Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Heyka przedświątecznie :hand: w samym srodku zimy :evil_lol: dziś pojechalam do macierzystego miasta 23 rond i stwierdziłam , że zima na zadupiu jest ładniejsza :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Olcia']uwielbiam te ronda, kocham je:)[/QUOTE] [quote name='Olcia']uwielbiam te ronda, kocham je:)[/QUOTE] [COLOR=Red][B]widze Oluś , że tęsknisz ;)[/B][/COLOR] Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]widze Oluś , że tęsknisz ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] nooooooo ale tam już żona i dwójka dzieci więc miejsca dla mnie już niet:( więc wiesz co masz robić:):) Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Olcia']nooooooo ale tam już żona i dwójka dzieci więc miejsca dla mnie już niet:( więc wiesz co masz robić:):)[/QUOTE] [COLOR=Red][B] wiem ....mam szukać ;)[/B][/COLOR] Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B] wiem ....mam szukać ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] czy mam się już powoli pakować??? Quote
Cola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:[/B][COLOR=Black][U][/QUOTE] [/U]byłam kiedyś przejazdem i myślałam, że coś mnie strzeli :angryy: więcej nie budują tych rond?? :p [/COLOR][/COLOR] Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Cola'][quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:[/B][COLOR=Black][U][QUOTE] [/U]byłam kiedyś przejazdem i myślałam, że coś mnie strzeli :angryy: więcej nie budują tych rond?? :p [/COLOR][/COLOR][/QUOTE] Cola ja ponad rok byłam w delegacji w Rybniku i zawsze na tych rądach gubiłam się jak jechałam z miejsca pracy do hotelu:):), ale za to kultura jazdy o wiele lepsza niż w warszawie, i super panowie który zniemiali mi z opon zimowych na letnie notabene w maju:):) myślałam że mnie skasują jak za zborze jak warszawską rejestrację zobaczą a zapłaciłam 15 albo 20 zł za zmiane wszystkich kół:) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 a mnie sie w Rybniku podobało a najbardziej mi sie gościnnosc ludzi podobała :D :P Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='dbsst']a mnie sie w Rybniku podobało a najbardziej mi sie gościnnosc ludzi podobała :D :P[/QUOTE] racja racja, ja z prawie płaczem wracałam do domu do wawy:( Quote
rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Cola']więcej nie budują tych rond?? :p[/QUOTE] Starczy, inni też chcą ronda. U mnie nie ma ani jednego Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Olcia']racja racja, ja z prawie płaczem wracałam do domu do wawy:([/QUOTE] ja też ---------------------dg mi szwankuje Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='dbsst']ja też ---------------------dg mi szwankuje[/QUOTE] mi też :( Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 a co gorsza szwankuje tylko na Alicjowej galerii HA Quote
teqquila Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 hehe no w sumie Debe masz racje :P Alu co Ty robisz z galeria :P Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [COLOR=Red][B]widocznie blogas wpadł na Rondo ;)[/B][/COLOR] Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='teqquila']hehe no w sumie Debe masz racje :P Alu co Ty robisz z galeria :P[/QUOTE] i znowu popsuta Ala pewnie nie chce zeby jej tu jakis goopoty gadać [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]widocznie blogas wpadł na Rondo ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] oby mu sie w glowie nie zakreciło Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [COLOR=Red][B]:multi: wstałam już , wstałam [/B][/COLOR] Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]:multi: wstałam już , wstałam [/B][/COLOR][/QUOTE] chyba DOPIERO !!!!! Quote
halgre Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [B][SIZE="5"][COLOR="#8b0000"][FONT="Georgia"]Witam ...[/FONT] [IMG]http://i45.tinypic.com/2cy4bir.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B] [B][B][COLOR="#8b0000"]Wróciłam i będę was odwiedzać, ale chyba nie będę nadrabiać wszystkiego, bo nie dam rady :shake: U nas dzisiaj - 13. stopni, wyszło słoneczko - ale i tak nie cierpię zimy :mad::angryy: Jakby nie Dindek, to bym wogle nie wychodziła z domu - jedynie do sklepu i z powrotem do domeczku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Dindkowi zima i mróz nie straszne - przeciwnie ! Cały czas by spędzał w parku i bawił się śnieżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jego kumple zresztą tak samo ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/B] Quote
Rinuś Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='halgre'][B][SIZE=5][COLOR=#8b0000][FONT=Georgia]Witam ...[/FONT] [IMG]http://i45.tinypic.com/2cy4bir.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B] [B][B][COLOR=#8b0000]Wróciłam i będę was odwiedzać, ale chyba nie będę nadrabiać wszystkiego, bo nie dam rady :shake: U nas dzisiaj - 13. stopni, wyszło słoneczko - ale i tak nie cierpię zimy :mad::angryy: Jakby nie Dindek, to bym wogle nie wychodziła z domu - jedynie do sklepu i z powrotem do domeczku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Dindkowi zima i mróz nie straszne - przeciwnie ! Cały czas by spędzał w parku i bawił się śnieżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jego kumple zresztą tak samo ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/B][/QUOTE] [I][B]hah skąd ja to znam...Brutus malpiego szału dostaje w śniegu i w ten mróz :diabloti: Dzień dobry Alu :loveu:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 aahahaa o miasto rondowe chodzi - fajnie jest hahaha :roflt; Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='malawaszka']aahahaa o miasto rondowe chodzi - fajnie jest hahaha :roflt;[/QUOTE] :ylsuper::klacz::klacz::Cool!: Quote
Recommended Posts