halgre Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='zuzolandia']Dobry;-) A ja dzisiaj cały dzien przespałam....hihihih Tak bez żadnego jedzenia ? A si też nie byłaś Quote
clockwork Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]Ozzulec spory jest ...waży jakieś 37 kg ;) [/FONT] [FONT=Arial]:-o:crazyeye::crazyeye:oooooo to tyle co ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='zuzolandia']Dobry;-) A ja dzisiaj cały dzien przespałam....hihihih [FONT=Arial] śpioszek :grins:[/FONT] [quote name='halgre']Tak bez żadnego jedzenia ? A si też nie byłaś [FONT=Arial]pewnie lunatykowala ;)[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:-o:crazyeye::crazyeye:oooooo to tyle co ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::placz:[/FONT] [FONT=Arial]:splat: znów sie utuczyłas :mad::diabloti:[/FONT] Quote
halgre Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Alicja'] Ozzulec spory jest ...waży jakieś 37 kg ;) łooo, to nie dużo mniej odemnie [quote name='Alicja'] Co mię bijesz Quote
bianka19 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Cześć wam ;) Śliczne foteczki :D Ozzulec jest śliczniasty :D:D:D http://global.images8.fotosik.pl/191/fb07219191609db4.jpg http://global.images8.fotosik.pl/191/75c37746f87c0057.jpg Quote
rufusowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 37 kg? o kurka..nie powiedziałabym :) po zdjęciach dałabym mu tak ze 31 :razz: mój Rufus waży 26 kg...no moze teraz 27 ;) a mała zołza 20 ale ona jest kurduplem :) Quote
bonsai_88 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Rufusowa mi kiedyś Ozzy radośnie wskoczył na kolana - od tej pory uważam, że on to co najmniej 50 kg wazy ;) Quote
Alicja Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='halgre']łooo, to nie dużo mniej odemnie Co mię bijesz [FONT=Arial]a bedziesz już grzeczna :roll::razz:[/FONT] [quote name='bianka19']Cześć wam ;) Śliczne foteczki :D Ozzulec jest śliczniasty :D http://global.images8.fotosik.pl/191/fb07219191609db4.jpg http://global.images8.fotosik.pl/191/75c37746f87c0057.jpg [FONT=Arial]dziekujemy bardzo :p[/FONT] [quote name='agnethka']no coś w tym stylu ;) powiedzieli, że dzisiaj nas odśnieżą haha.. uwierzę jak zobaczę - co chwila słyszymy "dzisiaj". aczkolwiek widziałam ten pług jak sobie pomykał jakąś odległość od nas obok sąsiada i nawet myślałam, że skręci w naszą stronę, ale nie no gdzieżby... a jak obok nas przejeżdża to skubaniec się zatrzymuje i wpycha na herbatkę... raz go zaprosiliśmy, bo faktycznie uparcie walczył z naszą drogą przez cały dzień - to i szkoda faceta, bo mróz był, ale drugim razem to się sam zaprosił :o teraz za to odśnieżanie to pieski powinam wypuścić ]:-> [FONT=Arial]:multi:wypuść na tego pana pieski , to w tri miga poodśnieża :cool1:[/FONT] [quote name='rufusowa']37 kg? o kurka..nie powiedziałabym :) po zdjęciach dałabym mu tak ze 31 :razz: mój Rufus waży 26 kg...no moze teraz 27 ;) a mała zołza 20 ale ona jest kurduplem :) [FONT=Arial]bo on atletyczną budowę ma :cool1:....................:evil_lol:[/FONT] [quote name='ice_t']doberek niestety ciągle zimowo :) [quote name='bonsai_88']Rufusowa mi kiedyś Ozzy radośnie wskoczył na kolana - od tej pory uważam, że on to co najmniej 50 kg wazy ;) [FONT=Arial]no przecie musiał z połowy pokoju wskoczyć to spadając ciężko było :pgrawitacja zadziałała :evil_lol:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Aganetha ty to lekka jak piórko, na powierzchni śniegu byś stała... ale co twoje psiaki by miały ;)... Alicja bo na mój widok wszystkie psy zaczynają skakać ;). Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [FONT=Arial]Witam przybyłych ;) Żeby nie było ....fotoblogas ...to foty są ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 .................................. Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 co sie nadumałam co jest na tych ostatnich to moje :lol: Quote
rufusowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ale piankne zimowe fotaski :) ładne macie choineczki na osiedlu :) piękny zachód słońca i piękne zimowo-leśne fotaski :) a Ozzulec w kubraczku będzie? :) Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='malawaszka']co sie nadumałam co jest na tych ostatnich to moje :lol: :roflt: woda +lód [quote name='rufusowa']ale piankne zimowe fotaski :) ładne macie choineczki na osiedlu :) piękny zachód słońca i piękne zimowo-leśne fotaski :) a Ozzulec w kubraczku będzie? :) Ozzy lata bez kubrala , wiecznie mu ciepło :roll:... jego kubrak dostał Boluś Tengusi , teraz ma żółty polar ale nie chodzi w nim ;) Quote
zuzolandia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 http://images8.fotosik.pl/195/86f0085248216256.jpg ooooooooooo jakie ładniutkieeee :crazyeye::crazyeye: jak spalam to wiadomo z enie jadlam i na siq tez nie byłam :eviltong: spanko ponad wzystko :multi: doberek koffana :loveu: Quote
clockwork Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='agnethka']chyba tak zrobie, bo DZISIAJ jakoś ciężko było mu dojechać... pewnie "nie po drodze" miał ;/ od tygodnia nas odśnieżyć nie mogą, a za tydzień wystawa... już się nastawiam na taszczenie Viki i gratów na plecach do sąsiadów :mdleje: co bym nie przesadziła - to na drodze miejscami mamy śnieg po pas i gdyby nie to, że zaspy są zbite to bym się nieźle zapadała podczas dzisiejszego spaceru... [FONT=Arial]a może pan nie umie przebić sie przez zaspy- odśnieżyłabyś panu żeby miał lepszy dojazd :roll::roll: berek pani A! chcesz miałczusia????? :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='zuzolandia']http://images8.fotosik.pl/195/86f0085248216256.jpg ooooooooooo jakie ładniutkieeee :crazyeye::crazyeye: jak spalam to wiadomo z enie jadlam i na siq tez nie byłam :eviltong: spanko ponad wzystko :multi: doberek koffana :loveu: zmarniejesz dziouszka ...zmarniejesz [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a może pan nie umie przebić sie przez zaspy- odśnieżyłabyś panu żeby miał lepszy dojazd :roll::roll: berek pani A! chcesz miałczusia????? :diabloti:[/FONT] dawa koczambra ;) Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Alicja'] Ozzy lata bez kubrala , wiecznie mu ciepło :roll:... jego kubrak dostał Boluś Tengusi , teraz ma żółty polar ale nie chodzi w nim ;) hahaha przeczytałam, że ma żółty papier :roflt: chyba muszę zmienić prochy :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='malawaszka']hahaha przeczytałam, że ma żółty papier :roflt: chyba muszę zmienić prochy :evil_lol: [FONT=Arial] Ozzy nie używa papieru .... wolimy serwetki Toddies ;) zmień lekarza ten z tobą w kulki leci ;):diabloti::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
fioneczka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 http://global.images8.fotosik.pl/191/111d602920956172.jpg alle Ozzulkowy przypakowany jest ... pudzianek normalnie :) Quote
Recommended Posts