Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olcia']u nas nie dawali żeby małe człowieki się od razy nie wciągneły:):), to widać że co szpital to inny obyczaj, a ja osobiście czas po cesarce bardzo miło kojarze , po prau godzinach już sama śmigałam i tylko ciut bolało[/QUOTE]

czyli, że mogę nie ćpać :placz::placz::placz::placz:
juz wiemy czemu Tadeusz jest ciągle zadowolony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Olcia']debe a ja ci jeszcze polecam jak dla mnie rewelacja poduszka do karmienia w szpitalu nie miałm i się męczyłam[/QUOTE]
to tz mi dowiezie bo juz i tak wyglądam jakbym chciała tam zamieszkać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Miałam Wam odpowiadać i se pocytowałam ale sie zepsuło :diabloti:

1. Biedronek nie jadłam , mrówki próbowałam ale nie pamietam smaku :diabloti:
2. Kurcze nie wiedzialam czemu moje ciasto takie blade ...a to wina mycia rąk :diabloti:
3. Tak Maga ...4 stycznia godz. 13 ...pod szpitalem ..daj cyna którym:evil_lol: ....Debe wpadaj ...postoisz se z nami :diabloti:
4. Kurde ćpuny psakudy :evil_lol::evil_lol:...a na mnie ketonal wogóle nie działa :diabloti:
5. Debe dilujesz no-spą ??
6. Agaga ...Ozzy posyła buziaki Miskowi i Etnie :loveu::loveu:
7. Debe pamiętaj o laptopie do szpitala :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
a na mnie ketonal wogóle nie działa :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]JUŻ nie działa.... organizm przywykł... trza coś MOCNIEJSZEGO już...

a na mnie nospa działa odwrotnie.... babkom pomaga przy bolączkach w TE dni... ja mdlałam po nospie.... z nasilenia bólu.....
no fakt - w czasie braku świadomości (czyt. omdlenia) nie bolało.... :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
3. Tak Maga ...4 stycznia godz. 13 ...pod szpitalem ..daj cyna którym:evil_lol: ....Debe wpadaj ...postoisz se z nami :diabloti:
4. Kurde ćpuny psakudy :evil_lol::evil_lol:...a na mnie ketonal wogóle nie działa :diabloti:
5. Debe dilujesz no-spą ??
7. Debe pamiętaj o laptopie do szpitala :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

3. dobra to ustawka pod oknami porodówy ja przynosze % a wy zagrychę :evil_lol:
4. jak dają to trzeba brać te dragi :evil_lol:
5. Jest to myśl brakuje mi kilu groszy do apartamentu który znalazł wczoraj TZ :evil_lol:
7. a ty myślisz, że ja będe miała czas na pisanie na lap :cool3: ja będe pochłonieta całowaniem małej doopy - ponoć tylko tak jest higienicznie :diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
no fakt - w czasie braku świadomości (czyt. omdlenia) nie bolało.... :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

och miałam takie skojarzenie ale jest za wcześnie a ja taka nieuczesana :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']3. dobra to ustawka pod oknami porodówy ja przynosze % a wy zagrychę :evil_lol:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobra ...lece robić nalewkę :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
4. jak dają to trzeba brać te dragi :evil_lol:
[COLOR=Red][B][FONT=Arial]darowanemu koniu w zęby sie nie patrzy ;)[/FONT][/B][/COLOR]
5. Jest to myśl brakuje mi kilu groszy do apartamentu który znalazł wczoraj TZ :evil_lol:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]z pokojem dla mła ??[/B][/COLOR][/FONT]
7. a ty myślisz, że ja będe miała czas na pisanie na lap :cool3: ja będe pochłonieta całowaniem małej doopy - ponoć tylko tak jest higienicznie :diabloti:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:placz::placz::placz:ja wczoraj Dominisie w główke pocałowałam ...i teraz co ??[/B][/COLOR][/FONT]

och miałam takie skojarzenie ale jest za wcześnie a ja taka nieuczesana :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no tak ...o tej porze a ty nie gotowa :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

kurcze pokój z łazienką, 50m x 2 - dla gosci
120m fitness
sypialnia dla masterów z dwiema łazienkami
ogród zimowy z widokiem na wyscigi konne i z jakuzi jak znajdę to wlepie linka :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][FONT=Arial][COLOR=Red][B] [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/heul.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/heul.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/heul.gif[/IMG]ja wczoraj Dominisie w główke pocałowałam ...i teraz co ??[/B][/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] i tera musisz SE zdezynfekować dziub :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

już!!!! chlup 90% :eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']i teraz musisz mopem parowym Demonice :P[/QUOTE]

:splat:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... że to niehigienicznie dla dziecka????:crazyeye::crazyeye: ja myślałam że dla całującego:evil_lol::evil_lol:

nie mam mopa parowego:obrazic: ... ale mam sterylizator w studio :multi::multi::multi:

Posted

A ja tylko uprzejmie donoszę, że dzisiaj znowu zmolestowałem to ciemne ciasto z bakaliami. Przepraszam

[IMG]http://www.rwpb.pl/atos/ciasto1.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.rwpb.pl/atos/ciasto2.jpg[/IMG]

Przekroiłem na trzy warstwy, dałem krem i bitą śmietanę.
Wiem, wiem, profanacja

Posted

zaplułam się po pępek a pępek mam nisko mniaaaaaaaaaaaam ja też chce ciasto takie trudno, ze kakao z odzysku hahahaha

[quote name='clockwork']:splat:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... że to niehigienicznie dla dziecka????:crazyeye::crazyeye: ja myślałam że dla całującego:evil_lol::evil_lol:

nie mam mopa parowego:obrazic: ... ale mam sterylizator w studio :multi::multi::multi:[/QUOTE]

sterylizator nada się :D

Posted

[quote name='rwpb']A ja tylko uprzejmie donoszę, że dzisiaj znowu zmolestowałem to ciemne ciasto z bakaliami. Przepraszam

[IMG]http://www.rwpb.pl/atos/ciasto1.jpg[/IMG]

Wiem, wiem, profanacja[/QUOTE]

a to brązowe sypkie na górze..... coś ci się to błotko z rąk sypie :roll:

Posted

[quote name='dbsst']kurcze pokój z łazienką, 50m x 2 - dla gosci
120m fitness
ogród zimowy z widokiem na wyscigi konne i z jakuzi jak znajdę to wlepie linka :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]fajnie ...może być :grins:[/B][/COLOR]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] i tera musisz SE zdezynfekować dziub :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

już!!!! chlup 90% :eviltong:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]piwem moge :hmmmm:[/B][/COLOR]

[COLOR=Red][B]w które miejsce :diabloti: toż to przemoc w Rodzinie [/B][/COLOR]

[quote name='clockwork']:splat:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... że to niehigienicznie dla dziecka????:crazyeye::crazyeye: ja myślałam że dla całującego:evil_lol::evil_lol:

nie mam mopa parowego:obrazic: ... ale mam sterylizator w studio :multi::multi::multi:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]włożysz główke :hmmmm:[/B][/COLOR]

[quote name='rwpb']A ja tylko uprzejmie donoszę, że dzisiaj znowu zmolestowałem to ciemne ciasto z bakaliami. Przepraszam

[url]http://www.rwpb.pl/atos/ciasto1.jpg[/url]

[url]http://www.rwpb.pl/atos/ciasto2.jpg[/url]

[COLOR=Red][B]wyglada apetycznie ...dobra wpadaj na kawe ;)z ciastem [/B][/COLOR]

[quote name='dbsst']zaplułam się po pępek a pępek mam nisko mniaaaaaaaaaaaam ja też chce ciasto takie trudno, ze kakao z odzysku hahahaha

:roflt:

sterylizator nada się :D[/QUOTE]

[quote name='clockwork']a to brązowe sypkie na górze..... coś ci się to błotko z rąk sypie :roll:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]Atos pomagał łapkami po psacerku ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='dbsst']kurcze pokój z łazienką, 50m x 2 - dla gosci
120m fitness
ogród zimowy z widokiem na wyscigi konne i z jakuzi jak znajdę to wlepie linka :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]fajnie ...może być :grins:[/B][/COLOR]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] i tera musisz SE zdezynfekować dziub :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

już!!!! chlup 90% :eviltong:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]w które miejsce :diabloti: toż to przemoc w Rodzinie [/B][/COLOR]

[COLOR=Red][B]włożysz główke :hmmmm:[/B][/COLOR]

[URL]http://www.rwpb.pl/atos/ciasto1.jpg[/URL]

[URL]http://www.rwpb.pl/atos/ciasto2.jpg[/URL]

[COLOR=Red][B]wyglada apetycznie ...dobra wpadaj na kawe ;)z ciastem [/B][/COLOR]

[quote name='dbsst']zaplułam się po pępek a pępek mam nisko mniaaaaaaaaaaaam ja też chce ciasto takie trudno, ze kakao z odzysku hahahaha

:roflt:

sterylizator nada się :D[/QUOTE]

[quote name='clockwork']a to brązowe sypkie na górze..... coś ci się to błotko z rąk sypie :roll:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]Atos pomagał łapkami po psacerku ;)[/B][/COLOR]

Posted

Chyba mam znowu dejawu, albo Ala to, co ważne pisze dwa razy :diabloti:

[quote name='dbsst']ja też chce ciasto takie trudno, ze kakao z odzysku hahahaha[/QUOTE]
To jest ciasto wysokokaloryczne i jest polecane tylko dla szczupłych

To błoto miało udawać tarkowaną czekoladę nugatową marki Tesco z Tesco

Posted

[quote name='rwpb']

To jest ciasto wysokokaloryczne i jest polecane tylko dla szczupłych
[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ja lecę porobić pompki i przysiady :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']

[/QUOTE]

[quote name='Alicja']

[/QUOTE]

[quote name='rwpb']Chyba mam znowu dejawu, albo Ala to, co ważne pisze dwa razy :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ala chciała 2 browce strzelić i temu sie powtarza :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']juuuuuuuuuuuuuuuuuuhu bedzie ćpanko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

mogłaś powiedzieć wczesniej, przysłałabym ci mojego dilera :shake:

[quote name='Olcia']u nas nie dawali żeby małe człowieki się od razy nie wciągneły:):), to widać że co szpital to inny obyczaj, a ja osobiście czas po cesarce bardzo miło kojarze , po prau godzinach już sama śmigałam i tylko ciut bolało[/QUOTE]

to akurat zależy od danej osoby, a nie szpitala przecie. Ja przeżyłam strasznie, myslałam, ze nigdy nie wstanę, a z bólu umierałam kilka dni. Pierwsza doba była jednak najgorsza. Po dolarganie dopiero odzyskałam światłość dnia :evil_lol:

a słyszalam, ze ten ketonal, co podawali w szpitalu, nie szkodzi dzieciom. Nie wiem, nie znam się. Najwazniejsze, ze nie bolałao i działało :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']mogłaś powiedzieć wczesniej, przysłałabym ci mojego dilera :shake:

to akurat zależy od danej osoby, a nie szpitala przecie. Ja przeżyłam strasznie, myslałam, ze nigdy nie wstanę, a z bólu umierałam kilka dni. Pierwsza doba była jednak najgorsza. Po dolarganie dopiero odzyskałam światłość dnia :evil_lol:

a słyszalam, ze ten ketonal, co podawali w szpitalu, nie szkodzi dzieciom. Nie wiem, nie znam się. Najwazniejsze, ze nie bolałao i działało :diabloti:[/QUOTE]

Maga na inflandzkiej taka polityka że tylko 1 doba zastrzyk a później cierp mnie całę szczęście omineło

Posted

[quote name='Olcia']Maga na inflandzkiej taka polityka że tylko 1 doba zastrzyk a później cierp mnie całę szczęście omineło[/QUOTE]

a miałam taki moment, ze chciałam na Inflancka na cc się zapisać :shake: :shock:
Biorąc pod uwagę jak mój organizm zareagował na cięcie, pewnie bym tam dokonała żywota, albo włamała się do szafki z lekami :diabloti:

PS Alicjo, oczywiście ci nie przeszkadza, ze sobie tu z Olcią gadamy, prawda? :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']a miałam taki moment, ze chciałam na Inflancka na cc się zapisać :shake: :shock:
Biorąc pod uwagę jak mój organizm zareagował na cięcie, pewnie bym tam dokonała żywota, albo włamała się do szafki z lekami :diabloti:

PS Alicjo, oczywiście ci nie przeszkadza, ze sobie tu z Olcią gadamy, prawda? :diabloti:[/QUOTE]

Ala nam wybaczy:) ma swój spiryt i przepis to nas nie pogoni:)

to byś zrobiła błąd bo inflandzka jest ogólnie szpitalem anty cesarskim, nastawionym na natural, natural i jeszcze raz natural , jak wychodziłam to na moje miejsce akurat zjechała z porodówki dziewczyneczka malutka drobniutka co urodziła śliczną córeczkę 5200 oczywiście nikt nie chciał jej cesarki zrobić.

Posted

[quote name='Olcia']Ala nam wybaczy:) ma swój spiryt i przepis to nas nie pogoni:) [/QUOTE]

że myslisz, że go w końcu nie dodała, a mężowi podała kawę z mlekiem, a sobie sam spiryt i teraz leży gdzieś i bełkocze? :shock:

[quote name='Olcia']
to byś zrobiła błąd bo inflandzka jest ogólnie szpitalem anty cesarskim, nastawionym na natural, natural i jeszcze raz natural , jak wychodziłam to na moje miejsce akurat zjechała z porodówki dziewczyneczka malutka drobniutka co urodziła śliczną córeczkę 5200 oczywiście nikt nie chciał jej cesarki zrobić. [/QUOTE]

[B]nie, nie, cięcie na pewno bym miała, ja miałam wskazania, że hej, ale potem bym pewnie przegryzła łóżko. Albo tętnice szyjną położnej :diabloti:[/B]