rwpb Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Troszku zmian jeszcze będzie jak zainstalują oficjalną wersję, teraz jest beta Quote
zuzolandia Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='rwpb']Troszku zmian jeszcze będzie jak zainstalują oficjalną wersję, teraz jest beta boszzzzzzzzzzzzzzzzzz nie strasz........nie cierpie zmian ;-) Ala a kaj te cycki??? hihihih .kusioleeee ;-) Quote
Iv_ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 rwpb napisał(a):Troszku zmian jeszcze będzie jak zainstalują oficjalną wersję, teraz jest beta :roll: no ale chyba już nic gorzej nie wykombinują? ;) Quote
Iv_ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: u mnie ciągle biało, a u Cia? :evil_lol: Quote
jbk Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mogę sobie zaśpiewać? Była sobie żabka mała :) Jakoś tak mnie naszło ;) Lecę na angielski :) Buziaczki Alusia, nie szalej na drogach! Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='jbk']Ciaram ciam ciam :)) [FONT=Arial]cm ci rim ci ;)[/FONT] [quote name='jbk']Zastanawiam się, czy mi się tu podoba po tych zmianach..... [FONT=Arial]i jak ?? zastanowiłaś się ??[/FONT] [quote name='rwpb']Troszku zmian jeszcze będzie jak zainstalują oficjalną wersję, teraz jest beta [FONT=Arial]a czekamy na alfę ;) ??[/FONT] [quote name='zuzolandia']boszzzzzzzzzzzzzzzzzz nie strasz........nie cierpie zmian ;-) Ala a kaj te cycki??? hihihih .kusioleeee ;-) [FONT=Arial]cycki ....:hmmmm:ni ma [/FONT] [quote name='Iv_']:roll: no ale chyba już nic gorzej nie wykombinują? ;) [FONT=Arial]myślisz że nie dadzą rady spierdzielić ...oj nie byłabym tego taka pewna ;)[/FONT] [quote name='Iv_']Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: u mnie ciągle biało, a u Cia? :evil_lol: [FONT=Arial]dalej sypie [/FONT] [quote name='jbk']Mogę sobie zaśpiewać? Była sobie żabka mała :) Jakoś tak mnie naszło ;) Lecę na angielski :) Buziaczki Alusia, nie szalej na drogach! [FONT=Arial]nie no spoko ....już się tej zimy nigdzie nie ruszam ...ale przejazd przez Skoczów był błyskawiczny ;) Hej przez Żywieckie pola leci sarna ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='dbsst']czesc Alu Lefoniasta :P [quote name='dbsst']czesc Alu Lefoniasta :P [quote name='dbsst']czesc Alu Lefoniasta :P:laugh2_2: dopsz że tylko lefoniasta a nie papugowa :roflt: mam nadzieje ze miło się będzie leżeć Jaśkowi :loveu: Quote
rwpb Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 To teraz to co ważne to nie pisze się już dwa razy tylko trzy? Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='rwpb']To teraz to co ważne to nie pisze się już dwa razy tylko trzy? tak ...to teraz działa jak echo ;) Quote
zuzolandia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Buziaki z pierunsko zasypanej Halemby ;-) hihihih Quote
Asiaczek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Warszawa łapie oddechod śniegu... Ale co Matka Natura wykombinuje w następne dni - to Ona jedna wie...:) Pzdr. Quote
Iv_ Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dzień dobry Alu :loveu: u mnie biało i śniegu dużo :p ale dziś nie pada :cool3: Quote
Cola Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 nonono....tyle fot z kuligu, że myślałam :shake:...nie dam rady ich obejrzeć i :mdleje: i ja Ci pokażę jak wygląda kulig :p Quote
zuzolandia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Witankoo popoludnioweee ........;-) oooooooooo jaki fajnisty kulig...........;-) Quote
Tengusia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 przyszlam sie ciocia pochwalic moimi pierwszymi krokami w fotografii dzieciecej :oops: cio sadzisz :cool3: Quote
fioneczka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 dzidzio jak bułecka ;) a fotaski fajne Quote
Tengusia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 fioneczka napisał(a):dzidzio jak bułecka ;) a fotaski fajne dzieki, to corcia mojej kolezanki z pracy ma 6 m-cy i wazy 9kg :grins: kolezanka jest mojej postury wiec dzidzia jest naprawde duuuuza :-o ale ma duuuzego tate wiec pewnie w niego sie wdala :diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [FONT=Georgia]Mamcia jaka zarąbista przytupajka :):cunao: rewelacja !!! też chcę, czemu mnie nie zabrałaś? czuję się kolejny raz pominięta :roll: http://images8.fotosik.pl/164/bb9da79120b7ff25.jpg [/FONT] Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Alicja'] mam nadzieje ze miło się będzie leżeć Jaśkowi :loveu: Jachol śpi pod lefoniem bosz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale serdelki do całowania http://img402.imageshack.us/img402/8927/p1136143.jpg Quote
rwpb Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 O, maluszek i kulig :loveu: Tengusia, załóż na lampę opakowanie od serka homo, takie białe. Rozproszy to światło. Dla maluszka: Kto ty jesteś? Czyś ty Polok? Jo Polokiym, Ale żech tyż je Ślązokiym! Kaj ty miyszkosz? Tu na Śląsku, Na tym pięknym Polski konsku! Kim je Polska? Mą Ojczyzną! A kim Śląsk? Je Ojcowizną! Przejesz Polsce? Toć, że przaja! A Śląskowi? On Mo raja Piyrszo, on je dycki piyrszy, Najważniejszy, nojpiykniyjszy! Skąd się Śląsk wziął? Wziął się z tchnienia Ponboczkowego stworzenia! Jaką godką godosz? Godom Naszą piykną polską mową, No, ale tyż fest się storom Godać śląską godką, gwarą! Dbosz o gwara? Chca by była, Żeby nigdy ny zginyła, Bo Slązoki to niy gynsi! Niych się nom Ślązakom szczynści! Quote
Tengusia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 rwpb napisał(a): Tengusia, załóż na lampę opakowanie od serka homo, takie białe. Rozproszy to światło. wiem zapomnialam o tym a ciocia Ala tez mowila jak robila focie Grosi :oops: ale staralam sie focie robic z dalszych odleglosci ze nie byc za blisko malej z aparatem :roll: choc potem jej podlozylam aparat pod lapki bo sie bardzo zywo interesowalo co ja robie z tym wielkim blyskajacym pudlem :diabloti: Quote
Alicja Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='zuzolandia']Buziaki z pierunsko zasypanej Halemby ;-) hihihih [FONT=Arial]blichra tysz zasuło ;)[/FONT] [quote name='Asiaczek']Warszawa łapie oddechod śniegu... Ale co Matka Natura wykombinuje w następne dni - to Ona jedna wie...:) Pzdr. [FONT=Arial]oj podobno na koniec miesiąca ma być niemiło :shake:[/FONT] [quote name='Iv_']Dzień dobry Alu :loveu: u mnie biało i śniegu dużo :p ale dziś nie pada :cool3: [FONT=Arial]i całe szczęście ;)[/FONT] [quote name='Cola']nonono....tyle fot z kuligu, że myślałam :shake:...nie dam rady ich obejrzeć i :mdleje: i ja Ci pokażę jak wygląda kulig :p [FONT=Arial]supcio .... nie brałam aparata na kulig ...szkoda mi sprzętu ...a wiem na co stać naszą ekipe jak wpadamy w ferwor zabawy ;) ...była wojna na kulki , były jAniołki na śniegu :evil_lol:[/FONT] [quote name='zuzolandia']Witankoo popoludnioweee ........;-) oooooooooo jaki fajnisty kulig...........;-) [FONT=Arial]witej zaś ;)[/FONT] [quote name='Tengusia']przyszlam sie ciocia pochwalic moimi pierwszymi krokami w fotografii dzieciecej :oops: cio sadzisz :cool3: [FONT=Arial]Malizna fajniutka ...fotaski tysz ...ino ja bym pokadrowała ;)[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Mamcia jaka zarąbista przytupajka :):cunao: rewelacja !!! też chcę, czemu mnie nie zabrałaś? czuję się kolejny raz pominięta :roll: http://images8.fotosik.pl/164/bb9da79120b7ff25.jpg [/FONT] [FONT=Arial]nie było Cię Córcia :mad:[/FONT] [quote name='dbsst']Jachol śpi pod lefoniem bosz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:multi::multi:i cieszkam , że mu cieplutko [/FONT] Quote
Recommended Posts