Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']I znowu smakowitości zapodajecie, wy wy, wyyyyyyyy :eviltong:

[quote name='zuzolandia']Dobrywieczorek;-)
widze ze tu więcej chetnych na Rysia ;-)hih
niy dej sie zbałamucić ...bedziesz robił maszkety a One potem zaczną snokfiać ze som za rube ;-) hhihhihi

buzioleeee

[quote name='dbsst']heloł rechoto

[quote name='teqquila']Siemanko ALu

[FONT=Arial]Siemanko doberek witanko [/FONT][FONT=Arial]:multi:[/FONT][FONT=Arial] Tyśkowa , DeBe , Zuzola i Anetka [/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']Doberek;-)
mamy sloneckoo .....i mróz jak diabli ......a ja zara do roboty idem ...bleeeeeeeeeeeeeeee

[FONT=Arial]
no słoneczko jest ale za zimno by mój aparatos współpracować ze mną chciał ...zresztą nawet nie mam czasu wyjść na psacer ...zawalona papierami po uszy jestem ..grrrrrrrrrrrr..i to znów tak do 1 lutego :placz:
a zaglądam se tu w ramach relaxa i przerwy między zdaniami ;)
[/FONT]

Posted

Vectra napisał(a):
to ja też zajrzałam w ramach relaksu , między pierogami , łóżkiem , telefonem :evil_lol:

zimno jak chorera :(

pierogi a z czym
jak ja uwielbiam pierogi o mamo

Posted

Vectra napisał(a):
z mięskiem :) wpadaj jeszcze są :diabloti:

mniaaaaam spoko zostawie samego Mietusa i lecę ha ha ha szykuj pierogi i jakiś kawałek miejsca na moje 4 litery ha ha ha

Posted

dbsst napisał(a):
mniaaaaam spoko zostawie samego Mietusa i lecę ha ha ha szykuj pierogi i jakiś kawałek miejsca na moje 4 litery ha ha ha

mam duży narożnik w kuchni , zmieścisz się - 130 cm ci chyba wystarczy ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']mam duży narożnik w kuchni , zmieścisz się - 130 cm ci chyba wystarczy ? :evil_lol:

najwyżej się trochę rozleje na boki, wielkie mi co
:evil_lol:

Posted

rwpb napisał(a):
Nie ma sprawy, mogę zabrać piesa? Starczy dla niego?

z tym bylby problem bo obawiam sie ze Bolek moglby pomyslec ze przywiozles mu kolacje z dostawa do domu :diabloti: