Cola Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]dziś goopieliśmy razem :evil_lol:[/FONT] a fotki są z tego goopienia?? :cool3: :evil_lol::evil_lol: Quote
rwpb Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='agaga21']sadystka! Ja sadystka? Na pewno nie Jak już to sadysta [FONT=Arial][/FONT] Quote
agaga21 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='rwpb']Ja sadystka? Na pewno nie Jak już to sadysta [FONT=Arial][/FONT] niech ci będzie ;) Quote
rufusowa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Cześć Ala! witam Was noworocznie ;) Ozzulec wygląda super :) zdrówko chyba w porządku? Quote
Alicja Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Maga100']ja tu jestem czas cały, ale tematy mi jakieś niepokrewne :shake: [FONT=Arial]podaj temat ...wskoczymy tematycznie ;)[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']I to jakie babeczki! Mmmmmmmmmmmmmmm!!!! Cześć Aluś! [FONT=Arial] witaj Bella ;) ma Rysiu talenta kulinarnego :p[/FONT] [quote name='agaga21']http://www.rwpb.pl/atos/atos4515.jpg sadystka! [FONT=Arial]to nie jo to on :p[/FONT] [quote name='Cola']a fotki są z tego goopienia?? :cool3: :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]nie ma :diabloti::evil_lol:[/FONT] [quote name='rwpb']Ja sadystka? Na pewno nie Jak już to sadysta [FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] :evil_lol: [quote name='agaga21']niech ci będzie ;) [FONT=Arial]musisz być do zgody :evil_lol:[/FONT] [quote name='rufusowa']Cześć Ala! witam Was noworocznie ;) Ozzulec wygląda super :) zdrówko chyba w porządku? [FONT=Arial]wow ...ciotka rufusowa :multi: póki co zdrowe my ;) jesli nie liczyć głupich gruczołków Ozzula pod ogonem :mad:[/FONT] Quote
rwpb Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ma Rysiu talenta kulinarnego :p[/FONT] Dzisiaj zrobiłem zmodernizowanego serniczka, za godzinkę będzie. Quote
jbk Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Witanko wieczorne :) Coś nie tak z linkami do galerii, jakoś mój nie działa, a Wasze też nie, jakiś dziwny komunikat mi wyskakuje, że nie mam uprawnień do oglądania strony..... Alusia, a Ty to cały piątek masz zapracowany? Nie wiem, jak długo tam będziemy w Katowicach, jakby co, stelefonimy się :) Quote
Alicja Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [FONT=Arial]to ja czekam na relacje , fotorelacje i spostrzeżenia oraz odczucia smakowe ;):evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='jbk']Witanko wieczorne :) Coś nie tak z linkami do galerii, jakoś mój nie działa, a Wasze też nie, jakiś dziwny komunikat mi wyskakuje, że nie mam uprawnień do oglądania strony..... Alusia, a Ty to cały piątek masz zapracowany? Nie wiem, jak długo tam będziemy w Katowicach, jakby co, stelefonimy się :) [FONT=Arial]w piątki pracuję od 12-15 ....i nie mam się jak zamienić mi mój banerek działa :razz:[/FONT] Quote
Tengusia Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]w piątki pracuję od 12-15 ....i nie mam się jak zamienić [/FONT] ciocia moze jakies L4 by sie wykombinowalo a moze dzien urlopiku - potrzeba matka pomyslow :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [FONT=Arial]ja w marcu urlopu nie dostanę ...niestety moje 35 dni mogę wybrać tylko latem , nie ma tak dobrze :shake:[/FONT] Quote
rwpb Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Sadystyczny, zmodernizowany sernik: Ciasto z lenistwa wycisnąłem przez wyciskarkę do ziemniaków, a do połowy sera dodałem kakao i wyszły fajne plamki. Do sera dodałem też rodzynki i pokruszone płatki migdałowe. Quote
Alicja Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 zaśliniłam się:diabloti: pomyślunek dobry ;) Quote
zuzolandia Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 jesooooooooooooooo tutaj RYSIO SADYSTA też wymusza ślinotok hihihihihi witaj Alusiowa ;-) Quote
Vectra Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 RWPB - nie zamierzasz się sklonować ? bo ja męża nadal szukam :evil_lol: obecny TZ , nie gotuje dla mnie :( Quote
rwpb Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Po co mam się klonować? Ja jestem wolny kawaler Quote
Vectra Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='rwpb']Po co mam się klonować? Ja jestem wolny kawaler Kusisz ? :diabloti: Quote
Alicja Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='zuzolandia']jesooooooooooooooo tutaj RYSIO SADYSTA też wymusza ślinotok hihihihihi witaj Alusiowa ;-) [FONT=Arial]witaj Zuzolku ;)[/FONT] [quote name='Vectra']RWPB - nie zamierzasz się sklonować ? bo ja męża nadal szukam :evil_lol: obecny TZ , nie gotuje dla mnie :( [FONT=Arial]no no no [/FONT] [quote name='rwpb']Po co mam się klonować? Ja jestem wolny kawaler [quote name='Vectra']Kusisz ? :diabloti: [quote name='rwpb']Piszę prawdę [FONT=Arial]no i se biuro matrymonialne zrobili u mnie :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='zuzolandia']jesooooooooooooooo tutaj RYSIO SADYSTA też wymusza ślinotok hihihihihi witaj Alusiowa ;-) [FONT=Arial]witaj Zuzolku ;)[/FONT] [quote name='Vectra']RWPB - nie zamierzasz się sklonować ? bo ja męża nadal szukam :evil_lol: obecny TZ , nie gotuje dla mnie :( [FONT=Arial]no no no [/FONT] [quote name='rwpb']Po co mam się klonować? Ja jestem wolny kawaler [quote name='Vectra']Kusisz ? :diabloti: [quote name='rwpb']Piszę prawdę [FONT=Arial]no i se biuro matrymonialne zrobili u mnie :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Alicjo, ty naprawdę wszędzie i ciagle się jąkasz :shock: Może czas wyciagnąć numerek z przychodni? :diabloti: Nie udawajmy, że problmeu nie ma :shake: Quote
Alicja Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='Maga100']Alicjo, ty naprawdę wszędzie i ciagle się jąkasz :shock: Może czas wyciagnąć numerek z przychodni? :diabloti: Nie udawajmy, że problmeu nie ma :shake: zapisałam się do ...logopedy :grins: Quote
agaga21 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 sreniczek wygląda przepysznie!!!!! ale mi się chce takiego!!! :eviltong: Quote
zuzolandia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Doberek... do szpecjalisty to ponad polowa dogo powinna sie zglosic ...cosik jąkająca sie pandemia nadchodzi;-) hiihihhihihi a jakies takies ciacho na szybko ..łatwe do zrobienia dla tumanów ..i pyszne........przepisik ONA ma ?;-) Quote
Alicja Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='agaga21']sreniczek wygląda przepysznie!!!!! ale mi się chce takiego!!! :eviltong: wpadaj ...tyle że do Rysia masz chyba bliżej :hmmmm: [quote name='zuzolandia']Doberek... do szpecjalisty to ponad polowa dogo powinna sie zglosic ...cosik jąkająca sie pandemia nadchodzi;-) hiihihhihihi a jakies takies ciacho na szybko ..łatwe do zrobienia dla tumanów ..i pyszne........przepisik ONA ma ?;-) wszystkie są łatwe ;) najszybsze to tzw dyżurne ;) , biszkoptowe z jabłkami i babka piaskowa Quote
Recommended Posts