Alicja Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Maga100']Och, Hanno itytu! :crazyeye::p Hanna jest wszechobecna ;) Quote
anetta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 I znowu smakowitości zapodajecie, wy wy, wyyyyyyyy :eviltong: Quote
zuzolandia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dobrywieczorek;-) widze ze tu więcej chetnych na Rysia ;-)hih niy dej sie zbałamucić ...bedziesz robił maszkety a One potem zaczną snokfiać ze som za rube ;-) hhihhihi buzioleeee Quote
Alicja Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='anetta']I znowu smakowitości zapodajecie, wy wy, wyyyyyyyy :eviltong: [quote name='zuzolandia']Dobrywieczorek;-) widze ze tu więcej chetnych na Rysia ;-)hih niy dej sie zbałamucić ...bedziesz robił maszkety a One potem zaczną snokfiać ze som za rube ;-) hhihhihi buzioleeee [quote name='dbsst']heloł rechoto [quote name='teqquila']Siemanko ALu [FONT=Arial]Siemanko doberek witanko [/FONT][FONT=Arial]:multi:[/FONT][FONT=Arial] Tyśkowa , DeBe , Zuzola i Anetka [/FONT] Quote
Alicja Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='Tengusia']ciocia pytalas juz :cool3: posłałam Ci SMSa Quote
zuzolandia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Doberek;-) mamy sloneckoo .....i mróz jak diabli ......a ja zara do roboty idem ...bleeeeeeeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='zuzolandia']Doberek;-) mamy sloneckoo .....i mróz jak diabli ......a ja zara do roboty idem ...bleeeeeeeeeeeeeeee [FONT=Arial] no słoneczko jest ale za zimno by mój aparatos współpracować ze mną chciał ...zresztą nawet nie mam czasu wyjść na psacer ...zawalona papierami po uszy jestem ..grrrrrrrrrrrr..i to znów tak do 1 lutego :placz: a zaglądam se tu w ramach relaxa i przerwy między zdaniami ;)[/FONT] Quote
Vectra Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 to ja też zajrzałam w ramach relaksu , między pierogami , łóżkiem , telefonem :evil_lol: zimno jak chorera :( Quote
dbsst Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Vectra napisał(a):to ja też zajrzałam w ramach relaksu , między pierogami , łóżkiem , telefonem :evil_lol: zimno jak chorera :( pierogi a z czym jak ja uwielbiam pierogi o mamo Quote
Vectra Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 dbsst napisał(a):pierogi a z czym jak ja uwielbiam pierogi o mamo z mięskiem :) wpadaj jeszcze są :diabloti: Quote
dbsst Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Vectra napisał(a):z mięskiem :) wpadaj jeszcze są :diabloti: mniaaaaam spoko zostawie samego Mietusa i lecę ha ha ha szykuj pierogi i jakiś kawałek miejsca na moje 4 litery ha ha ha Quote
Alicja Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 to ja też poproszę pierożki :grins: Quote
Vectra Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 dbsst napisał(a):mniaaaaam spoko zostawie samego Mietusa i lecę ha ha ha szykuj pierogi i jakiś kawałek miejsca na moje 4 litery ha ha ha mam duży narożnik w kuchni , zmieścisz się - 130 cm ci chyba wystarczy ? :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 no nie wiem wiesz ostatnio zaokrągliły mi się boczki ha ha Quote
Tengusia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Alicja']posłałam Ci SMSa dostalam :p a ja dzis na obiadek mialam pierogi ruskie domowej roboty :grins: a na kolacyjke zrobilam spagetti + winko :p Quote
Maga100 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Vectra']mam duży narożnik w kuchni , zmieścisz się - 130 cm ci chyba wystarczy ? :evil_lol: najwyżej się trochę rozleje na boki, wielkie mi co :evil_lol: Quote
rwpb Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Spaghetti + winko, następną razą wpraszam się na taką kolację :diabloti: Quote
Tengusia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 rwpb napisał(a):Spaghetti + winko, następną razą wpraszam się na taką kolację :diabloti: zapraszam serdecznie :grins: Quote
rwpb Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Nie ma sprawy, mogę zabrać piesa? Starczy dla niego? Quote
Tengusia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 rwpb napisał(a):Nie ma sprawy, mogę zabrać piesa? Starczy dla niego? z tym bylby problem bo obawiam sie ze Bolek moglby pomyslec ze przywiozles mu kolacje z dostawa do domu :diabloti: Quote
Tengusia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 rwpb napisał(a):To Twoje psy jedzą szczeniaczki? u Bolka to nigdy nic nie wiadomo on ma dziwny poglad na swiat :evil_lol: Quote
Recommended Posts