rwpb Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 No tak. A jak to ja będę tym dziwnym poglądem i mnie zje? Quote
Hanna R. Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Usiłowałam tu być . krzywo mi się szło. i pod górę .Tak do końca nie bardzo wiem w jakim stanie dotrę Ale dzień dobry chciałam ci życzć Quote
halgre Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Tu to się idzie przynajmnej pośmiać i pożreć ... Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [FONT=Arial]Witanko w zimowy poranek :multi: Rano jak wstałam było -23 stopnie :-(...masakra . Wczoraj nasz akumulator powiedział , że ma nas w doopie i nie rusza ...potem okazało się ze prostownik podsłuchał co mówi akumulator i zrobił to samo , z pomocą dobrych duszyczek otrzymaliśmy pomoc w postaci prostownika (pożyczyliśmy;)) i reanimowaliśmy akumulatorek i w nagrodę pojechaliśmy po nowy prostowniczek dla niego ..niech ma ;) Ale tak serio serio ...mam chyba polarnego psa ...ten maup nie chce do domu wracać ...jemu się PODOBA TA POGODA ...mózg mu chyba przemarzł na maxa :mad::mad:[/FONT] Quote
rwpb Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 U nas tylko -18, więc ciepełko. Atos marznie przez pierwsze 15-20 minut, potem już nie. Szybko się adoptuje do zimna Quote
Tengusia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 rwpb napisał(a):No tak. A jak to ja będę tym dziwnym poglądem i mnie zje? o to bym byla spokojna on ludzi kocha i chce by kazdy nowy gosc bawil sie z nim pileczka badz sznureczkiem zachecajac do tego glosnym, piskliwym szczekaniem :diabloti: Quote
rwpb Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Zamiast sznureczka może być makaronik z kolacji? Coś czuję, że zaraz Alicja nas pogoni z tego wątku Quote
Tengusia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 rwpb napisał(a):Zamiast sznureczka może być makaronik z kolacji? Coś czuję, że zaraz Alicja nas pogoni z tego wątku moze byc ale obawiam sie ze wtedy nic by dla ciebie nie zostalo :roflt: Quote
rwpb Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przywiozę duuuuuuuuuży kociołek na makaron [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='rwpb']U nas tylko -18, więc ciepełko. Atos marznie przez pierwsze 15-20 minut, potem już nie. Szybko się adoptuje do zimna teraz mamy już - 17 Quote
Tengusia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='rwpb']Przywiozę duuuuuuuuuży kociołek na makaron [FONT=Arial][/FONT] :lol::lol::lol: [quote name='Alicja']teraz mamy już - 17 u nas nie wiem ile ale spacer poranny byl prawie w biegu bo czulam ze zamarzam :shake: Quote
rwpb Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Teraz jest tylko -11 i rośnie A ja się namyśliłem zrobić dzisiaj troszkę chrustów. Daaaaawno nie było Quote
agaga21 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 rano -20, teraz nie wiem, termometr na garażu a ja wolę nie wychodzić z domu Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 A u nas dziś ciasto majonezowe wg Asiaczka ;) Quote
zuzolandia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='dbsst']pierogi a z czym jak ja uwielbiam pierogi o mamo ja uwielbiam pierogi ruskie obłozone szpinakiem ze smietaną mnammmmmmmmmmmmm [quote name='rwpb']Teraz jest tylko -11 i rośnie A ja się namyśliłem zrobić dzisiaj troszkę chrustów. Daaaaawno nie było chrust czyli hołbyszpyny jak mawiała moja babcia ;-) hihih.. Rysiu nie chcesz przerowadzic sie na Slunsk??? gosciłbyś dogożarłoków weekendowo ;-) Witajj zimorodku ..spojrzałam na termom i u mnie -25 .......wrrrrrrrrrrrrr.........przy kaloryferach na maksa piżamie z misia leżąć pod koldrą odczuwam....chłód....... Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='zuzolandia']ja uwielbiam pierogi ruskie obłozone szpinakiem ze smietaną mnammmmmmmmmmmmm mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm chrust czyli hołbyszpyny jak mawiała moja babcia ;-) hihih.. Rysiu nie chcesz przerowadzic sie na Slunsk??? gosciłbyś dogożarłoków weekendowo ;-) no ale czasem my by Rysia ugościli ;) Witajj zimorodku ..spojrzałam na termom i u mnie -25 .......wrrrrrrrrrrrrr.........przy kaloryferach na maksa piżamie z misia leżąć pod koldrą odczuwam....chłód....... ani nie godej ...ziomb pieronowy ... na dworze w domu nawet ciepło .......a ja na noc kaloryfery zakręcam :roflt: my skuli tego mrozu do siostry na gyburstag nie pojechali .... znaczy miałam z rodzicami jechać .... sie zobaczy kiedy się pojedzie Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No więc tak, po kolei: Ozzulek szuka sniegu pod... śniegiem... http://images8.fotosik.pl/171/5c99b3726e9533ef.jpg Ja męża nie szukam, ale tak od czasu do czasu to mógłby mi ktoś zrobić niekłopotliwy obiadek... rwpb - jak będziesz kiedys miał za dużo kotlecików, makaronu itp. - wyślij do W-wy. chętnie odbiore paczuszkę z gotowym;) Alicja - rozumiem, że majonezowiec się udał...? Moje tez nie za bardzo chca wychodzić na dłższe spacerki; trochę straciły linię mięśni... Pzdr. Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Asiaczek']No więc tak, po kolei: Ozzulek szuka sniegu pod... śniegiem... http://images8.fotosik.pl/171/5c99b3726e9533ef.jpg rozumek mu wypadł ;) Ja męża nie szukam, ale tak od czasu do czasu to mógłby mi ktoś zrobić niekłopotliwy obiadek... rwpb - jak będziesz kiedys miał za dużo kotlecików, makaronu itp. - wyślij do W-wy. chętnie odbiore paczuszkę z gotowym;) ale wygodnictwo ;) Alicja - rozumiem, że majonezowiec się udał...? ma się rozumieć i rozpropagowny w przedszkolu ;) chciałam ufocić ale niestety posprzatane ...nawet talerz schowany do szafki Moje tez nie za bardzo chca wychodzić na dłższe spacerki; trochę straciły linię mięśni... Pzdr. Ozzy chętnie wychodzi ...ale linie wypełnia żarełkiem :roflt: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Doberek....;-) oj no oczywiste to jest ze Rysia tez bysmy ugoscili ;-) ... ale weekendy do Niego ;-) hihih pozdro! Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tak mi się włąśnie wydaje, że Ozik chyba się zaokrąglił... Pzdr. Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='zuzolandia']Doberek....;-) oj no oczywiste to jest ze Rysia tez bysmy ugoscili ;-) ... ale weekendy do Niego ;-) hihih pozdro! będzie okazja ugościć ;) [quote name='Asiaczek']Tak mi się włąśnie wydaje, że Ozik chyba się zaokrąglił... Pzdr. ale tylko odrobinkę :grins: z tym że dużo lepiej nam teraz (tfu tfu) funkcjonuje , mam nadzieje że niczym nas nie zaskoczy ze str. zdrówka Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Izabela124.']Witaj Aluś :) witaj Izabella;) Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [FONT=Arial]do zobaczyska ;)[/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 http://images8.fotosik.pl/182/f1e2eee9ab2e9ce6.jpg opary kominowe sprawiły ze Ozulec padł jak długi ;-) hihihi czy to znaczy ze Rysio na Slunsk sie wybiera???? pozdro...;-) Quote
Recommended Posts