Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Heyka przedświątecznie :hand: w samym srodku zimy :evil_lol:

dziś pojechalam do macierzystego miasta 23 rond i stwierdziłam , że zima na zadupiu jest ładniejsza :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Olcia']uwielbiam te ronda, kocham je:)[/QUOTE]

[quote name='Olcia']uwielbiam te ronda, kocham je:)[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]widze Oluś , że tęsknisz ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]widze Oluś , że tęsknisz ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

nooooooo ale tam już żona i dwójka dzieci więc miejsca dla mnie już niet:(

więc wiesz co masz robić:):)

Posted

[quote name='Olcia']nooooooo ale tam już żona i dwójka dzieci więc miejsca dla mnie już niet:(

więc wiesz co masz robić:):)[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
wiem ....mam szukać ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:[/B][COLOR=Black][U][/QUOTE]

[/U]byłam kiedyś przejazdem i myślałam, że coś mnie strzeli :angryy: więcej nie budują tych rond?? :p
[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Cola'][quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:[/B][COLOR=Black][U][QUOTE]

[/U]byłam kiedyś przejazdem i myślałam, że coś mnie strzeli :angryy: więcej nie budują tych rond?? :p
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]

Cola ja ponad rok byłam w delegacji w Rybniku i zawsze na tych rądach gubiłam się jak jechałam z miejsca pracy do hotelu:):), ale za to kultura jazdy o wiele lepsza niż w warszawie, i super panowie który zniemiali mi z opon zimowych na letnie notabene w maju:):) myślałam że mnie skasują jak za zborze jak warszawską rejestrację zobaczą a zapłaciłam 15 albo 20 zł za zmiane wszystkich kół:)

Posted

[quote name='dbsst']a mnie sie w Rybniku podobało a najbardziej mi sie gościnnosc ludzi podobała :D :P[/QUOTE]

racja racja, ja z prawie płaczem wracałam do domu do wawy:(

Posted

[quote name='teqquila']hehe no w sumie Debe masz racje :P Alu co Ty robisz z galeria :P[/QUOTE]
i znowu popsuta Ala pewnie nie chce zeby jej tu jakis goopoty gadać

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]widocznie blogas wpadł na Rondo ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

oby mu sie w glowie nie zakreciło

Posted

[B][SIZE="5"][COLOR="#8b0000"][FONT="Georgia"]Witam ...[/FONT] [IMG]http://i45.tinypic.com/2cy4bir.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][B][COLOR="#8b0000"]Wróciłam i będę was odwiedzać, ale chyba nie będę nadrabiać wszystkiego, bo nie dam rady :shake:

U nas dzisiaj - 13. stopni, wyszło słoneczko - ale i tak nie cierpię zimy :mad::angryy: Jakby nie Dindek, to bym wogle nie wychodziła z domu - jedynie do sklepu i z powrotem do domeczku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale Dindkowi zima i mróz nie straszne - przeciwnie ! Cały czas by spędzał w parku i bawił się śnieżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jego kumple zresztą tak samo ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/B]

Posted

[quote name='halgre'][B][SIZE=5][COLOR=#8b0000][FONT=Georgia]Witam ...[/FONT] [IMG]http://i45.tinypic.com/2cy4bir.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][B][COLOR=#8b0000]Wróciłam i będę was odwiedzać, ale chyba nie będę nadrabiać wszystkiego, bo nie dam rady :shake:

U nas dzisiaj - 13. stopni, wyszło słoneczko - ale i tak nie cierpię zimy :mad::angryy: Jakby nie Dindek, to bym wogle nie wychodziła z domu - jedynie do sklepu i z powrotem do domeczku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale Dindkowi zima i mróz nie straszne - przeciwnie ! Cały czas by spędzał w parku i bawił się śnieżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jego kumple zresztą tak samo ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/B][/QUOTE]
[I][B]hah skąd ja to znam...Brutus malpiego szału dostaje w śniegu i w ten mróz :diabloti:

Dzień dobry Alu :loveu:[/B][/I]