego kubrak dostał Boluś Tengusi , teraz ma żółty polar ale nie chodzi w nim ;)

Posted

[quote name='agnethka']chyba tak zrobie, bo DZISIAJ jakoś ciężko było mu dojechać... pewnie "nie po drodze" miał ;/
od tygodnia nas odśnieżyć nie mogą, a za tydzień wystawa... już się nastawiam na taszczenie Viki i gratów na plecach do sąsiadów :mdleje: co bym nie przesadziła - to na drodze miejscami mamy śnieg po pas i gdyby nie to, że zaspy są zbite to bym się nieźle zapadała podczas dzisiejszego spaceru...

[FONT=Arial]a może pan nie umie przebić sie przez zaspy- odśnieżyłabyś panu żeby miał lepszy dojazd :roll::roll:

berek pani A! chcesz miałczusia????? :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images8.fotosik.pl/195/86f0085248216256.jpg

ooooooooooo jakie ładniutkieeee :crazyeye::crazyeye:

jak spalam to wiadomo z enie jadlam i na siq tez nie byłam :eviltong: spanko ponad wzystko :multi:

doberek koffana :loveu:

zmarniejesz dziouszka ...zmarniejesz

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a może pan nie umie przebić sie przez zaspy- odśnieżyłabyś panu żeby miał lepszy dojazd :roll::roll:

berek pani A! chcesz miałczusia????? :diabloti:
[/FONT]

dawa koczambra ;)

Posted

[quote name='Alicja']
Ozzy lata bez kubrala , wiecznie mu ciepło :roll:... jego kubrak dostał Boluś Tengusi , teraz ma żółty polar ale nie chodzi w nim ;)

hahaha przeczytałam, że ma żółty papier :roflt: chyba muszę zmienić prochy :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha przeczytałam, że ma żółty papier :roflt: chyba muszę zmienić prochy :evil_lol:
[FONT=Arial]
Ozzy nie używa papieru .... wolimy serwetki Toddies ;)

zmień lekarza ten z tobą w kulki leci ;):diabloti::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]